panos_27 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κι εγώ αυτον τον προβληματισμό είχα: μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση το κινητό ως έχει αλλά θεωρούσα την θήκη ως αναγκαίο "κακό". Δεν ειχα σκεφτεί αυτήν την λύση (ούτε ήξερα ότι έχει ζελατίνα στην πλάτη). Πολύ καλή στο θέμα εμφάνισης. Έτσι όμως (ζελατινα πίσω , tempered glass μπροστα) δεν είναι εκτεθιμένα οι γωνίες και όλη η ράχη περιμετρικά του κινητού σε χτυπήματα; νταξει σιγουρα ειναι. για να βαλεις γυαλι και οχι θηκη πρεπει να μπορεις να το προσεχεις καλα το κινητο. εγω ας πουμε εχω γυαλι μπροστα, ζελατινα πισω, και το εχω χωρις θηκη, αλλα το προσεχω αρκετα. αν πεσει μπορει να κανει σημαδι στο μπεζελ περιμετρικα αλλα η οθονη που ειναι σημαντικη δεν θα παθει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IAmPotato Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Έχετε δίκιο παιδιά. Θα το πάρω από σκρουτζομάγαζο κ ότι περισσέψει θα πάει σε θήκες κ άλλα καλούδια...Θα κάνω αύριο ένα τηλεφώνημα στο kaizer να μάθω αν περιλαμβάνει τα ακουστικά κ αν μου πούνε οκ θα το παραγγείλω.Δεν βλέπω την ώρα να το πάρω στα χέρια μου :D Φίλε εγώ από kaiser το πήρα και ειχε μέσα λευκά noise cancelation. Αντιθετα σε μία από τις μεγαλες αλυσιδες (δεν θυμαμαι ποια..) που είχα ρωτήσει είχαν τα απλά και ας χρέωναν το κινητό στα 500 ευρώ την εποχή που το πήρα. Επισης επειδή ο υπαλληλος στο kaiser μπορεί να σου πει οτι δεν ξέρει γιατι το πακετο είναι κλειστό πες του να δει αν έχει αυτοκόλλητο που το λέει πάνω στη συσκευασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλημερα.Απο χθες και εγω στην οικογενεια του Ζ2. Σαν εντυπωσεις απο την συσκευη καλες.Στο αυτοματο τα αποτελεσματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα.οποιαδηποτε συμβουλη για καλυτερες φωτο στο χειροκινητο απο τους ποιο μελετημενους απαραιτητες.Σε αυτες σε εσωτερικο χωρο δεν εμεινα ευχαριστημενος....εχουμε καμια αναβαθμιση μπροστα που θα βελτιωση και την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλημερα.Απο χθες και εγω στην οικογενεια του Ζ2. Σαν εντυπωσεις απο την συσκευη καλες.Στο αυτοματο τα αποτελεσματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα.οποιαδηποτε συμβουλη για καλυτερες φωτο στο χειροκινητο απο τους ποιο μελετημενους απαραιτητες.Σε αυτες σε εσωτερικο χωρο δεν εμεινα ευχαριστημενος....εχουμε καμια αναβαθμιση μπροστα που θα βελτιωση και την καμερα? Κοίταξε λίγο στο νήμα του z3 όπου παιδιά έχουν γράψει κάποιες χρήσιμες συμβουλές(τελευταίες 2 σελίδες) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλημερα.Απο χθες και εγω στην οικογενεια του Ζ2. Σαν εντυπωσεις απο την συσκευη καλες.Στο αυτοματο τα αποτελεσματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα.οποιαδηποτε συμβουλη για καλυτερες φωτο στο χειροκινητο απο τους ποιο μελετημενους απαραιτητες.Σε αυτες σε εσωτερικο χωρο δεν εμεινα ευχαριστημενος....εχουμε καμια αναβαθμιση μπροστα που θα βελτιωση και την καμερα? Με γεια φιλε να το χαρεις και καλωσορισες στην οικογενεια σονακηδων. Τι χρωμα το πηρες; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σε λευκο. Παιζοντας με την καμερα ανακαλυψα οτι οταν τραβας φωτο και πηγαινεις στην επεξεργασια, αν επιλέξεις την "γροθια"κανει την φωτό τζαμι. Δοκιμαστε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 την ζελατινα πισω που λετε πως εχει ειναι οι ζελατινες που εχει κολημενες μπρος και πισω οταν το βγαζουμε απο την θηκη? γιατι εγω ξεκολησα μπρος πισω τις εμφανεστατες ζελατινες σαν αυτοκολητα που εχει σαν καινουργιο.... υπαρχουν templet glass και για την πισω πλευρα? και εχω δει με παχος τις templet glass παραδειγμα 0.3 λεει...ποιο παχος εχετε δοκιμασει και ποιας εταιρειας...με θηκη χανει πολυ απο ομορφια....ειδα πως ανεβηκαν οι τιμες ηθελα για την μαγνητικη φορτιση....για μαγνητικη φορτιση ποιο ειναι παιδες?το dock που λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπερα. Ξερετε αν μπορω να βγαλω το ασπρο φοντο απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπερα. Ξερετε αν μπορω να βγαλω το ασπρο φοντο απο το κινητο?Ποιο ασπρο φοντο? Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρονισω τις φωτογραφίες του Facebook με τις επαφές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 την ζελατινα πισω που λετε πως εχει ειναι οι ζελατινες που εχει κολημενες μπρος και πισω οταν το βγαζουμε απο την θηκη? γιατι εγω ξεκολησα μπρος πισω τις εμφανεστατες ζελατινες σαν αυτοκολητα που εχει σαν καινουργιο.... υπαρχουν templet glass και για την πισω πλευρα? και εχω δει με παχος τις templet glass παραδειγμα 0.3 λεει...ποιο παχος εχετε δοκιμασει και ποιας εταιρειας...με θηκη χανει πολυ απο ομορφια....ειδα πως ανεβηκαν οι τιμες ηθελα για την μαγνητικη φορτιση....για μαγνητικη φορτιση ποιο ειναι παιδες?το dock που λεει? Όχι έχει κανονικές ζελατινες "ενσωματωμένες". Αυτές που έχει στην αρχή η συσκευή είναι για να τις βγάζεις :Ρ. Εγώ την 9Η παίρνω συνέχεια της nillkin, για πισω tempered δεν ξέρω να σου πω δεν το έχω ψάξει και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 αντι για το ασπρο φοντο που εμφανιζεται στο πληκτρολογιο η στα μηνυματα να το κανω μαυρο.γινεται καπως.και γενικως μπορω να αλλαξω τον backround των μηνυματων η την γραμματοσειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 αντι για το ασπρο φοντο που εμφανιζεται στο πληκτρολογιο η στα μηνυματα να το κανω μαυρο.γινεται καπως.και γενικως μπορω να αλλαξω τον backround των μηνυματων η την γραμματοσειρα? θα πας στην συνομιλια που θες να αλλαξεις το φοντο, θα πας στις ρυθμισεις και μετα θα επιλεξεις εκει που λεει "φοντο συνομιλιας" και για το πληκτρολογιο θα πας " ρυθμισεις κινητου ->γλωσσα και εισαγωγη->ρυθμισιες πληκτολογιο χπερια-> εμφανισεις πληκτρολογιου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρονισω τις φωτογραφίες του Facebook με τις επαφές μου;Πρωτα θα εμφανισεις τις επαφες του FB στις επαφες σου. Θα πας επαφες>3 τελειες κατω δεξια>ρυθμισεις>Λογαριασμοι & Συχρον. Εκει επιλεγεις το FB και τικαρεις το "Συχρονισμος Επαφες" Αφου γινει ο Συχρονισμος πας παλι επαφες>3 τελειες κατω δεξια>φιλτρο. Βρισκεις το Facebook και τικαρεις το "ολες οι επαφες". Τωρα θα σου εμφανιστουν και οι επαφες του Facebook στις επαφες του κινητου. Αυτο που εχεις να κανεις μετα ειναι η αντιστοιχιση των επαφων η οποια πρεπει να γινει μια-μια. Επιλεγεις μια επαφη της συσκευης και πας στις 3 τελειες ΠΑΝΩ δεξια τωρα. Εκει επιλεγεις συνδεση επαφης και την συνδεεις με την αντιστοιχη του Facebook. Aν καποιος φιλος ξερει καποιον αλλο τροπο ισως ευκολοτερο ας μας πει. :) Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πρωτα θα εμφανισεις τις επαφες του FB στις επαφες σου. Θα πας επαφες>3 τελειες κατω δεξια>ρυθμισεις>Λογαριασμοι & Συχρον. Εκει επιλεγεις το FB και τικαρεις το "Συχρονισμος Επαφες" Αφου γινει ο Συχρονισμος πας παλι επαφες>3 τελειες κατω δεξια>φιλτρο. Βρισκεις το Facebook και τικαρεις το "ολες οι επαφες". Τωρα θα σου εμφανιστουν και οι επαφες του Facebook στις επαφες του κινητου. Αυτο που εχεις να κανεις μετα ειναι η αντιστοιχιση των επαφων η οποια πρεπει να γινει μια-μια. Επιλεγεις μια επαφη της συσκευης και πας στις 3 τελειες ΠΑΝΩ δεξια τωρα. Εκει επιλεγεις συνδεση επαφης και την συνδεεις με την αντιστοιχη του Facebook. Aν καποιος φιλος ξερει καποιον αλλο τροπο ισως ευκολοτερο ας μας πει. :) ΣΕ ευχαριστώ. Μου βγάζει την φωτογραφία θολή, ξέρεις μήπως γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πρωτα θα εμφανισεις τις επαφες του FB στις επαφες σου. Θα πας επαφες>3 τελειες κατω δεξια>ρυθμισεις>Λογαριασμοι & Συχρον. Εκει επιλεγεις το FB και τικαρεις το "Συχρονισμος Επαφες" Αφου γινει ο Συχρονισμος πας παλι επαφες>3 τελειες κατω δεξια>φιλτρο. Βρισκεις το Facebook και τικαρεις το "ολες οι επαφες". Τωρα θα σου εμφανιστουν και οι επαφες του Facebook στις επαφες του κινητου. Αυτο που εχεις να κανεις μετα ειναι η αντιστοιχιση των επαφων η οποια πρεπει να γινει μια-μια. Επιλεγεις μια επαφη της συσκευης και πας στις 3 τελειες ΠΑΝΩ δεξια τωρα. Εκει επιλεγεις συνδεση επαφης και την συνδεεις με την αντιστοιχη του Facebook. Aν καποιος φιλος ξερει καποιον αλλο τροπο ισως ευκολοτερο ας μας πει. :) Αφου συγχρονισετε και εμφανισετε τις επαφες απο το FB , θα πατε στις επαφες->3 τελειες-> ευρεση υποψ. για συνδεση.. με αυτο τον τροπο βρισκει μονο του ποιες επαφες μπορει να σχετιζοναται και μετα εσυ αν δεις οτι ειναι σωστη η αντιστοιχηση απλα την επιβαιβεωνεις.. αλλα θα αντιστοιχισει πολυ λιγα. αντε να καταλαβει το κινητο οτι π.χ. ο γιαννης παπαδοπουλος στο κινητο και ο john pap (στο fb αντισοτιχα ) ειναι το ιδιο ατομο. οποτε η πιο αποτελεσματικη λυση ειναι μια μια επαφη οπως προειπε και ο φιλος μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) ΣΕ ευχαριστώ. Μου βγάζει την φωτογραφία θολή, ξέρεις μήπως γιατί; Kαι σε εμενα το ιδιο και δεν ξερω γιατι. Ισως τις κανει downsize για εξοικονομηση χωρητικοτητας. Edited February 4, 2015 by nickmostro Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 ΣΕ ευχαριστώ. Μου βγάζει την φωτογραφία θολή, ξέρεις μήπως γιατί; νομιζω αμα σε παρουν τηλεφωνο φαινεται κανονικα η φωτογραφια. αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) την ζελατινα πισω που λετε πως εχει ειναι οι ζελατινες που εχει κολημενες μπρος και πισω οταν το βγαζουμε απο την θηκη? γιατι εγω ξεκολησα μπρος πισω τις εμφανεστατες ζελατινες σαν αυτοκολητα που εχει σαν καινουργιο.... υπαρχουν templet glass και για την πισω πλευρα? και εχω δει με παχος τις templet glass παραδειγμα 0.3 λεει...ποιο παχος εχετε δοκιμασει και ποιας εταιρειας...με θηκη χανει πολυ απο ομορφια....ειδα πως ανεβηκαν οι τιμες ηθελα για την μαγνητικη φορτιση....για μαγνητικη φορτιση ποιο ειναι παιδες?το dock που λεει? υπαρχει μπρος και πίσω http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-h-sony-d6503-xperia-z2-l50.html έγω έχω μπροστά της x-one και για πίσω παρήγγειλα απ'εξω. Και ναι το dock ειναι η μαγνητική φόρτιση σε βαση. Υπαρχει και καλώδιο μαγνητικής φόρτισης που είναι πιο φθηνό, όμως να δείς να είναι γνήσιο. Όχι έχει κανονικές ζελατινες "ενσωματωμένες". Αυτές που έχει στην αρχή η συσκευή είναι για να τις βγάζεις :Ρ. Εγώ την 9Η παίρνω συνέχεια της nillkin, για πισω tempered δεν ξέρω να σου πω δεν το έχω ψάξει και πολύ. είσαι σίγουρος ότι έχει ενσωματωμενες ζελατίνες; εκτός του ότι δεν φένεται καθολου να υπαρχει κατι (στο z1 το ξεχώριζα άνετα) είχε πει η sony οτι δεν θα βάλουν. Edited February 3, 2015 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 είσαι σίγουρος ότι έχει ενσωματωμενες ζελατίνες; εκτός του ότι δεν φένεται καθολου να υπαρχει κατι (στο z1 το ξεχώριζα άνετα) είχε πει η sony οτι δεν θα βάλουν. ναι ειχα δει οτι εχουν ενα προστατευτικο. δεν φαινεται τοσο εμφανως οπως στο Ζ1, αλλα ενας φιλος που εχει το Ζ2 τις εχω παρατηρησει γιατι προσπαθησα να το ξυσω στην γωνια να δω αν εχει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Και εγώ πρώτη φορά το ακούω ότι έχει ζελατίνα από πίσω. Ελπίζω να έχεις δίκιο γτ το δικό μου έχει πολλές γρςτζουνιες από πίσω καθώς δεν είμαι φαν των θηκων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 υπαρχει μπρος και πίσω http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-h-sony-d6503-xperia-z2-l50.html έγω έχω μπροστά της x-one και για πίσω παρήγγειλα απ'εξω. Και ναι το dock ειναι η μαγνητική φόρτιση σε βαση. Υπαρχει και καλώδιο μαγνητικής φόρτισης που είναι πιο φθηνό, όμως να δείς να είναι γνήσιο. Καλημερα. Εγω ειχα βαλει μπροστα γυαλι της Χ-ΟΝΕ και ηταν μια χαρα αλλα επειδη δεν προσεξα πολυ και κολλησε στραβα με την πρωτη, το ξαναβγαλα και το ξαναβαλα με αποτελεσμα οι δυο πανω γωνιες να μην κολλανε και να εχει κενο με αερα. Μετα παραγγειλα απο ebay γυαλι nilkin μπροστα και ενα αλλο φθηνο για πισω. Ειναι πολυ πιο ομορφο με γυαλι πισω αλλα βαραινει αρκετα. Οσο για το nillkin και το Χ-ΟΝΕ, πολυ καλα και τα δυο αλλα το Χ-ΟΝΕ μου φανηκε λιγο καλυτερο επειδη αν κοιταξω με προσοχη, το nillkin στον ηλιο με σβηστη οθονη, φαινονται κατι τελιτσες που ιριδιζουν, οπως οι ραφες στα υφασματα, κατα μηκος ολου του γυαλιου. Ειναι θεμα κατασκευης δηλαδη, που ομως οταν ανοιξει η οθονη δεν βλεπεις τη παραμικρη ατελεια. Οτι και να παρεις παντως καλο ειναι, ομως να ξερεις πως θα το κανεις αρκετα πιο βαρυ αλλα και πιο ομορφο. Οσο για τη βαση μαγνητικης φορτισης, μολις σημερα μου ηρθε ενα καλωδιο μαγνητικης φορτισης απο Κινα με 1.5€ αλλα το εβαλα και δεν λειτουργει. Δεν ξερω αν πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα στο μενου (αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει), αλλα μαλλον θα το πεταξω οπως το πηρα. Αν εχει παρει κανεις καμια καλη Κινεζικη βαση που να λειτουργει ας μας πει να την παραγγειλουμε και εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημερα. Εγω ειχα βαλει μπροστα γυαλι της Χ-ΟΝΕ και ηταν μια χαρα αλλα επειδη δεν προσεξα πολυ και κολλησε στραβα με την πρωτη, το ξαναβγαλα και το ξαναβαλα με αποτελεσμα οι δυο πανω γωνιες να μην κολλανε και να εχει κενο με αερα. Μετα παραγγειλα απο ebay γυαλι nilkin μπροστα και ενα αλλο φθηνο για πισω. Ειναι πολυ πιο ομορφο με γυαλι πισω αλλα βαραινει αρκετα. Οσο για το nillkin και το Χ-ΟΝΕ, πολυ καλα και τα δυο αλλα το Χ-ΟΝΕ μου φανηκε λιγο καλυτερο επειδη αν κοιταξω με προσοχη, το nillkin στον ηλιο με σβηστη οθονη, φαινονται κατι τελιτσες που ιριδιζουν, οπως οι ραφες στα υφασματα, κατα μηκος ολου του γυαλιου. Ειναι θεμα κατασκευης δηλαδη, που ομως οταν ανοιξει η οθονη δεν βλεπεις τη παραμικρη ατελεια. Οτι και να παρεις παντως καλο ειναι, ομως να ξερεις πως θα το κανεις αρκετα πιο βαρυ αλλα και πιο ομορφο. Οσο για τη βαση μαγνητικης φορτισης, μολις σημερα μου ηρθε ενα καλωδιο μαγνητικης φορτισης απο Κινα με 1.5€ αλλα το εβαλα και δεν λειτουργει. Δεν ξερω αν πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα στο μενου (αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει), αλλα μαλλον θα το πεταξω οπως το πηρα. Αν εχει παρει κανεις καμια καλη Κινεζικη βαση που να λειτουργει ας μας πει να την παραγγειλουμε και εμεις. Μεγάλη προσοχή στα ΜΗ γνήσια καλώδια μαγνητικής φορτισης. Αμα το βάλεις ανάποδα θα κανει ζημεια επειδή έχει + - ενω της sony νομιζω δεν σε αφινει να το βάλεις αναποδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημερα. Εγω ειχα βαλει μπροστα γυαλι της Χ-ΟΝΕ και ηταν μια χαρα αλλα επειδη δεν προσεξα πολυ και κολλησε στραβα με την πρωτη, το ξαναβγαλα και το ξαναβαλα με αποτελεσμα οι δυο πανω γωνιες να μην κολλανε και να εχει κενο με αερα. Μετα παραγγειλα απο ebay γυαλι nilkin μπροστα και ενα αλλο φθηνο για πισω. Ειναι πολυ πιο ομορφο με γυαλι πισω αλλα βαραινει αρκετα. Οσο για το nillkin και το Χ-ΟΝΕ, πολυ καλα και τα δυο αλλα το Χ-ΟΝΕ μου φανηκε λιγο καλυτερο επειδη αν κοιταξω με προσοχη, το nillkin στον ηλιο με σβηστη οθονη, φαινονται κατι τελιτσες που ιριδιζουν, οπως οι ραφες στα υφασματα, κατα μηκος ολου του γυαλιου. Ειναι θεμα κατασκευης δηλαδη, που ομως οταν ανοιξει η οθονη δεν βλεπεις τη παραμικρη ατελεια. Οτι και να παρεις παντως καλο ειναι, ομως να ξερεις πως θα το κανεις αρκετα πιο βαρυ αλλα και πιο ομορφο. Οσο για τη βαση μαγνητικης φορτισης, μολις σημερα μου ηρθε ενα καλωδιο μαγνητικης φορτισης απο Κινα με 1.5€ αλλα το εβαλα και δεν λειτουργει. Δεν ξερω αν πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα στο μενου (αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει), αλλα μαλλον θα το πεταξω οπως το πηρα. Αν εχει παρει κανεις καμια καλη Κινεζικη βαση που να λειτουργει ας μας πει να την παραγγειλουμε και εμεις. νομίζω πως αυτά που βλέπεις με σβηστή οθόνη κάτω από ήλιο, οφείλονται στην οθόνη και όχι στο γυαλί. στο λέω γιατί το είχα δει και εγώ όταν το πρωτοπήρα που δεν είχα βάλει τίποτα για λίγο στην οθόνη, το βλέπω και τώρα που έχω το γυαλί της spigen. παρεμπιπτόντως, το γυαλί της spigen που έχω μπαινοβγαίνει όσες φορές θες: το βγάζεις, το πλένεις (την πίσω πλευρά που ακουμπάει στην οθόνη του κινητού) και το ξαναβάζεις. για το καλώδιο, παίζει ρόλο η πολικότητα, οπότε δες εκεί που το πήρες, πως πρέπει να το συνδέσεις. συνήθως μπαίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε το καλώδιο να "βγαίνει" προς την κάτω πλευρά του κινητού. εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτό http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Magnetic-Cable-Charger-Adapter-For-Sony-Xperia-Z1-Z2-Z3-Compact-Black-/281585402223?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item418fcc416f , ενώ πριν (που δεν είχα βάλει θήκη προστασίας) είχα και αυτή http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Desktop-Charging-Dock-Charger-Cradle-For-Sony-Xperia-Z1-Z2-Mini-Compact-/281554298098?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item418df1a4f2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 παρεμπιπτόντως, το γυαλί της spigen που έχω μπαινοβγαίνει όσες φορές θες: το βγάζεις, το πλένεις (την πίσω πλευρά που ακουμπάει στην οθόνη του κινητού) και το ξαναβάζεις. για το καλώδιο, παίζει ρόλο η πολικότητα, οπότε δες εκεί που το πήρες, πως πρέπει να το συνδέσεις. συνήθως μπαίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε το καλώδιο να "βγαίνει" προς την κάτω πλευρά του κινητού. To spigen ειναι σιγουρα κορυφαιο γυαλι αλλα πολυ ακριβο. Σε αυτο που λες για τον ιριδισμο, ισως να εχεις δικιο. Οσο για το καλωδιο, ετσι οπως το λες το βαζω, αλλα το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινει καν οτι κατι συνδεθηκε. Αυτο εδω εχω παρει: http://www.ebay.com/itm/111389202940?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=410371023022&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αραγε ομως με γυαλι μπρος πισω χωραει σε βαση φορτισης? Αν χωραει και εχεις ακομα τη βαση που μου λες σε μαυρο χρωμα, στειλε μου μηνυμα αν θες να την πουλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts