fotgold Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλημέρα, πρωί πρωί με την βροχούλα μου ήρθε το lolipop. Μία πρώτη ερώτηση. Υπάρχει τρόπος χωρίς έξτρα εφαρμογή να κλέισω όλες τις εφαρμογές ή αναγκαστικά πρέπει να τις κλεινω μία μία? Επίσης πρόσεξα οτι μετά απο restart μου έχει κρατήσει ανοιχτες τις εφαρμογές απο την προηγούμενη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Που είναι η αυτόματη φωτεινότητα στην lollipop ; Στην 4.4 την έβλεπες κάτω από την μπάρα ρύθμισης της φωτεινότητας !! Δεν νομίζω γιατί την έβαλα στο τέρμα την ρύθμιση φωτεινότητας !! Μήπως επειδή η μπαταρία ήταν στο τέλος της, κάτω από 20% και είχα ενεργοποιημένο το STAMINA ; :worry: Την βλέπεις από τις ρυθμίσεις οθόνης μόνο,οχι από την notification bar πλέον και την ξετικαρεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Καλημερα. Την περασα και εγω. Ομορφηνε η εμπειρια χρησης. Νομιζω ομως οτι τρωει μπαταρια ποιο γρηγορα. Μπορει να ειναι ιδεα μου. Θα δειξει................YΣ Η καμερα εγινε ποιο γρηγορη η μου φαινεται?πειτε κανεις την γνωμη του... Edited April 9, 2015 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα και απο μενα. Μπορει να μου πει καποιος με Lolipop γιατι οταν το βαζω στο αθορυβο και εχω αναπαντητη κληση η μηνυμα δεν αναβοσβηνει το led ειδοποιησης? Εχει καποια διαφορετικη ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 συγνώμη άλλα έμενα δεν μου άρεσε καθόλου η lolli ακομα και ο dealer ειναι άθλιος δύσκολος δεν μου αρέσει η λογική μ το εικονίδιο απο το λογαριασμό μου στη google δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να απενεργοποιησω πλήρως της ειδοποιήσεις στι οθόνη κλειδώματος γενικά δεν . το μόνο ωραίο ειναι τα εικονίδια γύρισα πίσω στην 4.4.4 που πραγματικά ειναι πολύ ποιο ανώτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Πάντως κάποια games οπως το nova 3 modern combat 5, dead trigger κτλπ ίσως ήταν καλύτερα να είχα κανένα ταμπλετ να τα παίζω λόγω εξοικονομησης μπαταριας αλλά και.ανεσεως χειρισμού... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα και απο μενα. Μπορει να μου πει καποιος με Lolipop γιατι οταν το βαζω στο αθορυβο και εχω αναπαντητη κληση η μηνυμα δεν αναβοσβηνει το led ειδοποιησης? Εχει καποια διαφορετικη ρυθμιση?Εχεις ενεργοποιησει την "Φωτεινη ενδειξη ειδοποιησης"? Αν οχι, πας Ρυθμισεις> Ηχος και ειδοποιηση> Φωτεινη ενδειξη ειδοποιησης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συγνώμη άλλα έμενα δεν μου άρεσε καθόλου η lolli ακομα και ο dealer ειναι άθλιος δύσκολος δεν μου αρέσει η λογική μ το εικονίδιο απο το λογαριασμό μου στη google δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να απενεργοποιησω πλήρως της ειδοποιήσεις στι οθόνη κλειδώματος γενικά δεν . το μόνο ωραίο ειναι τα εικονίδια γύρισα πίσω στην 4.4.4 που πραγματικά ειναι πολύ ποιο ανώτερη Υπαρχει ρυθμιση να μην εμφανιζονται οι ειδοποιησεις στην αρχικη. Απλα για την ιστορια αφου πηγες παλι στην 4.4.4, πας Ρυθμισεις> Ηχος και ειδοποιηση> Κατα το κλειδωμα της συσκευης> Να μην εμφανιζονται ειδοποιησεις. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τελικά την έχετε πάρει όλοι την lollipop και με τρώει η μοναξιά ή είναι και άλλοι στην ίδια μοίρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Και εμείς με το Ζ τι να πούμε και η άλλοι με το Ζ1 που είμαστε στην 4.4.4 που προσωπική μου γνώμη μια από της καλύτερες rom έχω την 5.02 στο Asus nexus 7 2012 οπότε ξέρω τι περιμένω πάνω κάτω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα και καλή ανάσταση!! Μπορούμε να κάνουμε root και unroot την lollipop 5.0.2 με κλειδωμένο bootloader στο z2 ; Edited April 9, 2015 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Την βλέπεις από τις ρυθμίσεις οθόνης μόνο,οχι από την notification bar πλέον και την ξετικαρεις. OK την βρήκα !! Ευχαριστώ πολύ !!! :clap: Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τελικά την έχετε πάρει όλοι την lollipop και με τρώει η μοναξιά ή είναι και άλλοι στην ίδια μοίρα ? Ούτε και εγώ την έχω πάρει ακόμα...άρα δεν είσαι μόνος σου. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλημερα! Τελικα το led των ειδοποιησεων δεν αναβει στο αθορυβο. Πρεπει να βάλεις το τηλ στο μενού με τις διακοπές για να βλέπεις οταν το εχεις χαμηλωσει (μεσω του led) αν σε πηρε κανεις η σου εστειλαν καποιο μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ήρθε το εργαλείο http://i61.tinypic.com/f1fuxf.jpg Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Με 4.4 περασες εφαρμογες στην sd???????Δε νομιζω οτι γινεται........ ειμαι root και με το link2sd ολα γινονται... Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Root ειμαι κ εγω αλλα δεν δουλευει.εχεις το link2sd plus? ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι root και με το link2sd ολα γινονται... root ειμαι κ εγω αλλα δεν δουλευει.Εχεις το link2sd plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Αναφορικα με την μετακινηση εφαρμογων στην sd:Mε το link2sd οταν προσπαθεις να μεταφερεις εφαρμογες λαμβανεις το μηνυμα "primary external storage is emulated from the internal storage.Link the app in order to move its files." Δλδ το γνωστο θεμα...Αν πας να κανεις link μια εφαρμογη των 100ΜΒ (πχ angry birds ) επιτρεπει link δλδ "μεταφορα" 880ΚΒ!!!Αντιστοιχα μια εφαρμογη 24MB κανει link 32ΚΒ! Αυτο φυσικα δεν ειναι μεταφορα σε sd!! Υπαρχει αλλος τροπος σε 4.4? Σε 5.0.2 γινεται κανονικη μεταφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Παιδιά οταν πρωτο-εγκατέστησα την Lolipop μου εμφανιζόταν το "No Service" ενώ είχα τηλέφωνο κανονικά . Ξαφνικά μετα 2 μέρες μου εμφανίστηκε πάνω αριστερά το "Cosmote Gr" . Σήμερα ξαφνικά έφυγε το "Cosmote Gr" και ήρθε στη θέση του πάλι το "Νο Service" .Επαναλαμβάνω στο τηλέφωνο μιλάω κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα . Τί κουφό είναι αυτό....χα!χα! ? Εχω κάνει soft reset αλλά πάλι τα ίδια .... Καλή Ανάσταση σε όλους !!! Edited April 11, 2015 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Root ειμαι κ εγω αλλα δεν δουλευει.εχεις το link2sd plus? ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- root ειμαι κ εγω αλλα δεν δουλευει.Εχεις το link2sd plus? ναι εχω το plus και μου περναει και τα obb και τα data αρχεια! Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 τελικά δν με θέλει λέμε καθόλου το παλιό γλειφιτζουρι... το έβαλα μ οτα δεν το έβαλε ακυρώθηκε σφάλμα λέει το έβαλα μ pc companion σήμα μηδέν επανεκκίνηση bootlop δηλαδή μετά φτεεω εγω χαχαχα πισω γρήγορα στη 4,4,4 και αντε γεια λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ναι εχω το plus και μου περναει και τα obb και τα data αρχεια! Ναι ΟΚ , τα οποια ομως αρχεια στις περισσοτερες εφαρμογες ειναι πολυ μικρα οποτε μικρο το κερδος...Ελπιζω στην 5.0.2. να υπαρχει ξανα η δυνατοτητα αυτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ήρθε το εργαλείο http://i61.tinypic.com/f1fuxf.jpg κινητο sony με καρτα samsung χαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι έχω μια καλή παράδοση με τη μάρκα samsung ... στις microSD πάντα! :lol::lol::lol::p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπερα και Χριστος Ανεστη!!! Υπαρχει τροπος να εχω αθορυβο το τηλ και οταν μου στελνουν μηνυματα να αναβοσβηνει το led ειδοποιησεων? Για τισ κλησεις το εχω καταφερει μεσω του μενου "διακοπες". Με τα μηνυματα δεν μου το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αναφορικα με την μετακινηση εφαρμογων στην sd:Mε το link2sd οταν προσπαθεις να μεταφερεις εφαρμογες λαμβανεις το μηνυμα "primary external storage is emulated from the internal storage.Link the app in order to move its files." Δλδ το γνωστο θεμα...Αν πας να κανεις link μια εφαρμογη των 100ΜΒ (πχ angry birds ) επιτρεπει link δλδ "μεταφορα" 880ΚΒ!!!Αντιστοιχα μια εφαρμογη 24MB κανει link 32ΚΒ! Αυτο φυσικα δεν ειναι μεταφορα σε sd!! Υπαρχει αλλος τροπος σε 4.4? Σε 5.0.2 γινεται κανονικη μεταφορα? Αν έχεις την Link2sd Premium,σε αφήνει να μεταφέρεις και τα 100ΜΒ στην SD. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts