nickfoxjr Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Εννοείς μέσω Red button? Εδώ έχω κολλήσει τώρα... Edited September 14, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει βγει και 5.5 λολιποπ. Την φοράει το moto g 3. Εμείς θα την πάρουμε; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εδώ έχω κολλήσει τώρα... με το FLASH TOOL δοκιμασες? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει βγει και 5.5 λολιποπ. Την φοράει το moto g 3. Εμείς θα την πάρουμε; που το ειδες αυτο? κυκλοφορησε τον ιουλιου με 5.1.1 και τωρα φοραει 5.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Αντε ντε... Τι να πω... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkallio Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει βγει και 5.5 λολιποπ. Την φοράει το moto g 3. Εμείς θα την πάρουμε; Δεν υπάρχει android 5.5. Επόμενη major έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα είναι η 6. Έχει πάρει κανείς αναβάθμιση από cosmote σε 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν υπάρχει android 5.5. Επόμενη major έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα είναι η 6. Έχει πάρει κανείς αναβάθμιση από cosmote σε 5.1? Και γω έτσι πίστευα αλλά μάλλον υπάρχει. Το 6αρι είναι Marshmallow Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounops Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εννοείται πως η Sony δεν το παραδέχεται και με βγάζει εκτός εγγύησηΣ .που μπορώ να βρω την πλακέτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Δεν υπάρχει android 5.5. Επόμενη major έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα είναι η 6. Έχει πάρει κανείς αναβάθμιση από cosmote σε 5.1? Και γω έτσι πίστευα αλλά μάλλον υπάρχει. Το 6αρι είναι Marshmallow θα συμφωνησω .. δεν εχω ξαναακουσει για 5.5 Edited September 14, 2015 by minepo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μόλις πέρασα την 5.1. Το update το χαρακτηρίζω τεράστιο, μια και έβαλε αυτό που μου έλειπε, δλδ την δυνατότητα να κάνω disable εφαρμογές. Έβγαλα ότι βλακείες είχε η Sony και ησύχασα. Για γενικές γνώμες, λίγες ημέρες υπομονή. Κάτι άλλο τώρα. Εϊμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την φωτογραφική. Το θεώρώ ίσως το πιο δυνατό σημείο του smartphone. Οι λήψεις όμως της νύχτας δεν με τρελένουν, κυρίως λόγω software μια και το intelligent mode δεν με τρελένει, ενώ με το manual μάλλον τα κάνει χειρότερα. Έχετε κάποιο software να μου προτείνετε ώστε να μπορώ να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες το βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εγώ πάντως παρατήρησα ότι όντως βγάζει πιο γρήγορα στο αυτοματο τις φωτογραφίες με την νέα αναβάθμιση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γενικά όλα φαίνονται πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Το πρώτο τραγικό που βρήκα όμως είναι ότι λείπουν οι πολύ καλές ρυθμίσεις ήχου, με το Priority προφιλ. Ξέρετε κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ήρθε σε κανένα που έχει cosmote η αναβάθμιση σε 5.1; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπερα παιδια, Ειμαι καινουργιος με τη συσκευη εδω μεσα και εχω καποιες απορριες..το z2 εχει την 5.0.2 (bootloader locked) και θελω να περασω recovery προκειμενου να μπορω να φλασαρω custom rom καθως επισης και να κανω install απ ευθειας το superUser για αμεσο root. 1) μπορω να φλασαρω το recovery απ'ευθειας ? δλδ μεσω fastboot ή μεσω flashtool με κλειδωμενο bootloader ? 2) το recovery αποθηκευται στο fotakernel partition..? αν ναι να υποθεσω οτι δεν πειραζαει stock kernel κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
transed_ Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μετά την τελευταία ενημέρωση έχω παρατηρήσει ότι πλέον η ποιότητα στις φωτογραφίες έχει πέσει είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το κινητό μου με την νέα αναβάθμιση εξαντλεί πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς η μήπως έχει αρχίσει να τα φτήνει η μπαταρία μου? Ένα χρόνο το έχω το κινητο! Υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στη παλιά εκδοση για να το τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το κινητό μου με την νέα αναβάθμιση εξαντλεί πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς η μήπως έχει αρχίσει να τα φτήνει η μπαταρία μου? Ένα χρόνο το έχω το κινητο! Υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στη παλιά εκδοση για να το τσεκάρω? Και γω έχω την εντύπωση πως έχασα μια ώρα με την 5.1 πάνω αλλά δεν έκανα clean install.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Και γω έχω την εντύπωση πως έχασα μια ώρα με την 5.1 πάνω αλλά δεν έκανα clean install.. downgrade μπορούμε να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ναι πρέπει να βρεις την stock rom που είναι σε ftf μορφή και να την φλασαρες μέσω flashtool. Ψάξε το λιγάκι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) downgrade μπορούμε να κάνουμε? Φυσικα.. Διαβασε αυτο http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/ απλα θα πρεπει να βρεις καπου την προηγουμενη ρομ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759934 Edited September 24, 2015 by minepo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Φυσικα.. Διαβασε αυτο http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/ απλα θα πρεπει να βρεις καπου την προηγουμενη ρομ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759934 Μολις μου ήρθε κι αλλη ενημερωση, θα περιμενω να δω πως πάει η μπαταρια με αυτην και θα σας πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Μολις μου ήρθε κι αλλη ενημερωση, θα περιμενω να δω πως πάει η μπαταρια με αυτην και θα σας πω! Σπυρο για ποια εκδοση μιλας; εμενα χτες μου ηρθε ενημερωση ΟΤΑ και την περασα . Τωρα ειμαι στην 5.1.1 Εκδοση βασικου φασματος 8974-ΑΑΑΑΑΝPZQ-00061-51 Αριθμος εκδοσης 23.4.A.1.200 Για τη μπαταρια δεν εχω προλαβει να τσεκαρω ακομη, μιας και δεν εχω κανει πληρη φορτιση. Ελπιζω να μην χαθει η εξαιρετικη αυτονομια του κινητου. ΕΑΝ γινει αυτο, απο μενα το Android θα παρει ενα μεγαλο μειον, μιας και δε γινεται οι αναβαθμισεις να μας αχρηστευουν τις συσκευες αντι να μας τις κανουν πιο λειτουργικες.Βαρεθηκα να τρεμει το φυλοκαρδι μου σε καθε αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Τελικά στα ίδια έρχεται η αυτονομία για εμένα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Όχι δεν σας φάνηκε, και εμένα η μπαταρία έπεσε με την 5.1. Πάντως κατεβάζω τώρα και εγώ μια ακόμα πιο καινούργια ενημέρωση, για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Τελικά ποιά είναι καλύτερη rom σε σχέση πάντα με μπαταρία αλλά και performance του τηλ.. 4.4.4 ή 5.0.2 ή 5.1 ? Σε ποια θα καταλήγατε απο την εμπειρία σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Τελικά ποιά είναι καλύτερη rom σε σχέση πάντα με μπαταρία αλλά και performance του τηλ.. 4.4.4 ή 5.0.2 ή 5.1 ? Σε ποια θα καταλήγατε απο την εμπειρία σας ? Η 5.1 , με χαλαρη εως μετρια χρηση βγαζω κοντα 6 ωρες οθονη. Τελικά ποιά είναι καλύτερη rom σε σχέση πάντα με μπαταρία αλλά και performance του τηλ.. 4.4.4 ή 5.0.2 ή 5.1 ? Σε ποια θα καταλήγατε απο την εμπειρία σας ?http://i57.tinypic.com/30tgpx1.png Παραδεχεσαι; Με κανονικη χρήση στην 5.1. Edited September 28, 2015 by zxr Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts