krizkazu Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Γεια σας και παλι Καταφερα να επαναφερω το κινητο σε εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα σημερα διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει κανενα προγραμμα για την καμερα. Για να σιγουρευτω οτι δεν κανω κατι λαθος, προσπαθησα να βαλω φωτο σε επαφη αλλα οταν παταγα στο 'Ληψη' επαιρνα απαντηση οτι 'Ο φακελος ειναι αδειος'. Τι μπορω να κανω για να εγκαταστησω το αυθεντικο προγραμμα για την καμερα; Παράθεση Ο Κυριος Προεδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Πέρασέ του την επίσημαη αναβάθμιση. Το αρχείο υπάρχει στην 1η σελίδα. Οδηγίες για το πέρασμα ρομ σε κινητό με το πρόγραμμα SP Flash Tool, υπάρχουν άπειρες στο ίντερνετ, ακόμη και βιντεάκια στο Youtube. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδες εμενα εχει προβλημα το digitizer στο κατω μερος.Παιζει να ειναι προβλημα λογισμικου τι λετε? Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδια προσπαθω να κανω flash την rom και απο το needrom οποια απο τις official και να εβαλα δεν καθετε στο κινητο μου.Ολες μου βγαζουν γραμμες στην οθονη ενω ηχο και touch εχω κανονικα. εχει κανεις να προτεινει καποια αλλη ρομ να βαλω μηπως γινει τιποτα? Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδια προσπαθω να κανω flash την rom και απο το needrom οποια απο τις official και να εβαλα δεν καθετε στο κινητο μου.Ολες μου βγαζουν γραμμες στην οθονη ενω ηχο και touch εχω κανονικα. εχει κανεις να προτεινει καποια αλλη ρομ να βαλω μηπως γινει τιποτα? Δοκίμασες αυτή που υπάρχει στο πρώτο post εδώ; Αυτή έχω βάλει και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Τα τελευταία-τελευταία F1 που έβγαλε το εργοστάσιο, είχαν άλλου τύπου LCD. Οπότε και δεν παίζουν με τις ROM για τα πρώτης γενιάς. Θέλει να την ζητήσεις από το εργοστάσιο κατευθείαν... Το δικό σου είχε και την flash memory των 8GB, έναντι των 4GB που είχαν όλα τα άλλα... Edited June 28, 2016 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τα τελευταία-τελευταία F1 που έβγαλε το εργοστάσιο, είχαν άλλου τύπου LCD. Οπότε και δεν παίζουν με τις ROM για τα πρώτης γενιάς. Θέλει να την ζητήσεις από το εργοστάσιο κατευθείαν... Το δικό σου είχε και την flash memory των 8GB, έναντι των 4GB που είχαν όλα τα άλλα... Έχει βγει F1 με 8GB ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Έβαλα μία microSD 64gb και δεν την βλέπει το κινητό. Την υποστηρίζει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Έχει βγει F1 με 8GB ROM; Λες να θυμάμαι λάθος? Το G2F είχε 4 και 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Λες να θυμάμαι λάθος? Το G2F είχε 4 και 8? Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο και μου έκανε εντύπωση. Για το F1 εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ναι, το G2F είναι που βγήκε στο τέλος με 8GB και άλλη ρομ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Που θα βρω την ρομ ρε παιδια? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αν δεν σου κάνει η ρομ της 1ης σελίδας, δύσκολα τα πράματα :( Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ψαχνω να βρω για φιλο καμια εφαρμογή που να αυξάνει τον ηχο του κουδουνίσματος γιατι δεν το ακούει. Εχετε τιποτα στα υποψιν/???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Νομίζω το MobileUncle είναι αυτό που ψάχνεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Αν δεν θες να μπεις στην παραπάνω διαδικασία (νομίζω θέλει και root), βρες κάποιο αρχείο ήχου στο internet, αύξησε εσύ την ένταση όσο θες και πέρασέ το ;-) Είχα βρει ένα old ring και ξεσηκώνει τη γειτονιά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος (πχ κάποια εφαρμογή) να δούμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας; Έβαλα πρόσφατα το Charger Tester και μου δείχνει χωρητικότητα 1000mAh!!! Το ίδιο μου έδειξε και ένα άλλο σχετικό πρόγραμμα. Είναι αλήθεια ότι από παλιά το συγκεκριμένο κινητό δεν κρατούσε όσο θα περίμενα. Πχ τώρα, με 18% υπόλοιπο, είναι ΟΝ 1 μέρα 12 ώρες, με SOT 3 ώρες 19 λεπτά. Δεν είναι παράξενο; Γενικά το φορτίζω βράδυ παρά βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 εφαρμογή δεν υπάρχει να κανει αυτο που θες. εψαχνα και γω. μονο με ενα εξαρτημα usb μπορεις να μετρησεις τα mah κατα την διάρκεια φορτισης Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ρε παιδιά, καμιά όμοργη silicone case υπάρχει για αυτό? Έχω φάει το ebay και το aliexpress, και μόλις τώρα κυκλοφόρησε μία στο aliexpress, η οποία όμως από αυτά που παρουσιάζει, έχει μόνο ένα σχέδιο. Είναι για τη γυναίκα μου και θέλει μια αλλαγή. Έχει βρει λοιπόν κανείς, ή κάποιο κινητό που να έχει της διαστάσεις και τις οπές του δικού μας και να ταιριάζει? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή που βρήκες. Δύσκολα για άλλη. Θεωρείται παλιό κινητό. Από κάποιο άλλο δεν έχω υπόψη μου αν ταιριάζει. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δεν έχει καιρό που κυκλοφόρησε, για αυτό δεν την ήξερες. Κανείς άλλος παίδες που να έχει βρει καμία που να ταιριάζει? Μάλλον μόνον έτσι, γιατί αποκλειστικά για αυτό, κομματάκι δύσκολο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Κι αυτός πάλι, 2 χρόνια + και τώρα πήγε και έβγαλε νέο σχέδιο silicone case; και μόνο ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Αν σε κάποιον έχει σπάσει, χαλάσει το κινητό αυτό, ενδιαφέρομαι για την πίσω κάμερα του. Από τον πρώτο χρόνο είμαι χωρίς κάμερα, μια και δεν έπιασε το κόλπο με το βιδωμα. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ξέχασα να αναφέρω ότι βρέθηκε το ανταλλακτικό. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδιά ετσι στο πουθενά άσπρισε η οθόνη και όσες φορές και να το ανοίξω δείχνει άσπρη οθόνη και τίποτα άλλο Καμια ιδέα; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts