Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια απλή παρουσίαση λογικά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

[...]Και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω , για συγχρονισμό επαφών με τις επαφές του facebook για να πάρει φωτογραφίες και λοιπά στοιχεία, χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα; Ειχα το MyPhone+ αλλά σπασμένο και δεν το έχω αγοράσει. [...]

Εγώ το είχα κατεβάσει από το install0s ή από την Cydia (δεν θυμάμαι) το MyPhone+ και όταν το άνοιξα μου έλεγε ότι είναι σπασμένο και αν θέλω να το αγοράσω.

Υπάρχουν παρά πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση μιας CPU που θεωρώ πως δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. ;)

Ειναι εκτενης και περιπλοκη η συζητηση περι σχεδιασμου και κατασκευης CPU,Αρτεμη.Και νομιζω οτι αυτο που πρεπει να συγκρατησουμε ολοι ειναι το κειμενο στο bold ;)

Τωρα οσον αφορα στο τι θα χρησιμοποιηθει στο επομενο Iphone,κανεις δεν ειπε οτι μεταφερθει αυτουσιο το SoC του Ipad.Αλλες οι απαιτησεις και τα χαρ/κα λειτουργιας καθε συσκευης.(κατασκευαστικες απαιτησεις,θερμοκρασιες λειτουργιας,ενεργειακες απαιτησεις,μεγεθος κτλ)Ανεπισημα παντως γινεται λογος για "Α4 family of chips",οποτε τηρουμενων των αναλογιων αναμεσα στις 2 συσκευες,ξερουμε περιπου τι αλμα στις επιδοσεις να περιμενουμε.Το πιο σημαντικο για μενα ειναι το h/w σε συνδυασμο με τη διαχειριση που θα κανει το λειτουργικο,να επιτρεπει απροβληματιστο multitasking.Αυτο βλεπω ως το μεγαλυτερο στοιχημα της Apple αυτη τη στιγμη.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

http://gizmodo.com/5509821/apple-iphone-os-4-revealed-on-april-8

τωρα αυτο τι ειναι; μια πρωτη ενημερωση; παρουσιαση; πρωτα στοιχεια;

Την καλημέρα μου κ τις θερμότερες ευχές μου σ όλη την παρέα ! κ του χρόνου να είμαστε καλά κ να περνάμε καλύτερα! καλή η αποτοξίνωση απ το νετ ένα 3μερο αλλά επιστροφή στην πραγματικότητα!!!

Όσο για την παρουσίαση του OS 4 μου κανει εντύπωση που θα παρουσιαστεί τόσο βουβά..... Κάτι δε μου κολλάει, συνήθως η μηλοεταιρεία τα ανακοινώνει εν μέσω τυμπανοκρουσίας κ φανφάρες... Ιδωμεν!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την καλημέρα μου κ τις θερμότερες ευχές μου σ όλη την παρέα ! κ του χρόνου να είμαστε καλά κ να περνάμε καλύτερα! καλή η αποτοξίνωση απ το νετ ένα 3μερο αλλά επιστροφή στην πραγματικότητα!!!

....................

Καλημερα Μιχαλη, Χρονια Πολλα.

Ωραια Υπογραφη :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Καλημερα Μιχαλη, Χρονια Πολλα.

Ωραια Υπογραφη :lol:

Καλημέρα Κώστα επίσης κ του χρόνου!!!!

Ευτυχώς για την φότο έχω πάρει άδεια για πνευματικά δικαιώματα γιατί λίγο ήθελε να αρχίσουν να με βομβαρδίζουν......;):lol::lol:

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά.....χρόνια πολλά σε όλους.....

Επιστροφή στην πραγματικότητα ε?????

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Όσο για την παρουσίαση του OS 4 μου κανει εντύπωση που θα παρουσιαστεί τόσο βουβά..... Κάτι δε μου κολλάει, συνήθως η μηλοεταιρεία τα ανακοινώνει εν μέσω τυμπανοκρουσίας κ φανφάρες... Ιδωμεν!!!!!

Καλημέρα Μιχάλη και τις καλημέρες μου σε όλα τα παιδιά! Καλώς ορίσατε πίσω.

Τώρα όσον αφορά την παρουσίαση της Apple, από την στιγμή που απλά όπως ακούγεται θα δώσει μία γεύση ( κάτι σαν ένα preview ) και δεν θα παρουσιάσει εξ ολοκλήρου το λειτουργικό ή ακόμα περισσότερο δεν θα το διαθέσει κιόλας δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα τυμπανοκρουσιών και λοιπών εκδηλώσεων. :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλημέρα Μιχάλη και τις καλημέρες μου σε όλα τα παιδιά! Καλώς ορίσατε πίσω.

Τώρα όσον αφορά την παρουσίαση της Apple, από την στιγμή που απλά όπως ακούγεται θα δώσει μία γεύση ( κάτι σαν ένα preview ) και δεν θα παρουσιάσει εξ ολοκλήρου το λειτουργικό ή ακόμα περισσότερο δεν θα το διαθέσει κιόλας δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα τυμπανοκρουσιών και λοιπών εκδηλώσεων. :)

Φίλε έχεις δίκιο τώρα που το διαβάζω καλύτερα.... Όντως απ την στιγμή που θα είναι preview δε τίθεται θέμα τεράστιας προβολής! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε έχεις δίκιο τώρα που το διαβάζω καλύτερα.... Όντως απ την στιγμή που θα είναι preview δε τίθεται θέμα τεράστιας προβολής! ;)

Και μαλιστα πολυ ενδιαφερον preview!!!

Θα εξαρτηθουν πολλα απ᾽αυτο σχετικα με τις μελλοντικες επιλογες πολλων απο εμας.

Ηδη ξερουμε τι θα ειναι περιπου τα series7 απο αναλλογα preview και εχουμε στα χερια μας τις τελευταιες εκδοσεις των android μαζι με τις συσκευες που το φορουν.

Δεν ειναι τυχαιο οτι επιλεχθηκε αυτη η εποχη για την παρουσιαση του.

Οπως ειπα, εχουν ηδη παρουσιασθει τα αντιστοιχα OS των ανταγωνιστων, οποτε θα εκτεθουν αν αντιγραψουν κατι τελευταια στιγμη, συν του οτι αναγκαστικα θα διαρεουν πραγματα απο developers και εργοστασια παραγωγης hardware εξαρτηματων, οπως ηδη αρχισε να γινεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά. 2 απορίες μου ζητούν απάντηση και σίγουρα μπορεί να βρεθεί στο συγκεκριμένο thread.

1. Το outlook με το οποίο συγχρονίζουμε τις επαφές του κινητού με τον υπολογιστή είναι μέρος του office? Έχω το office 2007 στον υπολογιστή μου. Μπορώ να κατεβάσω το outlook από το google, ή πρέπει να αγοράσω την εφαρμογή? Ποιά έκδοση να κατεβάσω?

2. Που βρίσκονται οι αγοραπωλησίες στο forum?

Με αλλά λόγια δεν νομίζω πως ο ισχυρισμός σου ειναι σωστός. Επειδη το package είναι μικρότερο αυτό σημαίνει πως και η αντίστοιχη CPU θα είναι ταχύτερη. Υπάρχουν παρά πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση μιας CPU που θεωρώ πως δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. ;)

Δεν ξέρω αν πραγματικά διαφωνείς με αυτό που λέω.

Λέω πως το να βάλεις ένα CPU σε μικρότερο "κουτί" όπως έγραψε ο te-salat δεν σημαίνει πως έχεις χειρότερη απόδοση. Υπάρχουν παράγοντες που αντισταθμίζονται. Το αν έχεις διαφορετικής υλοποίησης σύστημα με άλλες ανάγκες και προδιαγραφές... είναι άλλο θέμα.

Ας επιχειρήσουμε...

καλημερα και χρονια πολλα κι απο μενα.:)

μην βιαζοσαστε.το μονο σιγουρο ειναι οτι,λογικα,θα εχουμε πολλες εκπληξεις απο ολους.

ειναι "βαρυς" ο ανταγωνισμος πλεον και αυτο μονο καλο θα μας κανει.δεν τους παιρνει για ημιμετρα πα.

οποιος ακολουθησει αυτην την λογικη,θα ειναι και ο χαμενος.και αυτο θελω να πιστευω,οτι το γνωριζουν καλα ολοι τους..

ps

300.000 ipads πουληθηκαν ηδη στην αμερικη:lol:

ρε ποσο ντενεκεδες ειναι αυτα τα αμερικανακια:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δεν ξέρω αν πραγματικά διαφωνείς με αυτό που λέω.

Λέω πως το να βάλεις ένα CPU σε μικρότερο "κουτί" όπως έγραψε ο te-salat δεν σημαίνει πως έχεις χειρότερη απόδοση. Υπάρχουν παράγοντες που αντισταθμίζονται. Το αν έχεις διαφορετικής υλοποίησης σύστημα με άλλες ανάγκες και προδιαγραφές... είναι άλλο θέμα.

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι αλλοι cpu χρησιμοποιουνται στο macbook και αλλοι στο imac. Παρολο που μπορει να ονομαστικα να εχουν τις ιδιες δυνατοτητες, ο μεγαλυτερος σε ογκο του imac αποδιδει καλυτερα.

Το ιδιο και στα pc-laptop

Οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου, συγκρινα την ταχυτητα ανοιγματος των ιδιων εφαρμογων σ ενα λαπτοπ ACER προσφατα αγορασμενο με cpu 2.2 κι ενα PC 2 ετων παλι με CPU 2.2

Και τα δυο ετρεχαν 7αρια ηταν στην ιδια κατασταση μετα απο restart και τα αποτελεσματα ηταν ολα υπερ του PC

Θελω να πω οτι οι ογκοδεστεροι cpu αποδιδουν καλυτερα απο τις μικρογραφιες που τοποθετουνται στα laptops λογο ελειψης χωρου. Δεν ειμαι τεχνικος για να δωσω ακριβη εξηγηση απλα πιθανολογω οτι στο PC οι ρυθμισεις του, επιτρεπουν να πλησιαζει το maximum γιατι εκτος απο καλυτερο αερισμο, οσο μεγαλυτερο τοσο πιο ανθεκτικα υλικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν.

Η θερμοτητα που παραγει ενας 1600αρης cpu σ᾽ενα netbook ειναι πολυ μεγαλυτερη απ᾽αυτη που παραγει ενας αντιστοιχος σε μεγαλο λαπτοπ λογο στριμογματος.

Αλλωστε εχει ειπωθει νομιζω οτι Α4 που θα τοποθετηθει στο iPhone θα ειναι διαφορετικος.

Αν διαβαζει καποιος τεχνικος hardware, ας μας διορθωσει οπου κανουμε λαθος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά. 2 απορίες μου ζητούν απάντηση και σίγουρα μπορεί να βρεθεί στο συγκεκριμένο thread.

1. Το outlook με το οποίο συγχρονίζουμε τις επαφές του κινητού με τον υπολογιστή είναι μέρος του office? Έχω το office 2007 στον υπολογιστή μου. Μπορώ να κατεβάσω το outlook από το google, ή πρέπει να αγοράσω την εφαρμογή? Ποιά έκδοση να κατεβάσω?

2. Που βρίσκονται οι αγοραπωλησίες στο forum?

Αντωνη Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη.

1. Αφου εχεις ηδη office 2007 εχεις και outlook, τρεξτο, κανε τις αρχικες ρυθμισεις και ξεκινας τη χρηση του. Δεν χρειαζεται να αγορασεις η να κατεβασεις κατι αλλο.

2. Οι αγγελιες ειναι εδω, αλλα οπως αναγραφεται και στους ΟΠΧ :

"Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 100 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην ενότητα των Αγοραπωλησιών, παρέχονται σε σχετικό κείμενο (επισημασμένο μήνυμα), που έχει δημοσιευθεί στο forum «Σχολιασμός»." :happy:

Και κατι για να γελασουμε, φοβερο αυτο που ανακαλυψε ο Περικλης : Οι 10 ipad Εντολες :lol: εδω :D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι αλλοι cpu χρησιμοποιουνται στο macbook και αλλοι στο imac. Παρολο που μπορει να ονομαστικα να εχουν τις ιδιες δυνατοτητες, ο μεγαλυτερος σε ογκο του imac αποδιδει καλυτερα.

Το ιδιο και στα pc-laptop

Οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου, συγκρινα την ταχυτητα ανοιγματος των ιδιων εφαρμογων σ ενα λαπτοπ ACER προσφατα αγορασμενο με cpu 2.2 κι ενα PC 2 ετων παλι με CPU 2.2

Και τα δυο ετρεχαν 7αρια ηταν στην ιδια κατασταση μετα απο restart και τα αποτελεσματα ηταν ολα υπερ του PC

Θελω να πω οτι οι ογκοδεστεροι cpu αποδιδουν καλυτερα απο τις μικρογραφιες που τοποθετουνται στα laptops λογο ελειψης χωρου. Δεν ειμαι τεχνικος για να δωσω ακριβη εξηγηση απλα πιθανολογω οτι στο PC οι ρυθμισεις του, επιτρεπουν να πλησιαζει το maximum γιατι εκτος απο καλυτερο αερισμο, οσο μεγαλυτερο τοσο πιο ανθεκτικα υλικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν.

Η θερμοτητα που παραγει ενας 1600αρης cpu σ?ενα netbook ειναι πολυ μεγαλυτερη απ?αυτη που παραγει ενας αντιστοιχος σε μεγαλο λαπτοπ λογο στριμογματος.

Αλλωστε εχει ειπωθει νομιζω οτι Α4 που θα τοποθετηθει στο iPhone θα ειναι διαφορετικος.

Αν διαβαζει καποιος τεχνικος hardware, ας μας διορθωσει οπου κανουμε λαθος.

Παιδιά Θα το ξανά γράψω γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητος. Το να συγκρίνουμε δυο επεξεργαστες ίδιας αρχιτεκτονικής και ίδιας συχνότητας ρολογιού που προορίζονται για δυο διαφορετικές ενεργειακές συνθήκες είναι σαν να συγκρίνουμε μήλα με πατάτες. Μπορεί το μικρότερο packaging που χρησιμοποιείται στις mobile εκδόσεις ελλείψει χώρου να οδηγεί σε σχεδιαστικές επιλογές που δεν έχουν να κάνουν καθαρά με την processing unit αλλά με ένα σωρό άλλες επιλογές όπως το μέγεθος και ο χρονισμος της cache που είναι πάνω στο chip αλλά και το bus width που χρησιμοποιείται. Η ανάγκη για χαμηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασία λειτουργειας οδηγεί σε μείωση των επιδόσεων όταν αυτή συγκριθεί με την αντίστοιχη desktop. Έκδοση. Για μένα δεν υπάρχουν θετικά στοιχεία από την χρησιμοποίηση μικρότερου package εκτός βέβαια από το προφανή πλεονέκτημα των διαστάσεων του chip. Και ξανατονιζω την πολυπλοκότητα του placement και του routing όσο μειώνονται οι διαστάσεις του package. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο κατα την σχεδίαση. Με βάση αυτό προκυπτει και το critical path της CPU και ΚΑΤ επέκταση ο χρονισμος της. ;)

Πιστεύω πως στο master που έκανα πάνω στην σχεδίαση hardware συστημάτων κάτι έμαθα. :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Ε καλά ρε Αρτεμη, που να ξέρουμε ότι έχεις και master στη σχεδίαση hardware :p:happy: εντάξει, ότι πεις ;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

..............Πιστεύω πως στο master που έκανα πάνω στην σχεδίαση hardware συστημάτων κάτι έμαθα. :)

Γιατρε μου :nagger:, υποκλινομαι :bow:

Κωστας (Pterarxos)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να γλυκοκοιτάζει το htc desire ή είμαι ο μόνος?? Περιμένω πως και πως να τα παραλάβουν οι πρώτοι που τα έχουν παραγγείλει για να ακούσω τις απόψεις τους. Πιστεύω πως θα είναι άξιος αντικαταστάτης του 3gs που με έχει βγάλει παντού ασπροπρόσωπο!
Φιλικά, Θάκης

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να γλυκοκοιτάζει το htc desire ή είμαι ο μόνος?? Περιμένω πως και πως να τα παραλάβουν οι πρώτοι που τα έχουν παραγγείλει για να ακούσω τις απόψεις τους. Πιστεύω πως θα είναι άξιος αντικαταστάτης του 3gs που με έχει βγάλει παντού ασπροπρόσωπο!

Μην βιαζεσαι, το καλοκαιρι ειναι κοντα. Ασε να βγει και το καινουριο iphone τον Ιουνιο-Ιουλιο και αφου τα δεις ολα τοτε αποφασιζεις :!:

Κωστας (Pterarxos)

Μην βιαζεσαι, το καλοκαιρι ειναι κοντα. Ασε να βγει και το καινουριο iphone τον Ιουνιο-Ιουλιο και αφου τα δεις ολα τοτε αποφασιζεις :!:

Εγώ πάντως κ το καλοκαίρι με βλέπω να κοιτάω την τσέπη μου .....:(:( μα να αποφασίσω δε θα δυσκολευτώ!!!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως κ το καλοκαίρι με βλέπω να κοιτάω την τσέπη μου .....:(:( μα να αποφασίσω δε θα δυσκολευτώ!!!:lol::lol:

Εσυ παιδι μου :lol: ησουν, εισαι και θα εισαι παντα σε σωστο δρομο :wink:

Κωστας (Pterarxos)

Καλά, εννοείται πως δε θα βάλω το χέρι στην τσέπη! Σκέφτομαι να πουλήσω το 3gs και να παραγγείλω το desire, το οποίο κοστίζει περίπου 450-460 ευρώ από Αγγλία.Όπως το βλέπω σε διάφορα reviews, πραγματικά είναι ένα απολύτως ολοκληρωμένο κινητό, με μόνο μειονέκτημα τη μπαταρία, όπως όλοι αναφέρουν.

Φιλικά, Θάκης

Πολυ καλο αλλα εχω την εντυπωση οτι παμε για ενα εξ ισου καλο iphone.

Οποτε κανε λιγο υπομονη. Αλλωστε αν το μηλο δεν ειναι αυτο που περιμενουμε, το καλοκαιρι θα κυκλοφορισει το αντιστοιχο του HD2 σε android με ακομη πιο βελτιομενο hard ware.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned