Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως, μπορείς να βρεις τα παντα εκεί. Αξίζει τον κόπο...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Αυτα ειναι τα θετικα του app store και του φαινομενου που λεγεται iPhone.

Δυστυχως ζουμε σε μια πολυ μικρη χωρα και δεν εχουμε την ευκαιρια να εκμεταλευτουμε αυτο το γεγονος για πιο ειδικα θεματα τα οποια δεν μπορουμε φυσικα να βρουμε στις διαλέξεις ξενω πανεπιστημιων.

Δεν ειναι πια και τοσο μικρος ο αριθμός κατοχων iphone στην Ελλάδα.

Πιστευω οτι αν βρεθουν οι καταλληλοι ανθρωποι να κινησουν λιγο τα νήματα, θα μπορεσουμε να εχουμε κι εμεις κατι αντιστοιχο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το μεγάλο στοίχημα είναι να περάσει εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή σε συσκευές τύπου ipad. Το κύριο θέμα προς διαχειριση εδώ είναι όλο το κύκλωμα των συγγραμμάτων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Το μεγάλο στοίχημα είναι να περάσει εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή σε συσκευές τύπου ipad. Το κύριο θέμα προς διαχειριση εδώ είναι όλο το κύκλωμα των συγγραμμάτων.

Χρειάζεται "απόδραση" και το iPad?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Αρτέμη γύρνα πίσω το κεφάλι, νομίζω σε σημαδεύει μια παντόφλα. :lol:

Καλησπέρα στην παρέα!!

Τσόκαρο θα έλεγα και μάλιστα Σαμπό....:lol::lol:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Καλησπέρα στην παρέα!!

Τσόκαρο θα έλεγα και μάλιστα Σαμπό....:lol::lol:

Μωρε και σαμπο, και σκαμπω :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Νομίζω πως το NOKIA Ν8 έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά εν αναμονή βέβαια μέχρι να το δούμε και στην πράξη... πάντως μοιάζει με την πιο ολοκληρωμένη συσκευή που έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό! είδομεν.... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

καλημερες!

Καλησπερες :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Καλησπέρα σε κυρίες, κυρίους και αναποφάσιστους/ες :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ!

Χρησιμοποιεί κανείς wirelss usb adapter για να ενισχύσει την λήψη του laptop του; Έχει ένας φίλος τριγύρω του πολλά ελεύθερα αλλά δεν τα πιάνει πάντα ή δεν διατηρεί πάντα την σύνδεση και θέλει να ενισχύσει την λήψη με μια οικονομική λύση, της τάξεως των 15€ max. Βρήκα στο skroutz κάτι TP-link αλλά δεν τα ξέρω.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλησπερες :rolleyes:

ε αναλογως τι ωρα ξυπνας:p

Κωστε τελικα το κινητο ποτε το περιμενεις? Μηπως να ρχοσουν προς jet να μη περιμενες αλλο? λεω εγω τωρα:cool:

:cool:

ε αναλογως τι ωρα ξυπνας:p

Κωστε τελικα το κινητο ποτε το περιμενεις? Μηπως να ρχοσουν προς jet να μη περιμενες αλλο? λεω εγω τωρα:cool:

μαργαριτα ευχαριστημενη απο το jet?

Μωρε και σαμπο, και σκαμπω :p

:lol:

Πλάκα πλάκα πιο πιθανό είναι το σκαμπό...:happy:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

:lol:

Πλάκα πλάκα πιο πιθανό είναι το σκαμπό...:happy:

Ένα πράμα έχω να δηλώσω όρος όλους τους κακοήθεις. Πως το σαμπο δεν ήταν σαμπο αλλά ούτε και σκαμπο. Μια σαγιοναρα μιτσουκο ήταν βρε παιδιά με διχαλα για να μπαίνει το μεγάλο δάχτυλο. :lol :lol:

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

μαργαριτα ευχαριστημενη απο το jet?

ναι, μια χαρα ειναι το κινητο! Τη γλιτωσες:lol::lol:

Αααααχ κι απο 2/6 αρχιζω εξαταστικη...και δε θελω δε θελω δε θελω δε θελω δε θελω

δε ξερω αν εγινα κατανοητη:lol::lol:

:cool:

Κώστα προσυπογράφω... Η ασχετοσύνη μερικών γυναικών σε συνδυασμό με το site του Νίκου δημιουργεί προυποθέσεις για πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες....;);) (εξάλλου η .... εμπειρία μετράει....)

@ Δημήτρη

Φίλε αν ισχύουν οι πληροφορίες που μου δώσανε από Αγγλία για προγραμματισμό εγκεφάλων ασύρματα μέσω Iphone αλλά κ δυναμομέτρηση (πως δίαολο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό ασύρματα δε μπορώ να καταλάβω, γιαυτό το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη) σε βλέπω να ξαναγοράζεις μήλο!!!

@ όλους καλημέρα!!!

Μιχαλη,αν μπορεσω να διαχειριζομαι ενσυρματα (γιατι ασυρματα το αποκλειω,απλη μπαρουφα ειναι αυτη η ειδηση) το power commander μου (εξτρα εγκεφαλος της μηχανης μου,για οσους δεν κατεχουν) πληρως,τοτε αυτος θα ειναι και ο μοναδικος λογος να αγορασω ενα μηλο!!!πραγματικα ομως ο μοναδικος!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

μετα απο 2 ωρες καταφερα και μεταμορφωσα το μαυρο μηλο μου σε ασπρο...αφου εκανα την πατατια να μη συνδεσω την κεραια στη logic board το ανοιξα ξανα (φτου κ απο την αρχη)...Ολα ομως πηγαν τελεια...τα εκανα ολα με χειρουργικη εβλαβεια...μου θυμησε τον παλιο καλο καιρο την χειρουργικης πρακτικης μου...χιχιχι...φερτε μου να κανω αισθητικες επεμβασεις στα μηλα σας...επιτελους ρε παιδια ασπρο iphone 3gs...το κακο ειναι οτι εγγυηση παπαλα...την πρωτη φορα που το ανοιξα ξεκολλησα το αυτοκολλητο do not remove με το νυστερι μου(πολυ λεπτη λεπιδα) και το κολλησα ξανα χωρις το παραμικρο στοιχειο που να υποδηλωνει παρεμβαση.την δευτερη φορα ομως απο ξεκολλα κολλα βιαστηκε...το ανταλλακτικο συνοδευοταν απο πισω λευκο καλυμα με ολα τα καλωδια,dock,μικροφωνο,ακουστικο,bezel,μπαταρια ολοκαινουρια,κεραια,κεραια gps συναρμολογημενα ηδη απο τον πωλητη...τα καλωδια,οπου αυτο ηταν εμφανες,εγραφαν apple και αριθμο ανταλλακτικου ενω η πλακετα του dock που φερει την κεραια,μικροφωνο,ακουστικο εγραφε foxconn, ενω η μπαταρια ηταν ιδια με τη μαμα(τωρα τι παιζει δεν ξερω)...To προιον ηρθε απο hong kong σε 13 ημερολογιακες ημερες και μαζι με μεταφορικα πληρωσα περι τα 60 ευρω. Αγορασα αλλα 4 ευρω το sim tray απο αγγλια,original (αναγραφεται ΙΜΕΙ συσκευης )και καινουριο, και αλλα 2 ευρω τα εργαλεια της επεμβασης...συνολο 66 ευρω(μεταφορικα δωρεαν) και σκεψου εδω ελλαδισταν σε ιντερνετομαγαζο με ανταλλακτικα iphone(μην αναφερω ονομα, αλλα σιγουρα καταλαβατε ποιο καθοτι εχω κανει αναφορα ξανα στο παρελθον) πουλαει μονο το πισω καπακι 142 ευρω(το ασπρο το εχει ακριβοτερο...), που ειναι πραγματικος μπελας να το αλλαξεις και εγγυμονει κινδυνους να βγαλεις οφ το iphone. Στη δικη μου περιπτωση μετα απο ψαξιμο 2 μηνων κατεληξα σ αυτο γιατι η εγκατασταση ηταν σαφως ευκολοτερη.κουμπωμα ξεκουμπωμα με τη βοηθεια φυσικα βιντεο και αρχειου pdf που τα ειχα διπλα μου.

Οποιος θελει πληροφοριες σε περιπτωση που το μηλο εχει βιαστει απο πτωσεις,γρατζουνιες ή θελει απλα να δωσει εναν αλλο αερα στο μηλο του ρε αδελφε, θα χαρω να του μεταφερω πληροφοριες για οτιδηποτε...

Dr.Md.PhD.Prof. Νικολαος Β. Τσαπατσαρης Επιμελητης Α' Χειρουργικης Κλινικης Apple Hospital,Infinite Loop 1,Cupertino, California,USA...

Ασχετο...χειρουργικη ξεκινησα αλλα κατεληξα να αναμενω παθολογικη ειδικοτητα...Τετοιες μ@μ@κιες μονο εγω μπορουσα να κανω...αλλα αντε τα 4 χρονια αναμονης περασαν και υπολοιπονται 18 μηνες...

Συγνωμη για το παραλληρημα μου...2 το πρωι εχοντας καταναλωσει ενα διπλο εσπρεσσο στις 9:00 και ενα redbull στις 12:00....τα νευρα μου κροσια...θα δυσκολευτω να κοιμηθω...μαλλον θα κατεβω να πλυνω αμαξι και μοτοσυκλετα...ναι δεν την παλευω...τι να κανω...ΒΟΗΘΕΙΑ...και το κακο ειναι οτι την τελευταια stedon την χρησιμοποιησα στη συζυγο μου γιατι αρχισε μουρμουρα επειδη ο καψερος θελω να παρω το μηλο 4g...

Edited by drmdtsap
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

@drmdtsap

Α ρε γιατρε μου, πρωτος εισαι στις εγχειρησεις :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μια χαρά σε βρίσκω!

Η αλήθεια είναι ότι μου βάζεις ιδέες για μετατροπή μαύρου σε άσπρο/αλουμίνιο! :lol::lol:

Υπομονή και 22/06 θα δούμε τι θα δούμε! :rolleyes::rolleyes:

@Νίκο

Το iTunesU είναι πραγματικά φοβερό... Αν είχα τον χρόνο (γιατί τελευταία όλο τρέχω), θα έβλεπα πολλά. Έχω κατεβάσει αρκετά βίντεο... Αλλά δεν έχω προλάβει! Ελπίζω μέσα στον Ιούνιο να δω αρκετά/πολλά από αυτά... :happy:

@Ktsak:

κωστα μου αχτι το χα το ατιμο το ασπρο...3 φορες που πηρα μηλο δεν καταφερα να βρω ασπρο. περιμενα παιδευτικα αλλα τα καταφερα.εχω και καβατζα το μαυρο που ειναι κατασταση βιτρινας συν τα parts αυτου...

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Υπομονή και 22/06 θα δούμε τι θα δούμε! :rolleyes::rolleyes:

Γιατι 22,Αλέξανδρε? :confused: Στις 7 δεν ανακοινώνεται το "4G"?

εκτός κι αν αναφέρεσαι αλλου :O

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Γιατι 22,Αλέξανδρε? :confused: Στις 7 δεν ανακοινώνεται το "4G"?

εκτός κι αν αναφέρεσαι αλλου

7? :confused::blink::blink::blink::blink::blink:

Κάπου έχει χαθεί λίγο η επαφή Οδυσσέα.. Ζητώ την κατανόηση και απολογούμαι για το λάθος μου... :O

Και σωστά κατάλαβες, σε αυτό αναφέρομαι!

Οχι ρε,συ κανένα πρόβλημα.Απλά νόμισα οτι άλλαξε η ημερομηνία του WWDC'10 και έκανα εγώ λάθος.

Οχι τίποτε αλλο,αλλά την έχω σταμπάρει τη μέρα στα καλεντάρια και περιμένω πως και πως-8 και σήμερα :D

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned