Tsilisgeo Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 αυτο το ανεφερα στο αρχικο μηνυμα και ειναι στα αρνιτικα του. Στα αρνητικα λες για θηκη για πενακι, εγω ηθελα να ρωτησω για πενακι, αν εχει στο πακετο εννοω ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Στα αρνητικα λες για θηκη για πενακι, εγω ηθελα να ρωτησω για πενακι, αν εχει στο πακετο εννοω ^^ ε αφου δεν εχει θεση για πενακι εννοειται οτι δεν εχει και πενακι... να το βαζεις που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 κρεμαστο θα μπαινει καπου. πολα κινεζικα εχουν πενακι στην συσκευασια και δεν εχουν θηκη να μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) δεν σου εβαλαν πενακι εξωτερικο??? α,τους τσιπιδες:(: εχεις δικιο για την τηλεοραση αλλα.... εχει σημα,σημα καμπανα σε βουνα και λαγκαδια....ναιιιιιιι Edited February 2, 2010 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοειτε χανει εικονα? Στο βιντεο μια χαρα φαινεται.... Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εγώ το κινητό το έχω σχεδόν 1 μηνά και το μόνο μείων είναι ότι η συντόμευσης που έχει κινητό αν βάλεις κάποια άλλοι και της μεταφέρεις σε άλλοι θέση μετά από μια επανεκκίνηση σου της γυρνά όπως ήταν αρχικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 κρεμαστο θα μπαινει καπου. πολα κινεζικα εχουν πενακι στην συσκευασια και δεν εχουν θηκη να μπει. δυστυχως δεν μπενει πουθενα!δεν εχει θεση για να το κρεμασεις. Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοειτε χανει εικονα? Στο βιντεο μια χαρα φαινεται.... Γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις? κοβει την εικονα της τηλεορασης απο πανω κ απο κατω!οταν βλεπεις ενα αγωνα σου κοβει το χρονο, το σκορ και πολλα μετρα απο το γηπεδο!! με λιγα λογια θα βλεπεις τα 2/3 απτην εικονα που θα επρεπε να βλεπεις!! Εγώ το κινητό το έχω σχεδόν 1 μηνά και το μόνο μείων είναι ότι η συντόμευσης που έχει κινητό αν βάλεις κάποια άλλοι και της μεταφέρεις σε άλλοι θέση μετά από μια επανεκκίνηση σου της γυρνά όπως ήταν αρχικά. ναι φιλε μου εχεις δικιο κ γω χθες το παρατηρισα αυτο κ ξενερωσα! αλλα νομιζα οτι εγινε επειδη εβγαλα την μπαταρια. δηλαδη θα γινετε σε καθε επανεκινιση?? εχει καποια ριθμιση μηπως?(και ειχα βαλει μπροστα το προφιλ, το ξυπνητιρι, τα αρχεια μου, ιστορικο κλησεων κ.α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Έχω δοκιμάσει τα πάντα, και σου το κάνει και αν δεν βγάλεις την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 @rskoulos Μπορείς να μας διευκρινίσεις πιο ακριβώς μοντέλο έχεις πάρει;Γιατί απ ότι κατάλαβα τελικά δεν μιλάς για το ChangJiang N97 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 @rskoulos Μπορείς να μας διευκρινίσεις πιο ακριβώς μοντέλο έχεις πάρει;Γιατί απ ότι κατάλαβα τελικά δεν μιλάς για το ChangJiang N97 απο που το καταλαβες?τι λεω λαθος? αυτο εχω, μου ηρθε την παρασκευη ChangJiang N97 απο e-mobilo145$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Στο κουτί πάνω γράφει το ChangJiang N97; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ναι βρε φιλε μου δεν ειμαι χαζος να μην ξερω τι εχω παρει!γιατι επιμενεις τοσο? τισου φαινετα παραξενο απο αυτα που λεω να στα τεκμηριωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Επειδή από τα χέρια μου έχουν περάσει 4 διαφορετικοί κλώνοι του Ν97.Σε αυτόν τον κλώνο δεν θυμάμαι να κόβει κεφάλια στην tv ή τους υπότιτλους σε ταινία Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 υποτιτλους μπορει να μην κοβει αλλα κεφαλια σιγουρα!!!μονο στο λεμο που δε φτανει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ανέβασε μια φωτογραφία αν μπορείς,γιατί εγώ επιμένω ότι δεν γίνεται αυτό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_korg Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλισπερα παιδια! εχο κανενα μινα που πιρα κ εγο αυτο το κινιτο μιπος ξερετε! καποιο site. Που μπορω να κατεβασω το flash player? για να μου πεζει τα βιντεακια! οταν μπενο στο youtube?. Η οταν μπενο στο facebook να μπορο να βλεπο τουσ αλλους κ να μιλαο on line? (((((((sorri τα ελληνικα μου! διμοτικο εχο βγαλει μονο..))) σιγκεκριμενα το μοντελο (κλονος) ειναι αυτο στο λινγκ.. θα χερωμουν να μπορουσα να σασ βοηθισο κ εγο σε κατι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 για να μου πεζει τα βιντεακια! οταν μπενο στο youtube?. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3069770#post3069770 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Επειδή από τα χέρια μου έχουν περάσει 4 διαφορετικοί κλώνοι του Ν97.Σε αυτόν τον κλώνο δεν θυμάμαι να κόβει κεφάλια στην tv ή τους υπότιτλους σε ταινίακοβει μεχρι το σημα του καναλιου αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Ανέβασε μια φωτογραφία αν μπορείς,γιατί εγώ επιμένω ότι δεν γίνεται αυτό ............ [ATTACH]15470[/ATTACH] Edited February 2, 2010 by rskoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ok thanks.Κάπως έτσι τον θυμάμαι και εγώ αυτόν τον κλώνο,τρώει λίγο την εικόνα από πάνω, όπως όλα τα κινητά με αυτή την ανάλυση Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ετσι σας φαινεται εσας ρε παιδια οτι κοβει μονο το σημα του καναλιου? στην πανω δεξια φωτο αν κανετε ζουμ εχω σημειωσει με κοκκινο τι ακριβως κοβει! μαλλον θα αναγκαστω να βλεπω (οταν τυχει ξανα αγωνας εν ωρα δουλειας) μετην οθονη ορθια απο το μικρο τηλεορασακι ή απο το παλιο μου jc777s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Για TV ιδανικά κινητά είναι οι κλώνοι του iphone ή και το jv777s που έχει και καλύτερη αυτονομία Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εγω παντως θα προτιμουσα το cjn97 που τα συνδιαζει ολα με ενα προγραματακι που να μικρενει λιγο την απεικονιση της τηλεορασης.. καλυτερα να εχω δεξια και αριστερα της οθονης κενά, αποτο να χανω πανω κ κατω τοσο πολυ!! καντε κατι ρε παιδια... εσυ ρε κοστα αν ρωτουσες καποιον απο κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ε καντε κατι ρε παιδια... εσυ ρε κοστα αν ρωτουσες καποιον απο κινα? Ο Μανώλης ξέρει,τον έχω δει που το έχει κάνει στο δικό του :p Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts