Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω αυτην εχω βαλει ABC_3.11_armv7 φαντασου τωρα που ειναι βραδυ και βγαζει αρκετα καλες φωτο με καλυτερη ποιοτητα.

Ναι οντως εχει αρκετο πραγμα απο ρυθμισεις θα την δοκιμασω και το πρωι και θα σας πω!!!Μπραβο!! ;) ;)

Ειναι πολυ καλο και στην full εκδοση πολυ καλυτερο γιατι ρυθμιζει και το iso

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω 3 κλώνους του s4 η s3 ποιο κλώνο μου προτείνετε από το καθένα και από που είναι καλύτερα να το παραγγείλω λόγο οτι είναι 3 κομματια οπότε αρκετά τα λεφτά και θέλω να είναι αξιόπιστο μαγαζί

bilako για s3 δεν ξερω. αλλα για τον κλωνο π λεμε εδω, θεωρω οτι ειναι μακραν ο καλυτερος απ αυτους π κυκλοφορουν. εγω ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη απ το κινητο μ. ενας φιλος μ π δουλευει στον γερμανο, μ ειπε οτι ειναι φανταστικη αντιγραφη.γι αυτο αλλωστε κ εξαντληθηκε σχεδον αμεσως. 1-2 κομματια να εχουν μεινει....

bilako για s3 δεν ξερω. αλλα για τον κλωνο π λεμε εδω, θεωρω οτι ειναι μακραν ο καλυτερος απ αυτους π κυκλοφορουν. εγω ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη απ το κινητο μ. ενας φιλος μ π δουλευει στον γερμανο, μ ειπε οτι ειναι φανταστικη αντιγραφη.γι αυτο αλλωστε κ εξαντληθηκε σχεδον αμεσως. 1-2 κομματια να εχουν μεινει....

Για να το λεει γυναικα μαλλον ετσι θα ειναι.:rolleyes::rolleyes:

Παιδιά πήρα και εγώ ένα s4 κλώνο με μία κάρτα sim, αλλά έχω πρόβλημα με τρώει σαν σφουγγάρι την μπαταρία συγκεκριμένα χθες το βράδυ το άφησα στο 80% σήμερα το πρωί το βρήκα μόλις το άνοιξα στο 55% βάζω την εφαρμογή clean master για να το καθαρίσω και ξαφνικά με πήγε στο 30% ο δε φωτισμός στην οθόνη είναι στο λιγότερο που γίνεται, άλαξα την μπαταριά έβαλα την δεύτερη που είχε, παλι τα ιδια.Τι φταίει υπάρχει εφαρμογή που να με δείχνει τι τρώει την μπαταρία;

Πήγαινε ρυθμίσεις -> μπαταρία και θα σου εμφανίσει από που γίνεται κατανάλωση.

Φίλε μου γράφει.ετοιμότητα κυψέλης 30%,wi fi 27%, οθόνη 18%,το τηλέφωνο είναι αδρανές 16%,λειτουργικό σύστημα 6% είναι φυσιολογικά; Υπόψιν ότι η οθόνη είναι ρυθμισμένη στο ποιο κατώτερο σημείο.

Δωσε λινκ απο που το αγωρασες ,εαν εχεις συνεχεια το wifi ανοικτο λογικο να πεφτει η μπαταρια Edited by stargreek

Παιδιά πήρα και εγώ ένα s4 κλώνο με μία κάρτα sim, αλλά έχω πρόβλημα με τρώει σαν σφουγγάρι την μπαταρία συγκεκριμένα χθες το βράδυ το άφησα στο 80% σήμερα το πρωί το βρήκα μόλις το άνοιξα στο 55% βάζω την εφαρμογή clean master για να το καθαρίσω και ξαφνικά με πήγε στο 30% ο δε φωτισμός στην οθόνη είναι στο λιγότερο που γίνεται, άλαξα την μπαταριά έβαλα την δεύτερη που είχε, παλι τα ιδια.Τι φταίει υπάρχει εφαρμογή που να με δείχνει τι τρώει την μπαταρία;

Φιλε ειναι και αλλοι που εχουν αυτο το θεμα οπως εγω .... :wacko: Κανε βεβαια και αυτα που σου λενε τα παιδια για της εφαρμογες αλλα κοιτα με μπαταρια 1500mha τι θες να κανεις??Μην κοιτας που απεξω γραφει 2600mha η μπαταρια - ιες αν εχεις 2 ειναι 1500 αρες το γραφουν και απο μεσα αν ξεκολλησεις το αυτοκολλητο..Εδω στο oritzinal s4 που ειχα και σχεδον ηθελε καθε βραδυ ρευμα..Οποτε μην σκας αν μπορεις να βρεις απο εναν φιλο να δοκιμασεις αν μπαινει η ortitzinal μπαταρια απο το s4 και να σου κουμπωνει το καπακι καλα τοτε αλλαξε μια μπαταρια!! Αλλιως παρατατο ετσι !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Δωσε λινκ απο που το αγωρασες ,εαν εχεις δυνεχεια το wifi ανοικτο λογικο να πεφτει η μπαταρια

Και με wifi συνέχεια ανοιχτό δεν είναι φυσιολογική τέτοιου είδους κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής.

Και με wifi συνέχεια ανοιχτό δεν είναι φυσιολογική τέτοιου είδους κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής.

Οκ μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα απο τους μπαρουφες κλωνους με τις ψευτικες σε χωρητικοτητα μπαταριες που κυκλοφορουν.

Edited by stargreek

Δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο κλώνο. Αναφέρομαι γενικά στο ότι αν έχεις ανοιχτό WiFi σε αναμονή δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει τέτοια κατανάλωση. Δηλαδή και να κλείσει το WiFi δεν θα δει σοβαρή αλλαγή.

για οποιον εχει θεμα με καταναλωση κατεβαστε wakelock και gsam battery monitor και σε λιγες ωρες θα ξερετε τι φταιει. Μετα τα πραγμαα ειναι ευκολα.

Δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο κλώνο. Αναφέρομαι γενικά στο ότι αν έχεις ανοιχτό WiFi σε αναμονή δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει τέτοια κατανάλωση. Δηλαδή και να κλείσει το WiFi δεν θα δει σοβαρή αλλαγή.

Παιδιά νομίζω λύθηκε το πρόβλημα από χθες το απόγευμα που έκλυσα το wi fi το κινητο έγινε αγνώριστο δεν τρώει καθόλου μπαταρία με εικοση λεπτά πλοήγηση έφαγε το 10% τώρα μόλις έβαλα το wi fi το δοκιμάζω

Το πρωΐ παρέλαβα!! Αλλά τελικά με μία μπαταρία. Θα της ζητήσω δωράκι γιατί της είχα πει για εκπτωση εάν έστελνε με μία και δεν την έκανε γιατί μου απάντησε ότι στάλθηκαν δύο.

Κατά τα άλλα, το κινητό απλά τα σπάει. Δεν καταλαβαίνεις από πουθενά ότι είναι κλώνος. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS. Όταν το κάνω θα ενημερώσω. Πήρα και μια γνήσια view case και κουμπώνει κανονικά και λειτουργεί και το sview.

Ευχαριστώ θερμά τον stargreek και τα υπόλοιπα παιδιά που με βοήθησαν να πάρω το σωστό κλώνο.

Ακολουθούν φωτογραφίες(όχι και οι καλύτερες)

Γιατι ρε παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες φωτογραφίες;;:blink: Edited by focusinos

Δώσε φωτό στο λαό!! Μπραβο και με γειά σου το κινητό, η θήκη τα σπάει!!!.

Βλέπω οτι το 015 φτήνηνε ενα 10αρικο ευρώ.

Χμμμ με βλέπω να το τσιμπάω και εγώ οπου ναναι!!!

ποιος ειναι κατατην γνωμη σας ο καλυτερος κλωνος του galaxy s4.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα.με αρεσε πολυ το hdc i9500,θελω και την δικια σας αποψη.στειλτε με και inbox οσοι θελετε

Παιδιά, το κινητό ήρθε μόλις την Παρασκευή!!!! Επιτέλους!!! Άψογο σε όλα... το δικό μου τουλάχιστον γράφει και samsung μπρος πίσω...

με μία μπαταρία τλχ αλλά ήρθε!!! Μέχρι να το ξεψαχνίσω λίγο και να το φτιάξω, ασχολήθηκα το Σ/Κ.

Έχω όμως θέμα... το κινητό το είχε η αδερφή μου και μου λέει ότι από το πρωί πίνει μπαταρία για πλάκα 1-1% το κατεβάζει ανά λεπτό...πριν λίγο το βγάλαμε από το φορτιστή...άρχισε να πίνει 1-1% και μέσα σε 10 λεπτά είχε πάει στο 86%...κλείνω κάτι χαζοεφαρμογές στο παρασκήνιο, σβήνω και 2-3 χαζοπαίχνιδα και κάνω επανεκκίνηση...

από το 86% πήγε στο 1& και θέλει φόρτιση... τι κάνω; Έχετε καμιά ιδέα;;;:X

Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Τρελαίνομαι...σε δεύτερη επανεκκίνηση πήγε στο 82% και πίνει πάλι 1-1%
Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Το παρήγγειλα κι εγω μολις τωρα κι αρχιζει ο γολγοθας της αναμονης...

EMS postal και μια μπαταρια (ζητησα τη 2η να την στειλει με Singapore post)

Καταρχην μην βγαζετε συμπερασματα απο την πρωτη μερα, θα δειτε οτι η αυτονομια θα αυξηθει μετα την 1 βδομαδα-10 μερες.

Αυτο που παρατηρησες ειναι μαλλον θεμα της rom , καποια στιγμη θα δοκιμασω και γνησια μπαταρια να δω τι θα συμβει.

1) Η μπαταρια απο το 100% μεχρι το 50-60% κατεβαινει φυσιολογικα αναλογα και τη χρηση, απο κει και περα μετα το 50-60 σε 2-3 ωρες γιοκ. Το εχω δοκιμασει σε 3 συσκευες.

2) Αν κλεισεις τη συσκευη ή ακομα καλυτερα βγαλεις την μπαταρια, θα δεις οτι το ποσοστο της μπαταριας θα πεσει απο 20% και ανω.

Το πιο πιθανο ειναι η καταγραφη του ποσοστου μπαταριας να ειναι προβληματικη. Δεν δειχνει σωστα-αναλογικα το ποσοστο που απομενει. Θα ελεγα πως το 50% επρεπε να ειναι 25. Θα δοκιμασω καποια στιγμη με μπαταρια original αλλα δεν νομιζω να υπαρξουν διαφορες σε αυτο. Ισως να εχει καλυτερη αυτονομια αλλα παλι δεν θα δειχνει αυτο που πρεπει.

Εκανα και calibrate αλλα δεν πολυδιορθωθηκε αυτο, παντως σε γενικες γραμμες απο θεμα αυτονομιας ειναι σχετικα καλο το κινητο. Βγαζει απο 1,5 εως 3 μερες αναλογως τη χρηση.

Οπως ειπα και σε προηγουμενο post καντε αυτο

Για τους κατοχους του 015 (το οποιο μιας και δεν εχει αναφερθει ειναι 1:1 κλωνος οχι του i9500 αλλα του i9502 δλδ του S4 dual sim) εχω ενα tip. Επειδη η μπαταρια δεν ειχε καλη αυτονομια ασχοληθηκα να δω τι φταιει και τελικα βρηκα οτι η εφαρμογη συστηματος Ρολοι εχει υπερβολικη καταναλωση ακομα και σε κατασταση sleep. Οποτε μπορειτε να κατεβασετε ενα οποιοδηποτε tool (εγω δουλευω με το rom toolbox) και αφου εχετε ηδη αποκτησει δικαιωματα να την κανετε freeze (μπορειτε και να τη σβησετε αλλα το ιδιο κανει ουσιαστικα). Μετα μπορειτε να βαλτε μια αλλη εφαρμογη παρομοια οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.axe&hl=elη οποία ειναι πολυ ελαφρια δουλευει μια χαρα και εννοειται πως δεν δημιουργει καποιο προβλημα.

Edited by vamvakoulas

Μαλλον με ενα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el θα εισται οκ.Εαν εχεις recovery σβησε τα battery stats και μετα Battery Calibration

• The title was changed to Κινέζικα Clones