Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 015 παίρνει την μπαταρία από το γνήσιο?

Ναι! νομιζω οτι υπαρχουν κ παιδια εδω που την εχουν βαλει!

εγω ειχα και θα εχω αυτη την ρομ http://www.needrom.com/mobile/hdc-galaxy-s4-legend-ii-dual-sim-with-gesture-control-rom-android-4-2-2/ οχι την δικια σου εχει διαφορα μεγαλη

Τελικά παρήγγειλα και εγώ αυτό το κινητό.Είναι απίστευτο πόσο επηρεαστήκαμε πολλοί από εμάς απο τον SΤΑRGREEK και VAMBAKOULAS κάτι που είναι καλό δεδομένης της εμπειρίας τους.Μόλις το πάρω κατευθείαν STARGREEK ROM!

Αλλά ο τίτλος σχετίζεται με την εμπειρία τους για την ακόλουθη ερώτηση....

http://www.orientdeal.com/orientphone-s6-best-htc-one-alternative-mtk6589t-quad-core-1.5ghz-16gb-rom-air-gesture.html

Με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ να είναι γρήγορο το GPS.

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-wcdma-3g-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Πως τα βλέπετε? Το site είναι αξιόπιστο? Δίνουν discount code (9 dollars "orientphones6" code) και μαζί με ταχυδρομικά $222.77

Αλλο καινούργιο...

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-wcdma-3g-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Η απο το To2c.com?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ.Τελικά προσανατολίζομαι σε αγορά επώνυμου κινέζικου (full specs-αξιοπιστία-κατασκευή) που σε "επώνυμη" περίπτωση

θα πλήρωνα 400-600 ευρώ .Ο κλώνος είναι για την κόρη μου.Συστάσεις?

ΥΓ2.Σε "φτηνή" εκδοχή το

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG300-5-0inch-MTK6572W-Dual-Core-Smartphone-QHD-Capacitive-Screen-512MB-4GB-2-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-320604.html

η ποιο άλλο προτείνεται....

Edited by thessfoto

τελικα προλαβα την κινεζα.

της ειπα να το στειλει με EMS και μια μπαταρια και για δωρο θα μου κανει την θηκη με το "παραθυρο"

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο νήμα για κλώνο του s4 mini, οπότε το γράφω εδώ:

ΜΑΚΡΙΑ από εδώ: http://www.aliexpress.com/item/original-Real-1-1-s4-mini-i9190-9500-android4-2-MTK6589-quad-core-1G-RAM-4/1413043779.html

Παρήγγειλα για ένα φίλο, ήρθε, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι σαν κινητό ΑΛΛΑ είναι 2 πόντους μεγαλύτερο από γνήσιο s4 mini και τώρα η κυρία μου λέει να αφήσω 5 αστέρια και να μου γυρίσει 2$ :lol: :lol: :lol:

Είπαμε κρίση αλλά να μην του βγάλουμε τα μάτια........

edit: τώρα μου λέει τι θέλεις να κάνω..... Τίποτα λέω ευχαριστώ για την συνομιλία!!

κλαίωωωωωωωωωωωω αχαχαχχααχ

Τώρα μου λέει 4$

αχαχαχαχαχαχαχααχχα

Edited by bill64

ΜΑΚΡΙΑ από εδώ: http://www.aliexpress.com/item/original-Real-1-1-s4-mini-i9190-9500-android4-2-MTK6589-quad-core-1G-RAM-4/1413043779.html

Παρήγγειλα για ένα φίλο, ήρθε, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι σαν κινητό ΑΛΛΑ είναι 2 πόντους μεγαλύτερο από γνήσιο s4 mini και τώρα η κυρία μου λέει να αφήσω 5 αστέρια και να μου γυρίσει 2$ :lol: :lol: :lol:

edit: τώρα μου λέει τι θέλεις να κάνω..... Τίποτα λέω ευχαριστώ για την συνομιλία!![/QUOT

Το πρόβλημα τελικά ποιο είναι οι 2 πόντοι που έχει διαφορά ?? Κανένας κλώνος dual sim δεν είναι 1:1 όλοι είναι μεγαλύτεροι από το γνήσιο μόνο οι 1sim είναι το ίδιο . Από τον συγκεκριμένο έχω πάρει δύο κινητά και είναι άψογα ακόμα και η επικοινωνία μαζί του πολύ καλή ...

Το πρόβλημα τελικά ποιο είναι οι 2 πόντοι που έχει διαφορά ?? Κανένας κλώνος dual sim δεν είναι 1:1 όλοι είναι μεγαλύτεροι από το γνήσιο μόνο οι 1sim είναι το ίδιο . Από τον συγκεκριμένο έχω πάρει δύο κινητά και είναι άψογα ακόμα και η επικοινωνία μαζί του πολύ καλή ...

Συγνώμη φίλε μου, αλλά όταν λέμε 1:1 τι εννοούμε ?

Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δεν έχω ξανά ασχοληθεί με κλώνο, αλλά καταλαβαίνω ότι θα είναι ίδιο!!!

Δλδ για το 015 που μιλάμε εδώ, δεν έχει τις ίδιες διαστάσεις με το σ4??

Είναι 2 πόντους μεγαλύτερο??

Ρε παιδιά! Διαβάστε τη συζήτηση όλη και μην αποπροσανατολίζεστε από άσχετους που πετάνε μια φωτοβολίδα και όποιον πάρει ο χάρος!

Όταν λέμε 1:1 - ένα προς ένα, το εννοούμε! Αλλιώς δεν θα το αγοράζαμε!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

Μόλις έβαλα την γνήσια μπαταρία samsung και το καπάκι το γνήσιο το sview τώρα δεν εφαρμόζει τέλεια όπως πριν. Αντιθέτως το flip case της κινέζας εφαρμόζει οριακά και κλείνει όπως και το απλό καπάκι. Αν δεν δω διαφορά στην αυτονομία, τότε θα την πουλήσω.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Σκεφτομαι την αγορα του s4 μεταχειρισμενο απο ιδιωτη. Πειτε μου πως θα καταλαβω τις διαφορες απο ενα s4 clone μην την πατησω.
TCe

Πρεπει πρωτα να εισαι ροοτ

Μακαρι να κανει διαφορά, θα περιμενουμε νεα σου οταν το ξανακανεις. Θελω να δεις τι γινεται οταν το ποσοστο πεφτει κατω απο το 50%.:)

Καλησπερα .Απο τοτε που εκανα εκεινο το ρημαδι calibration απο το κακο στο χειροτερο...:mad:

Μεσα σε σχεδον 6-7 ωρες η μπαταρια αδειαζει και το φορτιζω 2 φορες την ημερα με μετρια χρηση. Ειμαι στην 2ερη μερα ποσο θελει να στρωση αν δεν παει καλυτερα τουλαχιστον οπως ηταν... Και το παραξενο ειναι οτι μπαινω μεσα και στο wakelock detector και στο gsambattery που εχω και μου δειχνουν και τα 2 απο μετρηση 0. Δεν εχουν μμετρηση τιποτα γιατι συμβαινει αυτο μηπως ξερυθμιστηκε κατι μα καλα και στα 2 apps 0 ενδιξεις τιποτα...??? Γιατι???

Τι να κανω για πειτε μου βρε παιδια!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλημέρα έχω τον κλώνο με μια κάρτα sim είναι ακριβώς όπως το γνήσιο στο μέγεθος αλλά μου κάνει κάτι κουλά. Όταν είναι φορτισμένο 100% ως το 40% κατεβαίνει φυσιολογικά από εκεί και κάτω πάει σφαίρα ώσπου σβήνει, και το αντίθετο όταν το βάλω να φορτίσει από το 0% πηγαίνει στο 40% σε ένα λεπτο και μετα κανονικά. Επειδή είχε και δεύτερη μπαταρία έβαλα και την άλλη πάλι τα ίδια τι φταίει το κινητό η οι μπαταρίες;

Μάλλον οι μπαταρίες φταίνε. Η 2600 που πήρα της samsung είναι πιο παχιά από την κινέζικη. Οπότε η κινέζικη έχει μικρότερη χωρητικότητα, το έχουν αναφέρει και τα παιδιά σε προηγούμενα ποστ.

Καλημέρα έχω τον κλώνο με μια κάρτα sim είναι ακριβώς όπως το γνήσιο στο μέγεθος αλλά μου κάνει κάτι κουλά. Όταν είναι φορτισμένο 100% ως το 40% κατεβαίνει φυσιολογικά από εκεί και κάτω πάει σφαίρα ώσπου σβήνει, και το αντίθετο όταν το βάλω να φορτίσει από το 0% πηγαίνει στο 40% σε ένα λεπτο και μετα κανονικά. Επειδή είχε και δεύτερη μπαταρία έβαλα και την άλλη πάλι τα ίδια τι φταίει το κινητό η οι μπαταρίες;

Μάλλον οι μπαταρίες φταίνε. Η 2600 που πήρα της samsung είναι πιο παχιά από την κινέζικη. Οπότε η κινέζικη έχει μικρότερη χωρητικότητα, το έχουν αναφέρει και τα παιδιά σε προηγούμενα ποστ.

Σιγουρα φταινε οι μπαταριες αφου ειναι 1500 mha και οχι 2600 οπως γραφουν αλλα ειναι κουραστικο αυτο!!! :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Σιγουρα φταινε οι μπαταριες αφου ειναι 1500 mha και οχι 2600 οπως γραφουν αλλα ειναι κουραστικο αυτο!!! :wacko:

Πάντως φίλε Γιώργο, στο δικό σου δεν φταίνε οι μπαταρίες σου αλλά το κινητό σου, που είναι το spark και όχι το 015.

edit: τώρα μου λέει τι θέλεις να κάνω..... Τίποτα λέω ευχαριστώ για την συνομιλία!!

κλαίωωωωωωωωωωωω αχαχαχχααχ

Τώρα μου λέει 4$

αχαχαχαχαχαχαχααχχα

Φιλε μου αν εχεις παρει τον F9192 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε κλωνο S4 mini dual sim. Ειτε πηρες αυτο ειτε το cosmos 9192 ή το Υ9190 που και αυτα ειναι αξιολογες επιλογες και σε τιμη σουπερ ( υπερβολικα VFM αγορες).

Απο κει και περα ολα αυτα δεν ειναι 1:1 κλωνοι, αν το γραφει ετσι ο πωλητης θελει κραξιμο. Επρεπε να ειχες ρωτησει εδω πριν προχωρησεις σε αγορα, εχω φερει οτι κλωνο υπαρχει για mini S4.

Οπως εχω αναφερει πολλακις και ειπε και ο φιλος Manolisg10 δεν υπαρχει κλωνος 1:1 για το i9192. Υπαρχει μονο για το i9190 δηλαδη για single sim. Τον εχω και αυτον αρκετα καλος με καλυτερη αναλυση οθονης-καμερα-εμφανιση-air gestures κλπ. Και απο τιμη super και αυτος. Απλα ζοριζετε λιγο παραπανωμε τον MT6572 λογω touchwiz,υψηλης αναλυσης κλπ. Αλλα σε γενικες γραμμες πολυ καλος.

Μόλις έβαλα την γνήσια μπαταρία samsung και το καπάκι το γνήσιο το sview τώρα δεν εφαρμόζει τέλεια όπως πριν. Αντιθέτως το flip case της κινέζας εφαρμόζει οριακά και κλείνει όπως και το απλό καπάκι. Αν δεν δω διαφορά στην αυτονομία, τότε θα την πουλήσω.

Δηλαδη για να καταλαβω φιλε μου στο 015 η original μπαταρια δεν καθετε καλα? Το καπακι το νορμαλ (το λεπτο που ειναι σα χαρτι) κλεινει κανονικα? Οταν πατας την οθονη την βλεπεις να κανει "νερα" ? (εννοω σαν να πιεζεις μια lcd) Διοτι αυτο συμβαινει στο legend 1 το εχω αναφερει και προηγουμενως.

Απο αποδοση επισης πως την βλεπεις? Μετα το 50% κραταει ή πεφτει παλι καρφι?

Παρομοια θεματα εχουν κι αλλοι κλωνοι οπως και ο 015 αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν φταιει η μπαταρια ή η rom της συσκευης. Καποιος που εχει βαλει την γνησια μπορει να μας κατατοπισει αφου βεβαια κανει τις απαραιτητες δοκιμες!

Φιλε μου αν εχεις παρει τον F9192 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε κλωνο S4 mini dual sim. Ειτε πηρες αυτο ειτε το cosmos 9192 ή το Υ9190 που και αυτα ειναι αξιολογες επιλογες και σε τιμη σουπερ ( υπερβολικα VFM αγορες).

Απο κει και περα ολα αυτα δεν ειναι 1:1 κλωνοι, αν το γραφει ετσι ο πωλητης θελει κραξιμο. Επρεπε να ειχες ρωτησει εδω πριν προχωρησεις σε αγορα, εχω φερει οτι κλωνο υπαρχει για mini S4.

Οπως εχω αναφερει πολλακις και ειπε και ο φιλος Manolisg10 δεν υπαρχει κλωνος 1:1 για το i9192. Υπαρχει μονο για το i9190 δηλαδη για single sim. Τον εχω και αυτον αρκετα καλος με καλυτερη αναλυση οθονης-καμερα-εμφανιση-air gestures κλπ. Και απο τιμη super και αυτος. Απλα ζοριζετε λιγο παραπανωμε τον MT6572 λογω touchwiz,υψηλης αναλυσης κλπ. Αλλα σε γενικες γραμμες πολυ καλος.

Δηλαδη για να καταλαβω φιλε μου στο 015 η original μπαταρια δεν καθετε καλα? Το καπακι το νορμαλ (το λεπτο που ειναι σα χαρτι) κλεινει κανονικα? Οταν πατας την οθονη την βλεπεις να κανει "νερα" ? (εννοω σαν να πιεζεις μια lcd) Διοτι αυτο συμβαινει στο legend 1 το εχω αναφερει και προηγουμενως.

Απο αποδοση επισης πως την βλεπεις? Μετα το 50% κραταει ή πεφτει παλι καρφι?

Παρομοια θεματα εχουν κι αλλοι κλωνοι οπως και ο 015 αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν φταιει η μπαταρια ή η rom της συσκευης. Καποιος που εχει βαλει την γνησια μπορει να μας κατατοπισει αφου βεβαια κανει τις απαραιτητες δοκιμες!

Θα ενημερώσω εδώ πως τα πάει η καινούργια μπαταρία μιας και είναι πρώτη μέρα σήμερα χρησιμοποίησης της γνήσιας.

Η οθόνη κάνει κάποιες φορές "ψιλονερά", όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Πάντως δεν πέφτει η απόδοση της μπαταρίας όπως η κινέζικη. Πρέπει να είναι περισσότερο θέμα χωρητικότητας μπαταρίας και λιγότερο ρομ.

Επίσης σήμερα δοκίμασα να βάλω μια silicon θήκη από μαύρο χωρίς και αυτή να εφαρμόζει απόλυτα. Οπότε ας λένε ότι θέλουν οι κινέζοι ότι ταιριάζουν όλα τα αξεσουάρ samsung. Το μόνο που έχει ταιριάξει γνήσιο μέχρι στιγμής είναι η sview case και αυτή χωρίς να φορά το κινητό τη γνήσια μπαταρία.

Δηλαδή με απλό καπάκι ή flip case κινέζας η μπαταρια ταιριάζει αλλά με sview πρέπει να βάλω την κινέζικη μπαταρία.

Θα ενημερώσω εδώ πως τα πάει η καινούργια μπαταρία μιας και είναι πρώτη μέρα σήμερα χρησιμοποίησης της γνήσιας.

Η οθόνη κάνει κάποιες φορές "ψιλονερά", όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Πάντως δεν πέφτει η απόδοση της μπαταρίας όπως η κινέζικη. Πρέπει να είναι περισσότερο θέμα χωρητικότητας μπαταρίας και λιγότερο ρομ.

Επίσης σήμερα δοκίμασα να βάλω μια silicon θήκη από μαύρο χωρίς και αυτή να εφαρμόζει απόλυτα. Οπότε ας λένε ότι θέλουν οι κινέζοι ότι ταιριάζουν όλα τα αξεσουάρ samsung. Το μόνο που έχει ταιριάξει γνήσιο μέχρι στιγμής είναι η sview case και αυτή χωρίς να φορά το κινητό τη γνήσια μπαταρία.

Δηλαδή με απλό καπάκι ή flip case κινέζας η μπαταρια ταιριάζει αλλά με sview πρέπει να βάλω την κινέζικη μπαταρία.

εμενα γιατι ταιριάζει τελεια δεν ξερω:p:p

Σοβαρά; Δεν το ήξερα...:X

Δηλαδή φοράς γνήσια sview case και μπαταρία;

Άρα καταλήγουμε ότι από το δικό σου λινκ είναι ο πιο τέλειος κλώνος; Άρα το 015 δεν είναι το ίδιο ακριβώς με το δικό σου..

Να το πουλήσω και να παραγγείλω από εκεί;

edit: Μόλις παρατήρησα ότι ο δικός σου πωλητής δεν έχει πλέον dual sim.:O

Με έβαλες στη "πρίζα";)

Edited by focusinos

Εσυ αν θυμαμαι αυτο εδω εχεις παρει;;; http://www.aliexpress.com/store/product/1-1-eye-control-s4-i9500-mtk6589-phone-5-smart-screen-android-4-2-cpu-1/829861_1262513832.html

Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Αν δεν κανω λαθος ναι αυτο http://www.aliexpress.com/item/1-1-eye-control-s4-i9500-mtk6589-phone-5-smart-screen-android-4-2-cpu-1/1262513832.html ειχε παρει το οποιο δεν υαρχει σε στοκ..Ειδα ομως μια λεπτομερεια..Στα specifications του κινητου ομως γραφει Model 1:1 s4/i9500(015) .... Ειδα οτι ο ιδιος ο πωλητης εχεις και το εξης δικαρτο http://www.aliexpress.com/store/product/1-1-s4-i9500-galaxy-mtk6589-quadcore-phone-5-inch-smart-screen-1280-720-ips-dual/829861_1334276690.html σε σχεδον ιδιο τιμη το οποιο και αυτο στα specifications του κινητου γραφει κιαυτο το ιδιο Model 1:1 s4/i9500(015) αρα τα ερωτηματα ειναι τα εξης :

1)Αυτα τα 2 κινητα ειναι τα ιδια ?? 2)Και τα 2 τα ονομαζει (015) αρα μηπως ειναι το ιδιο κινητο που πουλαει η κινεζα εδω :

http://www.aliexpress.com/item/015-Cheap-mtk6589t-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-i9500-smart-phone-Android-4-2-5/962479726.html Χαμος στο ισωμα βρε παιδια αντε να βγαλεις ακρη και κυριως για τα 2 πρωτα με νοιαζει απτο No1 store τι λετε??? ;) ;)

Edited by zerv_5800

Τα κινητα ειναι τα ιδια, απλα οι κινεζοι πολλες φορες γραφουν λαθος διαστασεις.

Με τη γνησια μπαταρια εχουμε κανα νεο σε αποδοση? Γιατι ειμαι στο τσακ να παραγγειλω:D

Και εγώ μετά από δύο εβδομάδες έχω το ίδιο θέμα με την μπαταρία. Από εκεί που είναι στο 45%, πάει στο 20% και μετά στο 12% και τρελαίνομαι!! Έκανα freeze το ρολόι, και περιμένω να δω τι θα γίνει έτσι. Πάντως ο Vamvakoulas έχει δίκιο παίδες, 2 μέρες χρήσης με μέτρια χρήση μου τις βγάζει το κινητό, δεν είναι θέμα!!Πάντως εάν μπορούμε να βάλουμε γνήσια μπαταρία θα ήθελα να το μάθω μήπως την πάρω και τελειώσει το θέμα!!

Επίσης το τι γέλιο έριξα την πρώτη φορά που το άνοιξα μετά από φόρτιση και έγραφε "Χρεώθηκε" αντί για φορτίστηκε, δεν υπήρχε! :lol:

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Λοιπόν με την γνήσια μπαταρία πέρασα ένα ολόκληρο ΣΚ χωρίς φόρτιση και τη δεύτερη μέρα με το 3g δίκτυο ανοιχτό μόνιμα. Σήμερα το έχω πάλι με το 3g ανοιχτό μόνιμα και είμαι στο 82%. Βέβαια η αλήθεια θα λάμψει αύριο που θα είμαι στη δουλειά μου και εκεί χρειάζομαι πολλές φορές τα data ανοιχτά. Εκεί να δούμε τι θα κάνει και πόσο θα αντέξει.

Εγώ έριξα πολύ γέλιο εχθές που έβαλα τα καινούργια υποτίθεται ακουστικά του τηλεφώνου για να ακούσω ράδιο και δούλευε μόνο το αριστερο ακουστικό.....:lol::lol:

Edited by focusinos

Λοιπόν με την γνήσια μπαταρία πέρασα ένα ολόκληρο ΣΚ χωρίς φόρτιση και τη δεύτερη μέρα με το 3g δίκτυο ανοιχτό μόνιμα. Σήμερα το έχω πάλι με το 3g ανοιχτό μόνιμα και είμαι στο 82%. Βέβαια η αλήθεια θα λάμψει αύριο που θα είμαι στη δουλειά μου και εκεί χρειάζομαι πολλές φορές τα data ανοιχτά. Εκεί να δούμε τι θα κάνει και πόσο θα αντέξει.

Εγώ έριξα πολύ γέλιο εχθές που έβαλα τα καινούργια υποτίθεται ακουστικά του τηλεφώνου για να ακούσω ράδιο και δούλευε μόνο το αριστερο ακουστικό.....:lol::lol:

Βασικα θελω να μας πεις τι γινεται μετα το 50%. Πεφτει καρφι παλι ή πεφτει αναλογικα δλδ οπως πεφτει απο το 100 μεχρι το 50?

• The title was changed to Κινέζικα Clones