Jump to content

WhatsApp |Θα εισάγει τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA4LzA3L2M0L3doYXRzYXBwLmFjNGI3LmpwZwpwCXRodW1iCTk1MHg1MzQjCmUJanBn/62d9a7e1/0fd/whatsapp.jpg

 

To WhatsApp η δημοφιλής και νεοαποκτημένη από τη Facebook, εφαρμογή αντααλλαγής μηνυμάτων, ανακοίνωσε την προσθήκη φωνητικής κλήσης τους επόμενους μήνες. Αυτό σημαίνει πως οι 465 εκατομμύρια χρήστες του WhatsApp όχι μόνο θα είναι σε θέση να ανταλλάσουν γραπτά μηνύματα ο ένας στον άλλο, αλλά και να συνομιλούν μεταξύ τους. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τον CEO Jan Koum στο MWC όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο TechCrunch:

 

“We use the least amount of bandwidth and we use the hell out of it,” [Koum] said. “We will focus on simplicity.” Voice will come to Android and iOS first and then following on some Nokia and BlackBerry phones, he added."

 

Εώς τώρα οι χρήστες του Facetime, του Skype της Microsoft, της Google με το Hangouts, ακόμη και η BlackBerry και το facebook Messenger, είχαν τη δυνατότητα για φωνητικές κλήσεις, τώρα όμως θα έχουν κοντά 500.000.000 χρήστες μέσω του WhatsApp κι αυτό φυσικά θα τραβήξει την προσοχή. Το Voice over IP φαίνεται να είναι το μέλλον των φωνητικών κλήσεων, είτε μέσα από εφαρμογές όπως οι παραπάνω Voice over LTE είτε από τους παρόχους.

 

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο σε μία εισερχόμενη φωνητική κλήση να επιλέγαμε εμείς με ποια εφαρμογή θα απαντήσουμε κάθε φορά, αντί να αναγκαζόμαστε να παρακολουθούμε 2 και 3 εφαρμογές. Είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε την φωνητική κλήση του WhatsApp ή καλύπτεστε από τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές VoIP; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...