Jump to content

ZTE Nubia Z5S Mini

kontz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D541619%26st%3D1060%23entry30932507&edit-text=

Τα sections Introduction και Dump blocks EFS, NV and Persist

Για το πρόβλημα που έχω (άπειρα posts στο 4pda.ru με το ίδιο θέμα WiFI / BT) χρειάζεται το block mmcblk0p17

Θα μπορούσε κάποιος να το πάρει απο το κινητό του ? Η διαδικασία για πλήρες backup όλων των κρίσιμων block περιγράφεται αναλύτικά στο post .. Αυτό που χρειάζεται είναι

1) Τα εργαλεία στο http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2Fyadi.sk%2Fd%2FgrjSrxXtMkb3f

2) Αποσυμπίεση σε ένα κατάλογο

3) USB Debuging ενεργοποιημένο

4) adb shell με root access (adb shell και μετά su)

5) 1 εντολή για να γραφτει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου block σε αρχείο στην κάρτα SD (dd if = / dev/block/mmcblk0p17 of = / sdcard/mmcblk0p17)

Δεν είναι ιδιέταιρα δύσκολο, αρκεί να έχει κάποιος working adb και root .. Μπορώ να βοηθήσω σε ότι χρειαστεί ..

• Απαντήσεις 337
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειδα εχεις ποστ και στο xda και στο miui σε βοηθησε κανενας?εδω ειναι το λινκ του κινεζου http://pan.baidu.com/s/1qW8TlCS

Δυστυχώς όχι .. Έκανα post και στο 4pda.ru ..Υπάρχουν πολύ συχνές αναφορές ..

Σιγά σιγά έχω βάλει κάποια αρχεία στο /persist το Wi-Fi ανάβει, που και πού βλέπει τα διάφορα δίκτυα αλλά δε συνδέεται .. Κρίνοντας απο τα log messages δε φαίνεται να έχει πιά άμμεση σχέση .. Βέβαια, αφού απο εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα πρέπει πρώτα να το φτιάξω σωστό ..

Και ακόμα αδυνατώ να βρώ για το δικό μας ..

Έχω για το Ζ5, για το Ζ5mini αλλά όχι για το Z5Smini

Δεν μπορεί κανείς ρε παιδιά να κάνει μια κόπια τα αρχεία που είναι μέσα εκεί ?

Ή έστω ένα screenshot ? Να δώ ποιά είναι και permisions / ownerships ?

Έχει κανείς εμπειρία με διάγνωση προβλημάτων Wi-Fi με Logcat ? Βλέπω θεματάκια σχετικά με το wpa_supplicant αλλά δεν το έχω δουλέψει ...

Οι ρωσοι ψαχνονται αλλα δν νομιζω να σε βοηθησουν.δυστυχως εχω ζ5 οποτε οθτε εγω θα μπορεσω να σου στειλω τα αρχεια του περσιστ

παιδια κανα αλλο αξιοπιστο εκτως απο aliexpress υπαρχει για το κινητο επιδει θελω να κανω με prepaid κ paypal αγορα..

Ένα γκουγκλάρισμα να κάνεις θα σου βγάλει ένα κάρο...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ρε παιδιά με το λεντακι τι παιζει; μόνο στα μηνύματα τις αναπάντητες και τη φόρτιση αναβει; στο messenger δεν παιζει κάνα κολπο; το daydream στις ρυθμίσεις τι ρόλο παιζει;
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

• 2 weeks later...
ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ρε!!! Κανεις δεν ασχολειται με την κινηταρα μας;;; Δοκιμασε κανεις να περασει xposed framework???

• 4 weeks later...

Αν και δε το εχω πλεον...

Πρεπει να βγήκε νεα εκδοση στο site της zte nubia. για τσεκαρετε.....

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Αν και δε το εχω πλεον...

Πρεπει να βγήκε νεα εκδοση στο site της zte nubia. για τσεκαρετε.....

Που το είδες;;; Το τελευταίο update είναι στις 25/2 και έχει άλλο ένα για κινέζικο δίκτυο όμως... Επίσης έχουν βγάλει beta έκδοση βασισμένη σε kitkat αλλά δεν κατεβαίνει από το λινκ που δίνουν τα τσακάλια για κανένα λόγο.

αυτα θα ειναι. απλα δεν το πολυεψαξα...

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ CWM recovery στα αγγλικά για το Z5S mini?

Με το recoveryinstaller. apk που γράφει στο πρώτο πρώτο post. Είναι ένα προγραμματάκι της MIUI και κάνει δουλειά

εχει βαλει κανενας την εκδοση ui v2?

Αν εννοείς τις beta που γράφουν στα φόρουμ του σάιτ της Nubia, όχι. Απ' το μεταφραστήρι της google καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι καθόλου καλές κι έχουν πολλά bug. Αναμένουμε την επίσημη, αν μας κάνει ποτέ την τιμή. Προσωπικά έχω ξενερώσει πολύ, νόμιζα ότι θα ήταν πιο δραστήριοι οι κινέζοι. Android 5 θα βγει σε λίγο κι αυτοί με τηλέφωνο τελών του 2013 μας έχουν ακόμα με 4.2.2.

Edited by athanaso77
αφαίρεση απρεπής έκφρασης

Αν εννοείς τις beta που γράφουν στα φόρουμ του σάιτ της Nubia, όχι. Απ' το μεταφραστήρι της google καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι καθόλου καλές κι έχουν πολλά bug. Αναμένουμε την επίσημη, αν μας κάνει ποτέ την τιμή. Προσωπικά έχω ξενερώσει πολύ, νόμιζα ότι θα ήταν πιο δραστήριοι οι κινέζοι. Android 5 θα βγει σε λίγο κι αυτοί με τηλέφωνο τελών του 2013 μας έχουν ακόμα με 4.2.2.

βάλε miui να τελειώνει το θέμα (υποστηρίζεται επίσημα)

το εχω παρει και εγω το κιντακι

μια ερώτηση μόνο recovery sta αγγλικά υπάρχει? γιατί το κινέζικο που εχο πάω στο περίπου :lol:

βάλε miui να τελειώνει το θέμα (υποστηρίζεται επίσημα)

το εχω παρει και εγω το κιντακι

μια ερώτηση μόνο recovery sta αγγλικά υπάρχει? γιατί το κινέζικο που εχο πάω στο περίπου :lol:

Εβαλα MIUI και δεν τρελαθηκα... Πολυ iphone εγινε. Για recovery δες το 1ο post. Εχει ενα αρχειακι που το εγκαθιστας και απλα πατας CWM recovery και την περναει μονο του. Παρα πολυ βολικο γιατι μπορεις να επαναφερεις και την stock.

παιδια εχω ενα καπακι πισω λαχανι χρωμα καινουριο στο κουτακι του αν το θελει καποιος με εξοδα δικα του το στελνω ευχαριστως απλα το χω και καθεται ειμαι απο αργολιδα αν ειναι κι απο δω γυρω κανεις ευχαριστως να το δωσω.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Εβαλα MIUI και δεν τρελαθηκα... Πολυ iphone εγινε. Για recovery δες το 1ο post. Εχει ενα αρχειακι που το εγκαθιστας και απλα πατας CWM recovery και την περναει μονο του. Παρα πολυ βολικο γιατι μπορεις να επαναφερεις και την stock.

α οκ thanx τελικα δεν ηταν κινεζικο σοτ προτο post........ miui εβαλα εγω αλλαξα launcher κλπ εγινε αθροπινω μαλλον με υατο θα μείνω

παιδια εχω miui το 4.5.30 και εχει βγει 4.6.13 ομως οταν παταω update απτο κιν δεν κανει τιποτα, πρεπει καθε φορα να κανω manual install τα updates? ή τουλαχιστον δεν γινεται να κατεβαζω ΜΟΝΟ τα updates που θελει, χωρις να ειναι ολοκληρο ~500Mb

επισεις με το location access κατι τις google σας τρωει Full μπαταρια? το τελεφταιο update tous νομζω ηταν σκατα το απενεργοπισα κομπλε ομως πολλα αππς το θελουν ανοιχτο,,, τι γινεται

παιδια εχω miui το 4.5.30 και εχει βγει 4.6.13 ομως οταν παταω update απτο κιν δεν κανει τιποτα, πρεπει καθε φορα να κανω manual install τα updates? ή τουλαχιστον δεν γινεται να κατεβαζω ΜΟΝΟ τα updates που θελει, χωρις να ειναι ολοκληρο ~500Mb

επισεις με το location access κατι τις google σας τρωει Full μπαταρια? το τελεφταιο update tous νομζω ηταν σκατα το απενεργοπισα κομπλε ομως πολλα αππς το θελουν ανοιχτο,,, τι γινεται

κατεβασε την ρομ στο pc σου και βαλτην στην μνημη του κινητου, πηγαινε στο μενου της αναβαθμησης και επελεξε πακετο εγκαταστασης, βρες το φακελο που αποθηκευσες την ρομ και κανε εγκατασταση, πολυ απλο.

Θετικά

1. πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει και πολύ καλό design

2. Υπάρχει επισιμη MIUI

3. οθόνη ΑΨΟΓΗ (τα λέει όλα η λέξη μόνο αν δεις θα καταλάβεις)

4. ηχείο πάρα πολύ καλής ποιότητας (και έχει και dts μπορείς να το ρυθμίσεις από τις ρυθμίσεις)

5. Σήμα gps/3g/2g/wifi bluetooth/ ΑΨΟΓΑ

6. πολύ ελαφρύ και πολύ λεπτό, κάθεται άψογα στο χέρι και έχει καλή ποιότητα κατασκευής

7. camera αρκετά καλή έως πολύ καλή (μπορώ να δώσω δείγματα) (όχι όμως για λήψεις με flash.......όπως τα περισσότερα κινητά), μπροστινή camera άψογη (καλύτερη από την πισινή του moto g )

8. κλήσεις άψογες (όπως το μικρόφωνο έτσι το ηχείο)

9. το hongmi που το σινγρινα διπλα διπλα (γιατί έχει ίδιο μέγεθος οθόνης) μπροστά του είναι σαν παντόφλα (φαίνεται κατά πολύ μεγαλύτερο, αν και δεν είναι........)

10. πολυ καλές επιδώσεις στο gaming (αν και δεν παιζω έβαλα ενα real racing για δοκιμή)

Αρνητικά

1. μαμά λογισμικό είναι τέρμα άθλιο και τέρμα με lag (αν είναι να κρατήσεις μαμά λογισμικό πάρε καλύτερα ένα κινητό με 30 euro θα είναι καλυτερα )

2. ήχος είναι λίγο περίεργος κατά την καταγραφή του video (τα χαζα της zte ενεργοποίησαν το δεύτερο mic κατα την καταγραφή καποιος πρέπει να πειράξει το driver για να το πάει στα φυσιολογικά )

Μερικά samples από την camera

https://mega.co.nz/#!e4ZxULaa!9lI0LUL6wOv2DCMGLrQjRB9udDzga9vEu-QLzxjr5MI

και ενα screenshot απο το anuntu

http://is200.imagesocket.com/images/2014/06/22/2691320-c075.png

με λίγα λάγια το μονο αρνητικό είναι επεικος απαράδεκτο έως αθλιο ότι αφορά της επιδώσεις το μαμά λειτουργικό

Edited by egodemis

Θετικά

Μερικά samples από την camera

https://mega.co.nz/#!e4ZxULaa!9lI0LUL6wOv2DCMGLrQjRB9udDzga9vEu-QLzxjr5MI

Γενικά την κάμερα του πως την βλέπεις, σε σχέση με άλλα κινητά, περισσότερο για τις νυχτερινές λήψεις αναφέρομαι...

Γενικά την κάμερα του πως την βλέπεις, σε σχέση με άλλα κινητά, περισσότερο για τις νυχτερινές λήψεις αναφέρομαι...

για νυχτερινή λιψη την βάζεις στο pro mode και επιλέγεις night photo (τότε βγαζει καλά, πρέπει να εχω και ένα χτεσινό sample στα ανεβασμένα δες το)