Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατα πως φαίνεται εως τέλη του μηνός θα πάρουμε νέο software update.

Τώρα το τι θα φέρνει είναι άγνωστο.

New firmware (17.1.1.A.0.402) certified for Xperia Z2.

http://www.xperiablog.net/2014/05/05/new-firmware-17-1-1-a-0-402-certified-for-xperia-z2-and-xperia-z2-tablet/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το έπιασα εχθές στα χέρια μου. Δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ. Ποιοτικό, όμορφο σχεδιαστικά μόνο τα μεγάλα bezels με χάλασαν όπως και στο S5. Αλλά και αυτό με τη τιμή ... ότι ναυαρχίδα πάρεις στα ... 749€ :)
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Καλορίζικο σε όσους το πήραν!

Καμιά πρώτη γνώμη για την κάμερα δεν έχουν να μας πούν οι κάτοχοι? Και κάποιο δείγμα...

Έτσι για να σχηματίζουμε άποψη και για αυτόν τον τομέα από πρώτο χέρι, γιατί τα διάφορα reviews ήταν αντιφατικά.

Edited by agamithite
Illusionary profit !

Μαγνητική καλώδιο φόρτισης, http://dx-box.com/new-aluminum-magnetic-usb-charging-cable-adapter-for-sony-xperia-z1-compact-xperia-z1-xperia-z-ultra-xperia-z2-xperia-z2-tablet.html

http://dx-box.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/2/t2qipdxlfoxxxxxxxx__848289629_1.jpg

Ωραίο ;-) Επειδή διαβάζω πως το dock είναι μούφα, δεν θα ήταν άσχημο ως εναλλακτική ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Ωραίο ;-) Επειδή διαβάζω πως το dock είναι μούφα, δεν θα ήταν άσχημο ως εναλλακτική ;-)

εγω θα ελεγα το αναποδο. ειχα καλωδιο τετοιο, οχι το ιδιο βεβαια και πολλες φορες εχανε την επαφη, αποτελεσμα: το κινητο να μην εχει φορτισει (μιλαω για ακουνητο το βραδυ, οχι να το κουνας κιολας) ή να σταματουσε και να αρχιζε παλι η φορτιση απο κακη επαφη με ο,τι αυτο σημαινει για την ζωη της μπαταριας. Το dock το θεωρω κορυφαια λυση

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Λένε είνσι πολύ κακής ποιότητας το πλαστικό, και περίμενες στα λεφτά του να είναι κάτι πιο ποιοτικό. Ενδέχεται να πάρω και κάτι κινέζικος με πιο λίγα λεφτά.

Προς το παρόν, έχω παγώσει να αγοράσω άλλα περιφερειακά, ώστε να πάρω πρώτα το κινητό, γιατί ήδη έχω πάρει θήκη + φορτιστή αμαξιού, και δεν με βλέπω καλά ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Κι εγώ θα πρότεινα μακριά από μη επίσημα αξεσουάρ, ιδίως για φόρτιση. Η μπαταρία είναι μη αφαιρούμενη και ταλαιπωρία σαν αυτή που περιγράφει ο Nikos_Mpl πιο πάνω, είναι ανεπίτρεπτη και μπορεί να επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της.

Το dock το θεωρώ κι εγώ ό,τι πιο κατάλληλο για φόρτιση. Το τηλέφωνο ασφαλίζει πάνω, και επιπλέον είναι σε κατάλληλη θέση και γωνία ώστε να μπορείς να δεις οποιαδήποτε υπενθύμιση ή ακόμα και να το δουλέψεις όσο φορτίζει. Το καλώδιο δεν είναι επίσημο, και επιπλέον δε βολεύει τόσο, γιατί γυρνάει τη συσκευή υποχρεωτικά σε landscape mode, κι επίσης δε βολεύει να το δουλέψεις όσο φορτίζει, καθώς οι αποσυνδέσεις μπορεί να είναι πολύ συχνές.

Θα πρότεινα για φόρτιση μόνο σε dock, και αν είναι για εκτός σπιτιού/γραφείου (π.χ. στο αυτοκίνητο ή κάπου εκτός έδρας), μόνο κατ' ανάγκην από τη microUSB. Δεν χαλάνε και με το παραμικρό τα flaps της στεγανοποίησης, η εμπειρία με συσκευές που έχουν αδιαβροχοποίηση (π.χ. Xperia Z), έχει δείξει ότι είναι αρκετά ανθεκτικά αν τα χρησιμοποιείς προσεκτικά και όχι σε καθημερινή βάση.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

με το Ζ2 η sony έχει μπει πολύ δυναμικά στην κατηγορία των μεγαθήριων smartphones και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

Καλορίζικο σε όσους το πήραν!

Καμιά πρώτη γνώμη για την κάμερα δεν έχουν να μας πούν οι κάτοχοι? Και κάποιο δείγμα...

Έτσι για να σχηματίζουμε άποψη και για αυτόν τον τομέα από πρώτο χέρι, γιατί τα διάφορα reviews ήταν αντιφατικά.

Να μια φωτός, στο αυτόματο, χύμα με το camera button.

[ATTACH]44790[/ATTACH]

Είμαι κάτοχος s3.

Μέχρι πρότινος ήμουν μεταξύ Note3 - galaxy s5.... (η λογική μου είναι να παίρνω ναυαρχίδα και να την κρατάω 2 χρόνια περίπου)....

Τώρα κλίνω περισσότερο προς το z2 καθώς δεν έχω "κόλλημα" με κάποια εταιρεία....

Επειδή βλέπω και αρκετοί από τους κατόχους z2 ήταν κάτοχοι samsung....

Το βασικό που με απασχολεί είναι το θέμα "υποστήριξης" με τη sony, συχνότητα update δηλαδή, αλλά και "υποστήριξης" στο xda για root roms κλπ....

Επίσης η κάμερα του σε σχέση με τα προαναφερθέντα (s5 - note3) είναι καλύτερη? (Τι κουλό είναι αυτό να μη σε αφήνει να κάνεις manual ρυθμίσεις πάνω από 8mp αν έχω καταλάβει καλά....)

Η γνώμη σας?

Ευχαριστώ.

Πάντως το μοντέλο θα κόψει πολλές πωλήσεις από "πιστούς" άλλων εταιρειών και καλά θα κάνει.... Είναι αρκετά πλήρες

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Χωρις να ασχολούμαι με το σπορ του root,rom κλπ αλλα στη Sony υπάρχει πολυ ζέστη αντιμετώπιση στο xda για όλους όσους τους αρέσουν αυτο το χόμπι.

Updates δίνει και το ότι έρχεται με την 4.4.2 σίγουρα αποτελεί εγγύηση ότι θα δώσει τουλάχιστον 2 μεγάλα update πχ έκδοση λογισμικού android 5.0 η 5.1 στάνταρ.

Και ότι μικρο βελτιώσεις ενδιάμεσα όπου απαιτείται.

Breaking News!

Μόλις το κινητό βγήκε σε instock στο Amazon.de

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44795&stc=1&d=1399466701

Τους έστειλα mail αν ισχύει, να το τυλίξουν και να το στείλουν επιτέλους!

---------------

Να αναμενεις να παραλαβεις όπως και όσοι άλλοι παρήγγειλαν εξιςου.

Για αυτο και έλεγα τόσο καιρό ότι εως 15 στη χειρότερη και να κάνετε λίγο υπομονή

Επιβεβαίωσα, το προιόν γίνεται προετοιμασία για shipping αυτή την στιγμή!

Άντε επιτέλους!

---------------

Αντε βρε παιχτη!! Με το καλο!!

Να παρακαλάμε για να δώσουμε 500άρες και 600άρες ;-) Χαχα, αυτό σκέφτηκα τώρα :rolleyes:

---------------

Παλικάρια μια χαζή ερώτηση...Εδώ και δύο ώρες το έχω στα χέρια μου...Τα αρχεία( φωτογραφίες, μουσική και άλλα) που είναι στην μνήμη του κινητού από το Ζ με ποιον τρόπο τα μεταφέρω στο Ζ2?

Παλικάρια μια χαζή ερώτηση...Εδώ και δύο ώρες το έχω στα χέρια μου...Τα αρχεία( φωτογραφίες, μουσική και άλλα) που είναι στην μνήμη του κινητού από το Ζ με ποιον τρόπο τα μεταφέρω στο Ζ2?

αν δεν εχεις καρτα μνημης να τα ριξεις εκει και να την βαλεις στο Ζ2, ειτε με ΒΤ αν δεν ειναι πολλα, ειτε με αντιγραφη σε pc και επικοληση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αν δεν εχεις καρτα μνημης να τα ριξεις εκει και να την βαλεις στο Ζ2, ειτε με ΒΤ αν δεν ειναι πολλα, ειτε με αντιγραφη σε pc και επικοληση.

Με bluetooth 8α μας παρει μερες :happy: Βλεπω να χωρανε στην καρτα μνημης οποτε 8α το κανω με αυτον τον τροπο..Ευχαριστω φιλε...

Και μια ακομα ερωτηση.Ανοιγωντας το πορτακι για την υποδοχη της καρτας sim ακριβως διπλα ειναι κοκκινο προς το πορτοκαλι.Αυτο τι ειναι?Στο Ζ ηταν ολα ασπρα

Με bluetooth 8α μας παρει μερες :happy: Βλεπω να χωρανε στην καρτα μνημης οποτε 8α το κανω με αυτον τον τροπο..Ευχαριστω φιλε...

Και μια ακομα ερωτηση.Ανοιγωντας το πορτακι για την υποδοχη της καρτας sim ακριβως διπλα ειναι κοκκινο προς το πορτοκαλι.Αυτο τι ειναι?Στο Ζ ηταν ολα ασπρα

Βγαλε μια φωτο και ανεβασε την. Ειναι ο δεικτης της υγρασιας; δηλαδη αν ειναι εκτος εγγυησης..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγαλε μια φωτο και ανεβασε την. Ειναι ο δεικτης της υγρασιας; δηλαδη αν ειναι εκτος εγγυησης..

http://phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2014/02/sony-xperia-z2-tablet-5.jpg

Αυτο βεβαια ειναι απο το ταμπλετ Ζ2...Ετσι ακριβως ειναι και σε μενα...

Ναι αυτο δειχνει αν εχει εισχωρησει υγρασια.

Οπότε είμαστε ήρεμοι; Αν και σφραγισμένο κινητό πήρα....

Και σε εμένα κόκκινο χρώμα είναι,σφραγισμένο εννοείται,άρα δεν ανησυχούμε

Μόλις έλαβα και εγώ μήνυμα από αμαζον ότι είναι διαθέσιμο για αποστολή από τη δικιά μου παραγγελία και προσπαθούν να χρεώσουν την κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο χα χα.

Καιρός να την ακύρωσω,μην τους ταλαιπωρώ lol!:-P

Edited by alextrela

• The title was changed to Sony Xperia Z2