dimitris2003 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Γνωρίζει κανένας αν τα ακουστικά για samsung κάνουν στο Κ599; Αν όχι ξέρει κανείς που μπορω να βρω τα δικά του καί πόσο περίπου κοστίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Αν ακολουθησεις τα βηματα που εγραψα θα δεις τις τιμες που εχει το μικροφωνο.δες τες μια μια και τις επτα,πατωντας οκ πανω δεξια.Για να αλλαξουν παταμε τα πλαινα,και σωζουμε τις αλλαγες,βγαινοντας πισω.Επειδη ειναι η καρτελα εντασης του μικροφωνου,ΚΑΙ οι 7 σταθμες,εχουν προρυθμισμενη την ΙΔΙΑ τιμη.Σε μενα (τωρα ειναι καλα)ειναι οι παρακατω Ενταση 0 =168 Ενταση 1 =168 Ενταση 2 =168 Ενταση 3 =168 Ενταση 4 =168 Ενταση 5 =168 Ενταση 6 =168. Πρεπει δηλ.να`ναι το ιδιο ψηλα ολα για να ακουει ο αλλος.Εσυ καντα ολα 180, η ολα 200,Βγες πισω και τα σωζεις.Κανεις δοκιμη, κι αν ακουγεσαι καλα εισαι οκ. Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakiss Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Ο φορτιστης ή το καλώδιο φίλε μου? Τα Κ599 εχουν προβλημα με τα καλωδια..ειναι λιγο ευαισθητα.. δεν φορτιζει καθολου αδερφε...ουτε απο τον Η/Υ ουτε απο την μπριζα...ταιριαζει απο κανα αλλο κινητο φορτιστης για να φορτιζει...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 δεν φορτιζει καθολου αδερφε...ουτε απο τον Η/Υ ουτε απο την μπριζα...ταιριαζει απο κανα αλλο κινητο φορτιστης για να φορτιζει...?? Εφόσων δεν φορτίζει ούτε από τον υπολογιστή χρειάζεσαι άλλο καλώδιο.. Δεν θυμάμαι αν ταιριάζει από κάποιο άλλο τηλέφωνο αλλά κατά 90% όλο και κάποιο θα υπάρχει.Αν δεν βρεις γενικά πες μου. Έχω ένα ανταλλακτικό. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakiss Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Εφόσων δεν φορτίζει ούτε από τον υπολογιστή χρειάζεσαι άλλο καλώδιο.. Δεν θυμάμαι αν ταιριάζει από κάποιο άλλο τηλέφωνο αλλά κατά 90% όλο και κάποιο θα υπάρχει.Αν δεν βρεις γενικά πες μου. Έχω ένα ανταλλακτικό. το θεμα ειναι επειδη ειναι πολυ 'μουφα' ο φορτιστης του και τα καλωδια γενικα,αν υπαρχει κανενα αλλο μοντελο κινητου φορτιστης που να ταιριαζει να αγορασω...ειχα ακουσει κατι για τα samsung αλλα δν ειμαι σιγουρος...τωρα ειμαι χωρις κινητοοοο... :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 το θεμα ειναι επειδη ειναι πολυ 'μουφα' ο φορτιστης του και τα καλωδια γενικα,αν υπαρχει κανενα αλλο μοντελο κινητου φορτιστης που να ταιριαζει να αγορασω...ειχα ακουσει κατι για τα samsung αλλα δν ειμαι σιγουρος...τωρα ειμαι χωρις κινητοοοο... :(:(:( Φορτιστη απο γερμανο 7 ευρω. Καλωδιο samsung d900 e900 δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos011 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) ο.κ. κατάλαβα. Εγώ νόμιζα οτί από το κινητό θα κατεβάσω την ανάλυση. Το DVDVideoSoft Free Studio είναι δωρέαν. Μπορείς να μπεις στο site του και να το κατεβάσεις. Θα επιλέξεις DVD & Video και μετά αν θελήσεις να αλλάξεις file format διαλέγεις την αντίστοιχη μετατροπή, αν θελήσεις να αλλάξεις ανάλυση θα επιλέξεις Video to iPhone και θα ορίσεις την ανάλυση που επιθυμείς - και μετά βέβαια το ανεβάζεις στο κινητό σου-. Δοκίμασε πάντως, πιθανόν τα βίντεο σε 3GP format να τα παίζει ανεξαρτήτως ανάλυσης. Edited May 28, 2010 by panos011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakiss Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Φορτιστη απο γερμανο 7 ευρω. Καλωδιο samsung d900 e900 δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο ευχαριστω πολυ αστεριιι...:D:D:D:D:D:D σημερα ανακαλυψα επισης οτι δεν δουλευουν και τα ακουστικα...ετσι σκεφτηκα πως το προβλημα προερχοταν καπου απο μεσα...οποτε το ανοιξα και το πειραξα λιγο διχος αποτελεσμα...ωστοσο το εκλεισα παλι και λειτουργει κανονικα το κινητο...εφυγα Γερμανο για φορτιστη απο samsung e900....:rolleyes: Edited May 28, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 σημερα ανακαλυψα επισης οτι δεν δουλευουν και τα ακουστικα...ετσι σκεφτηκα πως το προβλημα προερχοταν καπου απο μεσα...οποτε το ανοιξα και το πειραξα λιγο διχος αποτελεσμα...ωστοσο το εκλεισα παλι και λειτουργει κανονικα το κινητο...εφυγα Γερμανο για φορτιστη απο samsung e900....:rolleyes: Ωραιος !!! Αφου πιανουν τα χερια σου καλα εξηγηθηκες !!!! :D:D Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexderbi595 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 καλημερα....εγω πηρα το n97 που αναφερει ο jacob13 πιο πανω...εχω καποιες αποριες...πως μπορω να βγαλω τα εικονιδια που εχει η μπροστινη οθονη και να βαλω αυτα που θελω εγω???και γιατι δεν εχει καθολου σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Επειδή δεν είναι σίγουρα πολλοί αυτοί που το έχουν,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις στο κατάστημα που το πήρες και να τους ρωτήσεις Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια. νεος κι εγω εδω. πριν 5 μερες πηρα αυτο το τηλ απο το ricardo .gr 109Ε.Δεν εχω παραπονο καλο ειναι για τα λεφτα του.σε προηγουμενο post διαβασα οτι απο ακτινοβολια ,εχει τα εντερα του. βρηκα σε ενα site τεχνικη υποστηριξη για αυτο το τηλ και ρωτησα για το sar. τις τιμες ακτινοβολιας δηλαδη. στην αρχη δεν ξεραν το ορο sar. μετα μου ειπαν οτι ειναι 1,07 σε standby, και λιγο παραπανω οταν λειτουργει. http://www.bigboxstore.com/productquestions/index/index/id/1506/ κατι ακομα.ξερει κανεις πως κανουμε αναζητηση στις επαφες απο το σημειο που γραφουμε τον αριθμο τηλεφωνου, χωρις να χρειαστει να μπουμε στις επαφες απο τα εικονιδια που εχει στο κατω μερος? ευχαριστω αλλο ενα site για το sar.http://www.ce-mag.com/archive/03/01/miller.html λιγο πολυ λενε το το οριο στην ευρωπη ιαπωνια και κορεα ειναι το 2. για κινα δεν ξερω Edited May 31, 2010 by lxias_pz Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexderbi595 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 βασικα επειδη ουτε η δονηση λειτουργει θα τους το παω πισω...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosapollon Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Kαλησπερα σε ολους. μολις παρελαβα το καινουργιο μου κινητο το m002l και εχω ενα προβλημα.δεν συνδεεται το wifi, βγαζει συνεχεια unable to connect se οποιοδηποτε δικτυο κι αν προσπαθησα.χρειαζεται ν αλλαξω κατι στις ρυθμισεις γνωριζει καποιος κατι? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Χθες το παρελαβα και εγω επιτελους , θετικες εντυπωσεις μεχρι στιγμης , αλλα αυτη η μεταφραση στο μενου σε κανει να το εχεις στα αγγλικα :hehe: . Πολυ καλο tv σημα , και παρομοιο τηλεφωνικο σημα με ενα κ810 που χρησιμοποιω παραλληλα. Το opera 5 τα σπαει ενω σε γενικες λειτουργιες ειναι πληρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ξερει κανεις πως μπαινει η ταχεια κληση? Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Χθες το παρελαβα και εγω επιτελους , θετικες εντυπωσεις μεχρι στιγμης , αλλα αυτη η μεταφραση στο μενου σε κανει να το εχεις στα αγγλικα :hehe: . Πολυ καλο tv σημα , και παρομοιο τηλεφωνικο σημα με ενα κ810 που χρησιμοποιω παραλληλα. Το opera 5 τα σπαει ενω σε γενικες λειτουργιες ειναι πληρες . ειδες πωσ οταν το βαλεισ στα αγγλικα, δεν γραφει ελληνικα στις επαφες?ισωσ και στα μηνυματα. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Φιλε λχια pz 1 μερα το εχω το τηλ δεν το εχω πολυψαξει ακομη απλα το παραμετροποιω στα μετρα μου . Θα το κοιταξω . Παιδες για usb συνδεση με pc θελουμε αλλο καλωδιο ? Η αυτο το usb που χρησιμοποιουμε και για φορτιση ? Δεν μου βρισκει την συσκευη παιζει και να εχει γινει conflict με τον driver ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Φιλε λχια pz 1 μερα το εχω το τηλ δεν το εχω πολυψαξει ακομη απλα το παραμετροποιω στα μετρα μου . Θα το κοιταξω . Παιδες για usb συνδεση με pc θελουμε αλλο καλωδιο ? Η αυτο το usb που χρησιμοποιουμε και για φορτιση ? Δεν μου βρισκει την συσκευη παιζει και να εχει γινει conflict με τον driver ομως. κανει το ιδιο καλωδιο . εχεις τουσ drivers που χρειαζεται για την εγκατασταση? Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Φιλε λχια pz 1 μερα το εχω το τηλ δεν το εχω πολυψαξει ακομη απλα το παραμετροποιω στα μετρα μου . Θα το κοιταξω . Παιδες για usb συνδεση με pc θελουμε αλλο καλωδιο ? Η αυτο το usb που χρησιμοποιουμε και για φορτιση ? Δεν μου βρισκει την συσκευη παιζει και να εχει γινει conflict με τον driver ομως. σε ερωτηση για το sar σε ελληνικο site, http://www.e-matrix.gr, μου απαντησαν οτι ειναι μικροτερο του 1.οι κινεζοι μου ειπαν 1,07 οταν ειναι standby και λιγο παραπανω οταν μιλας. αντε βγαλε ακρη τωρα. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 εγω θα το στειλω για επισκευη.εκει που εβλεπα tv κολλησε κ πλεον δεν δουλευει η tv μαζι με το ραδιο κ τη camera. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ναι απο εδω τον κατεβασα http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm Για πες μου το chipset να σιγουρευτω :lol: ( και παιδευομαι αδικα τοση ωρα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ναι απο εδω τον κατεβασα http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm Για πες μου το chipset να σιγουρευτω :lol: ( και παιδευομαι αδικα τοση ωρα ) MT6235, και απο software το Phonesuite V6.0.10 . λειτουγει κανονικα. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Non4me Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Μολις συνδεω το usb cable δεν με ρωταει το τηλ τι τυπο συνδεσης θελω . wtf... Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη υποδοχή usb. Ίσως να έχει πρόβλημα το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts