trackera Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Γενικότερα για τον συγκεκριμένο κλώνο και εγώ δεν βρίσκω λόγο αγοράς του.Είναι ένα απλό τηλέφωνο με touch screen και wifi,χωρίς καν ελληνικά.Δεν έχει ούτε καν τα μεγάλα πλεονεκτήματα των κινέζικων που είναι το dual sim και η tv(μιλάω για το πρώτο κινητό του θέματος) Edited June 10, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george771 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) να σας πω το συγκεκριμενω τηλεφωνο που εχω ειναι με 2 sim tv wi fi εχει3.5 οθονη ελληνικο μενου! Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα:D το να διαθεσης πανω απο 500Ε που μετα απο λιγο καιρο θα το βαρεθεις ,ειναι προτιμοτερο να δωσεις 150Ε και να εχεις 2 συσκευες σε μια (2 sim) και με εγγυιση 1 χρονο! Edited June 11, 2010 by rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Αφού το πήρες το κινητό γράψε μας ποιο μοντέλο είναι και μερικές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squallgr Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ξέρει κανένας γιατι οταν παω να εγκαταστήσω 1 εφαρμογή java μου βγάζει μήνυμα οτι ειναι πάνω απο το επιτρεπόμενο όριο εγκαταστασής...Ξέρει κανενας πως διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ψάχνωντας λίγο για κλώνους του iphone βρήκα και το airphone no.1 Έχει ελληνικά,wifi,μια sim και built-in μπαταρία και μνήμη 2gb Πάντως σαν τιμή δεν αξίζει πιστεύω τα λεφτά του Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 σταυρο εχεις δικιο αλλα ειναι μουρατο πολλη ρε φιλε, με νικελ πισω και τοσο λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Σίγουρα αλλά από ουσία(χρήσιμα χαρακτηριστικά) λίγα πραγμάτα όμως. Την άλλη βδομάδα μάλλον θα το έχω στα χέρια μου που το φέρνω για ένα φίλο μου και θα γράψω εντυπώσεις της πρώτης ματιάς. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george771 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 φωτογραφιες δεν βγαζει τοσο καλες υπαρχει καποια ρυθμισει η ετσι ειναι?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Έτσι είναι.. όπως όλα τα κινέζικα. Πάντως η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Τώρα που είχε εξεταστική ο αδερφός μου και δεν το πολυχρησιμοποιούσε, του κράτησε 2 βδομάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 παιδια Για οποιον το εχει χρησιμοποιησει μπορει να μου πει αν στην αρχικη οθονη μπορουμε να βαλουμε οποιαδηποτε φοτο θελουμε σαν background?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/to-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-iphone-8-mm%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF-wifi-35sharp/v/an610335014/lt6/ Εδώ και μια αγγελία από Ελλάδα για όποιον το θέλει. Με τις κλασσικές βλακείες αρκετών πωλητών.Αυτός ανακάλυψε ότι εκτός από sharp οθόνη έχει και αμερικάνικο επεξεργαστή...Πόσες κλωτσιές θέλουν μερικοί... Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george771 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 εμενα παντος η μπαταρια κραταει 2 μερες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 παιδια Για οποιον το εχει χρησιμοποιησει μπορει να μου πει αν στην αρχικη οθονη μπορουμε να βαλουμε οποιαδηποτε φοτο θελουμε σαν background?ευχαριστω Ναι μπορούμε, πρόσεξε λίγο την ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ολες αυτες τις συντομευσεις που εχει στην αρχικη οθονη πχ. sim1,sim2 ,facebook,wirelless κλπ μπορουμε με καποιο τροπο να τις αφαιρεσουμε ωστε να μεινει μονο το background? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ναι μπορείς Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 το πηρα χθες κ προσπαθω ολη μερα να το προγραμματισω ωστε να παιζει youtube αλλα τιποτα!βοηθεια!εχω δοκιμασει τα παντα!αυτο με το προφιλ κ wlan κλπ!πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο?κατι στο java?κατι στη sim?βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Δοκιμασε αυτο --> http://handheld.softpedia.com/get/Video/YouTube-for-Mobile-59578.shtml ή αυτο --> http://boltbrowser.com/home.html ή καποιο απο αυτα --> http://www.getjar.com/mobile-all-applications/youtube/?o=bestmatch&p=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george771 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 ξερει κανεις παιχνιδια και εφαρμογες για το M002L? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 ποιο να επιλεξω metalmike για nokia η ericson?κανονικα δεν μπορω να τα βλεπω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 ολο play failed μου βγαζει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν με το κανονικα εννοεις μεσα απο τον browser (πχ opera mini) οχι, μονο με τον bolt browser που εχει δικο του player για το youtube. Με opera mini κανονικα πατας "παρακολουθηση video" και πρεπει να ανοιγει στον video player του κινητου, απλα ειναι θεμα σωστων ρυθμισεων, οι οποιες εχουν υποθει σε αυτο το thread οπως επισης και στο thread για το K599. ξερει κανεις παιχνιδια και εφαρμογες για το M002L? http://www.getjar.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chdimis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Στο ebay αυτά ξεκινάνε από 69€ με δωρεάν έξοδα αποστολής.Και 5 μήνες να σου βγάλει τα βγαλε τα λεφτά του Σ αυτά τα κινητά μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές;Υπάρχει επίσης τίποτε σε λογισμικό να κάνεις τουλαχιστον κουμάντο τις επαφές;Ή όλα γίνονται με το χέρι; Παράθεση By Mitsos Βέροια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Στο ebay αυτά ξεκινάνε από 69€ με δωρεάν έξοδα αποστολής.Και 5 μήνες να σου βγάλει τα βγαλε τα λεφτά του Σ αυτά τα κινητά μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές;Υπάρχει επίσης τίποτε σε λογισμικό να κάνεις τουλαχιστον κουμάντο τις επαφές;Ή όλα γίνονται με το χέρι; airphone ξεκιναει απο 69 ευρω???? για δειξε μου,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ο εργοστασιακος default κωδικος κλειδωματος της συσκευης ποιος ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chdimis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Πχ αυτό έχει 42€ και 4gb μέσα. http://global.ebay.com/I9_Phone_Cell_Phone_35_HD_Screen_WiFi_Mobile/250648880966/item Όλα ίδια είναι το εργοστάσιο είναι αλλού. Απ τη στιγμή που πας για την μπανάνα τα 3mm λεπτότερο και κανα 2 μακρύτερο δεν κάνει τη διαφορά. "Η ποιότητα μετράει" Γνώμη μου είναι αν θες τηλέφωνο πάνω από 8 μήνες δεν αγοράζεις από αυτά του γιουσουρούμ και δεν πληρώνεις πάνω από 130-140 €.Το ποιο φθηνο nokia - Se είναι χίλιες φορες ποιο ποιοτικό από ένα τέτοιο. Παράθεση By Mitsos Βέροια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts