linuxilakis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπερα και απο μενα! Εχω wind και στα σημεια προσβασης εκτος απο τα κλασικα (wind internet και mms) μου βγαζει και ενα σημειο προσβασης euinternet. Το εχει κανεις αλλος απο σας? Και μένα μου το βγάζει κοσμοτε με unbranded κινητό..ρουτ και κλειδωμένο boot loader και recovery... ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως είναι Κάτι με το roaming και την νέα νομοθεσία στην ευρωπαϊκή ένωση.. Που θέλει πχ να μπορείς να αγοράσεις πακέτο data από ισπανική εταιρεία και να το λειτουργείς στην Ελλάδα...κάπως έτσι το καταλαβαίνω με τα λίγα που διάβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλημέρα και από μένα!!! Τώρα τελευταία παρατηρώ επίσης ότι μου τερματίζει συχνά εφαρμογές όπως τις επαφές, το τηλέφωνο,συχνότερα το Podcast... μπορεί να φταίει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πόσο καιρό έχεις να του κάνεις μια γενική εκκαθάριση ή επιδιόρθωση; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Eννοείς επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Πάντως όλοι έχετε πάρει την αναβάθμιση για το close all button..εγώ ακόμα... Πάντα τελευταία η έκδοσή μου. Πήγα τώρα στην ενημέρωση λογισμικού πάτησα ανανέωση και ήρθε νέα αναβάθμιση των 27mb. Τι να πω δεν με ειδοποίησε όμως, σε αντίθεση με άλλη φορά που με είχε ειδοποίησει. Edited June 4, 2015 by zxr Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsym Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μια βοήθεια για όποιον ξέρει,έχω πρόβλημα με το 4G σήμα στο Z2 μου σε περιοχή με full σήμα τσεκαρισμενο με άλλο κινητό με όλες τις ρυθμίσεις κομπλέ και ρυθμισμένες με πάροχο στον ΟΤΕ δεν πιάνει σήμα για κανέναν λόγο έκανα και restart και reset αλλά τίποτα.αν ξέρεις κάποιος να βοηθήσει ή να βάλω χειροκίνητα κάποιες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and12_ Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Γειά σας, αποκτησα κι εγώ πρόσφατα το Z2 κι απ ότι φαίνεται πρόκειται για μεγάλο τηλέφωνο! Έρχομαι απ το xperia S, το οποίο ήταν κι αυτό ένα πολύ καλό τηλ. Θέλω να ρωτήσω σε ποια ρύθμιση έχετε βάλει "Τον προτιμώμενο τύπο δικτύου ",προκειμένου να ακούτε καλύτερα τον συνομιλητη σας,αλλά και να σας ακούει καλά. Οπως είχα κάνει με το παλιό τηλ, έβαλα τη ρύθμιση "μόνο GSM ",αλλά μερικές φορές μου παραπονουνται ότι δεν με ακούνε καθαρά, ενώ εγώ τους ακούω πάντα καλά. Μήπως πρέπει να αλλάξω ρύθμιση και να βάλω για παράδειγμα 3G (προτιμώμενο) /GSM ή κάτι άλλο; Έχει κάποιος τεστάρει σε ποια ρύθμιση είναι καλύτερα; Υπόψη ότι έχω κάνει όλες τις σχετικές ρυθμίσεις (εξάλειψη θορύβου μικροφώνου κ.λ.π.).Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το noise cancellation. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κοντοζυγώνει η ώρα για το 5.1, περισσότερα εδώ . Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κοντοζυγώνει η ώρα για το 5.1, περισσότερα εδώ . Για το Μ2 dual δεν κάνει αναφορά, όπως επίσης και για Μ4. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Το πρόβλημα με το mirroring λύθηκε ως εξής : 1. Πάμε στο αρχείο build.prop /system/build.prop και προσθέτουμε τις γραμμές στο τέλος : persist.debug.wfd.enable=1 persist.debug.wfd.appmonitoring=1 2. και στο αρχείο wfdconfig.xml /system/etc/wfdconfig.xml την υπάρχουσα γραμμή : ... <ContentProtection> <Valid>1</Valid> ... την αλλάζουμε σε : ... <ContentProtection> <HDCPValid>0</HDCPValid> ... 3. Πάμε και στο αρχείο dhcpcd-run-hooks /system/etc/dhcpcd και πατάμε για Permissions 0551 δηλαδή r-xr-x--x Επιτέλους !!!! Είχα αγανακτίσει !!! :-) Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλημερα απο μενα! Μου κρασσαρει συνεχεια το παιχνιδι subwayserfers μετα την ενημερωση που του εκανε το play store. Αλλος με το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το noise cancellation. με αυτο τον τροπο ομως δεν μεγαλωνει ο εξωτερικος θορυβος που ακουνε οι αλλοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 με αυτο τον τροπο ομως δεν μεγαλωνει ο εξωτερικος θορυβος που ακουνε οι αλλοι ? Όχι, απλα δεν απομονωνεται ο εξωτερικος χώρος. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή θήκη που να αφήνει ελεύθερη τη θύρα μαγνητικής φόρτισης και να προσφέρει καλή προστασία; Κατά προτίμηση κάποια dual layer. Ευχαριστώ. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 με αυτο τον τροπο ομως δεν μεγαλωνει ο εξωτερικος θορυβος που ακουνε οι αλλοι ? Όταν είναι ενεργό κ είσαι σε κλειστό χώρο ακούγεται φωνή από πηγάδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Φίλε Diecast,το έκανα και πάλι τζίφος.. Έλεος πια με την Sony, δεν έχει πέσει smartphone της στα χέρια μου που να μην έχει (σοβαρα) θέματα. Είμαι Sonakias μέχρι το κόκκαλο αλλά έχει αρχίσει και με κουράζει.. Τεσπα αν έχει σκεφτεί κανείς άλλος καμια λύση και θέλει ας την γράψει. Επίσης ας γράψουν όσοι ΔΕΝ έχουν το πρόβλημα με το WiFi, μήπως και έπεσα σε ελλατωματικο μοντέλο, να το χωνέψω και να πάω να το αλλάξω.. αμα βρισκεσαι αθηνα απλα πανε αρβατο και αστο να το δουνε!! αλλιως παλι στειλτο αν μπορεις για να το δουνε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Γειά σας παιδιά Έχει συναντήσει κανείς σας πρόβλημα με το wifi του; Εμένα δεν συνδέεται πουθενά, ούτε στο σπίτι,ούτε σε free wifi,πουθενά!Το θεματάκι του το είχε απο την πρώτη μέρα αγοράς αλλα στο σπίτι τουλάχιστον μετα απο ένα restart συνδεόταν. Πλέον τζίφος...Απο ότι έχω διαβάσει έχουν θέμα γενικά τα Lollipop με wifi και πρωτόκολλα ασφαλείας αλλά αυτο καταντάει γελοίο.. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το stamina αν και είναι ενεργοποιημένο δεν πρέπει να δουλέυει γιατί π.χ στο viber παίρνω μνμ κανονικά με σβηστή οθόνη και χωρίς να το έχω βάλει στη λίστα εξαίρεσης.. Αυτα..Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας την πεί πριν κάνω restore:) Thx!! Φίλε Diecast,το έκανα και πάλι τζίφος.. Έλεος πια με την Sony, δεν έχει πέσει smartphone της στα χέρια μου που να μην έχει (σοβαρα) θέματα. Είμαι Sonakias μέχρι το κόκκαλο αλλά έχει αρχίσει και με κουράζει.. Τεσπα αν έχει σκεφτεί κανείς άλλος καμια λύση και θέλει ας την γράψει. Επίσης ας γράψουν όσοι ΔΕΝ έχουν το πρόβλημα με το WiFi, μήπως και έπεσα σε ελλατωματικο μοντέλο, να το χωνέψω και να πάω να το αλλάξω.. Σε τέτοια θέματα και από τη στιγμή που το είχες από την πρώτη ημέρα, του δίνεις 1-2 ημέρες ευκαιρία με επιδιόρθωση μέσω pc companion και αν δεν λυθεί το επιστρέφεις πίσω και ζητάς αντικατάσταση στα πλαίσια του DOA. Ούτε να σιχτιριζεις ούτε να αγανακτεις. Προφανώς έπεσες σε καραμπινατο ελαττωματικό. Btw την είχα την συσκευή επί ένα εξάμηνο πρώτες πρώτες παρτίδες στην Ευρώπη και ολο το διάστημα δεν είχα οποιοδήποτε WiFi θέμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω μέθοδο για root?? http://www.whattechsays.com/android/root-xperia-z2-z3-lollipop/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 παιδια να φανταστω τα μπιλακια που φαινοντε στην οθονη κατω απο τον ηλιο ειναι η οθονη η ips? :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 παιδια να φανταστω τα μπιλακια που φαινοντε στην οθονη κατω απο τον ηλιο ειναι η οθονη η ips? :confused::confused: Ναι έτσι πάει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ναι έτσι πάει. :worry: υπαρχει περιπτωση με screen protector να μην φαινεται τοσο απιστευτα εντονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Όχι έτσι θα φαίνεται... μη σου πω πιο έντονα ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω μέθοδο για root?? http://www.whattechsays.com/android/root-xperia-z2-z3-lollipop/ Την έχω δοκιμάσει και δουλεύει..Όμως κάπου διάβασα ότι το ιμει σου το κλέβουν οι κινέζοι με το kingroot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Την έχω δοκιμάσει και δουλεύει..Όμως κάπου διάβασα ότι το ιμει σου το κλέβουν οι κινέζοι με το kingroot.... Ας το πάρουν, και τι θα το κάνουν ? Το πολύ πολύ θα το βάλουν σε καμία άλλη συσκευή, όπως αυτές τις μούφες απο EBay. εαν το πάρεις χαμπάρι σε πιστωνουν και σου μένει το κιν :p Να το δοκιμάσω δηλαδή έτσι ? Δεν θα έχω κάνα πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ας το πάρουν, και τι θα το κάνουν ? Το πολύ πολύ θα το βάλουν σε καμία άλλη συσκευή, όπως αυτές τις μούφες απο EBay. εαν το πάρεις χαμπάρι σε πιστωνουν και σου μένει το κιν :p Να το δοκιμάσω δηλαδή έτσι ? Δεν θα έχω κάνα πρόβλημα ? Όχι δεν θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts