tsiv Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Και σε εμένα ψήνεται όταν το βασανίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εχω ενα θεμα με την αυτοματη περιστροφη. Οταν γυρνας το τηλ με την μεγαλη πλευρα του προς τα κατω, κοβεται η οθονη στην μεση και τα μισα δεν τα δειχνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να του κανω restart για να επανελθει και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Το κανει με ολους τους browser και οχι με τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 update kitkat: τρώει πολύ μπαταρία, δεν έχει ελληνικά και έχει ένα κάρο κινέζικες άχρηστες εφαρμογές. update 4.2.2 v 4.0: Καλή ρομ για την μπαταρία αλλά και αυτή δεν έχει ελληνικά. Οπότε η καλύτερη για εμένα τουλάχιστον είναι η 4.2.2 v 3.6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ωραίος. Εγώ προσπάθησα να τις περάσω αλλά δεν... Ίσως να φταίει που άλλαξα recovery (clockworkmod):confused: Αλλά μικρό το κακό αφού βοήθησες πολύ εσύ με την αξιολόγησή σου:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 update 4.2.2 v 4.0 με SPI FLASH TOOLS και μετά από recovery περνάς την 4,4,2 αν θες να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όχι ευχαριστώ καλύφθηκα απο τις διαπιστώσεις σου;) Εγώ πήρα τις ρομ απο needrom και προσπάθησα μέσω recovery (αφού την είχα αλλάξει πρώτα)... Εσύ τις βρήκες απο αλλού? Αν παρεμπιπτόντως κάποιος παρακολουθεί το ρώσικο φόρουμ έχει ακουστεί ότι εκεί ασχολούνται με το τηλεφωνάκι μας:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έχω την multilingual A928W_V5.0_INT_USER_2014-03-10 (google play store) που πρέπει να περαστεί με SPI FLASH TOOLS. Mου έστειλε link με κωδικό στο κινεζικο baidu drive το to2c και μετά από παίδεμα την κατέβασα. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω κινέζικες οθόνες και να κάνω λογαριασμό στο baidu και με τον download manager του baidu να την κατεβάσω. Δυστυχώς το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου με την κινεζοαγγλική ROM V4 (έβαλα facebook, outlook, κλπ), είναι ικανοποιημένη και δεν βλέπω να βρίσκω σύντομα χρόνο να το σκαλίσω. Το μόνο παράπονο είναι ο χαμηλός ήχος των ringtones. Εγώ παράγγελια το Doogee DG 550 και το περιμένω αρχές Αυγούστου. Όποιος θέλει να την δοκιμάσει μπορώ να του στείλω σύνδεσμο από το dropbox μου να την κατεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Τα ίδια τράβηξα και εγώ για την V4.0. Στο needrom έχουν ανεβάσει 2 φορές την 3.6. Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για την 5. Edited July 17, 2014 by CSALAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispm Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Starman, ενδιαφέρομαι. Στέλνεις link με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpan90 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Θα την ήθελα και γω starman,έχω βάλει την kitkat,με τα χίλια ζόρια κ μια κινεζική εφαρμογή κατάφερα να το κάνω root αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα!προσπαθώ να βάλω τα gapps αλλά τίποτα....μου πετάει την εγκατάσταση,νταξει οκ η αμαρτία μου είναι πως πρώτη φορά μπήκα στην όλη διαδικασία κ δεν έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα,γνωριζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να βάλω τα gapps?ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει το mobileuncle Tools να μου πει πως να ανεβάσω την ένταση του ηχείου , του ακουστικού κ.λ.π Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός για αυτά τα tools ακόμα καλύτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Θα την ήθελα και γω starman,έχω βάλει την kitkat,με τα χίλια ζόρια κ μια κινεζική εφαρμογή κατάφερα να το κάνω root αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα!προσπαθώ να βάλω τα gapps αλλά τίποτα....μου πετάει την εγκατάσταση,νταξει οκ η αμαρτία μου είναι πως πρώτη φορά μπήκα στην όλη διαδικασία κ δεν έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα,γνωριζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να βάλω τα gapps?ευχαριστώ, τα gapps από KK για να τα περάσω έκανα το εξής: Εγκατέστησα μια εφαρμογή που λέγεται aptoide και τα κατέβασα από εκεί. Η εγκατάσταση έγινε αλλά όταν άνοιγε η εφαρμογή μετά από λίγο έκλεινε μόνη της. Μου έσπασε τα νεύρα και την διέγραψα την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpan90 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αν βάλω πάλι την stock rom του ξέρεις αν θα λειτουργούν τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει το mobileuncle Tools να μου πει πως να ανεβάσω την ένταση του ηχείου , του ακουστικού κ.λ.π Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός για αυτά τα tools ακόμα καλύτερα:) Ανοίγεις το mobile uncle->engineer mode->engineer mode(mtk)->hardware testing->audio->loudspeaker mode. Πας level 7 και το κάνεις, από 220 που είναι, 255 πατάς set αλλάζεις και το άλλο από κάτω στο 160 και είσαι έτοιμος. Αν κάνω κάπου λάθος πείτε το. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλω πάλι την stock rom του ξέρεις αν θα λειτουργούν τα gapps? Εγώ πέρασα πάλι την 3.6 και δεν ήταν μέσα. Κάτσε να περάσω τη 5 και θα σου πω. Πρέπει να τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpan90 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Οκ,ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Η 5 έχει ελληνικά και gapps. Και είναι και ελαφριά. Χρησιμοποιεί μόλις το 20% της RAM. Ευχαριστώ starman100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ανοίγεις το mobile uncle->engineer mode->engineer mode(mtk)->hardware testing->audio->loudspeaker mode. Πας level 7 και το κάνεις, από 220 που είναι, 255 πατάς set αλλάζεις και το άλλο από κάτω στο 160 και είσαι έτοιμος. Αν κάνω κάπου λάθος πείτε το. Ευχαριστώ φίλε το έκανα:) Αυτό το level 7 αν κλείσω το mobileuncle και το ξαν' ανοίξω είναι πάλι στο level 0... Όταν το πάω στο 7 υπάρχουν οι ρυθμίσεις που μου είπες. Έτσι δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ναι. Πες μου αν καταλάβεις διαφορά, γιατί εγώ δεν κατάλαβα.:lol: Είναι πολύ μικρή η τιμή που πειράξαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και εγώ να σου πω δεν πολυκατάλαβα αλλά τεσπα θα ζήσουμε με αυτό:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Θα την ήθελα και γω starman,έχω βάλει την kitkat,με τα χίλια ζόρια κ μια κινεζική εφαρμογή κατάφερα να το κάνω root αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα!προσπαθώ να βάλω τα gapps αλλά τίποτα....μου πετάει την εγκατάσταση,νταξει οκ η αμαρτία μου είναι πως πρώτη φορά μπήκα στην όλη διαδικασία κ δεν έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα,γνωριζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να βάλω τα gapps?ευχαριστώ, Φίλος θα μπορούσες να πεις πως έκανες root την 4.4; Μπορεί κάποιος να μου στείλει την v5; πως κανεις downgrade από 4.4 στο v5; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 με το routgenious έκανα ρουτ εγώ. την 5 την περνάς με spi flash tools οπότε διαγράφεται τελείως η άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 με το routgenious έκανα ρουτ εγώ. την 5 την περνάς με spi flash tools οπότε διαγράφεται τελείως η άλλη. Πέρασες την V5 με το τελευταίο spi flash tools και μετά έκανες ρουτ με το routgenious? Ο ήχος των ringtones βελτιώθηκε καθόλου ή θέλει πείραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ακριβως. Το ringtone το πειραξα αλλα τζιφος. Ειναι πολυ μικρη η διαφορα που πειραζεις. Ειναι πλεον θεμα ηχειου. Δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Οπότε η καλύτερη λύση, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι η V5; Θα μπορούσε κάποιος καλός άνθρωπος να μου στείλει ένα link, ώστε να την έχω μόλις φτάσει το τηλέφωνο; Πάντως με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες (υπερθέρμανση, χαμηλή ένταση ringtones, όχι πολύ λειτουργική 4.4.2) φοβάμαι ότι θα έπρεπε να είχα επιλέξει το Coolpad F1. Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispm Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 kxanthop, το τηλέφωνο μια χαρά είναι. Μην αγχώνεσαι. SPI Flash tools από που κατεβάσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts