Jump to content

Δείτε το CarPlay μέσα σε ένα ολοκαίνουριο Volco xc90


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mία ήταν η μεγάλη είδηση σήμερα το πρωί, η επίσημη εισαγωγή του Apple CarPlay στις πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που θα το υποδεχθούν. Μια από αυτές η Volvo θα το ανακοινώσει επίσημα στο Geneva Motor Show στην Ελβετία την ερχόμενη εβδομάδα. Για όσους δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην παρουσίαση και είμαστε πολλοί, η Volvo δημιούργησε ένα σύντομο διαφημιστικό video που δείχνει καθαρά την ένταξη της υπηρεσίας του CarPlay στην επόμενη γενιά των συστημάτων αυτοκινήτου με έναρξη στο μοντέλο Volvo XC90.

 

Όπως είχαμε αναφέρει ξανά, το Interface είναι οικείο και οι περισσότεροι χρήστες θα είναι εξοικειωμένοι. Το CarPlay συνεργάζεται άψογα με τα συστήματα αφής των αυτοκινήτων που βασίζεται το σύστημα ελέγχου. Είναι υπέροχο να παρατηρήσετε πως για τους οδηγούς του Volvo προς το παρόν, το CarPlay λειτουργεί παράλληλα με το στάνταρ σύστημα ελέγχου, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στα βασικά χειριστήρια.

 

Το CarPlay μοιάζει με ένα επιπλέον στρώμα στην οθόνη πάνω από αυτό που υπάρχει ήδη όταν αγοράζετε το ολοκαίνουριο αυτοκινητό σας. Εδώ να σημειώσουμε πως το νέο σας αυτοκίνητo θα λειτουργεί κανονικά χωρίς να εμφανίζεται το CarPlay εάν δεν είστε κάτοχος iPhone!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kqgrGho4aYM]Volvo and Apple CarPlay - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...