monster1971 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 καλημερα.και εγω παροτι δεν ειμαι φαν σε καμια εταιρεια,εχω αλλαξει τις περισσοτερες ,μετα απο 3 μηνες χρησης ειμαι πληρως ικανοποιημενος με το κινητο,μπαταρια,καμερα ,κατασκευη ολα...εκτος αυτου στο θεμα του αυτοματου στην καμερα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο λεγονται διαφορα,οι φωτο βγαινουν με πολυ φυσικα χρωματα,εν συγκρισει με αυτων των galaxy που ειχα που και σε ημερα και δε σκοταδι ηταν "περιεργα".Αν παιξεις και στο χειροκινητο ακομη καλυτερα....Δεν ειναι βεβαια σαν το Ν8 μου στο θεμα φλας αλλα ειναι πολυ καλο για αντροιντ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Για να έχουμε διάφορες εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος πρέπει να είσαι root??? Μαμά δεν γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Για να έχουμε διάφορες εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος πρέπει να είσαι root??? Μαμά δεν γίνεται ? Με Lollipop γινεται πάντως!:p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Οι εγκατεστημένες εφαρμογες μεταφέρονται στην sd χωρις root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Οι εγκατεστημένες εφαρμογες μεταφέρονται στην sd χωρις root; Στην 5αρα ναι. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Στην lollipop όμως μπορείς να διαγράψεις εφαρμογές που δεν σ' αφήνει η 4.4; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 Με αυτήν εδώ θα βρω την υγειά μου; Ακόμα και για 4Κ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αργεί η αναβάθμιση βλέπω...άντε καλό καλοκαίρι. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 Με αυτήν εδώ θα βρω την υγειά μου; Ακόμα και για 4Κ; Την παρήγγειλα ήδη... Αν περίμενα να μου απαντήσετε εσείς θα είχε φτάσει το 2016. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αφού στην sony κοιμούνται δεν μπορώ να τους καταλάβω..για το θέμα αναβάθμισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Γιατι πρεπει ντε και καλα να περιμενετε να βγει "για τη χωρα σας" ??? Τοσο δυσκολο ειναι? Σε ολα τα κινητα τα ιδια ακουω καθε φορα και το ιδιο ρωταω καθε φορα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αργεί η αναβάθμιση βλέπω...άντε καλό καλοκαίρι. Ελα ντεεεε!!!!....απο που έρχεται αυτή η αναβάθμιση ?......χα!χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά που μπορώ να βρω original καλώδιο μαγνητικής φόρτισης; Αυτά που βρίσκω στο skroutz δεν μου μοιάζουν για Sony και δεν θέλω να ρισκάρω με κάτι ιμιτασιόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Λένε πάντως πως αργεί το update γιατί υπάρχουν serious bugs...να δούμε τι θα δούμε Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά που μπορώ να βρω original καλώδιο μαγνητικής φόρτισης; Αυτά που βρίσκω στο skroutz δεν μου μοιάζουν για Sony και δεν θέλω να ρισκάρω με κάτι ιμιτασιόν.. Φίλε μου θέλεις να σου στείλω το δικό μου; original είναι και το αγόρασα από ebay 20€ !! Γιατί με την πλαστική θήκη που του έχω βάλει δεν κάνει επαφή και δεν φορτίζει το κινητό !!!:( Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μαγκες μου ηρθε το γλυφιτζουρι με μεγεθος 1.2 gb, αλλα δεν το καταβαζει απο το τηλεφωνο, θελει λεει μονο μεσω pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μαγκες μου ηρθε το γλυφιτζουρι με μεγεθος 1.2 gb, αλλα δεν το καταβαζει απο το τηλεφωνο, θελει λεει μονο μεσω pc. Μπράβο μαγκιτη! Τι χώρας είναι το κινητό σου; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Θα σε γελασω. Απο μαγαζι στην Ομονοια το πηρα, οποτε ειναι παραεισαγωγη, αλλα συγκεκριμενη χωρα δεν ξερω πως να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά που μπορώ να βρω original καλώδιο μαγνητικής φόρτισης; Αυτά που βρίσκω στο skroutz δεν μου μοιάζουν για Sony και δεν θέλω να ρισκάρω με κάτι ιμιτασιόν.. φιλε ενα απλο καλωδιακι ειναι που θα παιρνει ρευμα απο usb.ειτε ειναι της sony ειτε των 2-3 ευρω το ιδιο ρευμα θα στελνει στη συσκευη απο το usb για φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Και μένα μόλις μου ήρθε η πενταρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σε μένα πάντως δεν ήρθε τίποτα. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το κακό νομίζω ότι ήρθε η 5 και όχι η 5.0.2, εαν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Και μένα μόλις ήρθε, κατεβαίνει ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Κ μένα πρωινή έσκασε η ενημέρωση. Ελληνική ρομ φοράω, σε λίγο θα την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μού ήρθε και εμένα η 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts