zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ακυρωσα την παραγγελια που ειχα κανει για το HD2 Δημητρη ακουυυςςς :lol::lol: και παρειγγειλα ενα macbook. ακουω ακουω :lol::lol: εσυ βλεπεις???:p:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 υπαρχουν και ρουχα ασορτι με αυτες τις θηκες ,ετσι να μην ειστε εξω απο την μοδα:lol::lol::lol::lol: http://img35.imageshack.us/img35/9936/karamanbombsuand.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 υπαρχουν και ρουχα ασορτι με αυτες τις θηκες ,ετσι να μην ειστε εξω απο την μοδα:lol::lol::lol::lol: http://img35.imageshack.us/img35/9936/karamanbombsuand.th.jpg μετα μου λετε οτι δεν ειναι το καλυτερο thread ever του myphone:lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 ακουω ακουω :lol::lol: εσυ βλεπεις???:p:lol::lol: Βλεπω βλεπω :lol::lol: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Γιαννη (JG4) σε παρακαλω...μην μας χαλας την κουβεντα :lol: Δημήτρη έχεις δίκιο, το λιώσαμε το θέμα. Αλήθεια για αυτές τις θήκες δε χρειάζεσαι και ειδική άδεια ... οπλοφορίας :ninja:? Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 :lol::lol: και παρειγγειλα ενα macbook. μολις πηρες οριστικο διαζυγιο με οποιοδηποτε PC... Γιαννη αυτο με την αναβαθμιση λογισμικου a vita και με τον συγχρονισμο ειναι για μενα πολυ μα πολυ σημαντικα... φαντασου το EDGE ξεκινησε με 1.0.1 και τωρα ειναι στο 3.1.2... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 http://img35.imageshack.us/img35/9936/karamanbombsuand.th.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν υπάρχεις Κώστα.. Όχι ότι εσύ μήτσο πας πίσω..... XAAXXAXAXAXAAXAXAXX :lol: :lol: μολις πηρες οριστικο διαζυγιο με οποιοδηποτε PC... Δημήτρη, και για εμένα έφτασε η ώρα του χωρισμού.. Macbook Pro 15.4 έρχεται στις 17 Νοέμβρη... Όλοι οι φοιτητές θα σπάνε πάλι την Αθήνα και εγώ θα ασχολούμαι με το νέο Mac... Και ο Νίκος χώρισε....:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Αλήθεια για αυτές τις θήκες δε χρειάζεσαι και ειδική άδεια ... οπλοφορίας :ninja:? :blink::blink: δεν κανει η αποδειξη αγορας??:worry::confused::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 πουλακι μου αμα σε ψησω εγω... :shifty: 2000 posts!!!!!!!!! :lol: Αλεξανδρε μπραβο!!!!! θα δεις θα σου αρεσει... κανει τα παντα ευκολα... restart εχω να κανω 3 εβδομαδες... ολο στο sleep ειναι... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 πουλακι μου αμα σε ψησω εγω... :shifty: 2000 posts!!!!!!!!! :lol: εσπασες το φραγμα των 2000 και μας γεμισες ενδοιασμους και αγχος :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Λοιπόν συγκάτοικοι έχω πρόβλημα. Ας αφήσουμε τη βαριά φιλοσοφία και ας δώσουμε και καμιά πρακτική συμβουλή. Με λίγα λόγια ας περιμένουν για λίγο τα υπαρξιακά και πάμε στην πεζή πραγματικότητα. Το TomTom δεν μου παίζει. Κάνει όπως το iGo με ενεργοποιημένο MobileLog. Κλείνει μετά από 2-3 δεύτερα. Δοκίμασα δύο αρχεία, που τα κατέβασα πάνω από μία φορά και είναι το TomTomGreece_8.35_v1.1 - New Voices -Speedcams - POIs.ipa 55,5 MB και το TomTom UK Ireland v1.1 by I.Ali.ipa 239 ΜΒ. Κανείς γιατρός? Μετά θα πάμε όλοι μαζί να αναλύσουμε την παροιμιώδη φράση "τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Είναι πολύ χειρότερα". Θα δούμε αν έχει εφαρμογή στο πρωταρχικής σημασίας ερώτημα: iPhone ή WM? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 :blink::blink: δεν κανει η αποδειξη αγορας??:worry::confused::lol::lol: Πάντως αν πας να περάσεις αμερικανικο αεροδρόμιο με αυτή την otterbox, σε έχουν μπουζουριάσει πέντε φουσκωτοί και σε έχουν στείλει Γκουαντάναμο πριν προλάβεις να κανεις slide-το-unlock για βοήθεια :lol::D. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Λοιπόν συγκάτοικοι έχω πρόβλημα. Ας αφήσουμε τη βαριά φιλοσοφία και ας δώσουμε και καμιά πρακτική συμβουλή. Με λίγα λόγια ας περιμένουν για λίγο τα υπαρξιακά και πάμε στην πεζή πραγματικότητα. Το TomTom δεν μου παίζει. Κάνει όπως το iGo με ενεργοποιημένο MobileLog. Κλείνει μετά από 2-3 δεύτερα. Δοκίμασα δύο αρχεία, που τα κατέβασα πάνω από μία φορά και είναι το TomTomGreece_8.35_v1.1 - New Voices -Speedcams - POIs.ipa 55,5 MB και το TomTom UK Ireland v1.1 by I.Ali.ipa 239 ΜΒ. Κανείς γιατρός? Μετά θα πάμε όλοι μαζί να αναλύσουμε την παροιμιώδη φράση "τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Είναι πολύ χειρότερα". Θα δούμε αν έχει εφαρμογή στο πρωταρχικής σημασίας ερώτημα: iPhone ή WM? εχεις πμ :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Κώστα δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό. Μάλλον κατέβασες χαλασμένη σπασμένη έκδοση. Δοκίμασε καμιά άλλη. Α.. ανακοινώνω και γω χωρισμό από τα pc. Σας γράφω από τον καινούριο imac 27". Ακολουθεί και macbook pro σε λίγο καιρό. Θα γίνω mac-άκας για τα καλά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 ετσι ετσι.... πηρα ενα τηλεφωνο σε ενα καταστημα εδω 20 κομματια εφυγαν HD2 σε μια ωρα... πανικος και με αυτο λοιπον.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πάντως αν πας να περάσεις αμερικανικο αεροδρόμιο με αυτή την otterbox, σε έχουν μπουζουριάσει πέντε φουσκωτοί και σε έχουν στείλει Γκουαντάναμο πριν προλάβεις να κανεις slide-το-unlock για βοήθεια :lol:. δεν θα περασω καθολου απο τελωνειο :lol::lol: θα βαλω ροδες στην θηκη και θα παω οδικως :lol::lol: Α.. ανακοινώνω και γω χωρισμό από τα pc. Σας γράφω από τον καινούριο imac 27". Ακολουθεί και macbook pro σε λίγο καιρό. Θα γίνω mac-άκας για τα καλά. και εγω θα κλειδωσω επισημα στα windows απο ολες τις πλευρες :p ετσι για σπασιμο να μαθετε :p:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Λοιπόν και για όσους έχουν βαρεθεί. Χθες κατέβασα από το αμερικανικο store την εφαρμογή Comics και εντυπωσιάστηκα. Δε περίμενα ότι δε θα χρειαζόταν να ζουμάρω και να σκρολλαρω για να διαβάσω ένα comic. Είναι απλά άψογη εκτέλεση. Αν μπορείτε να ανοίξετε κάποιο λογαριασμό στο am. store, κατεβάστε την! Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 εχεις πμ :happy: Δημήτρη ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!:) Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Δημήτρη ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!:) τπτ Κωστη,να σαι καλα ! πες μας αν εκανες δουλεια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Α.. ανακοινώνω και γω χωρισμό από τα pc. Σας γράφω από τον καινούριο imac 27". Ακολουθεί και macbook pro σε λίγο καιρό. Θα γίνω mac-άκας για τα καλά. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω στα mac. Αυτό που με κρατάει είναι το ότι δεν ξέρω τι γίνεται με Προγράμματα Μηχανικού (AutoCad, GIS, GPS), καθώς και Drivers για το δίκτυο και τους Printers, Plotters Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω στα mac. Αυτό που με κρατάει είναι το ότι δεν ξέρω τι γίνεται με Προγράμματα Μηχανικού (AutoCad, GIS, GPS), καθώς και Drivers για το δίκτυο και τους Printers, Plotters Κώστα, επειδή το Autocad με ενδιέφερε και εμένα για τα Mac, όχι ότι ως φυσικός έχω άμεση σχέση με τον σχεδιασμό σε AutoCad, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται πάρα πολύ, και προφανώς θα ξέρεις και εσύ πόσο χρησιμοποιείται και εκτός μηχανικών, να σου πω το εξής: For Macintosh Users Boot Camp You can install AutoCAD® on a Mac® computer on a Windows partition. The system must use Boot Camp® to manage a dual OS configuration and meet the minimum system requirements. Mac OS® X 10.5.x Boot Camp V 2.0 or higher Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core® 2 duo or Xeon® processor) Minimum 3 GB RAM Minimum 20 GB disk space for Mac OS partition, minimum 20 GB for Windows OS partition Mac Virtualization on Parallels Desktop AutoCAD can be used on the Mac via Parallels Desktop for Mac without having to boot directly into the Windows OS so it is easy to switch between platforms. The system must meet the following requirements: Mac OS X 10.5.x Parallels Desktop 4.0 (4.0.3844 or higher) Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core 2 duo or Xeon processor) Minimum 4 GB RAM Minimum 40 GB available disk space (100 GB recommended) To τρέχεις σε parallel. Και παίζουν κανονικότατα όλα.;) Επίσης εκτυπωτές και τα συναφή δουλεύουν κανονικά. ;) Αν, κακώς, δεν υπάρχει συγκεκριμένη έκδοση για MacOS, τότε μπορείς πολύ απλά να βάλεις τα WIndows σε parallel και να τρέχεις από εκεί κανονικότατα. Αν δεν βαριέσαι, διάβασε και αυτό εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19044 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Κώστα, επειδή το Autocad με ενδιέφερε και εμένα για τα Mac, όχι ότι ως φυσικός έχω άμεση σχέση με τον σχεδιασμό σε AutoCad, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται πάρα πολύ, και προφανώς θα ξέρεις και εσύ πόσο χρησιμοποιείται και εκτός μηχανικών, να σου πω το εξής: For Macintosh Users Boot Camp You can install AutoCAD® on a Mac® computer on a Windows partition. The system must use Boot Camp® to manage a dual OS configuration and meet the minimum system requirements. Mac OS® X 10.5.x Boot Camp V 2.0 or higher Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core® 2 duo or Xeon® processor) Minimum 3 GB RAM Minimum 20 GB disk space for Mac OS partition, minimum 20 GB for Windows OS partition Mac Virtualization on Parallels Desktop AutoCAD can be used on the Mac via Parallels Desktop for Mac without having to boot directly into the Windows OS so it is easy to switch between platforms. The system must meet the following requirements: Mac OS X 10.5.x Parallels Desktop 4.0 (4.0.3844 or higher) Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core 2 duo or Xeon processor) Minimum 4 GB RAM Minimum 40 GB available disk space (100 GB recommended) To τρέχεις σε parallel. Και παίζουν κανονικότατα όλα.;) Επίσης εκτυπωτές και τα συναφή δουλεύουν κανονικά. ;) Αν, κακώς, δεν υπάρχει συγκεκριμένη έκδοση για MacOS, τότε μπορείς πολύ απλά να βάλεις τα WIndows σε parallel και να τρέχεις από εκεί κανονικότατα. Αν δεν βαριέσαι, διάβασε και αυτό εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19044 Θα το ψάξω (έχω το πλεονέκτημα ότι ή μία κόρη μου ειναι εγκατεστημενη στη Νέα Υόρκη). Είναι όμως και άλλα προγράμματα όπως το ArcInfo (Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών), καθώς και διάφορα προγράμματα που διαχειρίζονται δορυφορικά δεδομένα. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι θα την κάνω την κίνηση Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Θα το ψάξω (έχω το πλεονέκτημα ότι ή μία κόρη μου ειναι εγκατεστημενη στη Νέα Υόρκη). Είναι όμως και άλλα προγράμματα όπως το ArcInfo (Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών), καθώς και διάφορα προγράμματα που διαχειρίζονται δορυφορικά δεδομένα. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι θα την κάνω την κίνηση Δες και τα πμ σου;);). Και αν η κόρη σου είναι εκεί, τότε μπορεί να σου φέρει ή να σου στείλει σαν δώρο έναν Mac, και θα σου έρθει πολύ φθηνότερα.;) Αλλά πολύ...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Και αν η κόρη σου είναι εκεί, τότε μπορεί να σου φέρει ή να σου στείλει σαν δώρο έναν Mac, και θα σου έρθει πολύ φθηνότερα.;) Αλλά πολύ...;) ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ..... όχι σαν δώρο.:p Θα πρέπει να ξεκινήσω μια αναζήτηση για ποιό μοντέλο. Η κόρη μου χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια MAC Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ..... όχι σαν δώρο.:p Θα πρέπει να ξεκινήσω μια αναζήτηση για ποιό μοντέλο. Η κόρη μου χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια MAC για το τελωνειο στο ειπε Κωστη ο Αλεξανδρος ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts