DjTony Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εχει κανενας στο μυαλο του τροπο να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την ενταση της δονησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Εχει κανενας στο μυαλο του τροπο να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την ενταση της δονησης ? Εγώ παραδίνομαι πάντως! Μιλάμε παίδες για την existenz 4.2.5 πάντα.. έχετε κάποια ιδέα πέρι αυξομείωσης της δόνησης; Edited February 15, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ παραδίνομαι πάντως! Μιλάμε παίδες για την existenz 4.2.5 πάντα.. έχετε κάποια ιδέα πέρι αυξομείωσης της δόνησης; Ειχα διαβασει σε forum ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ) οτι με Xposed + καποιο module γινεται αλλα ΔΕΝ... Δεν μπορω να το θυμηθω με τιποτα... λεω να κανω μια ερωτηση στο XDA στο thread της ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ειχα διαβασει σε forum ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ) οτι με Xposed + καποιο module γινεται αλλα ΔΕΝ... Δεν μπορω να το θυμηθω με τιποτα... λεω να κανω μια ερωτηση στο XDA στο thread της ρομ... ψάχνοντας εκεί που κατέβασα την ρομ.. δεν βρήκα κάτι. Ρώτα και δεν θα χάσεις. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Έβαλα στο xposed το module Android Phone Vibrator το οποιο νε μεν ΔΕΝ αλλαζει την ενταση της δονησης ΟΜΩΣ προσθετει μια σημαντικη λειτουργια που θελω... Κανει δονηση οταν καλεις καποιον και το σηκωνει... Οπως και επισης οταν σε καλουν και απαντας κανει μια δονηση... Δεν το εχει στις ρυθμισεις κλησεων το Ζ2 ενω σε αλλα τηλ το ειχα... Επισης 2η μερα με το Ζ2 και εχω να πω οτι η μπαταρια του ΤΑ ΣΠΑΕΙ! η Διαχειρηση RAM ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ... Ολα τελεια... μπραβο... Η καμερα δεν ειναι και το δυνατο του σημειο... εχει θορυβο σε μερικα κομματια... Σε λεπτομερια σε φως ειναι πολυ καλη, και τα χρωματα αποτυπωνονται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειναι στην πραγματικοτητα ( η γυναικα μου ειναι νυχου & βγαζει με το G2 της φωτο τα νυχια και ΔΕΝ αποτυπωνονται ακριβως τα χρωματα, κατι που κανει το Ζ2 πολυ σωστα ) Αυριο απογευμα παω Stoucky να βαλω Tempered Glass + μια σιλικονης TPU θηκη... το εχω μεσα σε μια pouch και δε με βολευει βγαλε/βαλε... Στο Stoucky εχω βρει παρεπιπτοντος ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ολα τα κινητα που αλλαζω συνεχεια... Πολυ συνεργασιμοι και στα τοποθετουν ολα τσαμπα... ( tempered glass εννοω κλπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μια χαρα φιλε, αφου βρηκες την ακρη ολα καλα! Μπαταρια , διαχειριση ραμ τα δυνατα του σημεια οπως και η αδιαβροχοτητα! Η καμερα εμενα δυστυχως εχει γινει χαλια ειδικα το βραδυ κανει κατι κοκκους...εξαιτιας του οτι δεν με αφηνει να κανω restore τα drm keys.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μια χαρα φιλε, αφου βρηκες την ακρη ολα καλα! Μπαταρια , διαχειριση ραμ τα δυνατα του σημεια οπως και η αδιαβροχοτητα! Η καμερα εμενα δυστυχως εχει γινει χαλια ειδικα το βραδυ κανει κατι κοκκους...εξαιτιας του οτι δεν με αφηνει να κανω restore τα drm keys.. Γιατί γίνεται αυτό; δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μια χαρα φιλε, αφου βρηκες την ακρη ολα καλα! Μπαταρια , διαχειριση ραμ τα δυνατα του σημεια οπως και η αδιαβροχοτητα! Η καμερα εμενα δυστυχως εχει γινει χαλια ειδικα το βραδυ κανει κατι κοκκους...εξαιτιας του οτι δεν με αφηνει να κανω restore τα drm keys.. Inevar τι εννοεις έχει γίνει χαλιά? Δεν ήταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μια χαρα φιλε, αφου βρηκες την ακρη ολα καλα! Μπαταρια , διαχειριση ραμ τα δυνατα του σημεια οπως και η αδιαβροχοτητα! Η καμερα εμενα δυστυχως εχει γινει χαλια ειδικα το βραδυ κανει κατι κοκκους...εξαιτιας του οτι δεν με αφηνει να κανω restore τα drm keys.. Το πραγραμα με το οποιο τα εσωσες δεν σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις restore ? Δεν μπορει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το πραγραμα με το οποιο τα εσωσες δεν σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις restore ? Δεν μπορει.. Και όμως ενώ πάω να κάνω restore από την επιλογή που μου δίνει... Πετάει ερρορ σχετικά με το tools.exe.. Τώρα δεν έχω και το λαπτοπ στην κατοχή μου για να το ξαναπροσπαθησω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 root φανταζομαι οτι εισαι..το adb απο το developer option το εχεις ενεργοποιημενο ? Τους drivers για adb τους εχεις εγκαταστησει ? Τι windows εχεις ? κατι θα σου διαφευγει..απο τα παραπανω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 root φανταζομαι οτι εισαι..το adb απο το developer option το εχεις ενεργοποιημενο ? Τους drivers για adb τους εχεις εγκαταστησει ? Τι windows εχεις ? κατι θα σου διαφευγει..απο τα παραπανω .. Όλα τα έχω.. Εχω τα 10αρια πάνω.. Το κινητό βγάζει πολύ κοκκο το βράδυ ρε σεις.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Να σου πω..με custom rom εισαι τωρα ? Ακουσε λιγο..τα DRM keys δεν εχουν απολυτως καμια χρησιμοτητα αν εισαι με αλλη ρομ. Συνεπως, για να δουλεψουν σωστα θα πρεπει να τα κανεις restore με την STOCK ROM απ΄οπου και τα εκανες back-up γιατι το τονιζω τοτε και μονο τοτε θα δουλεψουν σωστα οι ρουτινες της καμερας δλδ με λιγα λογια..οτι apks και Libs και scripts συμπεριλαμβανεται-χρειαζεται η stock rom προκειμενου να δουλεψει η καμερα σωστα και ΠΑΝΤΑ σε συνδυασμο με τα DRM KEYS που αν δεν τα βρει λογω ξεκλιδωτου BT προφανως θα εχει χαλια αποδοση ειδικα τη νυχτα. ΑΡΑ..ξαναγιρνας στη στοκ ρομ που ειχες (4.4 - 5.0.2 κτλ) και αφου την κανεις root κανεις restore τα DRM keys απο τον υπολογιστη υποθετω οπου τα εχεις σωσει. Και επισης δες και το εξης...κανε τις ενεργεις σε win XP ή win7 γιατι ξερουμε οτι τα 10 εχουν θεματα ακομα με drivers, admin rights Edited February 16, 2016 by jazzfrequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εγώ είμαι με κλειδωμένο bootloader με existenz... Δεν έχει αλλάξει η κάμερα δηλαδή καθόλου; δεν μου ζήτησε κάτι κάπου για DRM Keys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Οχι, δεν εχεις θεμα γιατι οταν θα "τρεξει" η εφαρμογη της καμερας θα βρει τα DRM Keys και θα λειτουργησει κανονικα. Επισης..η rom που εχεις βαλει η existenz τρεχει με τον kernel του z2 γι αυτο και το τηλ δουλευει κανονικα, θελω να πω δλδ οτι δεν φλασαρει αλλον kernel που εχει κατασκευαστει για αλλο μοντελο, αλλιως αν φλασαρεις διαφορετικο-custom kernel με κλειδωμενο BT τοτε το αποτελεσμα θα ειναι soft-brick. Τα DRM Keys δεν στα ζηταει καμια rom να τα παρεις, απλα διαβαζεις καλα πριν κανεις κατι στη συσκευη και το αποθηκευεις οπως στην περιπτωση της custom-rom (για το z2) πριν φλασαρεις κανεις back-up τα DRM keys ετσι ωστε οταν θα επιστρεψεις σε stock rom να δουλευει και να αποδιδει σωστα η καμερα ή οτι αλλο περιφεριακο χρειαζεται. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημερωτικα..για custom rom(s) η Sony εχει βγαλει καποιες βιβλιοθηκες που τις εχει δωσει σε devs προκειμενου στο μελλον κι οταν ολοκληρωθει να δουλευει με την ιδια ποιοτητα (οπως στη stock rom) και σε custom roms, cyanogen κτλ. Edited February 16, 2016 by jazzfrequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ευχαριστώ ρε τζαζ φρικουενσυ αλλά το δοκίμασα και αυτό και δεν πιάνει.. Ίσως να μην φοράω την κατάλληλη 5.0.2 θα το ξανατσεκαρω όταν θα έχω το λαπτοπ στα χέρια μου.. Εννοείται ρουταρισα πριν προσπαθήσω να κανω restore drm keys. Όσον αφορά την cm12.1 που του είχα περάσει πάνω να σου πω την αλήθεια εκεί η κάμερα είναι ακόμα πιο άθλια και χάνεις όλα τα καλούδια της σονυ + και το 4Κ.. Τι έδωσε στους devs; όλα αυτά τα καλούδια; Και να σου πω εννοείται η απόδοση της κάμερας θα είναι πάλι υποδεεστερη από όταν έχω την στοκ ρομ με drm keys back έτσι; Δώσε κάνα λινκ αν θες.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ευχαριστώ ρε τζαζ φρικουενσυ αλλά το δοκίμασα και αυτό και δεν πιάνει.. Ίσως να μην φοράω την κατάλληλη 5.0.2 θα το ξανατσεκαρω όταν θα έχω το λαπτοπ στα χέρια μου.. Εννοείται ρουταρισα πριν προσπαθήσω να κανω restore drm keys. Όσον αφορά την cm12.1 που του είχα περάσει πάνω να σου πω την αλήθεια εκεί η κάμερα είναι ακόμα πιο άθλια και χάνεις όλα τα καλούδια της σονυ + και το 4Κ.. Τι έδωσε στους devs; όλα αυτά τα καλούδια; Και να σου πω εννοείται η απόδοση της κάμερας θα είναι πάλι υποδεεστερη από όταν έχω την στοκ ρομ με drm keys back έτσι; Δώσε κάνα λινκ αν θες.. Να σου πω.. ανοιξε ενα cmd window (as admin) και γραψε adb reboot .. για πες μου σου κανει επανεκινηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Να σου πω.. ανοιξε ενα cmd window (as admin) και γραψε adb reboot .. για πες μου σου κανει επανεκινηση ? Θα το κάνω όταν θα έχω το λαπτοπ στα χέρια μου, σε ευχαριστώ φίλε για την ιδέα αυτή! Θα σε ενημερώσω σε μεταγενεστερο χρόνο για την έκβαση για να μην μονοπωλουμε το θέμα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το κινητό υποστηρίζει Quick charge 2... Ο φορτιστής δύσκολο όμως... Στα 1.5Α... Έχετε να προτείνετε κανένα φορτιστή που να υποστηρίζει Quick charge 2 και να φορτίζει 60% σε 30 λεπτά που λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σήμερα που πήγα να το πιάσω να το σηκώσω από το γραφείο το κινητο μου, γλιστράει ξαφνικά από τα χέρια και πέφτει από σεβαστό ύψος με την οθόνη σε πλακάκι! Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα πάρα μόνο άνοιξε η θύρα για την Microsd. DjTony τι το θες το quick charger αφού έτσι και αλλιώς φθινει την διαρκεία της μπαταρίας στο πέρασμα του χρόνου.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ξαφνικά το κινητό το βρήκα κλειστό και δεν άνοιγε... Πάτησα παρατεταμένα το κουμπί απενεργοποιήσης και το volume up έκανε δόνηση, μάλλον έκλεισε... Και μετά το άνοιξα κανονικά... 1o SOD με existenz... Αν ξαναγίνει γυρνάω σε στοκ με root απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ξαφνικά το κινητό το βρήκα κλειστό και δεν άνοιγε... Πάτησα παρατεταμένα το κουμπί απενεργοποιήσης και το volume up έκανε δόνηση, μάλλον έκλεισε... Και μετά το άνοιξα κανονικά... 1o SOD με existenz... Αν ξαναγίνει γυρνάω σε στοκ με root απλά Μόλις τώρα συνέβη και σε μένα για δεύτερη φορά παρακαλώ και πάλι αναγκάστηκα να πατήσω το ρεντ μπαττον παρατεταμένα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Κρίμα.... Και είναι καλή rom... Δεν μπορώ όμως να με κρεμάσει και να μη χτυπήσει κάποιο ξυπνητήρι κλπ.... ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση.... Αν φορτίζουμε όλο το βράδυ, η μπαταρία σταματάει να παίρνει ρεύμα κάποια στιγμή η όχι; ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμη... Με KK 4.4.4 που ρουταρετε απευθείας κιόλας η μπαταρία μήπως ήταν καλύτερη; Κόλλησε το τηλ ξανά εκεί που κοιτούσα Facebook. Γύρισα σε 4.4.4 stock που μου αρέσουν και οι ειδοποιήσεις καλύτερα της κουρτίνας που κατεβαίνει από πάνω... Edited February 26, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Κόλλησε το τηλ ξανά εκεί που κοιτούσα Facebook. Γύρισα σε 4.4.4 stock που μου αρέσουν και οι ειδοποιήσεις καλύτερα της κουρτίνας που κατεβαίνει από πάνω...Γιατί δεν έβαζες 5.0.2 και ρουτ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Γιατί δεν έβαζες 5.0.2 και ρουτ; Δεν μου αρεσει ο τροπος που κατεβαινει η κουρτινα πανω Δεν μπορω να βρω το Xposed SDK19 που ειναι για KIT KAT... κανενα link ? Edited February 26, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts