trust0 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Μπορεί να χάλασε η οθόνη, μπορεί όμως και κάτι άλλο να συμβαίνει και ξαναπερνώντας την rom να διορθωθεί. Εχω διαβάσει για ένα ιό που προκαλεί λευκή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Μπορεί να χάλασε η οθόνη, μπορεί όμως και κάτι άλλο να συμβαίνει και ξαναπερνώντας την rom να διορθωθεί. Εχω διαβάσει για ένα ιό που προκαλεί λευκή οθόνη. Επειδη δε μπορω να βρω drivers για την συσκευη και επισης ποιο flashtool να χρησιμοποιησω γινεται να ανεβασεις αυτα τα εργαλεια ωστε να ξαναφλασαρω την τελευταια επισημη ; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Επειδή δεν είμαι στο σπίτι και μπήκα από κινητό, δες στο πρώτο post , έχει οδηγίες εγκατάστασης rom και εκεί έχω ένα link από jiayu, με τα απαραίτητα. Εύχομαι να λειτουργεί ακόμα. Στάλθηκε από tapatalk Edit: ampalos δώσε μου με πμ ένα email, αν δεν τα βρήκες, γιατί τα έχω κρατημένα στον υπολογιστή drivers + flashtool και μπορώ να σου τα στείλω. Edited January 7, 2017 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Επειδή δεν είμαι στο σπίτι και μπήκα από κινητό, δες στο πρώτο post , έχει οδηγίες εγκατάστασης rom και εκεί έχω ένα link από jiayu, με τα απαραίτητα. Εύχομαι να λειτουργεί ακόμα. Στάλθηκε από tapatalk Edit: ampalos δώσε μου με πμ ένα email, αν δεν τα βρήκες, γιατί τα έχω κρατημένα στον υπολογιστή drivers + flashtool και μπορώ να σου τα στείλω. Το λινκ της jiayu με έβγαζε σφάλμα αλλα σε στέλνω πμ. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 trust0 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τους drivers τα windows 10 τους βρηκαν μονους,περασα ξανα την ρομ αλλα τελικα εχει πεθανει η οθονη(μετα την καμερα πριν απο λιγους μηνες). Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Κανένας κόπος. Κρίμα μόνο που χαλασε η οθόνη σου τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Παίδες έχω ενα f1 το οποίο δουλεύει κανονικά εκτός απο το digitizer. Eαν κάποιος το θέλει μου λέει. Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts