alexnir Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ο εργοστασιακος default κωδικος κλειδωματος της συσκευης ποιος ειναι ? δοκιμασε το 1122 Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 ok αυτος ητανε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 οταν παω να γραψω μνμ με το πληκτρολογιο στα ελληνικα, δεν γραφει με ολο το πληκτρολογιο παρα μονο τα αριθμητικα κουμπια! δηλαδη για να βρω το "Δ" δεν παταω το "d" αλλα το "Ε" (ή "3") εναλλασομενα μεχρι να φτασει στο "Δ"..... ετσι ειναι και σε εσας? αυτο εννοουν "ελληνικα"? γιατι ειναι παραλογο να εχεις qwerty πληκτρολογιο για να γραφεις μονο με 9 κουμπια :-S Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 ευχαριστω φιλε , αλλα εισαι ακυρος τελειως... μιλαμε για airphone, και οχι για i9,αν θελαμε ι9 θα τα λεγαμε σε αλλο thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 δεν εχεις το changjiang αλλα το ε1000 αν δε κανω λαθος,δεν φτιαχνει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 μηπως πρεπει να αλλαξω το lowest udp port απο 6970 και το highest udp port απο 32000 για να παιξει youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chdimis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εδώ το έχει σε καλή τιμή με 4gb κάρτα και άλλα μπλιμπλίκια χωρίς έξτρα αποστολής http://www.mobile0755.com/Product_view.asp?id=65 87.5€ σύνολο.Πιστεύω καλά είναι Παράθεση By Mitsos Βέροια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εχω το moo2l.το πηρα χθες κ προσπαθω ολη μερα να το προγραμματισω ωστε να παιζει youtube αλλα τιποτα!βοηθεια!εχω δοκιμασει τα παντα!αυτο με το προφιλ κ wlan κλπ!πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο?κατι στο java?κατι στη sim?βοηθεια!!! μηπως πρεπει να αλλαξω απο το network profil το lowest udp port απο 6970 και το highest udp port απο 32000 για να παιξει youtube?μου βγαζει παντα rtsp:// παει να φορτωσει κ λεει play failed.καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ξερει κανενας πιο ειναι το οριο εγκαταστασης εφαρμογων στο κινητο και αν αυτο γινεται να αλλαξει??εχω κατεβασει κατι παιχνιδια, αλλα οταν παω να τα κανω install, μου λεει over the maximum install limit ΒΟΗΘΕΙΑ Τρελαινομαι!!!! Καμια βοηθεια γι'αυτο το προβλημα; Εχω το moo2l.το πηρα χθες κ προσπαθω ολη μερα να το προγραμματισω ωστε να παιζει youtube αλλα τιποτα!βοηθεια!εχω δοκιμασει τα παντα!αυτο με το προφιλ κ wlan κλπ!πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο?κατι στο java?κατι στη sim?βοηθεια!!! μηπως πρεπει να αλλαξω απο το network profil το lowest udp port απο 6970 και το highest udp port απο 32000 για να παιξει youtube?μου βγαζει παντα rtsp:// παει να φορτωσει κ λεει play failed.καποιος? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2977871#post2977871 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Χρήστο το έχεις ρωτήσει σε πολλά θέματα,κάτι δεν κάνεις καλά.Δοκίμασε σαν εναλλακτικές και το bolt ή το snaptu. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 trackera το ξερω κ ζητω συγνωμη αλλα εχω δοκιμασει τα παντα!πες μου τι να κανω ακριβως!!!!βημα βημα!εχω κανει αυτο με το προφιλ να βαλω wlan!τι αλλο?να αλλαξω τα udp?τι τιμες να βαλω?κ παλι συγνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γιατί παιδεύεσαι με αυτά;Δοκίμασε με το bolt ή ακόμα καλύτερα με το snaptu.Δεν είναι κάτι το δύσκολο,απλά είσαι ζαλισμένος που δεν σου βγαίνει και τρελαίνεσαι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 επειδη η ελληνικη μεταφραση ειναι για κλαματα, ειπα να το γυρισω.. στο αγγλικο.αλλα εχω το εξης προβλημα .δεν βγαζει ελληνικα για τα μηνυματα και για τις επαφες. γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος? ισως το θεμα να εχει ξανα τεθει. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γύρνα στην μέθοδο εισαγωγής την γλώσσα σε ελληνικά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 οποιο bolt κ να κατεβασω φτανει στο 5% εγκατασταση κ κολαει το κινητο!ουτε με το snaptu!εχω τρελαθει!παλι καλα κερδισε η ελλαδα κ μου εφτιαξε τη μερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Γύρνα στην μέθοδο εισαγωγής την γλώσσα σε ελληνικά δεν υπαρχει η επιλογη. εμφανιζεται μονο οταν η γλωσσα ειναι ελληνικα. Ειχες δικιο τελικα. το εκανα. ολα καλα τωρα. Edited June 18, 2010 by lxias_pz Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ρε Χρηστο αυτο που σου απαντησα εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3212620#post3212620 το ειδες; Eχει το snaptu youtube application; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3137060#post3137060 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μα ειναι απλα shorcut για το youtube που ανοιγει στο browser του κινητου, οχι application, οποτε δωρον αδωρον, αμα δε δουλευει στον opera δε θα δουλευει και στο browser του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 μου βγαζει ενα μικρο σημα που ειναι σαν αυτο που υπαρχει στους δρομους για το αδεξοδο!!ρε παιδια εχωτρελαθει!καποιος να μου πει ολες τιρ ρυθμισεις!κατι για upd μηπως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 το ειδα αλλα δεν ξερω τι port να βαλω. Ρε Χρηστο αυτο που σου απαντησα εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3212620#post3212620 το ειδες; Eχει το snaptu youtube application; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Oτι udp port γραφει στις ρυθμισεις του player το ιδιο θα ανοιξεις στο router σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 o τηλεφωνικος καταλογος καιτα ονοματα ειναι ο γνωστος κινεζικος δυσχρηστος καταλογος με περιορισμο στα γραμματα? η εχουν κανει ενα καλλιτερο menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Ο γνωστός τηλεφωνικός κατάλογος των κινέζικων κινητών είναι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 trackera σ ευχαριστω πολυ. απλα το ψαχνω να δω αν αξιζει να το αγοραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts