Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείς μέσω Red button?

Εδώ έχω κολλήσει τώρα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"
:ninja:

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει βγει και 5.5 λολιποπ. Την φοράει το moto g 3. Εμείς θα την πάρουμε;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εδώ έχω κολλήσει τώρα...

με το FLASH TOOL δοκιμασες?

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει βγει και 5.5 λολιποπ. Την φοράει το moto g 3. Εμείς θα την πάρουμε;

που το ειδες αυτο? κυκλοφορησε τον ιουλιου με 5.1.1 και τωρα φοραει 5.5?

Αντε ντε... Τι να πω...

Δεν υπάρχει android 5.5. Επόμενη major έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα είναι η 6.

Έχει πάρει κανείς αναβάθμιση από cosmote σε 5.1?

Και γω έτσι πίστευα αλλά μάλλον υπάρχει.

Το 6αρι είναι Marshmallow

Και γω έτσι πίστευα αλλά μάλλον υπάρχει.

Το 6αρι είναι Marshmallow

θα συμφωνησω .. δεν εχω ξαναακουσει για 5.5

Edited by minepo

Μόλις πέρασα την 5.1. Το update το χαρακτηρίζω τεράστιο, μια και έβαλε αυτό που μου έλειπε, δλδ την δυνατότητα να κάνω disable εφαρμογές. Έβγαλα ότι βλακείες είχε η Sony και ησύχασα.

Για γενικές γνώμες, λίγες ημέρες υπομονή.

Κάτι άλλο τώρα. Εϊμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την φωτογραφική. Το θεώρώ ίσως το πιο δυνατό σημείο του smartphone. Οι λήψεις όμως της νύχτας δεν με τρελένουν, κυρίως λόγω software μια και το intelligent mode δεν με τρελένει, ενώ με το manual μάλλον τα κάνει χειρότερα. Έχετε κάποιο software να μου προτείνετε ώστε να μπορώ να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες το βράδυ;

Εγώ πάντως παρατήρησα ότι όντως βγάζει πιο γρήγορα στο αυτοματο τις φωτογραφίες με την νέα αναβάθμιση.

Γενικά όλα φαίνονται πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Το πρώτο τραγικό που βρήκα όμως είναι ότι λείπουν οι πολύ καλές ρυθμίσεις ήχου, με το Priority προφιλ. Ξέρετε κάτι;;;

Ήρθε σε κανένα που έχει cosmote η αναβάθμιση σε 5.1;
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Καλησπερα παιδια,

Ειμαι καινουργιος με τη συσκευη εδω μεσα και εχω καποιες απορριες..το z2 εχει την 5.0.2 (bootloader locked) και θελω να περασω recovery προκειμενου να μπορω να φλασαρω custom rom καθως επισης και να κανω install απ ευθειας το superUser για αμεσο root.

1) μπορω να φλασαρω το recovery απ'ευθειας ? δλδ μεσω fastboot ή μεσω flashtool με κλειδωμενο bootloader ?

2) το recovery αποθηκευται στο fotakernel partition..? αν ναι να υποθεσω οτι δεν πειραζαει stock kernel κτλ ?

Το κινητό μου με την νέα αναβάθμιση εξαντλεί πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς η μήπως έχει αρχίσει να τα φτήνει η μπαταρία μου? Ένα χρόνο το έχω το κινητο! Υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στη παλιά εκδοση για να το τσεκάρω?

Το κινητό μου με την νέα αναβάθμιση εξαντλεί πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς η μήπως έχει αρχίσει να τα φτήνει η μπαταρία μου? Ένα χρόνο το έχω το κινητο! Υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στη παλιά εκδοση για να το τσεκάρω?

Και γω έχω την εντύπωση πως έχασα μια ώρα με την 5.1 πάνω αλλά δεν έκανα clean install..

Και γω έχω την εντύπωση πως έχασα μια ώρα με την 5.1 πάνω αλλά δεν έκανα clean install..

downgrade μπορούμε να κάνουμε?

Ναι πρέπει να βρεις την stock rom που είναι σε ftf μορφή και να την φλασαρες μέσω flashtool. Ψάξε το λιγάκι.

downgrade μπορούμε να κάνουμε?

Φυσικα.. Διαβασε αυτο http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/

απλα θα πρεπει να βρεις καπου την προηγουμενη ρομ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759934

Edited by minepo

Φυσικα.. Διαβασε αυτο http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/

απλα θα πρεπει να βρεις καπου την προηγουμενη ρομ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759934

Μολις μου ήρθε κι αλλη ενημερωση, θα περιμενω να δω πως πάει η μπαταρια με αυτην και θα σας πω!

Μολις μου ήρθε κι αλλη ενημερωση, θα περιμενω να δω πως πάει η μπαταρια με αυτην και θα σας πω!

Σπυρο για ποια εκδοση μιλας; εμενα χτες μου ηρθε ενημερωση ΟΤΑ και την περασα . Τωρα ειμαι στην 5.1.1

Εκδοση βασικου φασματος 8974-ΑΑΑΑΑΝPZQ-00061-51

Αριθμος εκδοσης 23.4.A.1.200

Για τη μπαταρια δεν εχω προλαβει να τσεκαρω ακομη, μιας και δεν εχω κανει πληρη φορτιση. Ελπιζω να μην χαθει η εξαιρετικη αυτονομια του κινητου.

ΕΑΝ γινει αυτο, απο μενα το Android θα παρει ενα μεγαλο μειον, μιας και δε γινεται οι αναβαθμισεις να μας αχρηστευουν τις συσκευες αντι να μας τις κανουν πιο λειτουργικες.Βαρεθηκα να τρεμει το φυλοκαρδι μου σε καθε αναβαθμιση.

Τελικά στα ίδια έρχεται η αυτονομία για εμένα.

Όχι δεν σας φάνηκε, και εμένα η μπαταρία έπεσε με την 5.1. Πάντως κατεβάζω τώρα και εγώ μια ακόμα πιο καινούργια ενημέρωση, για να δούμε.

Τελικά ποιά είναι καλύτερη rom σε σχέση πάντα με μπαταρία αλλά και performance του τηλ.. 4.4.4 ή 5.0.2 ή 5.1 ?

Σε ποια θα καταλήγατε απο την εμπειρία σας ?

Τελικά ποιά είναι καλύτερη rom σε σχέση πάντα με μπαταρία αλλά και performance του τηλ.. 4.4.4 ή 5.0.2 ή 5.1 ?

Η 5.1 , με χαλαρη εως μετρια χρηση βγαζω κοντα 6 ωρες οθονη.

http://i57.tinypic.com/30tgpx1.png

Παραδεχεσαι; Με κανονικη χρήση στην 5.1.

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Xperia Z2