al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τι γκαντεμιά και αυτή βρε φίλε... :cry: Πως τα έχασες;; Με γεια το καινούριο σου κινητό, περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ξεχάστηκαν στον ουρανό του αυτοκινήτου και έφυγα βόλτα με αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Φίλε παίρνεις βραβείο... :p:( Rom για το κινητό υπάρχουν όπως για το x;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα. Για να καταλάβω είναι στην ουσία ένα κλασσικό Android κινητό; Παίρνει τις αναβαθμίσεις (τηρουμένων των αναλογιών) του Android; Μπορείς να εγκαταστήσεις ο,ποια εφαρμογή Android θέλεις; Ποια η διαφορά με ένα αμιγώς Android κινητό; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα. 1) Για να καταλάβω είναι στην ουσία ένα κλασσικό Android κινητό; 2) Παίρνει τις αναβαθμίσεις (τηρουμένων των αναλογιών) του Android; 3) Μπορείς να εγκαταστήσεις ο,ποια εφαρμογή Android θέλεις; 4) Ποια η διαφορά με ένα αμιγώς Android κινητό; 1) Ναι, αλλά με ειδικό «launcher» που δεν θυμίζει Android. Plus, δεν έχει GApps. 2) Αναβαθμίζεται από τη Nokia, με ειδικά τροποποιημένη έκδοση Android. Σε κάθε περίπτωση, μένουν σταθερά στην 4.1.2 νομίζω. 3) Θεωρητικά ναι, πρακτικά δεν ξέρω. Ως stock το δικό μου X δούλεψε ελάχιστα, οπότε... :rolleyes: 4) Αν δεν το πειράξεις (root, custom ROM) έχει κάποιες μικροδιαφορές (τις παραπάνω). Για να γίνει αμιγώς droid θέλει δουλειά και ψάξιμο. Ελπίζω να βοήθησα! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το είδα σήμερα στα public. Στα 160 ευρώ μου φαίνεται δίκαιη και λογική η τιμή του....... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ε οχι και τοσο λογικη, τσεκαρε στα σκρουτζομαγαζα ποσο τιμολογειται... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Με μια πρόχειρη ματιά τόσο το έχουν. ...... τι δε βλεπω καλά? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ναι στα σκρουτζομαγαζα εχει 155Ε οποτε δν ειναι μεγαλη διαφορα..στο bestprice.gr παντως δεν το χει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τι λεει η συσκευη με 768ΜΒ ΡΑΜ ? και απο apps αξιζει?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Να υποθεσω οτι τα πειραγματα για το απλο Χ, δουλευουν και στο XL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για σιγουριά δες τι γράφει στις πληροφορίες του κάθε mod. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Να υποθεσω οτι τα πειραγματα για το απλο Χ, δουλευουν και στο XL? Υπάρχουν θέματα με την οθόνη, όταν αυτή κλειδώνει. Μαυρίζει και επανέρχεται με restart. Προσπαθούν ακόμα να βρουν τα σωστά dpi οθόνης για να αποφευχθεί, χωρίς επιτυχία. Μια ROM πρέπει να δουλεύει σωστά μέχρι τώρα, η Lewa OS. Τσέκαρε την στους XDA! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Γενικα αξιζει η συσκευη η θα πεταξω τα λεφτα μου?παντα σχετικα με την κατηγορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γενικα αξιζει η συσκευη η θα πεταξω τα λεφτα μου?παντα σχετικα με την κατηγορια. Για μένα, ή δες το X που είναι πιο ενεργό στους XDA, ή πήγαινε στα Moto G/E... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ξεχασα να αναφερω οτι το θελω για relic αφου απ οτι φαινεται ειναι το πρωτο και τελευταιο ανδροειδες της νοκια.Και δευτερον θα ναι και καλη backup συσκευη σε περιπτωση που κατι παθει το note3 μου...Ελπιζω να βγει απροβληματιστο και με τη γνωστη αντοχη της νοκια σε μικροατυχηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ρε παιδιά τι χάλια βίντεο βγάζει αυτό το κινητό; Λένε στις προδιαγραφές πως τα βίντεος του έχουν ανάλυση WVGA (854 x 480 pixels) 30 fps ενώ όπως το βλέπω εγώ είναι αδύνατον να έχει πάνω από 15fps. Θέλει κάποια ρύθμιση ειδική για 30fps; Τα έχω ψάξει όλα αλλά σε όλα αποκλείεται να είναι πάνω από 15fps. Σπαστικά βίντεος καρέ καρέ δηλαδή... και μάλιστα σκοτεινά όπως και οι φωτογραφίες που βγάζει. Αποτυχία σκέτη και ευτυχώς τουλάχιστον που δεν το αγόρασα αλλά είναι δώρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMainFlow Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα, έχω το εξης πρόβλημα. Εδώ και 2 μέρες η ένδειξη της μπαταρίας μου δεν αλλάζει, σαν να μην καταναλώνεται. Αν κλείσω και ανοιξω το κινήτο, μου δείχνει την πραγματικη ένδειξη αλλα και πάλι μετά μένει σταθερή. Γνωρίζει κάποιος να με βοθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 H glance μπορεί να δουλέψει μόνο για 15 λεπτά; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkour Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Για να σας διαφωτισω ολους τους υποψηφιους αγοραστες, καθοτι ειμαι κατοχος του εδω κ 2 μηνες...λοιπον...το ενα κ μοναδικο καλο σε αυτο το τηλεφωνο ειναι η μπαταρια του. Παντα μιλαμε συγκριτικα με το συνολο των smartphones. Σε χρηση εκτος ιντερνετ μπορει να φτασει κ τις 4 εως 5 μερες χρηση η μπαταρια. Πραγμα σπανιο για τετοιου ειδους τηλεφωνα. Σε χρηση με ιντερνετ, wifi συγκεκριμενα που εχω εγω, η χρηση του ειναι 2 μερες το πολυ. Για σερφαρισμα πολλων ωρων. Η φωτογραφικη μηχανη για 5 mpx ειναι παρα πολυ καλη, κ σε μερα κ σε νυχτα. Καθως διαθετει πολυ δυνατο φλας που αναβει καθολη την δειαρκια που θελουμε να τραβηξουμε την φωτο κ οχι μονο το τελευταιο δεπτερολεπτο της ληψης. Εχει πολυ καλη οθονη και στην αναλυση και στα χρωματα κ κανει καθαρο ζουμ χωρις χιονακια κ παραποιησεις. Αυτα απο τα θετικα....στα αρνητικα τωρα....ΚΟΛΑΕΙ...κολαει παντου! Κολαει οταν χτυπαει, μαυριζει η οθονη, δεν εχεις κατι να απαντησεις ουτε κ να δεις ποιος ειναι και κολλαει να επιστρεψει στην αρχικη οθονη οταν βρισκεται στο μενου..πατας το πισω κ σου γραφει "περιμενετε" κ περιμενεις...Δεν εχει playstore google. Καθως το αυτο καθ αυτο μενου του δεν ειναι οριτζιναλ android. Βασικο για μενα. Εχει αλλα μαρκετ, πλουσια σε εφαρμογες, αλλα δεν ειναι playstore. Και σε καμια περιπτωση δεν μπαινει. Εκτος κι αν εχετε γνωσεις χακερ με ροουταρισμα κτλ. Το μενου του δεν εχει καμια, μα καμια σχεση με μενου android. Κατ εμε, εαν εχεις συνηθισει τα android δυσκολα συνηθιζεις το νοκια. Εως καθολου. Κ τελος μετα απο 2 μηνες χρησης, εγω ψαχνω να το αλλαξω ηδη..στην διαθεση σας για οποιαδηποτε αλλη απορια. Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπερα. Ξερει κανεις να πει εαν το συγκριμενο μοντελο υποστηριζει android λειτουργικο ? και εαν ναι...υπαρχει καποιος οδηγος γιατι δεν βρισκω κατι... καποιοι λενε οτι παιζει και αλλοι οχι.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Με Android έρχεται απλά δεν έχει Google Play και services. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Συγνωμη ειχα καιρο να δω το μυνημα. Το συγκεκριμενο κινητο μου το εδωσε ενας γνωστος μου να τον βοηθησω να περασει android γιατι ειχε windows mobile και δεν το ηθελε...πια... αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη σχετικα με το εαν παιζει με android η οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 android φοραει. περασε τον nova launcher και θα το καταλαβεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εχει windows os αυτην την στιγμη! πως θα περασω nova launcer αφου δεν εχει adnroid ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts