kosmas94 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 1) Οπως σου ειπα και πριν το βιντεακι αυτο ειναι παραπλανητικο, αυτος που το ανεβασε προφανως εχει τους λογους του. 2) Αν καποιος δεν μπορει να αποφασισει μετα απο 65 σελιδες topic καλυτερα να μην παρει τιποτα. Δεν προκειται να του αλλαξει γνωμη ενα βιντεακι. 3) Καπακι και μπαταρια original παιρνει κανονικοτατα χωρις καμια πιεση και το 015 (hdc legend 2) για το οποιο γραφουμε εδω. Καλυτερο ηχειο και καμερα δεν γνωριζω αν εχει, αλλα αν κρινω απο το παραπλανητικο αυτο βιντεακι ασε δεν θα παρω. Θεωρω οτι η διαφορες αν υπαρχουν θα ειναι αμελητεες. Αλλα καλυτερα να τα λεμε ολα, το GPS του S6 απόσο ξερω ειναι ΓΤΠ :lol: ενω του 015 πιανει σε 10 sec και δουλευει τεζα. Εσυ http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S4-Legend θα το αγόραζες; Εχεις αγοράσει απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 to 015 ειναι το hdc legend 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas94 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 να αγορασω απο fastcard tech? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από το συγκεκριμένο site, γενικά καλές εντυπώσεις, στο after sale τους έχουν ένα θέμα ,ήταν ένα κινητό ελαττωματικό κ πήρε 3 σχεδόν μήνες μέχρι να το πάρω πίσω, άλλα γενικά είναι οκ παρόλο που γενικά δεν έχει καλή φήμη. Σε μένα μετά από αρκετές αγορές φέρονται άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas94 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από το συγκεκριμένο site, γενικά καλές εντυπώσεις, στο after sale τους έχουν ένα θέμα ,ήταν ένα κινητό ελαττωματικό κ πήρε 3 σχεδόν μήνες μέχρι να το πάρω πίσω, άλλα γενικά είναι οκ παρόλο που γενικά δεν έχει καλή φήμη. Σε μένα μετά από αρκετές αγορές φέρονται άψογα. και εμενα ενας φίλος αγορασε και όλα καλά. Δεν ξέρω γιατι δεν εχει καλή φημη http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S4-Legend θα το αγόραζες; Edited December 16, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) αν μπορεί ας το διαγράψει κάποιος mod αυτο το μνμν Edited December 16, 2013 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 1) Οπως σου ειπα και πριν το βιντεακι αυτο ειναι παραπλανητικο, αυτος που το ανεβασε προφανως εχει τους λογους του. 2) Αν καποιος δεν μπορει να αποφασισει μετα απο 65 σελιδες topic καλυτερα να μην παρει τιποτα. Δεν προκειται να του αλλαξει γνωμη ενα βιντεακι. 3) Καπακι και μπαταρια original παιρνει κανονικοτατα χωρις καμια πιεση και το 015 (hdc legend 2) για το οποιο γραφουμε εδω. Καλυτερο ηχειο και καμερα δεν γνωριζω αν εχει, αλλα αν κρινω απο το παραπλανητικο αυτο βιντεακι ασε δεν θα παρω. Θεωρω οτι η διαφορες αν υπαρχουν θα ειναι αμελητεες. Αλλα καλυτερα να τα λεμε ολα, το GPS του S6 απόσο ξερω ειναι ΓΤΠ :lol: ενω του 015 πιανει σε 10 sec και δουλευει τεζα. έχω πάρει πάνω από 40 κινητά (china), και σχεδόν όλους τους κλώνους που κυκλοφορούν για το s4, μπορεί να πάρεις 2 ίδια κινητά και στο ένα το gps να δουλεύει τέλεια και στο άλλο όχι, αυτά έχουν τα κινέζικα, όπως επίσης και ότι τα εργοστάσια αλλάζουν τα μοντέλα τους συνέχεια χωρίς κάποια ενημέρωση, αλλάζουν πολλές φόρες τα περιφερειακά κ συνήθως προς το χειρότερο για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος. Τα λέω αυτά για το S6 χωρίς να έχω κάποιο όφελος(δεν έχω μαγαζί) ,άπλα τα έχω πιάσει και τα δυο στα χέρια μου και ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas94 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 ποια 2 εννοεις; το no1 s6 kai to legend? το 2ο πως ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) :mobile:έχω πάρει πάνω από 40 κινητά (china), και σχεδόν όλους τους κλώνους που κυκλοφορούν για το s4, μπορεί να πάρεις 2 ίδια κινητά και στο ένα το gps να δουλεύει τέλεια και στο άλλο όχι, αυτά έχουν τα κινέζικα, όπως επίσης και ότι τα εργοστάσια αλλάζουν τα μοντέλα τους συνέχεια χωρίς κάποια ενημέρωση, αλλάζουν πολλές φόρες τα περιφερειακά κ συνήθως προς το χειρότερο για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος. Τα λέω αυτά για το S6 χωρίς να έχω κάποιο όφελος(δεν έχω μαγαζί) ,άπλα τα έχω πιάσει και τα δυο στα χέρια μου και ξέρω. Κυριε μικρε Βολιωτη συνονοματε εφτασες κιολας τα 40 κινητα μπραβο σου.Εγω να ξερεις εχω την εντελος αντιθετη γνωμη και πιστευω να την αναγνωριζεις.Τους χαιρετισμους μου στο Βολο.Με εκανες να γραψω αν και δεν ηθελα Edited December 16, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 :mobile: Κυριε μικρε Βολιωτη συνονοματε εφτασες κιολας τα 40 κινητα μπραβο σου.Εγω να ξερεις εχω την εντελος αντιθετη γνωμη και πιστευω να την αναγνωριζεις.Τους χαιρετισμους μου στο Βολο.Με εκανες να γραψω αν και δεν ηθελα Καλησπέρα δάσκαλε! Πολλά χαιρετίσματα από το Βόλο. Φυσικά και την σέβομαι την άποψη σου λόγω πείρας, και γω όπως και οι περισσότεροι φίλοι μου το Hdc προτιμάμε λόγω των λόγκο κυρίως, αφού παίρνουμε αντιγραφή κάποιου μοντέλου τουλάχιστον να είναι ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 και εμενα ενας φίλος αγορασε και όλα καλά. Δεν ξέρω γιατι δεν εχει καλή φημη http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S4-Legend θα το αγόραζες; Το έχω πάρει σε αρκετούς φίλους μου και είναι άψογο, απλά καλύτερα πάρε το ίδιο σε δικάταρτο http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S4-Legend-Dual-Sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Το έχω πάρει σε αρκετούς φίλους μου και είναι άψογο, απλά καλύτερα πάρε το ίδιο σε δικάταρτο http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S4-Legend-Dual-Sim Συνονοματε γιωργο καλησπερα. Μιας και εχω το spark και εχω προβλημα με την μπαταρια πες μου εχεις βαλει εσυ οι καποιοι απο τους φιλους σου που εχετε το legend 2 εχετε βαλει την oritzinal μπαταρια του s4 με το καπακι να κουμπωνει καλα?? Ποσο σας κραταει εσας η μπαταρια στο legend 2 ?? Απο το fastcardtech σε ποσες μερες σας ηρθε να φανταστω το πηρατε με paypal σωστα και με απλο ταχυδρομειο η με ems ??? Ευχαριστω !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Το χάσαμε λίγο εδώ με τα άσχετα ποστ! Mε τη pομ που εβαλες αυτο γινεται οπως θες.Απλα σου λεω κανε το repetition sta 2,7 για να εχεις μεγαλιτερο εσωτερικο χωρο για εφαρμογες που βεβαια μπορεις να τις πας και στην sd που εχεις βαλει με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el Τωρα εσωτερικο εχεις περιπου 1,5 gb το αλλο ειναι χαμενο.βαλε αυτο να δεις την πραγματικοτητα γιατι αλλο σου λεει το τηλεφωνο σχετικα με την χωρητικοτητα που εχεις ρομ - εσω- sd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=el Έκανα repartition με το meteos αλλά αφού το γύρισα στην στοκ ρομ. Και πάλι μου δείχνει στις ρυθμίσεις> αποθηκ.χώρος εσωτερική μνήμη total 8.92GB, μνήμη τηλεφώνου total 8.82GB, αλλά τουλάχιστον μου βγάζει ως επιλογή την sd για αποθήκευση. Βέβαια κατέβασα ένα παιχνίδι και δεν το πήγε ποτέ στην sd. Και στις ρυθμίσεις>εφαρμογές μου βγάζει στο παιχνίδι ως επιλογή να το μετακινήσω στη μνήμη τηλεφώνου. Από την άλλη αν πάω στον file manager τον στοκ, μου εμφανίζει μόνο την μνήμη τηλεφώνου total 302MB και sd card κανονικά 8 γίγα, 7,28 για την ακρίβεια. Να υποθέσω ότι για όλα φταίει η στοκ ρομ; Edited December 16, 2013 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Το χάσαμε λίγο εδώ με τα άσχετα ποστ! Έκανα repartition με το meteos αλλά αφού το γύρισα στην στοκ ρομ. Και πάλι μου δείχνει στις ρυθμίσεις> αποθηκ.χώρος εσωτερική μνήμη total 8.92GB, μνήμη τηλεφώνου total 8.82GB, αλλά τουλάχιστον μου βγάζει ως επιλογή την sd για αποθήκευση. Βέβαια κατέβασα ένα παιχνίδι και δεν το πήγε ποτέ στην sd. Και στις ρυθμίσεις>εφαρμογές μου βγάζει στο παιχνίδι ως επιλογή να το μετακινήσω στη μνήμη τηλεφώνου. Από την άλλη αν πάω στον file manager τον στοκ, μου εμφανίζει μόνο την μνήμη τηλεφώνου total 302MB και sd card κανονικά 8 γίγα, 7,28 για την ακρίβεια. Να υποθέσω ότι για όλα φταίει η στοκ ρομ; Σωστα πολυ σωστα αλλα να ξερεις ειναι ψεματα το 8.92GB 2gb ram ktlp Εχεις 4gb pom mazi με το λειτουργικο,Με μαμα ρομ η sd απλα την εχεις δεν μπορει να κανεις κατι εστω και να βαλεις να αποθκευονται εκει.εαν βαλεις τωρα την αλλη θα εχεις πραγματικα 2,8 περιπου για εφαρμογες και την sd που ολλα θα πηγαινουν εκει φωτο κτλπ,η εσω sd δεν θα ηπαρχει θα εχει ενοποιηθη στα apps.Μονο κανε απο το app φωτο να πηγαινουν στη sd γιατι σου λεει οτι δεν ηπαρχει sd την εσω λεει Edited December 16, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Λοιπον επειδη με το τοσο ψαξιμο θα την χασω την μπαλα διοτ απο μερα σε μερα ολο και κατι νεοτερο εμφανιζετε μπροστα μου θελω να σχολιασω τα εξης και να μου πειε γνωμες: 1) εχω ακουσει διαφορα οτι στα μεσα του μήνα θακυκλοφορησουν λεει οκταπυρηνα τηλεφωνα με... 1,7ghz !! 1,7 και οκταπυρηνο δεν ειναι καπως λιγο ;; για i8 επεξεργαστη εννοω 2) Αληθευουν οι φήμες οτι το fastcardtech δεν ειναι αξιοπιστο η τελικα ειναι ;; πολλες διαφορετικες αποψεις εχω διαβασει στα forum και θα το παθω το κοκομπλοκο !! ποια ειναι η αληθεια στον μυθο λοιπον ;; 3) να εμπιστευτουμε τελικα τους κλωνους του galaxy s4 legend και αν ναι απο που . Υπάρχει και κάποιο αλλο με ταβανι τα 220 με 1,5-1,7 ghz που να μην εμφανιζει lug ;; ΥΓ Σορρυ να επριξα η αν επανελαβα θεματα τα οποια εχετε επιλυσει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες ρε παιδια και ειναι περασμενες μια ... Σας εχαριστω για την κατανοηση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas94 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Λοιπον επειδη με το τοσο ψαξιμο θα την χασω την μπαλα διοτ απο μερα σε μερα ολο και κατι νεοτερο εμφανιζετε μπροστα μου θελω να σχολιασω τα εξης και να μου πειε γνωμες: 1) εχω ακουσει διαφορα οτι στα μεσα του μήνα θακυκλοφορησουν λεει οκταπυρηνα τηλεφωνα με... 1,7ghz !! 1,7 και οκταπυρηνο δεν ειναι καπως λιγο ;; για i8 επεξεργαστη εννοω 2) Αληθευουν οι φήμες οτι το fastcardtech δεν ειναι αξιοπιστο η τελικα ειναι ;; πολλες διαφορετικες αποψεις εχω διαβασει στα forum και θα το παθω το κοκομπλοκο !! ποια ειναι η αληθεια στον μυθο λοιπον ;; 3) να εμπιστευτουμε τελικα τους κλωνους του galaxy s4 legend και αν ναι απο που . Υπάρχει και κάποιο αλλο με ταβανι τα 220 με 1,5-1,7 ghz που να μην εμφανιζει lug ;; ΥΓ Σορρυ να επριξα η αν επανελαβα θεματα τα οποια εχετε επιλυσει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες ρε παιδια και ειναι περασμενες μια ... Σας εχαριστω για την κατανοηση !!! Μην ζητάς συγνώμη εχω ακριβώς τις ιδιες αποριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Συνονοματε γιωργο καλησπερα. Μιας και εχω το spark και εχω προβλημα με την μπαταρια πες μου εχεις βαλει εσυ οι καποιοι απο τους φιλους σου που εχετε το legend 2 εχετε βαλει την oritzinal μπαταρια του s4 με το καπακι να κουμπωνει καλα?? Ποσο σας κραταει εσας η μπαταρια στο legend 2 ?? Απο το fastcardtech σε ποσες μερες σας ηρθε να φανταστω το πηρατε με paypal σωστα και με απλο ταχυδρομειο η με ems ??? Ευχαριστω !!! ;) ;) η λύση για μένα είναι απλή, ή βάζεις μια άλλη ρομ που μπορεί να βελτιώνει την κατάσταση, ή πετάς το TouchWiz και βάζεις άλλο launcher π.χ nova που προσωπικά προτιμώ και μετά εφόσον έχεις ρουταρει το κινητό freeze όλα τα άχρηστα apk της ρομ που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεσμεύουν ραμ και μπαταριά..και πάνω κάτω κρατάει 2 μέρες με μέτρια χρήση και μια αν το σκαλίζω συνέχεια 1.. οσο για το fastcardtech πάντα με free sheeping(πρέπει η παραγγελία να είναι πάνω από 200$ για να είναι δωρεάν) για να μην υπάρχει ο κίνδυνος τελωνείου,άλλα και να μην επιβαρύνομαι εξτρά, συνήθως κάνει 17-20 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Λοιπον επειδη με το τοσο ψαξιμο θα την χασω την μπαλα διοτ απο μερα σε μερα ολο και κατι νεοτερο εμφανιζετε μπροστα μου θελω να σχολιασω τα εξης και να μου πειε γνωμες: 1) εχω ακουσει διαφορα οτι στα μεσα του μήνα θακυκλοφορησουν λεει οκταπυρηνα τηλεφωνα με... 1,7ghz !! 1,7 και οκταπυρηνο δεν ειναι καπως λιγο ;; για i8 επεξεργαστη εννοω 2) Αληθευουν οι φήμες οτι το fastcardtech δεν ειναι αξιοπιστο η τελικα ειναι ;; πολλες διαφορετικες αποψεις εχω διαβασει στα forum και θα το παθω το κοκομπλοκο !! ποια ειναι η αληθεια στον μυθο λοιπον ;; 3) να εμπιστευτουμε τελικα τους κλωνους του galaxy s4 legend και αν ναι απο που . Υπάρχει και κάποιο αλλο με ταβανι τα 220 με 1,5-1,7 ghz που να μην εμφανιζει lug ;; ΥΓ Σορρυ να επριξα η αν επανελαβα θεματα τα οποια εχετε επιλυσει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες ρε παιδια και ειναι περασμενες μια ... Σας εχαριστω για την κατανοηση !!! 1) έχουν αρχίσει οι προπαραγγελιες και σε κανένα μήνα θα κυκλοφορούν μάλλον, όσο για τις συχνότητες και τους πυρήνες μην τα συγχέεις με αυτά του υπολογιστη 2)ήδη ανέφερα παραπάνω την προσωπική μου γωώμη 3)εάν δεν "τρελαίνεσαι" να πάρεις κλώνο του s4 υπάρχουν πολλά άλλα στο ίδιο εύρος τιμής, μπορείς να ψάξεις το φορουμ υπάρχουν θέματα για αρκετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) 1) έχουν αρχίσει οι προπαραγγελιες και σε κανένα μήνα θα κυκλοφορούν μάλλον, όσο για τις συχνότητες και τους πυρήνες μην τα συγχέεις με αυτά του υπολογιστη 2)ήδη ανέφερα παραπάνω την προσωπική μου γωώμη 3)εάν δεν "τρελαίνεσαι" να πάρεις κλώνο του s4 υπάρχουν πολλά άλλα στο ίδιο εύρος τιμής, μπορείς να ψάξεις το φορουμ υπάρχουν θέματα για αρκετά.. εσυ τι θα μου προτεινες να επαιρνα το samsung galagy legend, να εκανα υπομονη για τα οκταπυρηνα και να εκανα προπαραγγελια ή εχεις καποιο προτεινομενο εκει μεχρι 210-220 ευρω ταβανι με 1,5-1,7 ghz χωρις lug που ετσι να τρεχει καλα και η καμερα που λενε 13-15 MP να εχει καλη ληψη οχι να ναι 13 και να χει ληψη οπως μια 8αρα αν και στα κινεζικα γενικως εχω ακουσει οτιν η καλη ληψη παραπαιει επισης εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για thl w8s τοσο καλο ειναι ;;... ευχαριστω για τις λυσεις !! Edited December 17, 2013 by maoliostab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εδω μιλαμε για τον κλωνο S4 oχι γενικα για κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Σωστα πολυ σωστα αλλα να ξερεις ειναι ψεματα το 8.92GB 2gb ram ktlp Εχεις 4gb pom mazi με το λειτουργικο,Με μαμα ρομ η sd απλα την εχεις δεν μπορει να κανεις κατι εστω και να βαλεις να αποθκευονται εκει.εαν βαλεις τωρα την αλλη θα εχεις πραγματικα 2,8 περιπου για εφαρμογες και την sd που ολλα θα πηγαινουν εκει φωτο κτλπ,η εσω sd δεν θα ηπαρχει θα εχει ενοποιηθη στα apps.Μονο κανε απο το app φωτο να πηγαινουν στη sd γιατι σου λεει οτι δεν ηπαρχει sd την εσω λεει morfo, συγχώρα με αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω ορισμένα πράγματα που γράφεις λόγω γραπτού λόγου. Από ποια εφαρμογή εννοείς για να πηγαίνω τις φωτογραφίες στη sd; Με το app2sd; Αφού υποτίθεται ότι με το meteo δεν λύνεται το θέμα αυτό; Σήμερα το γύρισα στην stargreek rom και μου έδειχνε ως μνήμη τηλεφώνου την κάρτα sd. 7.92 giga. Αν το έβλεπε όλο μαζί δεν θα ήταν παραπάνω; 8giga είναι η sd μου. Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός αλλά δεν περίμενα τέτοιο βαθμό δυσκολίας για πράγματα που για εσας είναι παιχνιδάκι. Επίσης, δεν μου έδειξε ποτέ ότι έχω 2γίγα μνήμη. Edited December 17, 2013 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) morfo, συγχώρα με αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω ορισμένα πράγματα που γράφεις λόγω γραπτού λόγου. Από ποια εφαρμογή εννοείς για να πηγαίνω τις φωτογραφίες στη sd; Με το app2sd; Αφού υποτίθεται ότι με το meteo δεν λύνεται το θέμα αυτό; Σήμερα το γύρισα στην stargreek rom και μου έδειχνε ως μνήμη τηλεφώνου την κάρτα sd. 7.92 giga. Αν το έβλεπε όλο μαζί δεν θα ήταν παραπάνω; 8giga είναι η sd μου. Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός αλλά δεν περίμενα τέτοιο βαθμό δυσκολίας για πράγματα που για εσας είναι παιχνιδάκι. Επίσης, δεν μου έδειξε ποτέ ότι έχω 2γίγα μνήμη. 2γιγα ραμ λεω.To ιδιο τηλ εχουμε Μην βλεπειs τι λεει και τι χαρακτηριζει Εαν εχει κανει repatotins τωρα εχει 2,7 γιγα για εφαρμογες και την κάρτα sd[που εχει βαλει] που πανε ολλα εκει φωτο κτλπ,μονο οι εφαρμογες πανε στα 2,7 που κανεις εγκατασταση οπως σε ολα τα τηλεφωνα[με 2,7 περιπου κανεις εγκατασταση πανω 300 εφαρμογες εαν σου τελειωσει με το app2sd μπορεις να τις πας στην sd].Με αυτη την ρομ εχει λυσει ολα τα προβληματακια σου γιατι δεν μενεις εκει[αυτα που λεει το τηλ στο μενου του ειναι ψεματα γιατι αντιγραφει το κανονικο]Tωρα δουλευει οπως ολα τα κινητα[απλα οι κινεζοι χωριζουν τον χωρο των apps γιατι δεν εχει sd μεσα το κινητο]Οτι αλλο ρωτας ελευθερα γιαυτο εινα το forum Edited December 17, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 έχω πάρει πάνω από 40 κινητά (china), και σχεδόν όλους τους κλώνους που κυκλοφορούν για το s4, μπορεί να πάρεις 2 ίδια κινητά και στο ένα το gps να δουλεύει τέλεια και στο άλλο όχι, αυτά έχουν τα κινέζικα, όπως επίσης και ότι τα εργοστάσια αλλάζουν τα μοντέλα τους συνέχεια χωρίς κάποια ενημέρωση, αλλάζουν πολλές φόρες τα περιφερειακά κ συνήθως προς το χειρότερο για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος. Τα λέω αυτά για το S6 χωρίς να έχω κάποιο όφελος(δεν έχω μαγαζί) ,άπλα τα έχω πιάσει και τα δυο στα χέρια μου και ξέρω. Φιλε μου το οτι εχεις φερει 40 κινητα δε λεει κατι, κι εγω εχω φερει πανω απο 100 για φιλους και γνωστους, σε ιδια μοντελα κινητων οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες εκτος αν προκειται για ελλατωματικη συσκευη. Ο legend 2 πχ σε σχεση με τονl egend 1 που ειναι single sim εχουν τεραστιες διαφορες και το λεω επειδη ειχα και τα δυο. Για το S6 δεν ειχα αλλα συμφωνα με οσα εχω διαβασει εχει κακο gps. Το s6 μπορει να συγκριθει μονο με το legend2 015 μιας που και τα δυο ειναι κλωνοι του S4 dual sim 9502. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 morfo, συγχώρα με αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω ορισμένα πράγματα που γράφεις λόγω γραπτού λόγου. Από ποια εφαρμογή εννοείς για να πηγαίνω τις φωτογραφίες στη sd; Με την μανισια εφαρμογη οι φωτο πανε στην sd του τηλ. Βαλε αλλο app για την καμερα, εγω εχω τη snapcam που ειναι σε ολα καλυτερη και πολυ πιο παραμετροποιησιμη. Και ετσι θα αλλαξεις και το directory για τις φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Mε την ρομ του Γιωργου ειναι λιγο καλυτερη η καμερα Κ το φλας.Επειδη μου εδωσε και καποιο αλλο για καμερα το μοιραζομαι να το δοκιμασεται https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts