drthuyrd Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Επειδή ο από πάνω είπε για στραβωμένο σασί... άμα πιάσετε το κινητό από τις δύο άκρες και κάνετε την κίνηση σαν να στύβεται ρούχο ακούγετε κρακ κρακ? Και φυσικά μιλάω για ελάχιστη δύναμη..Γιατί μετά από service όταν κάνω αυτήν την κίνηση είναι λες και θα κοπεί στην μέση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά στο site της Σόνυ δείχνει ότι το τελευταίο λογισμικό είναι το 5.1 οπότε είναι πολύ κοντά ή αναβάθμιση! [ATTACH]63156[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά στο site της Σόνυ δείχνει ότι το τελευταίο λογισμικό είναι το 5.1 οπότε είναι πολύ κοντά ή αναβάθμιση! [ATTACH]63156[/ATTACH] Αντε με το καλό να μας έρθει! Να ρουταρω ήθελα αλλά μάλλον θα περιμένω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 μολις ξεκινησα το κατεβασμα της 5,1 με το sony bridge for mac ota δεν μου ειχε ερθει ακομα ειδοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 μολις ξεκινησα το κατεβασμα της 5,1 με το sony bridge for mac ota δεν μου ειχε ερθει ακομα ειδοποιηση Ωραίος! Από που έχεις πάρει το κινητό? Πες καμία εντύπωση όταν την βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Μαπα το καρπούζι Μετά την πολύωρη αναμονή να κατέβει το update και ακολουθώντας τις οδηγίες (mtp mode κλπ) μου πέταξε το μύνημα ότι η αναβάθμιση δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου (αγορασμένο από πλαίσιό) ξενέρωσα και πήγα για μια βουτιά στη θάλασσα B-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Μαπα το καρπούζι Μετά την πολύωρη αναμονή να κατέβει το update και ακολουθώντας τις οδηγίες (mtp mode κλπ) μου πέταξε το μύνημα ότι η αναβάθμιση δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου (αγορασμένο από πλαίσιό) ξενέρωσα και πήγα για μια βουτιά στη θάλασσα B-) Δεν είναι συμβατή η αναβάθμιση? :eek: Χαχα καλά εκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kle13 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Παιδια μετα την αναβαθμιση σε λολιποπ δεν μου εμφανιζονται ειδοποιησεις για αναπαντητες κλησεις.Υπαρχουν κανονικα στην λιστα με το ιστορικο των κλησεων μου αλλα μεχρι εκει.Εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ τελικα το βρηκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Σήμερα το βούτηξα σε παγωμένο γλυκό νερό !! Στις πηγες του αχέροντα και δεν έπαθε τίποτα!!!:) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Σύμφωνα με αυτό http://www.xperiablog.net/2015/07/27/android-5-1-1-lollipop-now-seeding-to-xperia-z2-series/#more-36284 ξεκίνησε το rollout με πρώτη την voda Γερμανίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Και για τα ελληνικα εχει ερθει(unbranded,vodafone)!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Μολις περασα την 5.1 ;) ωραια πρωτη εντυπωση εχουμ αλλαξει λιγο εικονιδια κτλπ και εχω την εντυπωση οτι ειναι γρηγοροτερο το κινητο αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Μολις περασα την 5.1 ;) ωραια πρωτη εντυπωση εχουμ αλλαξει λιγο εικονιδια κτλπ και εχω την εντυπωση οτι ειναι γρηγοροτερο το κινητο αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Αυτά είναι! Τι προορισμού κινητό έχεις αν επιτρέπεται; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Αυτά είναι! Τι προορισμού κινητό έχεις αν επιτρέπεται; Το λεει καπου εδω? :p [ATTACH]63248[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ναι είναι πιο γρήγορο..και πιο απαλό...να δούμε και τα άλλα... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Unbranded μέσω pc companion είναι το δικό μου...De λέει από έξω το κουτί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Και μένα κάπου για κεντρική Ευρώπη ή Γερμανία προοριζόταν δεν θυμάμαι τώρα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Και μένα κάπου για κεντρική Ευρώπη ή Γερμανία προοριζόταν δεν θυμάμαι τώρα.. Ε ωραία μπες με το pc companion και θα στην κατεβάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ε ωραία μπες με το pc companion και θα στην κατεβάσει... Τώρα θυμήθηκα ότι η χώρα προορισμού είναι η Ισπανία. Δεν δοκίμασα ακόμα το κομπανιον, αλλά OTG δεν έχει έρθει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ναι είναι πιο γρήγορο..και πιο απαλό...να δούμε και τα άλλα... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Unbranded μέσω pc companion είναι το δικό μου...De λέει από έξω το κουτί.. Για γερμανια(DE),εχει βγει μονο για vodafone και Ο2,μαλλον vodafone ειναι το δικο σου.... Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αγορασμένο από Κωτσοβολο...το κουτί έλεγε απ έξω de..unbranded είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αγορασμένο από Κωτσοβολο...το κουτί έλεγε απ έξω de..unbranded είναι... Εσυ ξερεις καλυτερα... Απλα ειδα οτι για τα γερμανικα δεν εχει ανεβει ακομη.... Δεν ριχνεις μια ματια στο customization number για να εισαι σιγουρος? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πιο είναι αυτό και που το βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πιο είναι αυτό και που το βρίσκω? *#*#7378423#*#*>service info>software info>customization version.....τον οκταψηφιο που εχει εκει,εαν δεν εχεις αλλαξει ρομ. Επειτα δες στο xperifirm για να συγκρινεις τον οκταψηφιο και θα ξερεις αν ειναι branded η οχι. Απο κοτσοβολο ειπες το πηρες? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulPx Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πληροφοριακα σας ενημερωνω επειδη το βρισκω πολυ καλη τιμη! Το πηρα και αντικατεστησε το s5 μου και δεν το χω μετανιωσει. Πρεπει να ναι αποθεματα που δεν πουληθηκαν. Ειναι ηδη 2-3 βδομαδες οποτε συντομευσατε οσοι το σκεφτεστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πληροφοριακα σας ενημερωνω επειδη το βρισκω πολυ καλη τιμη! Το πηρα και αντικατεστησε το s5 μου και δεν το χω μετανιωσει. Πρεπει να ναι αποθεματα που δεν πουληθηκαν. Ειναι ηδη 2-3 βδομαδες οποτε συντομευσατε οσοι το σκεφτεστε! Με γειες φιλε Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts