elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/to-ka%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-11-iphone-3gs-32gb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-35-sharpwifitv/v/an608167168/ τι λετε για αυτο το μοντελο??? ειναι καλο??θελω γνώμες γιατι ξεφτομαι να το αγορασω..ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 To m002l είναι κατά πάσα πιθανότητα.Διάβασε το θέμα που υπάρχει γι αυτό το κινητό για να δεις γνώμες Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 To m002l είναι κατά πάσα πιθανότητα.Διάβασε το θέμα που υπάρχει γι αυτό το κινητό για να δεις γνώμες δεν ξερω πιο μοντελο ειναι :/..to m002l δεν ειναι καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Αρκετά καλό είναι.Υπάρχει και εδώ http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=550046 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Αρκετά καλό είναι.Υπάρχει και εδώ http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=550046 http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%...v/an608167168/ φιλε μ αυτο πως το βλεπεις λεει τπτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 δεν έχεις δώσει σωστά το link και δεν φαίνεται τίποτα.Γενικά άν είναι να πάρεις iphone clone πάρε ή m002l ή k599 που είναι οι δύο καλύτεροι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 δεν έχεις δώσει σωστά το link και δεν φαίνεται τίποτα.Γενικά άν είναι να πάρεις iphone clone πάρε ή m002l ή k599 που είναι οι δύο καλύτεροι συγνωμη λαθος μ οριστε το σωστο λινκ http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/to-ka%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-11-iphone-3gs-32gb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-35-sharpwifitv/v/an608167168/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 To m002l είναι και αυτό.Απλά οι πωλητές αυτοί κάνουν σαν τον γύφτο στο πανηγύρι και νομίζουν ότι πουλάνε κάτι μεταξύ διαστημόπλοιου και ferrari.Μην πιστέψεις βέβαια ότι έχει οθόνη sharp,είναι ένα αξιοπρεπέστατο κινητό πάντως Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 To m002l είναι και αυτό.Απλά οι πωλητές αυτοί κάνουν σαν τον γύφτο στο πανηγύρι και νομίζουν ότι πουλάνε κάτι μεταξύ διαστημόπλοιου και ferrari.Μην πιστέψεις βέβαια ότι έχει οθόνη sharp,είναι ένα αξιοπρεπέστατο κινητό πάντως ευχαριστω πολυ..και κατι αλλο αν αυτα τα κινητα χαλασουν ανταλλακτικα υπαρχουν στην Ελλαδα?? παιχνιδια περνουν ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια καταστήματα που τα επισκευάζουν αλλά σε τιμές εξωπραγματικές σε σχέση με την αξία του κινητού.Γι αυτο φρόντισε να βρεις πωλητή που σε περίπτωση που το χαλάσεις να μπορεί να στο στείλει πίσω στην Κίνα και με ένα σχετικά μικρό ποσό να στο επισκευάσει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια καταστήματα που τα επισκευάζουν αλλά σε τιμές εξωπραγματικές σε σχέση με την αξία του κινητού.Γι αυτο φρόντισε να βρεις πωλητή που σε περίπτωση που το χαλάσεις να μπορεί να στο στείλει πίσω στην Κίνα και με ένα σχετικά μικρό ποσό να στο επισκευάσει ααα οκ..ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGOSTsi Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250635044518&ssPageName=ADME:X:AAQ:AU:1123 τι λεει αυτο ρε παιδια το παρειγγειλα για τον ανηψιο και σκεφτομαι και για μενα εχω μπερδευτει με τις εταιριες ! ευχαριστω εκ των προτερων πρεπει να προσεξω κατι?γιατι αναφερθηκαν κατι μικροπροβληματακια! Edited May 25, 2010 by VAGOSTsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 καλησπερα.προσφατα αγορασα κ εγω το m002l.ικανοποιημενος μεχρι στιγμης.αντιμετωπιζω κ εγω το προβλημα με το mic.μπηκα στις κρυφες ρυθμισεις κ τα αλλαξα αλλα δε βρισκω πως ανεβαζω το επιπεδο.(πχ για το ακουστικο την ωρα που μιλαω σε κληση μπορω με τα πλαινα,στο mic ομως δε το εχω βρει πως γινεται.)κ τελευταιο τα google maps θελουν πολυ δουλεια για να δουλεψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ειναι το μινι 97 καταρχην,να τσεκαρεις την τηλεοραση νομιζω η επαφη της κεραιας δεν ειναι τοσο σοι,και επισης εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο το δινουν απο την μαμα με 1 μπαταρια.κατα τα αλλα ειναι σουπερ κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ΥΓ.οταν μιλαω σε κλιση, στην πανω μπαρα οταν παταω ενα κουμπι που μιαζει με Mic λεει δεν εντοπιζεται το drive Οο.καποια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Καλημερα... Απο το κρυφο μενου,πας ηχος>κανονικη λειτουργια>οκ>μικροφωνο>οκ> Εδω λοιπον πρωτα σημειωνεις σε ενα χαρτι τις τιμες που ηδη υπαρχουν στις 7 σταθμες(ωστε να τις ξαναβαλεις αν μετα τις αλλαγες γινει χειροτερα). Με τα πλαινα κουμπια,πας>ενταση0,1,2,3,4,5,6 οκ στην καθε μια,βγαζει μια ασπρη οθωνη με ενα νουμερο στη μεση.Αυτη η τιμη αλλαζει μονο με τα πλαινα κουμπια του ηχου!!!(ενα μηνα παλευα να το βρω). Για να παρει την τιμη που βαζεις στην καθε σταθμη πατας ρυθμιση,πατας πισω δυο φορες,σε ρωταει αναβαθμιση παραμετρου?>ναι .....Και η το εκανες καλυτερο η χειροτερο και θελει πολυ παιδεμα γιατι αλλαζοντας κατι,αλλαζει και κατι αλλο κοκ..ειναι πολλες ρυθμισεις αλληλεξαρτωμενες,και ειναι ρισκο,για σωστη λειτουργια αυτες οι αλλαγες.Εμενα τωρα με ακουνε δυνατα,αλλα παραμορφωμενα,και δεν θυμαμαι τι τιμες ειχαν στην αρχη οι σταμες 0 και 6(στο μικροφωνο παντα)Αν μπορεις,κ θες,ΠΡΙΝ τις αλλαξεις δες τες και πες μου ...Ευχαριστω. Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGOSTsi Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 droulis σε ευχριστω πολυ για την αμεση απαντηση! απο e bay το παρειγγειλα λες να φαω κανα τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ems-hk post δε πληρωνεις τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGOSTsi Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 (edited) με εφτιαξες σ ωραιος και κατι ακομα για μενα να παρω το ιδιο η το ε1000? Edited May 26, 2010 by VAGOSTsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εγώ για το μικρόφωνο έχω βάλει σε όλες τις στάθμες την ίδια τιμή. Γύρω στο 200 αν θυμάμαι καλά. Κάτι άλλο.. Το bluetooth σε όλους είναι αδύναμη η εμβέλεια και η ταχύτητα ή μόνο σε μένα? Όταν στέλνω αρχεία από το ένα κινητό στο άλλο πρέπει να έχω κοντά το m002l όπως επίσης και με ένα ασύρματο hands free που σύνδεσα δεν είχε πολύ καλή σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_boy Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Το έχεις; Λίγο πιο αναλυτικές εντυπώσεις; http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6717 τα παντα ολα!!! ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο επιδοσεις και ποιοτητα και τιμη!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Το απολυτο οπλο Golf mk3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 φιλε δυστηχως τη πατησα οπως εσυ...μαλλον χειροτερα γιατι τις αλλαξα ολες πριν στειλω την ερωτηση.αν κ νομιζω πλεον οτι ειναι θεμα σηματος.αλλες φορες με ακουνε καλα αλλες κα8ολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) παιδες νομιζω δε με καταλαβατε ακομα.η ερωτηση ειναι πως αλλαζω επιπεδο στο μικροφωνο?(αυτα με τα κρυφα menu τα εκανα αλλα αλλο ειναι το θεμα)πχ στο ακουστικο οταν μιλαω το κανω με τα πλαινα.στο μικροφωνο πως παω απο το επιπεδο 4 στο 5 πχ?αυτη τη στιγμη δε γνωριζω ουτε καν σε ποιο επιπεδο ειναι το μικροφωνο.κ κατι αλλο.υπαρχει καποια ρύθμιση για το σημα μεσα απο το κρυφο μενυ ετσι ωστε να δυναμώνει λιγο?? Edited May 27, 2010 by chuckkkkkk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakiss Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 παιδια χιλια συγνωμη αλλα εχω ενα προβλημα...δεν φορτιζει και δεν ξερω με ποιο αλλο κινητο εχει ιδιο φορτιστη..μπορει καποιος να μου πει...χιλια συγνωμη και παλι...το k599 εχω και γω και χαλασε ο φορτιστης...:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 παιδια χιλια συγνωμη αλλα εχω ενα προβλημα...δεν φορτιζει και δεν ξερω με ποιο αλλο κινητο εχει ιδιο φορτιστη..μπορει καποιος να μου πει...χιλια συγνωμη και παλι...το k599 εχω και γω και χαλασε ο φορτιστης...:(:(:(:(:(:( Ο φορτιστης ή το καλώδιο φίλε μου? Τα Κ599 εχουν προβλημα με τα καλωδια..ειναι λιγο ευαισθητα.. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts