Te_salat Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 εμενα παλι μου αρεσει ΟΠΩΣ ειναι.... ειναι μικρο με τρομερες διαστασεις κοσμηματακι σαν το πρωτο iPhone και εχει μαλλον διπλασια αναλυση στην οθονη... δεν χρειαζομαι μεγαλητερη οθονη απο την 3.5 και ενα ενδιαφερον αρθρο... http://www.smh.com.au/digital-life/mobiles/apple-employee-outed-as-iphone-loser-20100420-sr06.html Δημητρη θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στην αποψη μου οτι προκειται για μια ηθελημενη διαροη. Η apple ειναι κορυφαια σ αυτον τον τροπο διαφημισης και νομιζω οτι αυτη τον διδαξε στην συγκεκριμενη κατηγορια. Οταν εχεις στα χερια σου ενα πρωτοτυπο δεν το ξεχνας με τιποτα. Και δεν το χρησιμοποιεις σε δημοσιους χωρους οπου βρισκεσαι με την παρεα σου και μπορει να το περιεργαστει καθενας απο τους φιλους σου. Να μην πω και για την ιδεα αυτου που το βρηκε να το παραδωσει στην πιο φημισμενη ιστοεσελιδα κλπ κλπ. Οπως και να ᾽χει η συσκευη δειχνει εξαιρετικη σε ποιοτητα αν οντως προκειται για πραγματικο μασιφ αλουμινιο και αν το πισω καπακι δεν χαρασεται με το παραμικρο. Ερχεται σε αντιθεση με τα foul plastic nexus & desire και θα πρεπει η HTC να κινηθει στα επομενα μοντελα με γνωμονα το Lenged αν θελει να κερδισει πωλησεις γιατι το κοινο ενδιαφερεται και για την εμφανιση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 μα εννοειται πως ειναι στημενο... εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο με ενδιαφερει μονο το οτι ειναι λεπτο μικρο και ποιοτικο. iWANT. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Κ μια ερώτηση ίσως χαζή.... Υπάρχει δυνατότητα-εφαρμογή σε μήλο (κατά 99% σε non jb δεν υπάρχει άρα μόνο σε jb) να μετατρέπουμε video σε μουσική?? Αλλά χωρίς να χρειαζόμαστε pc mac ktl Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ερχεται σε αντιθεση με τα foul plastic nexus & desire και θα πρεπει η HTC να κινηθει στα επομενα μοντελα με γνωμονα το Lenged αν θελει να κερδισει πωλησεις γιατι το κοινο ενδιαφερεται και για την εμφανιση. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gpGAW6L5x8U]YouTube- Nexus One- Its Scratch Resistant[/ame] :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μα δεν ειπα οτι το nexus & Desire εχουν προβλημα στο να χαρασονται. Απλα εχουν foul plastic looking. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 http://img690.imageshack.us/img690/7463/georgewithiphone.jpg τι λέτε γιαυτό τώρα; Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ, που έχω την ίδια συσκευή με τον πορθυπουργό της χώρας... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δημητρη θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στην αποψη μου οτι προκειται για μια ηθελημενη διαροη. Η apple ειναι κορυφαια σ αυτον τον τροπο διαφημισης και νομιζω οτι αυτη τον διδαξε στην συγκεκριμενη κατηγορια. Οταν εχεις στα χερια σου ενα πρωτοτυπο δεν το ξεχνας με τιποτα. Και δεν το χρησιμοποιεις σε δημοσιους χωρους οπου βρισκεσαι με την παρεα σου και μπορει να το περιεργαστει καθενας απο τους φιλους σου. Να μην πω και για την ιδεα αυτου που το βρηκε να το παραδωσει στην πιο φημισμενη ιστοεσελιδα κλπ κλπ. Οπως και να ᾽χει η συσκευη δειχνει εξαιρετικη σε ποιοτητα αν οντως προκειται για πραγματικο μασιφ αλουμινιο και αν το πισω καπακι δεν χαρασεται με το παραμικρο. Ερχεται σε αντιθεση με τα foul plastic nexus & desire και θα πρεπει η HTC να κινηθει στα επομενα μοντελα με γνωμονα το Lenged αν θελει να κερδισει πωλησεις γιατι το κοινο ενδιαφερεται και για την εμφανιση. Κωστα μην ξεχνας οτι στα 27 που βρισκεται ο συγκεκριμενος engineer της Apple,εχεις και τα μυαλα λιγο πανω απο το κεφαλι(-ποιος μιλαει,εγω ειμαι ακομη νεοτερος :p),και γενικα τετοια ολισθηματα μπορει να συμβουν.Μην πας μακρια-δες τι συμβαινει στον ελληνικο στρατο οπου καποιοι χρεωνονται οπλα & πυρομαχικα και τα χανουν. Παρολ'αυτα και γω δε θ'απεκλεια το σεναριο της σκοπιμης διαρροης,αν και ειναι κοντρα στην πολιτικη της Apple.Ομως ειναι γνωστα και τα δρακοντεια μετρα ασφαλειας/αντικατασκοπειας της Apple ( Worldwide Loyalty Team).Και μενα μου φαινεται παραξενο να παρακαμφθηκαν τοσες δικλειδες ασφαλειας,ωστε καποιος να κανει βολτες με το πρωτοτυπο... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 τι λέτε γιαυτό τώρα; Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ, που έχω την ίδια συσκευή με τον πορθυπουργό της χώρας... Και με κόκκινη θήκη!:D Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μπορει να'ναι 3G! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Και με κόκκινη θήκη!:D ε αφου ολυμπιακος ειναι.τωρα αν ειναι καλο δεν ξερω?:lol::lol::lol:ρε παιδια αυτοι το δεσανε κομποhttp://www.gsmarena.com/apple_iphone_4g-3275.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 ε αφου ολυμπιακος ειναι.τωρα αν ειναι καλο δεν ξερω?:lol::lol::lol:ρε παιδια αυτοι το δεσανε κομποhttp://www.gsmarena.com/apple_iphone_4g-3275.php τι να κάνεις ρε Τόλη, κανείς δεν είναι τέλειος:lol::D Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 http://img690.imageshack.us/img690/7463/georgewithiphone.jpg τι λέτε γιαυτό τώρα; Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ, που έχω την ίδια συσκευή με τον πορθυπουργό της χώρας... Τελειωσε θα παρω το νεο iphone. O Γιωργος εχει και macbook pro και iMac. τον βλεπω σε λιγο μελος τους φορουμ μας.:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Τελειωσε θα παρω το νεο iphone. O Γιωργος εχει και macbook pro και iMac. τον βλεπω σε λιγο μελος τους φορουμ μας.:) :lol: Μπράβο ρε Κώστα, καλό :lol::lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionast Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Με κανένα! Είναι το ποιό αξιόπιστο τηλέφωνο που είχα μέχρι τώρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς Exchange, VPN κλπ αλλά και για διασκέδαση. Παράθεση -------------- Dr. Tasos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 καλησπερα σε ολην την παλιοπαρεα:D @tesalat Κωστη,ο πρωθυπουργος,τουλαχιστον, ειναι σιγουρα ανθρωπος της τεχνολογιας κι αυτο μονο θετικο το βλεπω εγω:) τωρα κατα ποσο εμεις,ειμαστε ανθρωποι που θα κανουμε κατι μονο για να μιμηθουμε καποιους :p δεν ειναι κρυφο :lol: αν μας κανει θα το παρουμε,αν οχι,ας το χαιρονται οσοι το παρουν:D οσο για το "νεο" μηλο,μου αρεσει αλλα υστερει για μενα παρα πολυ στο μεγεθος της οθονης...το θεωρω λαθος να βγει με την ιδια,εστω,οθονη... @Νtropic Οδυσσεα φιλε μου,εμενα δεν με πειθει το πιθανον "στιγμιαιο λαθος " :lol: στημενη την βλεπω την δουλεια,για ψαρεμα εντυπωσεων ...ασε που αν ειναι κ το τελικο σχεδιο,μαλλον τσαμπα διαφημιση καναν τα αμερικανακια... @Λευτερη,φιλε μου κοντος ψαλμος,οι μερες λιγοστευουν και συχνα πυκνα θα εχουμε "διαροες" "κατα λαθος" για το νεο μηλο και τα χαρακτηριστικα του:) παντως αν στηριζεται σε αυτην την φιλοσοφια της συσκευης που ειδαμε σε αυτο το "στιγμιαιο λαθος" :lol: για μενα ειναι σε λαθος δρομο οι μηλαραδες... τα μειον : μικρη οθονη,αμφιβολου αισθητικης hardware buttons τα συν : φαινομενικα τουλαχιστον,επιτελους πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης με προσεγμενα υλικα! να μαστε καλα ολοι μας,ο καιρος της αληθειας φτανει,ας χαλαρωσουμε κι ας περιμενουμε να δουμε τι μας ετοιμαζουν οι της Apple και αυτην την φορα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Να πω την αληθεια και γω οσο περισοτερο το σκεφτομαι τοσο περισσοτερο στημενη μου φαινεται η υποθεση.Τοσα χρονια δε θυμαμαι να χε διαρρευσει ουτε Ipod Shuffle,και τωρα χασανε το 4G... Δειτε ομως κι αυτο:Ζητουν να τους επιστραφει το "απολεσθεν" http://img709.imageshack.us/img709/6851/iphonehdapplelegaltogiz.jpg Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Είμαι κάτοχος iPhone από το πρώτο release και μετά από τόσο καιρό θα το αλλάξω με το Samsung Galaxy S με το που κυκλοφορήσει... Kαι μενα ειναι η μονη συσκευη που με συγκινει απο αποψη h/w.:D Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 αρα μαλλον τσαμπα διαφημιση κανανε παλι με ενα (κατα λαθος...)"στιγμιαιο λαθος" :lol: α ρε Πασχαλη τι μας εκανες με αυτο το ατοπημα σου :lol: :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μα δεν ειπα οτι το nexus & Desire εχουν προβλημα στο να χαρασονται. Απλα εχουν foul plastic looking. Για το Desire δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω δει από κοντά, αλλά το Nexus είναι ότι πιο στιβαρό έχω πιάσει σε συσκευή! Δεν θα το έλεγα με τίποτα "foul plastic".... Ίσα ίσα που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι από μέταλο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Για το Desire δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω δει από κοντά, αλλά το Nexus είναι ότι πιο στιβαρό έχω πιάσει σε συσκευή! Δεν θα το έλεγα με τίποτα "foul plastic".... Ίσα ίσα που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι από μέταλο! :) Αν αγοράζεις μόνο smartphone, το δέχομαι αυτό που λες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Εννοείται πως μιλάω για smartphones :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Εννοείται πως μιλάω για smartphones :) Με δεδομένο ότι τα smartphone δεν φημίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους, το δέχομαι αυτό που λες και συμφωνώ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Τελειωσε θα παρω το νεο iphone. O Γιωργος εχει και macbook pro και iMac. τον βλεπω σε λιγο μελος τους φορουμ μας.:) ρε παιδια συγνωμη, αλλα απο εναν αμερικανο τι θα περιμενατε?γιατι σας κανει εντυπωση απο το γιωργακη?εξαλλου η μονδικη γλωσσα που ομιλει και δεν κανει σαρδαμ ειναι τα american english.....XIXIXIXI.....παντως ευγε...ωραια θηκη..εγω θα του προτεινω να βγαλει μια εφαρμογη στυλ ibanking για το iphone ωστε να μπορει ο καθενας να βαζει χρηματα στο λογαριασμο του κρατους....ε ρε κλωτσιες που θελουνε ολοι τους...ολα τα ευρωπαικα πακετα εγιναν ομολογα σε ελβετια,off shore, λιμουζινες, μεζονετες αντι να κατανεμηθουν σε εργα προς το οφελος του λαου μας, και τωρα μας ζητανε και τα ρεστα...τεσπα...σορρυ για το offtopic... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 http://img202.imageshack.us/img202/2514/4gs.jpg iPhone 4G: is this it? Παιδια ειναι πολυ ασχημο για να ειναι αληθινο... Δν παιζει μεεε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Αποκλείεται να είναι αυτό το iPhone 4G,κυκλοφορουν εδώ και καιρό πολλές και διάφορες φωτογραφίες του iPhone 4G,γι αυτό μην πιστεύεται ότι και αν βλέπετε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts