Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@kkalog

Κωστη φιλε μου τα εχουμε ξαναπει κ σιγουρα δεν εισαι απο τους ανθρωπους που επαναλαμβανονται!

για να το κανεις,σιγουρα εχεις σοβαρο λογο...

ποιος σε πειραξε?αναφερε το ονομα κ θα τα πουμε απο κοντα με τον τυπο!

Άσε Δημήτρη, του τα σπάμε τα γόνατα άλλη μέρα :)

[προφανώς αστειεύομαι - η διευκρίνιση πάει προς τρίτους]

Μπα δεν έγινε τίποτα απλώς είπα να ανοίξουμε μια φιλοσοφική συζήτηση τώρα που πιάνουν οι ζεστές νύχτες :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

@kkalog

Κωστη φιλε μου τα εχουμε ξαναπει κ σιγουρα δεν εισαι απο τους ανθρωπους που επαναλαμβανονται!

για να το κανεις,σιγουρα εχεις σοβαρο λογο...

ποιος σε πειραξε?αναφερε το ονομα κ θα τα πουμε απο κοντα με τον τυπο!

Eγώ μόνο μπόχουμ δέρνω..:p Αλλά αν με χρειαστείτε στείλτε MMS....;)

Όσο για τις φιλοσοφικές συζητήσεις Κώστα μετά τις διακοπές μου!!!:happy:

Τώρα λέω να κατέβω στα μπαράκια της χερσονήσου για άλλες συζητήσεις!!!:cool:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Μετά από πολλή σκέψη και ανταλλαγή απόψεων με φίλο μέλος και αυτό της εδώ ομάδας, θα ήθελα τις απόψεις σας για το παρακάτω θέμα:

Ποιο προϊόν από οποιοδήποτε κλάδο της αγοράς συγκεντρώνει τόσα πολλά αρνητικά "βέλη" (δίκαια ή άδικα δεν μας ενδιαφέρει σε αυτή τη λογική - αυτό είναι διαφορετικό θέμα) όσα το iPhone;

Προσπαθώντας να αναζητήσουμε ανάλογα "μισητά" προϊόντα σε "συνήθεις υπόπτους" κλάδους όπως κλάδους με προϊόντα κοινωνικού status π.χ. αυτοκίνητα, ρολόγια, ρούχα ή πιο εστιασμένα τεχνολογικά προϊόντα π.χ. τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, παιχνιδομηχανές, κλπ δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε κάποιο ανταγωνιστή του iPhone. Εσείς;

Υ.Γ. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε υγιείς αντιπαραθέσεις και συζητήσεις που γίνονται με αρχή, μέση, τέλος και επιχειρήματα όπως αυτές εντός του "Περί Ανέμων", αλλά στις καταστάσεις Μέσης Γης (trolls et al) που ενδημούν σε άλλους χώρους εντός και εκτός αυτού του forum.

Κωστή έχεις δίκιο.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι βλέπουν τα πράγματα μόνο σε άσπρο η μαύρο.

Ευτυχώς έχω καταφέρει να μην αποριπτω τίποτα και αυτό μ έχει βοηθήσει στο να μπορώ να πάρω ότι καλό έχει το κάθε λειτουργικό αξιοποιοντας στο έπακρο τις δυνατότητες τους.

Όπως έχω πει παρά πολλές φορές για αυτό το μίσος προς την apple έχουν βάλει το χεράκι τους αρκετοί Mac users να μην πω fun boys και παρεξηγηθώ.

Όταν επαναλβανουν συνεχώς, το γνωστό οτιδήποτε εκτός Mac είναι άχρηστο, αναξιολογο κλπ κλπ, δημιουργούν μια ψυχολογία κατωτεροτητας στους άλλους, ενώ παράλληλα συγκαταλεγουν τον εαυτό τους σε μια άλλη κοινωνική ελίτ.

Αυτό από μόνο του δημιουργεί μίσος.

Όλα αυτά τα θεωρώ σαχλαμαρες και δυστυχώς γίνονται από ανθρώπους που δεν είναι 20 χρονα παιδάκια.

Ξαναλέω μην βλέπετε μόνο τα καλά των συσκευών που εχετε και ταυτόχρονα μόνο τα κακά των άλλων.

Έχω βαρεθεί να ακούω για κολληματα στα windows μπλε οθόνες και σαχλαμαρες.

Από την άλλη τα ίδια ότι τα Mac δεν είναι για επαγγελματίες κλπ.

Ξέρετε κάτι όλα είναι μπαρουφες.

Δουλεύω στο ΜΒΡ και windows7 στα οποία έχω office, Photoshop και κάποια αλλά γνωστά προγράμματα. Τίποτα σε beta, τίποτα κατεβασμενο από Ίντερνετ.

Τρέχουν υποδειγματικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Από την άλλη στο Mac os κάνω όλα τα αλλά και έχω ένα σωρό προγραμματακια βοηθητικά. Ε λοιπόν παρά πολύ συχνά έχω παγωματα δηλαδή πας να κλείσεις μια εφαρμογή και δεν κλείνει αν δεν κανείς force quit όχι από την εφαρμογή αλλά από τον task manager των Mac να το πούμε έτσι για να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι.

Άρα και τα Mac όταν έχεις εγκαταστήσει beta εφαρμογές παρουσιάζουν τα προβληματακια τους.

Απλά εγώ τα βλέπω γιατί δεν έχω παροπιδες. Προτιμώ τα Mac για τους δικούς μου λόγους, αλλά δεν αποριπτω ούτε απαξιωνω οτιδήποτε άλλο.

Αν όλοι το βλέπαμε έτσι δεν θα υπήρχε το φαινόμενο που περιγραφεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Περιμένουμε φωτορεπορτάζ ανάλογο του πρωινού, γιατί έχουμε και το βραδυνο δελτίο να γεμίσουμε με υλικό ;)

kkalog κανε μια βολτα στο φορουμ απο αυτοκινητα ειδικα 4Τ να δεις τι γινεται...

ειδικα στα θεματα με το Γκολφ...

:lol:

Τεσαλατ χιλια ευχαριστω θα κανω ενα πολυ απλο και μινιμαλιστικο στησιμο στο Λεο.

θελω να λειτουργουν ολα οσο πιο απλα και γρηγορα γινεται αλλα ταυτοχρονα χωρις πολλα χρωματα!

θα σε πρηξω εσενα και τα αλλα παιδια που εχουν Λεο ουκ ολιγες φορες αλλα αυτο μονο αν δεν βρησκω μονος ακρη. ;)

απο Τριτη που ,πρωτα ο υψιστος,θα το εχω στα χερια μου εδω ειμαστε...

οσον αφορα Κωστα αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο.

Δεν ειμαστε κολλημενοι και βλεπουμε καθε στιγμη τι μας συμφερει η αν θες τραβαει περισσοτερο.

Ειδικα εγω με πανω απο 10 Αιφον να εχουν περασει απο τα χερια μου δεν νομιζω να ειμαι iHater.

ισα ισα.

απλα ομως θελω να περασω σε εναν αλλο κοσμο και βασικα να αλλαξω μεγεθος οθονης.

η 3,5᾽᾽ειναι πλεον λιγες για μενα.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τεσαλατ χιλια ευχαριστω θα κανω ενα πολυ απλο και μινιμαλιστικο στησιμο στο Λεο.

θελω να λειτουργουν ολα οσο πιο απλα και γρηγορα γινεται αλλα ταυτοχρονα χωρις πολλα χρωματα!

Έτσι ακριβώς.

Για να μην παιδευτεις να βάλεις μόνο τα απαραίτητα και βασικά.

Επειδή κι εγώ προερχομαι από iPhone, έχω στήσει την συσκευή μου σ αυτή την κατεύθυνση.

Οπότε ότι χρειασθεί εδώ είμαστε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Te_salat

Κατανοητά όλα αυτά και συμφωνώ έως και απόλυτα.

Απλώς αναρωτιέμαι γιατί αυτό δε συμβαίνει π.χ. και με αυτοκίνητα όπου οι ας πούμε υπερόπτες οδηγοί της μάρκας Α αναγνωρίζονται συστηματικά ως τέτοιοι και τυχαίνουν επιθέσεων (φραστικών εννοείται) από οδηγούς της μάρκας Β, Γ και Δ.

Τι στο καλό έχουν τα κινητά τηλέφωνα που δεν έχει κανένα αλλο προϊόν;

Μετά από πολλή σκέψη και ανταλλαγή απόψεων με φίλο μέλος και αυτό της εδώ ομάδας, θα ήθελα τις απόψεις σας για το παρακάτω θέμα:

Ποιο προϊόν από οποιοδήποτε κλάδο της αγοράς συγκεντρώνει τόσα πολλά αρνητικά "βέλη" (δίκαια ή άδικα δεν μας ενδιαφέρει σε αυτή τη λογική - αυτό είναι διαφορετικό θέμα) όσα το iPhone;

Προσπαθώντας να αναζητήσουμε ανάλογα "μισητά" προϊόντα σε "συνήθεις υπόπτους" κλάδους όπως κλάδους με προϊόντα κοινωνικού status π.χ. αυτοκίνητα, ρολόγια, ρούχα ή πιο εστιασμένα τεχνολογικά προϊόντα π.χ. τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, παιχνιδομηχανές, κλπ δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε κάποιο ανταγωνιστή του iPhone. Εσείς;

Υ.Γ. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε υγιείς αντιπαραθέσεις και συζητήσεις που γίνονται με αρχή, μέση, τέλος και επιχειρήματα όπως αυτές εντός του "Περί Ανέμων", αλλά στις καταστάσεις Μέσης Γης (trolls et al) που ενδημούν σε άλλους χώρους εντός και εκτός αυτού του forum.

Κώστα,πολύ καλή πρωτοβουλία σου ;)

Με πρόχειρους συλλογισμούς θα μπορούσα να εντάξω στην κατηγορία:

-ορισμένα προιόντα της Bose,και ειδικά τη σειρά Acoustimass,αλλά και κάποια headphones/earphones.

-τις περισσότερες high-end τηλεοράσεις της Philips.

-Tο 90% των προιόντων της Monster Cable

-το VolksWagen Golf(textbook example),και τη Σειρά 1(E8x) της BMW-καθώς και την ΒΜW 316 ανεξαρτήτως γενιάς,που όλοι λατρεύουν να μισούν.

-το PS3,στις αρχές,τουλάχιστον,της κυκλοφορίας του.

-Το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αυτά για αρχή,απο μένα

Πιστός στο πνεύμα της αρχικής σου ερώτηση,δεν μπαίνω στη διαδικασία να εξετάσω αν η αρνητική κριτική των παραπάνω προιόντων είναι βάσιμη,ούτε τα τσουβαλιάζω συλλήβδην.

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

@NTROPIC

Αυτό ακριβώς είναι και το πνεύμα μου Οδυσσέα, "products people love to hate!"

Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην αισθάνονται τόσο μόνοι τους οι κάτοχοι iPhone :p

τελικα ,μαλλον το πατε γυρευοντας και εσεις οι iphone keepers :lol::lol:

γυρω γυρω το πατε στο

"γιατι τα εχετε μαζι μας ολοι" :happy:

και ""οποτε δεν τα εχετε μαζι μας,σας το θυμιζουμε για να τα ξαναβαλετε μαζι μας,γιατι μας λειπει να μην μας την λενε συνεχεια σε εμας τους iphone users"":lol::lol:

εεεεεππππππππππππππππππ!!!!βγειτε να πιειτε κανα ποτο και ξεκολατε απο αυτο το θεμα :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Με πρόχειρους συλλογισμούς θα μπορούσα να εντάξω στην κατηγορία:

-Το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αυτά για αρχή,απο μένα

Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και πολλές μέρες. Το γελοίο της ιστορίας είναι ότι ισχύει...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και πολλές μέρες. Το γελοίο της ιστορίας είναι ότι ισχύει...

για μενα το γελοιο ειναι η ημιτελης υπογραφης σου...τι ακριβως προσπαθεις να πεις ?:confused:

θα πρεπει να ασχοληθεις σοβαρα με το τελειωμα της,αν οντως θελεις να περασεις κατι μεσα απο αυτη που θα αξιζει να το παρει σοβαρα οποιος την διαβαζει;)

1.Apple tells customers what they need.

2.Customers tell android what they need.

3.??

και ασε τα του χατζηγιαννη για τα πιτσιρικια ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

για μενα το γελοιο ειναι η ημιτελης υπογραφης σου...τι ακριβως προσπαθεις να πεις ?:confused:

θα πρεπει να ασχοληθεις σοβαρα με το τελειωμα της,αν οντως θελεις να περασεις κατι μεσα απο αυτη που θα αξιζει να το παρει σοβαρα οποιος την διαβαζει;)

1.Apple tells customers what they need.

2.Customers tell android what they need.

3.??

και ασε τα του χατζηγιαννη για τα πιτσιρικια ;)

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Tυχερουλη χερσονησο ε? Αχ στα μερη μου αλλα κακουργα ξενιτια που με πηρες μακρυα :p

Περνα μια βολτα απο amnesia club για καλη electro - trance μουσικη...

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Δεν θέλει Κώστα πολύ σκέψη για να σου απαντήσει κάποιος, τα Windows και κατ'επέκταση η Microsoft. :)

Είναι γνωστή η τάση των καταναλωτών, και η εκμετάλευσή της από ανταγωνίστριες εταιρείες, να καταφέρονται μέσω μιας διαρκούς "γκρίνιας" ενάντια κάθε επιτυχημένου στο χώρο του δημιουργού. Αν σε αυτά προσθέσεις τη συνήθη λαϊκίστικη και εντελώς γραφική έχθρα της μάζας απέναντι στις επιτυχείς "κακές" δυτικές πολυεθνικές, τότε έχεις ως αποτέλεσμα την στείρα αφοριστική αρνητικολογία την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά σε όλο της το μεγαλείο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι πρόσφατα η Apple κατάφερνε να μένει στη σκιά των μεγάλων συγκεντρώνοντας μικρό φως δημοσιότητας και ακόμα μικρότερη αρνητική κριτική και λαϊκό μένος. Με την εμπορική της επιτυχία και δεδομένης της δυτικοτραφούς της υπόστασης, έχει πλέον όλα τα εχέγγυα για να ανταγωνιστεί επάξια την Microsoft ως ο έταιρος μισητός παράγων, ο κακός φιλάργυρος μπαμπούλας που κλέβει την πιπίλα του μωρού και του φτωχού το αρνί.

Βλέπεις αγαπητέ μου Κώστα, ήρθε η ώρα της Apple να "πληρώσει" με τη σειρά της το τίμημα της επιτυχίας ανταγωνιζόμενη "πτωχούς πλην τίμιους" απω-ανατολίτες κατασκευαστές και φίλα προσκείμενες πάλαι ποτέ κρατεές Ευρωπαϊκές εταιρείες. Και όσο ο ανταγωνισμός θα κρατεί καλά στο τεχνικό και εμπορικό πεδία, τόσο θα εξακολουθούμε να είμαστε μάρτυρες του οπαδισμού και του αντι-οπαδισμού καθώς και της γραφικής αντιταξικής αντίδρασης μιας οργισμένης μάζας που μέσα από την αέναη αρνητικολογία θα αναζητά μάταια άλλοθι για δικές της λανθασμένες προτιμήσεις και επιλογές.

Αφού λοιπόν Κώστα δεν μπορούμε να αποφύγουμε το Apple hatred ας το "απολαύσουμε" με την ίδια υπομονή που τόσα χρόνια διασκεδάζουμε με το MS bashing. Απλά για μια ακόμη φορά θα είμαστε στο ίδιο βαρετό έργο θεατές... :lol:

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Θάνο,με κάθε επιφύλαξη θα ενέτασσα το λειτουργικό της MS μόνο του,σε μοναδική κατηγορία.

Κι αυτό,όχι διότι διαφωνώ με το πλαίσιο αντιμετώπισης του απο την καταναλωτική μάζα,όπως εσύ το περιγράφεις.Αλλα επειδή είναι τέτοιος ο βαθμός διείσδυσης του προιόντος στην αγορά επιχειρήσεων και καταναλωτων,εδώ και τόσα χρόνια.Τα Windows έχουν ταυτιστεί με το personal computing,και είτε λόγω καινοτoμιών & δυνατοτήτων,είτε λόγω στρατηγικής της MS έχουν αποκτήσει κρίσιμη μάζα.Και η διαλεκτικη σχέση μεταξύ Windows και χρηστών έχει διαμορφώσει μια πραγματικότητα,που κατα τη γνώμη μου δεν ανατρέπεται.Πλέον δεν έχει σημασία αν το επόμενο προιόν της θα είναι ανταγωνιστικό,αφού οι μάζες θ'αναβαθμίσουν τελικά,έστω στο μεθεπόμενο.Η MS έχει μάλιστα την πολυτέλεια να κάνει λάθη τύπου Vista.

Ενώ η κατάσταση στα mobile OS's είναι δυναμική κι επιδέχεται ανατροπών.Το είδαμε να συμβαίνει με τη Nokia,και σε κάποιο βαθμό συμβαίνει με την Apple και τη Google.Κι ας μην βιαστούμε ξεγράψουμε και την Palm.Και ίσως είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά αυτής της αγοράς που αποκλείουν τις παντοκρατορίες.

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

εεεεεππππππππππππππππππ!!!!βγειτε να πιειτε κανα ποτο και ξεκολατε απο αυτο το θεμα :D

Δεν εχουμε μπαρακια εδω ρε φιλε τι να κανουμε :lol:

Πινω ομως το ποτακι μου στον κηπο μου με φοντο τους φωτισμενους φοινικες στην πλατεια μπρος στο σπιτι μου, ακουγοντας Δευτερο προγραμμα απο το Wunder Radio στο αγαπημενο μου Leo.

Dhttp://img.skitch.com/20100722-bf6ahahkynuun6mt3r7ycs347b.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Δεν διαφωνώ Οδυσσέα. Απλά όπως και στην περίπτωση της Microsoft, έτσι και τώρα η Apple πληρώνει το τίμημα της επιτυχίας, εισπράτωντας πέραν της σαφώς δικαιολογημένης κριτικής και ένα τεράστιο κύμα ηθικολογικής και συχνά κακεντρεχούς αντίδρασης. :)
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Ναι,σ'αυτό με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο."Την περίμεναν στη γωνία",με άλλα λόγια.;)

Πινω ομως το ποτακι μου στον κηπο μου με φοντο τους φωτισμενους φοινικες στην πλατεια μπρος στο σπιτι μου, ακουγοντας Δευτερο προγραμμα απο το Wunder Radio στο αγαπημενο μου Leo.

Κωστα με εφτιαξες :D εψαχνα μια εφαρμογη για web radio και δεν ειχα βρει καμια που να μου δινει τοσους ελληνικους σταθμους :blink:

:respect: φιλε μου :)

Κωστα με εφτιαξες :D εψαχνα μια εφαρμογη για web radio και δεν ειχα βρει καμια που να μου δινει τοσους ελληνικους σταθμους :blink:

Παρολο που αν δεν κανω λαθος βγηκε πρωτα για WM, την γνωρισα τον καιρο που ειχα το πρωτο μου iphone:)

Ειδες για να εχουμε περασει απο μηλο?:lol:

Χωρις πλακα οι καλυτερες εφαρμογες μου, υπάρχουν και στο iphone. Ειναι τυχαιο αυτο;

Δεν νομιζω!!!:p:p

Την καλημέρα μου σε όλους.πολλά δύσκολα ερωτήματά αιωρούνται στην ενότητα και ζαλίστηκα...:)κρατάω μόνο το τις χερσονήσου μιας και σε 6 και σήμερα θα είμαι Ιεράπετρα,και συνεχίζω να απολαμβάνω τον πρωινό μου καφέ στο μαγαζί,στην ερημική Δάφνη.χωρίς φοίνικες δυστυχώς.:(

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

σας ευχαριστω!!!! :D

@Τολη δεν παλευοταν αλλο βλεπω την ιδια οθονη 3 χρονια!!!! :lol:

@Domal ερχομαι στην ζουγκλα αλλα με λιονταρακι... :p

@ Ηλιας ποιο αλλο σοκ ειχαμε αυτην την εβδομαδα! :)

@ Γιαννης εγω καποια στιγμη θα ξαναγυρισω στο Αιφον γιατι γενικα ΕΙΜΑΙ apple fanboy αλλα εχω αναγκη απο κατι αλλο.

οπως θα το στησω εγω ομως το Λιονταρακι δυσκολα θα επιστρεψω....ειδικα τωρα που παιρνει και Froyo....

εννοειται θα μου ληψουν πολλα οπως ο συγχρονισμος...και σε ''καποια σημεια'' η αμεσοτητα αλλα το ᾽᾽4᾽᾽ δεν με εντυπωσιασε.

3,5 ειναι πλεον μικρη για μενα.Και εχω βαρεθει να περιμενω το jailbreak για να κανω πληρη παραμετροποιηση στην κεντρικη οθονη και στην lockscreen.

ειμαστε 3 χρονια απο το πρωτο ΑιΦον και δυστυχως δεν εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.

Επηλθε επομενως ο κορεσμος.

Ειναι η στιγμη να αλλαξω.

τωρα βεβαια πως ενα Macbook Pro θα μιλαει σε WM θα το βρω και αυτο... syncmate εχω οποτε δεν θα εχω προβλημα...

:p

Τα λεμε απο Κυριακη που με το καλο θα ειμαι στο νησι των Φαιακων. :D

Ετσι ειναι φιλε μου , ο,τι μας βολευει στο καθενα και σε πολλα απο αυτα που λες εχεις δικαιο .....αν παιρνει και ανδροιδη ποσο δε μαλλον ...... (παιρνει ομως ? και δουλευει καλα η με κοληματα ?)

Απο την αλλη αυτο το ατιμο το iphone εχει βασικες ελλειψεις (home screen κλπ ) αλλα ειναι απολυτα εθιστικο και πανευκολο στη χρηση τοσο που δεν μπορεις χωρις αυτο.....

Εγω το iphone 4 θα το παρω (μη γελασετε ) για την ταχυτητα και την καμερα .... και μη μου πειτε οτι υπαρχουν αλλα κινητα με καλυτερη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν (η αμεσοτητα ννα τραβας video και φωτογραφιες χωρις να εισαι στηλη αλατος ....:D)

Βεβαια εχω και καλη φωτογραφικη , αλλα δεν την εχω συνεχως μαζι μου ...

Ειναι και αυτο το imovie που ΜΟΝΟ οποιος εχει δουλεψει σε mac καταλαβαινει τι σημαινει ....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Dhttp://img.skitch.com/20100722-bf6ahahkynuun6mt3r7ycs347b.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

τι το θελεις το μπαρακι με τετοιο κηπο ?? !!!!

Να ερθω για ενα ποτακι ??? :D:)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

σου παιζει καλα δημητρη?οταν παιζει καποιος σταθμος απλα το φοντο ειναι ασπρο!ετσι και σε εσενα?δεν εχει γραφικα καθολου

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned