Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια :)

Κουκουλακη,θα τιμωρηθεις με δημοσια 2ωρη υποχρεωτικη ενασχοληση με ενα Leo στημενο απο εναν παντελως,ασχετο χρηστη wm :lol:

Καλημέρα!Να μου το δώσεις!Εγώ πάλι με τη σειρά μου θα το δώσω στην κοπέλα μου!Πάντα χρειάζεται ένα τουβλο για προστασία! :) :P

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

χθες παρατήρησα για δεύτερη φορά κάτι κουλά τις μπαταρίας

Καλημερα φιλε.Το εχεις 'σπασει' ή οχι? Κλεινεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο με sbsettings?

καλημερα παιδια :)

Κωστη(tesalat),ειπαμε,τα wm ειναι για power users μονο,αν θελουν να τα χαρουν σωστα.αντιθετα με το μηλο που μπορει κ η γιαγια μας να το δουλεψει,χαλαρα,αρκει να μπορει να διαβαζει :p :lol:

αυτη η ευκολια χειρισμου του μηλου ειναι αξια θαυμασμου κ δεν το συζηταμε,αρκει να μην θελεις να κανεις τπτ παραπανω απο αυτα που σου δινει η συσκευη.αν χρειαστεις να προχωρησεις πιο μεσα,πρεπει να διαβασεις κ να ασχοληθεις.δεν γινονται ολα τοσο ευκολα πλεον κ εκει αρχιζουν τα προβληματα κ οι γκρινιες απο τους τεμπεληδες που βαριουνται να ασχοληθουν κ τα θελουν ολα ετοιμα....

ενας πολυ σοβαρος λογος που με κανει να σκεφτομαι την αγορα του νεου μηλου,ειναι :worry: οι θηκες που εδειξε ο Milena

καλο σβκ σε οσους δεν δουλευουν το σβκ

Κουκουλακη,θα τιμωρηθεις με δημοσια 2ωρη υποχρεωτικη ενασχοληση με ενα Leo στημενο απο εναν παντελως,ασχετο χρηστη wm :lol:

Συμφωνω ειναι για power users και και οσους εχουν χρονο και διαθεση να ασχοληθουν .........Κωστα σου αρεσαν τα wallpaper ??:)

Περα απο την πλακα ομως τα wm ηταν τα 1α πραγματικα smatphone και ηταν απολαυση να ψαχνεις και να αλλαζεις rom , αλλα πλεον καταντησαν και αυτα να προσπαθουν να μοιασουν το iphone , μακαρι να κρατουσαν την αρχικη τους μορφη (πιστευω ο δημητρης να με καταλαβαινει)

Απο την αλλη τα android εχουν τρομερη αναπτυξη και η ευκολια αμεσου συγχρονισμου με το gmail και τις επαφες τα κανει για μενα τρομερα ελκυστικα (θελω ενα legent για 2ο)

Απο την αλλη η apple εχει μπει για τα καλα στη ζωη μου (υπολογιστες- iphone) και μπηκε γιατι ολα μα ολα δουλευουν απροβληματιστα με ενα φυσικο και απλο τροπο (δεν ψαχνω να βρω πως θα κανω κατι , απλα το κανει )

Πλεον ειμαι απολυτα ηρεμος , ασχολουμαι με αλλα θεματα και δεν ψαχνομαι πως να στησω το κινητο αλλα και τον υπολογιστη για να δουλευει οπως θελω εγω .

Το ειπα και αλλη φορα μακαρι η microsoft να βγαλει κατι αναλογο , να υπαρχει ανταγωνισμος δεν ειναι καλο μια εταιρια να κυριαρχει (παντα για μας τους καταναλωτες)

Αυτο που πραγματικά φοβαμαι ειναι 2 πραγματα

1.- Το τρομερο ξεπεταγμα της apple μηπως την κανει να ΜΗΝ THING DIFFEREND ANYMORE

2.- Το ειπα και αλλη φορα , αυτη η παρεα με τον γυαλακια τον bill ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ

Μηπως να στειλω ενα email steve ? να ερθει μια βολτα στο χωριο μου να του βαλω μια φασολαδα , μια χωριάτικη και ζεστο κρασι (αυτο κανουν οι scorpions καθε φορα που ερχονται ελλαδα !!!) να συνελθει λιγο :lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ενώ από το cydia δεν έχουν πρόβλημα :p:p:p:lol:

Δεν ξέρω μήπως επειδή δεν το έκανα ζιπαρισμα και είναι αρχείο εγκατάστασης δεν το περνάει σωστά το Dropbox.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Πλέον η εφαρμογή έπαψε να είναι beta και πωλείται στο market.

Μάλλον ο Τολης ήταν ξενυχτης και μπερδεύτηκε.:blink:

κατεβασα το beta αλλα δεν δουλευει καλα.και χανει τους κωδικους και με πεταει εξω με σφαλμα.θα το βρω και το...κανονικο μωρε.δεν το ετρεχε κωστη.απο το xda που μου εδειξε ο echidna το ετρεξε.ευχαριστω παντως,και ημαστε και off topic εδω ειναι jb,cydia και καθολου σημα:lol::lol:

Guest lagoudakis
Καλημέρα!Να μου το δώσεις!Εγώ πάλι με τη σειρά μου θα το δώσω στην κοπέλα μου!Πάντα χρειάζεται ένα τουβλο για προστασία! :) :P
και για ξαπλωστρα καλο ειναι τωρα το καλοκαιρακι στις παραλιες,και αν θελει ισκιο θα μπαινει απο κατω και θα ειναι μια χαρα:D:D

την καλησπερα μου στην καλυτερη παρεα,φιλοι στο τοπικ εδω οι πιο πολλοι ειχαμε wm αρκετα χρονια και ξερουμε και να τα σκαλιζουμε και τι μπορουν να κανουνε, οποτε δεν δεχομαι πλεον εφοσον και εγω μια φορα ελεγα τα ιδια οτι τα μεν ειναι για power users και τα αλλα για φιγουρα,εχουμε περασει απο ολα τα σταδια,οταν υπαρχει ορεξη για μαθηση ολα τα φερνεις στα μετρα σου

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

κατεβασα το beta αλλα δεν δουλευει καλα.και χανει τους κωδικους και με πεταει εξω με σφαλμα.θα το βρω και το...κανονικο μωρε.δεν το ετρεχε κωστη.απο το xda που μου εδειξε ο echidna το ετρεξε.ευχαριστω παντως,και ημαστε και off topic εδω ειναι jb,cydia και καθολου σημα:lol::lol:

Τολη σε μενα δουλευει κανονικοτατα. Θα ανεβασω βιντεακι γιατι θα κανω παρουσιαση της εφαρμογης. Παμε στο HD2 forum να το συζητησουμε εκει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά εχθές τα μεσάνυχτα έλαβα τους κωδικούς για το tethering!!!

Αλλά δεν ξέρω που να τους βάλω ακόμα!! Θα παω σε μια Vodafone να ρωτήσω!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικά εχθές τα μεσάνυχτα έλαβα τους κωδικούς για το tethering!!!

Αλλά δεν ξέρω που να τους βάλω ακόμα!! Θα παω σε μια Vodafone να ρωτήσω!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αλέξανδρε θα σε μαλώσω :lol: πλακίτσα :rolleyes::p:happy:

Καλησπέρα κόσμε :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημερα φιλε.Το εχεις 'σπασει' ή οχι? Κλεινεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο με sbsettings?

Φίλε μου όχι δεν το έχω σπάσει ! την ΙΟS 4 έχω. κ όπως ανέφερα χθες τις είχα κλείσει όλες.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπουυυυυμμμμμμ.....

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/07/500x_iphonefire2.jpg

http://gizmodo.com/5582647/iphone-4-catches-fire-burns-owners-hand

Τα συμπεράσματα δικά σας!!! Σκίστεεεεεεεεεεε..........

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

εμενα περισσοτερο με ανησυχει αυτο:

http://www.9to5mac.com/node/19357

το 3gs μου επεσε 3-4 φορες με την οθονη και μονο στην μια περιπτωση ειχα ενα μικρο γδαρδιμο (ισως λογο και screen protector). απο οτι βλεπω εδω το iphone 4 αν σου πεσει με την οθονη (και λογω του γυαλιου) πολυ πιθανον να το κλαις :)

Ποιο άχρηστα τεστ δεν υπάρχουν!

Η συσκευή είναι άθλια!

Σπάει αμα πέσει...

Διαλύεται στο Blender...

Διαλύεται αμα το πυροβολήσεις(Δε σας συστήνουμε να το έχετε μαζί σας σε γάμους στη Κρήτη)

Διαλύεται στο φούρνο μικροκυμμάτων...

Διαλύεται στο πλυντήριο...

Απορώ γιατί βγάζουν τόσο άθλιες συσκευές.

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Αυτο μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε τηλεφωνο αμα σκασει υπο συγκεκριμενη γωνια.

Το δικο μου πριν λιγο καιρο μου επεσε καπως ετσι εσκασε στο τσιμεντο αλλα η φτηνιαρικη θηκη αντεδρασε καλα.

Ειχα ανεβασει φωτος αν θυμαστε.

Η θηκη εσπασε στην γωνια που εσκασε αλλα προστατεψε τοσο το πλαισιο αλλα κυριως το γυαλι της οθονης οταν μετα το πρψτο σκασιμο με την γωνια εκατσε με την οθονη στο τσιμεντο,

Η μοναδικη ζημια στο κινητο μου εχει προκληθει απο κακη βαση αυτοκινητου που μου εκανε σημαδι στο σημειο που κουμπωνει το κλιπ που συγκρατει το τηλεφωνο.

Το αλλο με την φωτια ειναι επισης κατι που φοβαμαι τα βραδια που αφηνω το ipad να φορτιζει στην usb του macbook. Δεν εχω ομως παρατηρησει καποια υπερθερμανση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το αλλο με την φωτια ειναι επισης κατι που φοβαμαι τα βραδια που αφηνω το ipad να φορτιζει στην usb του macbook. Δεν εχω ομως παρατηρησει καποια υπερθερμανση.

Κωστή εγώ κάθε βράδυ αφήνω το iPhone πάνω σε πολύμπριζο να φορτίζει δίπλα απο το κεφάλι μου. Ποτέ δε μου πέρασε απο το μυαλό κάτι τέτοιο.:)

Επίσης να πω Χρόνια Πολλά στον Βασίλη (Pazo), να το εκατοστήσει με υγεία και με πολύ σήμα...:lol:

Guest lagoudakis
Κωστή εγώ κάθε βράδυ αφήνω το iPhone πάνω σε πολύμπριζο να φορτίζει δίπλα απο το κεφάλι μου. Ποτέ δε μου πέρασε απο το μυαλό κάτι τέτοιο.:)

Επίσης να πω Χρόνια Πολλά στον Βασίλη (Pazo), να το εκατοστήσει με υγεία και με πολύ σήμα...:lol:

παντως για καλο και κακο φορα κρανος:p

ααα εσυ θες να πας ηρωικα μαζι με το μηλο.τιποτα δεν κανεις ομως.εγω ειμαι κομμαντο.κοιμαμαι και φορτιζω στο κεφαλι μου ενα κινεζικο V99:lol::lol::lol:

Διαβάσατε εδώ:

http://away.gr/2010/07/07/i-fnac-feugei-apo-tin-ellada/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Awaygr+%28Away.gr%29

Είναι αλήθεια; Έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Επίσης, δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο αν το τηλέφωνο σπάει όταν πέσει από το ένα μέτρο ή όχι. Ούτε αν είναι ανθεκτικό το πίσω ή το μπρος γυαλί αν πέσει ή όχι. Ηλεκτρονικά είναι. Προφανώς και δεν τους «αρέσει» να πέφτουν.

Έχει πολύ δίκιο ο Κωστής. Αν και ξέχασε να αναφέρει ότι σπάει αν το κοπανίσεις με ρόπαλο του baseball, αν το πατήσεις με το αυτοκίνητο, αν το πετάξεις στον τοίχο.

Αλέξανδρε θα σε μαλώσω :lol: πλακίτσα :rolleyes::p:happy:

Καλησπέρα κόσμε :)

Λευτέρη...:X:X

Ναι είναι αλήθεια soom. Τα 3 καταστήματα στην Αθήνα κλείνουν τέλος Ιουλίου και τα 2 από τα 3 καταστήματα θα τα αγοράσει το Public (θα αναλάβει και μερική απορρόφηση των εργαζομένων αλλά όχι όλους). Ότι χειρότερο για τους εργαζόμενους τέτοια εποχή που η κατάσταση είναι (και θα είναι) μαύρη!

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι είναι αλήθεια soom. Τα 3 καταστήματα στην Αθήνα κλείνουν τέλος Ιουλίου και τα 2 από τα 3 καταστήματα θα τα αγοράσει το Public (θα αναλάβει και μερική απορρόφηση των εργαζομένων αλλά όχι όλους). Ότι χειρότερο για τους εργαζόμενους τέτοια εποχή που η κατάσταση είναι (και θα είναι) μαύρη!

Κρίμα ρε γμτ... Μου άρεσαν πολύ περισσότερο από τα Public! Τουλάχιστον τα fnac της Γλυφάδας... Κρίμα!

Και βέβαια, κρίμα και για τους εργαζόμενους. Δεν το συζητώ!

Τα Public από που μας έρχονται; :confused:

http://www.speedtest.net/result/874221857.png

Tethering speed! :D

Από το iPhone στο MBP με bluetooth σε 3G σύνδεση της Vodafone.

ΥΓ. Είδα το απαράδεκτο iFix πως σκατά το λέγανε του 9to5 που έδωσε ο Χριστόφορος.

Τα παλικάρια είναι εντελώς καθυστερημένα... Αν είναι δυνατόν. Σαν τους κατεστραμμένους τύπους που πήγαν και αγόρασαν την πρώτη μέρα το iPad και το κοπανάγανε με το ρόπαλο. Εκνευρίζομαι πολύ με την ηλιθιότητα αυτή. Πάνε και αγοράζουν ένα τηλέφωνο ή μια συσκευή και αναρωτιούνται στις πόσες φορές που θα το πετάξουν κάτω θα σπάσει.

Edited by soom

παιδια καλησπερα:)

δεν μπορω να ακουω μλκιες για σπασμενες οθονες,σκασιματα και εκρηξεις...

ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειχε βραχει πρωτα το τηλ με την σκασμενη υποδοχη του ρευματος στο μηλο της φωτο?

το εχουν παρακανει καποιοι στο νετ με τις "αναφορες" τους για προβληματικες σωνει και καλα,συσκευες:mad:

μην καθοσαστε και τους πιστευετε!!

παρτε εσεις τα νεα μηλα,για να μπορω και εγω να σας την λεω και στο μελλον :lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Λευτέρη...:X:X

sorry :O:O

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned