cddaraa Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Μέχρι 1700 με 2000€ θέλω να δώσω. Αυτό που θέλω είναι να είναι γρήγορος, μεγάλη οθόνη, μεγάλη μνήμη, καλή ανάλυση, και ποιο πολύ να έχει καλή αναπαραγωγή για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες που κατεβαζω. Από εφαρμογές υποστηρίζει πολλές? και Κατι άλλο flash player υποστηρίζει? Δεν ζητάω και παρά πολλά απλά θέλω να είναι αρκετά καλός. Σαφώς τα χρήματα είναι δικά σου και τα κάνεις ότι νομιζεις... Αλλα να δώσεις 2000ε για να πάρεις ένα τέτοιο μηχάνημα για να βλέπεις μόνο ταινίες μου ακούγεται κάπως υπερβολικο. Εντάξει αν είσαι σχεδιαστης,αρχιτέκτονας κτλ καταλαβαίνω. Εργαλειο δουλειάς. Αλλά αν είσαι ένας απλός χρήστης... ολη αυτή η ισχύς πάει χαμενη. Τι ακριβώς χρειάζεσαι απο εφαρμογές? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 μια ερωτηση και ελπιζω καποιος που ξερει κατι ας απαντησει. next week θα ειναι οι δικοι μου πεκινο υπαρχει περιπτωση βρουν το iphone 4 η χλωμο ; και κατι αλλο στην ισπανια ποτε θα παει; γιατι θα ειμαι 13 με 18 ιουλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Σαφώς τα χρήματα είναι δικά σου και τα κάνεις ότι νομιζεις... Αλλα να δώσεις 2000ε για να πάρεις ένα τέτοιο μηχάνημα για να βλέπεις μόνο ταινίες μου ακούγεται κάπως υπερβολικο. Εντάξει αν είσαι σχεδιαστης,αρχιτέκτονας κτλ καταλαβαίνω. Εργαλειο δουλειάς. Αλλά αν είσαι ένας απλός χρήστης... ολη αυτή η ισχύς πάει χαμενη. Τι ακριβώς χρειάζεσαι απο εφαρμογές? Συμφωνώ... Να δώσεις €2000 για να βλέπεις ταινίες είναι κάπως πολλά... Αγοράζεις τηλεόραση 50" και ένα Mac Mini και τα κάνεις όλα...! :rolleyes: Δεν χρειάζεται ισχύς για να κάνεις browsing, να δεις ταινίες. Χρειάζεται αν, όπως είπε ο cddaraa, είσαι αρχιτέκτονας και δουλεύεις τέτοια προγράμματα, αν είσαι προγραμματιστής και θέλεις γραφικά, αν χρειάζεσαι επεξεργασία HD video.... Κατά τα άλλα, και το Mini με VLC player, μια 42,46,50 ιντσών τηλεόραση κάνει φοβερό Browsing και βλέπεις και ταινίες ακόμα καλύτερα. Άσε που με σωστές επιλογές σου μένουν και λεφτά για Home Cinema 5.1..! :D μια ερωτηση και ελπιζω καποιος που ξερει κατι ας απαντησει. next week θα ειναι οι δικοι μου πεκινο υπαρχει περιπτωση βρουν το iphone 4 η χλωμο ; και κατι αλλο στην ισπανια ποτε θα παει; γιατι θα ειμαι 13 με 18 ιουλιου Χλωμό, καθώς δεν θυμάμαι να είναι στις πρώτες χώρες κυκλοφορίας, η οποία θα ξεκινήσει: Pre-order starts June 15. Available June 24. iPhone 4 arrives on June 24, and you can pre-order or reserve yours on June 15. To stay up to date on the latest iPhone news, enter your email address in the box to the right. http://www.apple.com/iphone/notify-me/ οπότε... Κατά τα άλλα, δεν θα αγόραζα iPhone από αλλού. Αφενός γιατί ενδεχομένως να είναι κλειδωμένο, οπότε εξαρτάσαι από το πότε θα μπορέσει κάποιος να το σπάσει (και αν, μιας και κάνουν πολλές προσπάθειες για να μην γίνεται), αφετέρου δεν έχεις εγγύηση (αν και στα προϊόντα Mac η εγγύηση είναι διεθνής, στα iPhone δεν είναι - thx Νίκο :rolleyes:) Τέλος, μην βιάζεσαι! Θεωρητικά, Αύγουστο θα είναι εδώ (όπως και πέρσι)! Το πολύ πολύ, Σεπτέμβριο! Καλό μας βράδυ! :happy: Το βρήκα: Pricing & Availability iPhone 4 comes in either black or white and will be available in the US for a suggested retail price of $199 (US) for the 16GB model and $299 (US) for the 32GB model in both Apple and AT&T’s retail and online stores, Best Buy and Wal-Mart stores. iPhone 4 will be available in the US, France, Germany, Japan and the UK on June 24 and customers can pre-order their iPhone 4 beginning Tuesday, June 15 from the Apple Online Store or reserve an iPhone 4 to pick up at an Apple Retail Store. iMovie for iPhone will be available on the App Store for just $4.99 (US). http://www.apple.com/pr/library/2010/06/07iphone.html Edited June 9, 2010 by nervous Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Καμία σχέση απλά θέλω έναν αρκετά καλό υπολογιστή να τα κάνει όλα αρκετά γρήγορα + να μπορώ να παίζω και παιχνίδια χωρίς να κολλάει και όσο να είναι θέλω να είναι γρήγορος και να έχει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών. Και με τον iMac με την μικρότερη οθόνη μια χαρά είμαι, αλλά θέλω αυτήν την φορά να έχω έναν αρκετά καλό υπολογιστή + μεγάλη οθονη. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Καμία σχέση απλά θέλω έναν αρκετά καλό υπολογιστή να τα κάνει όλα αρκετά γρήγορα + να μπορώ να παίζω και παιχνίδια χωρίς να κολλάει και όσο να είναι θέλω να είναι γρήγορος και να έχει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών. Και με τον iMac με την μικρότερη οθόνη μια χαρά είμαι, αλλά θέλω αυτήν την φορά να έχω έναν αρκετά καλό υπολογιστή + μεγάλη οθονη. Για παιχνίδια οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με windows. Δες π.χ. στο Amazon τους τίτλους που υπάρχουν για Mac. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Την καλημερα μου. Μετα το φορματ στον υπολογιστη, ξαναπερασα το iTunes, και οταν παω να βαλω custom ringtones, με το γνωστο How Το, oλα καλα μεχρι το σημειο που κανω drag and drop ή sync... Εμφανιζει παντα μονο 1.. Ειναι <30 σεκ ο χρονος τους, και σε καταληξη m4r. Deauthorize και authorize παλι δοκιμασα αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Πέρασα σήμερα μια εφαρμογή στο iPhone από το cydia ismart κάπως έτσι λεγετε και εδώ και 20 λεπτά έχει κολλήσει παταω να κλείσει τίποτα μήπως ξέρετε τι επαθε η αν θα γίνει? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Καλημέρα! Την καλημερα μου. Μετα το φορματ στον υπολογιστη, ξαναπερασα το iTunes, και οταν παω να βαλω custom ringtones, με το γνωστο How Το, oλα καλα μεχρι το σημειο που κανω drag and drop ή sync... Εμφανιζει παντα μονο 1.. Ειναι <30 σεκ ο χρονος τους, και σε καταληξη m4r. Deauthorize και authorize παλι δοκιμασα αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? Έχεις ενεργοποιημένο το manually manage music and videos; Πέρασα σήμερα μια εφαρμογή στο iPhone από το cydia ismart κάπως έτσι λεγετε και εδώ και 20 λεπτά έχει κολλήσει παταω να κλείσει τίποτα μήπως ξέρετε τι επαθε η αν θα γίνει? Κράτα πατημένο το Home και το Sleep μέχρι να σβήσει η οθόνη και μετά άστα όταν δεις το μήλο στην οθόνη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 μα φυσικα μονο με το iphone4 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Καλημέρα! Έχεις ενεργοποιημένο το manually manage music and videos; Κράτα πατημένο το Home και το Sleep μέχρι να σβήσει η οθόνη και μετά άστα όταν δεις το μήλο στην οθόνη. ναι, αλλά δεν θα μου σβηστουν ολα όσα έχω περάσει μέσα? το σκέφτηκα κι εγώ αλλά φοβάμαι να το κάνω μην μου διαγράφουν ολα Edited June 9, 2010 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 με το νεο λεο ισως?αν ειναι και οπως ακουγεται!αλλωστε το χω ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Αυτό κάνει επανεκκίνηση. Δεν σου είπα να το βάλεις σε Recovery Mode. Κρατάς και τα δύο πατημένα και τα αφήνεις και τα 2 μαζί όταν δεις το μήλο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Έχεις ενεργοποιημένο το manually manage music and videos; Ναι. Και drag and drop με ενεργοποιημενο το manually manage εχω κανει, και σε φακελο δοκιμασα να τα βαλω στην βιβλιοθηκη.. Τι να πω.. Εχω απελπιστει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Το έκανα, και δεν μου διαγραφηκε τίποτα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ναι. Και drag and drop με ενεργοποιημενο το manually manage εχω κανει, και σε φακελο δοκιμασα να τα βαλω στην βιβλιοθηκη.. Τι να πω.. Εχω απελπιστει :confused: Σε τι bitrate είναι converted τα ringtones; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Τελικά, όσο πιο πολύ βλέπω φωτογραφίες από το engadget από hands-on, τόσο πιο πολύ μου αρέσει! Αλλά στις φωτογραφίες στο site της Apple δεν μου αρέσει... :confused::wacko::worry: Καμία σχέση απλά θέλω έναν αρκετά καλό υπολογιστή να τα κάνει όλα αρκετά γρήγορα + να μπορώ να παίζω και παιχνίδια χωρίς να κολλάει και όσο να είναι θέλω να είναι γρήγορος και να έχει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών. Και με τον iMac με την μικρότερη οθόνη μια χαρά είμαι, αλλά θέλω αυτήν την φορά να έχω έναν αρκετά καλό υπολογιστή + μεγάλη οθονη. Εκτός αυτού που σου έγραψε ο Μιχάλης: Για παιχνίδια οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με windows. Δες π.χ. στο Amazon τους τίτλους που υπάρχουν για Mac. Θεωρώ λάθος να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για έναν υπολογιστή που στην τελική δεν θα αξιοποιηθεί. Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια, δυστυχώς οι Mac δεν κάνουν. Γιατί δεν παίρνεις Playstation 3 ή Xbox360 αφού θέλεις να παίζεις παιχνίδια... Βέβαια, όπως είπαμε, δικά σου είναι τα λεφτά, ότι θέλεις κάνεις... :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ετοιμος να περάσω την GM JB!Παμε για Restore σε 3.1.2 πρώτα jb με redsnow Και restore την 4.0 GM 1.5GB Root! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ετοιμος να περάσω την GM JB!Παμε για Restore σε 3.1.2 πρώτα jb με redsnow Και restore την 4.0 GM 1.5GB Root! Αυτά είναι Κωστή!!!!:lol::):D:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ετοιμος να περάσω την GM JB!Παμε για Restore σε 3.1.2 πρώτα jb με redsnow Και restore την 4.0 GM 1.5GB Root! ΚΩστή σε βλέπω έτοιμο!!! αντε να μας πεις εντυπώσεις... μόνο να μην ανατιναχτείς ε?? :wacko::wacko::p περιμένουμε τα αποτελέσματα!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 http://www.engadget.com/2010/06/09/play-snes-on-your-jailbroken-ipad-with-an-iphone-as-controller/ Καλό...! :D:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σε τι bitrate είναι converted τα ringtones; 256kbps ολα. Το θεμα ειναι οτι μου εμφανιζει μονο 1 και οχι κανενα που θα ηταν το λογικο. Βαζω 3 ας πουμε και εμφανιζει 1 οποιο θελει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Να ρωτήσω κάτι... Η έκδοση 4 του iOS που είναι διαθέσιμη στους developers επίσημα υπάρχει περίπτωση να έχει διαφορές με αυτή που θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό στις 24 ιουνίου; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Να ρωτήσω κάτι... Η έκδοση 4 του iOS που είναι διαθέσιμη στους developers επίσημα υπάρχει περίπτωση να έχει διαφορές με αυτή που θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό στις 24 ιουνίου; :) Πέρσυ η GMC 3.0 με την GM 3.0 δεν είχαν καμία διαφορα. Το αναγνωριστικό τους ήταν ακριβώς το ίδιο. Παρεμπιπτόντως αν κανένας βρεί λύση για τους μη έχοντες Mac ας ποστάρει Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 256kbps ολα. Το θεμα ειναι οτι μου εμφανιζει μονο 1 και οχι κανενα που θα ηταν το λογικο. Βαζω 3 ας πουμε και εμφανιζει 1 οποιο θελει.. Δεν παίρνει πάνω από 128. Ρίξτα κι άλλο και ξαναδοκίμασε. Να ρωτήσω κάτι... Η έκδοση 4 του iOS που είναι διαθέσιμη στους developers επίσημα υπάρχει περίπτωση να έχει διαφορές με αυτή που θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό στις 24 ιουνίου; :) Πέρα από πιθανά bugfixes λίγο απίθανο (21 διατίθεται by the way). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Λέω να προχωρήσω στην εγκατάσταση της, στο 3GS μου. Συγκεκριμένα, το αρχείο "iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw" μεγέθους ~377 είναι το σωστό; Thanks!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts