manwlis77 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 το εχεις δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 εχω ενα προβλημα με το τηλ. στην καρτα δυο οταν παω στις τελευταιες κλησεις δεν διχνει το ονομα αλλα το νουμερο ενω υπαρχει στον κατάλογο. εχω cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 pedia tha eithela na rotiso kati gia to k599kati exo piraksi stis rithmisis kai den me afinei na kano klisi,entometaxi pao sto network setup kai patao preferred mode kai eine sto wlan kai den me afinei na to valo se kanena allo mipos kapoios xerei ti ginete.efxaristo Κάνε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οκωδικός που θα σου ζητήσει είναι όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω ο 1122. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 το παραγγειλα απο ebay μου εστειλε trackin number και τωρα αναμονη εχουμε κανενα καλο forum με παιχνιδια κ προγραμματα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isicond Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος, όταν κάποιο κινητό υποστηρίζει π.χ. Αγγλικά και κινέζικα, τότε τους ελληνικούς χαρακτήρες στον τηλεφωνικό κατάλογο και στα SMS, πως τους εμφανίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Εξαρτάται από το κινητό.... άλλα τα ελληνικά τα βγάζουν τετραγωνάκια και άλλα τα διαβάζουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Έχει ένας φίλος το Samsung D880 και όταν τον καλούν και μιλάει στην μία γραμμή, η άλλη δέχεται κανονικά την εισερχόμενη και τον ειδοποιεί για τη 2η κλήση (δείχνοντας στην οθόνη ότι έχει αναμονή από τη SIM 2) Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στο Κ599 ή δεν το υποστηρίζει το λογισμικό του; Παλιότερα είχε ένα άλλο κινέζικο που όταν τον καλούσαν στη 2η SIM έδειχνε κατηλειμμένο. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Έχει ένας φίλος το Samsung D880 και όταν τον καλούν και μιλάει στην μία γραμμή, η άλλη δέχεται κανονικά την εισερχόμενη και τον ειδοποιεί για τη 2η κλήση (δείχνοντας στην οθόνη ότι έχει αναμονή από τη SIM 2) Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στο Κ599 ή δεν το υποστηρίζει το λογισμικό του; Παλιότερα είχε ένα άλλο κινέζικο που όταν τον καλούσαν στη 2η SIM έδειχνε κατηλειμμένο. Όταν μιλάς στην μια γραμμή η άλλη βγαίνει εκτος δικτύου.Αυτό γίνεται για να είναι μικρότερη η ακτινοβολία του κινητού.To προτιμώ από το να τρώω τρελή ακτινοβολία Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Οπότε λογικά το D880 έχει 2 κεραίες έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Λογικά 2 έχει αλλά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που δίνει η εταιρια έχει απίστευτα χαμηλό sar, περίπου στο 0,22 αν θυμάμαι καλα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Λοιπόν σχετικά με java εφαρμογές από getjar.... μετά από ένα ψαξιματάκι στο site του opera μου αναγνώριζε το κινητό σαν SE W800i!?!?! (ξέρω...δεν είναι αφής, έχει άλλη ανάλυση κτλ κτλ)..... Μπήκα λοιπόν στο getjar.com, κατέβασα το ebuddy 1.4 με ρύθμιση για w800i λοιπόν και έπαιξε απροβλημάτιστα με την αφής και σε full screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTS777 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 σκευτομαι να αγορασω και γω ενα v800..και εχω μερικες αποριες......εχει flash στην καμερα ?εχει tv? θα το κλαιω σε κανα 5 μηνο?:( υπαρχει τπτ καλυτερο σε αυτην την τιμη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTS777 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 εχει flash στη camera?Ποσα mpixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 εχει flash στη camera?Ποσα mpixel? Αλλα εχουν αλλα οχι. Ειναι ποσο τυχερος θα σαι οταν στο στειλουν. Αν δεν κανω λαθος ειναι 2Μρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 1.3 ειχε το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psikapami Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 1.3 ειχε το δικο μου Ε ναι 2mp εχει οσο εχει και 2800mAh μπαταρια χεχε. Τεσπα και ετσι υπερκομπλε ειναι, ουτε του παπα. Να ρωτησω μια, εχει βρει κανεις αν και πως βαζεις φωτο και ηχους σε επαφες? Επισης μπορει καποιος να γραψει μια πως το σεταρουμε για MMS επειδη ακομα και με το pdf της jaga δεν την παλεψα, δεν ηξερα που ειναι αυτα που λεει στο μενου του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexcbr Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 λοιπον java εφαρμογες του w800ι τρεχει μια χαρα ψαξτε στο http://www.getjar.com/ αλλα ξερει κανεις πως θα δουμε videos on line??? προσπαθω και μου λεει να εγκαταστησω τον flash player. εψαξα παντου αλλα τιποτα,αν ξερει καποιος ας μας πει.,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 flash δεν έχει, tv έχει... κάτι καλύτερο υπάρχει: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2907 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psikapami Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Χμμμ κατεβασα καμια 20αρια java apps απο getjar για το w800i απο τις οποιες μου τρεχει σωστα τις μισες.. Το θετικο νεο ειναι πως δοκιμασα παιχνιδια 240χ320 και παιζει η αφη αψογα, το μονο προβλημα ειναι πως δεν τρεχουν fullscreen αλλα πανω αριστερα. Ανεκτο. Για αυτο που ειπα παιδια εχει βρει κανεις ακρη? Για το πως κουμπωνουν εικονες-ringtones σε επαφη? Και για τα ΜΜΣ :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Guys μου το εστειλαν σημερα το κινητακι απο κινα μεσω ems ,ποσες μερες λετε να κανει για να ερθει;Τελοσπαντον το περιμενω με ανυπομονησια γιατι χαλασε η οθονη του iphone,βασικα πνιγηκε το iphone, θελουν 200 ευρα να το φτιαξουν και ειμαι με το ν95 που ξεχασα και προσπαθουσα να το ξεκλειδωσω κανοντας την κινηση στην οθονη του νομιζωντας πως ειναι αφης!Αμα μαθεις με κινητα αφης δεν εχει γυρισμω! Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isicond Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Guys μου το εστειλαν σημερα το κινητακι απο κινα μεσω ems ,ποσες μερες λετε να κανει για να ερθει;Τελοσπαντον το περιμενω με ανυπομονησια γιατι χαλασε η οθονη του iphone,βασικα πνιγηκε το iphone, θελουν 200 ευρα να το φτιαξουν και ειμαι με το ν95 που ξεχασα και προσπαθουσα να το ξεκλειδωσω κανοντας την κινηση στην οθονη του νομιζωντας πως ειναι αφης!Αμα μαθεις με κινητα αφης δεν εχει γυρισμω! Είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει. Θα κάνει το πολύ 5 εργάσιμες μέρες να σου έρθει σπίτι με courier των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Κυπρο μενω οποτε μολις ερθει περνα απο τελωνειο και το παραλαμβανω απο το ταχυδρομειο! Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purteo Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 εχω προβλημα δεν μπορω να μπω ιντερνετ μεσω wifi με τιποτα.ενω βρισκει την συνδεση με το σταθερο υπολογιστη και βαζω το web key (26 χαραχτηρες)απο το ασυρματο ρουτερ με πεταει εξω.ξερει καποιος τι πρεπει να κανω βημα βημα απο την αρχη για να μπω? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα σε οποιον με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisav Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Παΐδια αποφάσισα να πάρω το k599 έτσι σαν δεύτερο κινητό.. 1ον... αξιόπιστο σίτε είναι αυτό το http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2907 ??? 2ον... τι τρόπο πληρωμής να διαλέξω... 3ον... τι τρόπο αποστολής για να έρθει γρήγορα με ασφάλειά??? θα κάνει πάνω από μήνα?? 4ον... η εγγύησή είναι να πάει πίσω στην κίνα??? συγνώμη αν σας κούρασα.. αλλά μονό εσάς εμπιστεύομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Παΐδια αποφάσισα να πάρω το k599 έτσι σαν δεύτερο κινητό.. 1ον... αξιόπιστο σίτε είναι αυτό το http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2907 ??? 2ον... τι τρόπο πληρωμής να διαλέξω... 3ον... τι τρόπο αποστολής για να έρθει γρήγορα με ασφάλειά??? θα κάνει πάνω από μήνα?? 4ον... η εγγύησή είναι να πάει πίσω στην κίνα??? συγνώμη αν σας κούρασα.. αλλά μονό εσάς εμπιστεύομαι.. 1. λιγο ακριβο ειναι βρες καποιο απο ebay 2. paypal μονο 3. register airmail (συστημενο δεμα) το πολυ 10 μερες κανει να ερθει 4. πισω κινα το στελνεις. γυρω στα 10ε ειναι η αποστολη για κινα με συστημενο δεμα. και σου το ξαναστελνουν το νεο αυτοι δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts