Te_salat Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτο το ειδατε ολοι,ετσι? Wishful thinking! :D Καπου εκει θα ειναι αν και κρατω επιφυλαξεις ως προς την αναλυση και τα HD video. Καλα ολα αυτα αλλα αν λειπουν βασικα πραγματα οπως το copy paste τι να τα κανω. Καθημερινα το χρησιμοποιω για να μετατρεψω αποσπασματα απο mails σε Notes & Tasks και σε πολλα αλλα. Ειναι δυνατον να εχεις υπολογιστη τσεπης χωρις copy paste? Επιπλεον δεν θα μπορω να εχω δωρεαν τοσες εφαρμογες απο το XDA με συγχρονα γραφικα οπως εχω τωρα. Πριν λιγο εγκατεστησα μια που μου δινει την δυνατοτητα να ρυθμιζω ποιες ωρες για παραδειγμα θα ειναι ανοικτο το ΒΤ, το wifi, να αλλαζει η ενταση του ηχου k.l.p. Τετοιες εφαρμογες δεν τρεχουν σε κλειδωμενα λειτουργικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ένας τύπος βλέπει στο δρόμο μια γκόμενα με τα τελειότερα... στήθη στο κόσμο. Τρελαίνεται ο τύπος οπότε την παίρνει από πίσω. Δεν αντέχει όμως, την σταματάει και της λέει: - Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 1000 λίρες. - Τι λες ρε φίλε, απαντά η γκόμενα, για ποια με πέρασες; και φεύγει. Ο τύπος δεν το βάζει κάτω, πιο πέρα την σταματά ξανά. - Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 10.000 λίρες! - Aκου να δεις, του λέει, αν δεν με παρατήσεις ήσυχη θα φωνάξω την αστυνομία. Ο τύπος συνεχίζει όμως, παραπέρα την ξανά σταματά - Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 100.000 λίρες. Η τύπισσα αρχίζει να το σκέφτεται, είναι πολλά τα λεφτά, δεν θα με γ... κιόλας και του απαντά - Αν και δεν είμαι από εκείνες, δέχομαι την πρότασή σου. Οπότε σηκώνει την μπλούζα της και ο τύπος πραγματικά τρελαίνεται, τα τελειότερα β*ζιά του κόσμου βρίσκονται στην διάθεσή του. Αρχίζει λοιπόν να τα ζουλά, να τα τραβά, να τα χαϊδεύει, να τα φιλά, να τα γλύφει, να τρίβει την μούρη του πάνω τους και γενικά να κάνει ότι μπορεί να φανταστείτε, αλλά δεν τα δαγκώνει. Η γκόμενα αρχίζει να βαριέται οπότε του λέει: - Τι θα γίνει θα τα δαγκώσεις να τελειώνουμε; Και κείνος απαντά - Μπα, που να τα βρω τοσα λεφτα... :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημέρα καλημέρα! Και όμως ξυπνησα. Αλλά και καληνύχτα. Πάω για ύπνο (ξανά)!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 ολο και με σπρωχνουν προς τα ανδροειδη με αυτες τις ειδησεις που ακουω.... εκει που κραζαμε τον steve εχει μεινει η ελπιδα μας :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημέρα παιδιά!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημέρα κ από μένα!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Γιάννη να σε ρωτήσω κάτι... Πέρα από το hardware το οποίο είναι και device specific, τι είναι αυτό που σε καρβουνιάζει στα WP7 και δε σε καρβουνιάζει στο iphone ή σε ένα android; Ρωτάω βασιζόμενος σε αυτά που ξέρουμε ότι θα ισχύουν ( ; ) για τα WP7 (όχι multitasking, όχι copy paste, όχι flash). Καλημερα. Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση. Αν οντως ισχυσουν αυτα που λες, οχι δεν θα παρω. Αλλα σαν h/w θα ειναι κορυφαια μηχανηματα. Το ελπιδοφορο ειναι οτι πχ η htc, το h/w του λεο το βαζει και σε android κινητα. Δεν ξερω τι θα κανω τελικα.... Πολλες ανακαταταξεις τελευταια.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 εμενα με καρβουνιαζει η ιδεα των 7 και μονο!τα σιχαθηκα απο την 1η μερα που τα ειδα! αντιθετα δεν θα με χαλαγε ενα μηλο η ενα ανδροιδες χωρις ομως κλειδωμενα λογισμικα και αναλογες μλκιες! επειδη ομως ολα αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας,μια χαρα ειμαι με τον λεωνιδα μου,που δεν ξερει τις φρασεις: "περιορισμος", "κλειδωμενο λογισμικο", "αναγκη pc", "κακη καμερα" "αργο UI" βεβαια λειπουν καποια πραγματα απο αυτο,αλλα κανενα (δυστυχως) δεν ειναι τελειο... ευτυχως,ειναι κ οι xda που μας δινουν,τσαμπα,απειρες νεες εφαρμογες για να ανανεωνομαστε:) βαλε λιγο και τα κακα οικονομικα,οποτε ευτυχως,μπορω να κατσω στα αυγα μου για λιγο καιρο με το HD2,χωρις περιορισμους και συμβιβασμους:) ;) πραγματικα με το λεο δεν εχω πλεον κανενα περιορισμο.μπορω και κανω τα παντα χωρις τον ομφαλιο λωρο ενος pc/imac.παντως παραμενω πιστος στον imac μου.μηλοφωνο θα παρω ξανα ΜΟΝΟ οταν το λειτουργικο του ειναι βασισμενο σε osx (κατι σαν osx mobile).οσο ευχαριστημενος ειμαι με τον Imac τοσο δυσαρεστηθηκα απο το iphone,για την χρηση που το ηθελα εγω με περιοριζε απιστευτα.βεβαια αυτο που με ενοχλει ειναι οτι στο μηλοφωνο εχουν κανει τρελη υποστηριξη.πχ εχουν βγαλει εφαρμογες ολες οι τραπεζες για i banking ενω στα wm τιποτα κ ουτε προκειται.επισης η εφαρμογη του facebook στο μηλο ηταν απιστευτη-στα wm ενα αχρηστο πραγμα.ρε γμτ μια μαμημενη συσκευη που να σε ικανοποιει πληρως δεν υπαρχει? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημερα. Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση. Αν οντως ισχυσουν αυτα που λες, οχι δεν θα παρω. Αλλα σαν h/w θα ειναι κορυφαια μηχανηματα. Το ελπιδοφορο ειναι οτι πχ η htc, το h/w του λεο το βαζει και σε android κινητα. Δεν ξερω τι θα κανω τελικα.... Πολλες ανακαταταξεις τελευταια.... Γιαννη τα πραγματα ειναι απλα. Δεν ανηκουμε πλεον στο αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνονται τα νεα windows mobiles. Εδω και πολυ καιρο λεω οτι δεν πρεπει να ειμαστε δεσμιοι κανενος λειτουργικου. Χρησιμοποιουμε αυτο που κανει καλυτερα την δουλεια μας και για οσο την κανει. Ειχα γραψει καιρο πριν, οταν πρωτο κυκλοφορησαν οι φημες για κλειστο series 7 οτι δεν θα ακολουθησω. Περιμενω να δω και το Desire, κατα ποσο εξυπηρετει τον τροπο που εχω μαθει να δουλευω τις συσκευες μου, με θετικο στοιχειο την υπαρξη του HTC Sense, η οποια HTC ειναι η μονη που εχει καταλαβει τι θελει ο χρηστης στο interface της συσκευης του. Και φυσικα περιμενω με αγωνια να ανακοινωθουν καποια εγκυρα στοιχια για το νεο iPhone OS, ωστε να δω αν οντως η apple πηρε το μυνημα. Αν ναι, θα εχει κανει ενα μεγαλο βημα στο να αυξησει κι αλλο τις πωλησεις της. Κακα τα ψεματα, ακομα και ο πολυ light χρηστης μετα απο κανα χρονο αρχιζει και ψαχνεται, μαθαινει , του δημιουργουνται αναγκες που δεν καλυπτονται ετσι οπως ειναι σημερα ενα μη JB iPhone, συν το hardware που αν και ποιοτικο, αρχιζει να δειχνει την ηλικια του. Δυστυχως η MS για μια ακομα φορα αποδεικνυει οτι τα στελεχη της πασχουν απο ελειψη φαντασιας και λειτουργουν σαν δημοσιοι υπάλληλοι. Ακομα και στα PC windows 7, οι βελτιωσεις στον τροπο λειτουργιας τους, εχουν δανειστει πολλα πραγματα απο το mac osx. Δεν παραγνωριζω οτι ειναι ενα πολυ καλο λειτουργικο, σταθεροτατο με φοβερη διαχειριση μνημης, πιθανως καλυτερη των Snow Leopard που χρησιμοποιω παραλληλα , αλλα χρειαστηκαν να αντιγραψουν τις ευκολιες των mac για να το φτιαξουν και οχι να βρουν κατι δικο τους. Το ιδιο κανουν και τωρα με το series 7 . Αντιγραφουν μια αλλη φιλοσοφια και μαλιστα στο αρχικο της σταδιο, ουτε καν σ αυτο που εχει εξεληχθει σημερα. Ειναι πολυ μακρια απ αυτο που θα ηθελε να δει ο μεσος χρηστης. Στην προσπαθεια τους να κανουν τα smartphones προσιτα στον πολυ κοσμο και να αυξησουν τα εσοδα τους απο τις απευθειας πωλησεις εφαρμογων, στερουν σημαντικες λειτουργιες που προυπηρχαν και εκαναν ολους εμας να μπορουμε να κανουμε σχεδον τα παντα χωρις να χρειαζεται να κουβαλαμε το λαπτοπ μας ακομα και στην καφεταιρεια. Ευτυχως θα συνεχισουν να υποστηριζουν τα windows 6.5 τα οποια στην νεα τους εκδοση 6.5.3 ειναι φοβερα σε finger friendly και σε αναλυση γραφικων. Καταργουν την χρηση των εικονιδιων της task bar που ηταν σχεδιασμενη για χρηση stylus. Εφαρμογες συνεχιζουν να βγαινουν καθημερινα και μαλιστα απο developers που τις ιδιες τις πωλουν στην εκδοση για ανδροειδη, ενω σε μας τις προσφερουν με donation. Σιγα σιγα εχω αρχισει να συγκεντρωνω πολλες απο τις εφαρμογες που ειχα στο iphone, με εξ ισου καλα γραφικα. Ηδη εχω ολες οσες χρησιμοποιουσα καθημερινα. Ο Οπερα 10 που δοκιμαζω αυτες τις μερες ειναι η προσωποποιηση του touch, αφου «ακουει» στο παραμικρο αγγιγμα της οθονης, συν του οτι ειναι ταχυτατος. Μενει να ενσωματωσει καποιες ελειψεις και θα ειναι πολυ κοντα στον κορυφαιο safari. Με λιγα λογια η MS καταφερε και παλι να πετυχει αυτο που ειχε κανει με τα Vista. Να αναγκασει τους δυναμικους χρηστες να παραμεινουν στην παλαιοτερη εκδοση λειτουργικου (ΧΡ). Μακαρι να υπάρχει δυνατοτητα το νεο HD3 να δεχεται τα 6.5.3 ωστε οσοι ειναι ικανοποιημενοι να συνεχισουν να εχουν βελτιομενο hardware. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημέρα στην παρέα. @drmdtsap: Πες βρε γιατρέ ότι πήρες HD2 και μεις ψάχναμε να δούμε γιατί χάθηκες από το Messi. @te_salat: Κωστή εγώ νομίζω ότι οι χρήστες των WM θα μεταφερθούν στα android. To Desire είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει αυτή τη στιγμή στη φιλοσοφία του HD2. Η MS φέρνει τα WP7 ακριβώς όπως είπες. Αντιγράφοντας κάτι άλλο και μάλιστα ούτε καν στην τωρινή μορφή του (και με πολύ χάλια τρόπο αφού ο πυρήνας των WP7 διάβαζα ότι θα είναι ίδιος με τις προηγούμενες εκδόσεις των WM). Το θέμα είναι ότι οι χρήστες WM ήταν πολύ λίγοι για να μπορούν να κρατήσουν την MS μέσα στο παιχνίδι. Τα 7άρια είναι η τελευταία της προσπάθεια. Αλλάζει τα πάντα για να πάρει κόσμο από το iphone και το android. Τονίζει τα social networks για να πείσει ότι έχει αλλάξει προσανατολισμό (διαβάστε το πρώτο μήνυμα στην παρούσα σελίδα από το γιατρό μας για το Facebook και θα καταλάβετε τι εννοώ). Σε αυτή την προσπάθεια να πηδήξει από το πλοίο πριν βουλιάξει αγνοεί αυτούς που είχαν ήδη WM. Ξέρει ότι οι περισσότεροι δεν θα ακολουθήσουν μάλλον στα WP7. Αλλά ο στόχος είναι άλλος. Είναι οι χρήστες των άλλων. Μπορεί να βγω πολύ λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι η MS επέλεξε λάθος δρόμο για να σωθεί. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πιστεύω ότι το Android για εσάς τους power/corporate users θα είναι μονόδρομος μετά την κυκλοφορία συσκευών με τα 7άρια... Απ'ότι φαίνεται οι προβλέψεις για την πορεία του Android που έγιναν πριν κανά χρόνο, θα βγουν αληθινές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πιστεύω ότι το Android για εσάς τους power/corporate users θα είναι μονόδρομος μετά την κυκλοφορία συσκευών με τα 7άρια... Απ'ότι φαίνεται οι προβλέψεις για την πορεία του Android που έγιναν πριν κανά χρόνο, θα βγουν αληθινές :) Δε νομίζω ότι πρόκειται για power/corporate users. Πρόκειται για χρήστες που απλά δε γουστάρουν τη φιλοσοφία του iPhone ή κάποια από τα στοιχεία του ή θεωρούν ότι κάτι τους λείπει σε αυτό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Με τις τωρινές επιλογές, οκ συμφωνώ. Αλλά όταν θα σε υποχρεώνουν να πάρεις τα WM7 και μάλιστα με τη μορφή που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν, τότε πιστεύω οι χρήστες θα στραφούν στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Νικο σιγα μην παρουν χρηστες απο το iPhone & android. Εδω κινδυνευουν να χασουν κι αυτους που εχουν:p Τιποτα οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου. Τα social networks δουλευουν περιφημα και στα συμβατικα λειτουργικα. Για να μεταπηδησει κανεις στα smartphones χρειαζεται κατι παραπανω απο παιχνιδια και facebook. Προσωπικα δεν ξερω αν θα παω στα android οταν ελεθει η ωρα να αλλαξω συσκευη. Θα εξαρτηθει απο την κατασταση που θα επικρατει εκεινη την στιγμη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να παω στα seven. Αρχιζω σιγα σιγα να διαβαζω τα φορουμ τους στο XDA για να δω τις δυνατοτητες παραμετροποιησης που ειναι ενα ατου μαζι με την δυνατοτητα επιλογης συσκευης απο διαφορους κατασκευαστες και πολλα μοντελα. Κατα τα αλλα ειναι μειον οτι θα εχω να αγορασω απο την αρχη εφαρμογες, τις οποιες ηδη εχω στο iphone. Τα office δυστυχως κι εδω προερχονται απο το ελειπες Quick Office. Τα προγραμματα πλοηγησης εχουν κι εδω προβληματα στο να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του λειτουργικου. Τελος παντων δεν βιαζομαστε εχουμε μια συσκευη με κορυφαιο hardware και συζηταμε απλα για το μελλον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημέρα στην παρέα. @drmdtsap: Πες βρε γιατρέ ότι πήρες HD2 και μεις ψάχναμε να δούμε γιατί χάθηκες από το Messi. @te_salat: Κωστή εγώ νομίζω ότι οι χρήστες των WM θα μεταφερθούν στα android. To Desire είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει αυτή τη στιγμή στη φιλοσοφία του HD2. Η MS φέρνει τα WP7 ακριβώς όπως είπες. Αντιγράφοντας κάτι άλλο και μάλιστα ούτε καν στην τωρινή μορφή του (και με πολύ χάλια τρόπο αφού ο πυρήνας των WP7 διάβαζα ότι θα είναι ίδιος με τις προηγούμενες εκδόσεις των WM). Το θέμα είναι ότι οι χρήστες WM ήταν πολύ λίγοι για να μπορούν να κρατήσουν την MS μέσα στο παιχνίδι. Τα 7άρια είναι η τελευταία της προσπάθεια. Αλλάζει τα πάντα για να πάρει κόσμο από το iphone και το android. Τονίζει τα social networks για να πείσει ότι έχει αλλάξει προσανατολισμό (διαβάστε το πρώτο μήνυμα στην παρούσα σελίδα από το γιατρό μας για το Facebook και θα καταλάβετε τι εννοώ). Σε αυτή την προσπάθεια να πηδήξει από το πλοίο πριν βουλιάξει αγνοεί αυτούς που είχαν ήδη WM. Ξέρει ότι οι περισσότεροι δεν θα ακολουθήσουν μάλλον στα WP7. Αλλά ο στόχος είναι άλλος. Είναι οι χρήστες των άλλων. Μπορεί να βγω πολύ λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι η MS επέλεξε λάθος δρόμο για να σωθεί. δεν κανεις καθολου λαθος Νικο,ολοι μας αυτην την εντυπωση εχουμε με την ms και τα 7αρια...οτι κανανε μλκια κι θα την πληρωσουν ακριβα το γελιο ειναι οτι θα χασουν κ αυτους τους λιγους που εχουν απομεινει... Πιστεύω ότι το Android για εσάς τους power/corporate users θα είναι μονόδρομος μετά την κυκλοφορία συσκευών με τα 7άρια... Απ'ότι φαίνεται οι προβλέψεις για την πορεία του Android που έγιναν πριν κανά χρόνο, θα βγουν αληθινές :) απο εποχης hero το ελεγα αυτο και ακομη περιμενω να το δω...ελπιζω να να αναπτυχθει και να μας δωσει οτι περιμενουμε ολοι μας... Δε νομίζω ότι πρόκειται για power/corporate users. Πρόκειται για χρήστες που απλά δε γουστάρουν τη φιλοσοφία του iPhone ή κάποια από τα στοιχεία του ή θεωρούν ότι κάτι τους λείπει σε αυτό. καπως ετσι Νικο,μονο που τουλαχιστον εμεις δεν εχουμε υπαρξιακα προβληματα για το πως θα λεγεται η συσκευη μας και τι λειτουργικο θα φοραει μεσα... μας ενδιαφερει να μας καλυπτει και να μην αποσκοπουν μονο στο να μας τα παρουν.... Με τις τωρινές επιλογές, οκ συμφωνώ. Αλλά όταν θα σε υποχρεώνουν να πάρεις τα WM7 και μάλιστα με τη μορφή που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν, τότε πιστεύω οι χρήστες θα στραφούν στο Android. με τα ανδροειδη στην τωρινη μορφη τους και την apple να μην εχει δειξει σημαδια ριζικων αλλαγων,δεν με βλεπω να κουνιεμαι απο τα wm 6.5 κ το λεο μου:) η αγορα ΔEN εχει αυτην την στιγμη μια καλυτερη προταση για να μου δωσει... ειλικρινα μιλαω,δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να ποσταρω απο το pc μου.... κανω τα παντα μεσα απο το λεο... κατεβαζω ρομς,αποσυμπιεζω,φλασαρω,επαναφερω,αλλαζω ραδιος,παιζω με το customizing χωρις καμια αναγκη του υπολογιστη! γιατι να μην ειμαι ευχαριστημενος ρε παιδια περισσοτερο απο καθε αλλη συσκευη? Νικο σιγα μην παρουν χρηστες απο το iPhone & android. Εδω κινδυνευουν να χασουν κι αυτους που εχουν:p Τιποτα οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου. Τα social networks δουλευουν περιφημα και στα συμβατικα λειτουργικα. Για να μεταπηδησει κανεις στα smartphones χρειαζεται κατι παραπανω απο παιχνιδια και facebook. Προσωπικα δεν ξερω αν θα παω στα android οταν ελεθει η ωρα να αλλαξω συσκευη. Θα εξαρτηθει απο την κατασταση που θα επικρατει εκεινη την στιγμη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να παω στα seven. Αρχιζω σιγα σιγα να διαβαζω τα φορουμ τους στο XDA για να δω τις δυνατοτητες παραμετροποιησης που ειναι ενα ατου μαζι με την δυνατοτητα επιλογης συσκευης απο διαφορους κατασκευαστες και πολλα μοντελα. Κατα τα αλλα ειναι μειον οτι θα εχω να αγορασω απο την αρχη εφαρμογες, τις οποιες ηδη εχω στο iphone. Τα office δυστυχως κι εδω προερχονται απο το ελειπες Quick Office. Τα προγραμματα πλοηγησης εχουν κι εδω προβληματα στο να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του λειτουργικου. Τελος παντων δεν βιαζομαστε εχουμε μια συσκευη με κορυφαιο hardware και συζηταμε απλα για το μελλον. πες τα ρε Κωστα.... KAΛO MEΣHMEPI ΣE OΛOYΣ:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Καλησπερες! Εμενα ρε παιδια,δεν ξερω γιατι,αλλα οι πρωτες αντιδρασεις για τα WP7S,μου φερνουν στο μυαλο τη φραση "déjà vu".Ειναι σαν να ξαναζω την κριτικη για την πρωτη εκδοση του Ιphone OS:"Δεν υποστηριζει multitasking,δεν εχει copy/cut & paste,δεν παιρνει καρτες μνημης,κτλ".Εχω την εντυπωση οτι παρασυρομαστε απο την ελλειψη χαρ/κων που εχουμε μαθει να θεωρουμε δεδομενα και αφοριζουμε ενα λειτουργικο στο συνολο του.Δεν αρνουμαι πως κι εμενα μου φανηκε αψυχολογητη η παραλειψη τοσο ουσιαστικων χαρ\κων.Ομως πιστευω οτι εχει γινει πολυ σημαντικη δουλεια κατα την αναπτυξη του λειτουργικου στο συνολο του,για να αμαυρωθει απο μια ή δυο ελλειψεις.Οπως εχω ξαναγραψει τα WP7S μοιαζουν ν'ακολουθουν πραγματικα εναν τριτο δρομο προσφεροντας μια ενοποιημενη εμπειρια MID/φορητης παιχνιδοκονσολας/PDA χρησιμοποιωντας μια καινουργια προσεγγιση κι ενα φρεσκο interface.Κι αν η MS,αποφασισε να αντιγραψει το πετυχημενο μοντελο της Apple σε ορισμενους τομεις,νομιζω οτι ειναι υποκριτικο να την κρινουμε αυστηροτερα,χρησιμοποιωντας δυο μετρα και δυο σταθμα.Και πιστευω οτι αξιζει να περιμενουμε να δουμε το τελικο προιον απο κοντα προτου βγαλουμε τελικα συμπερασματα. ;) Edited March 18, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Προσωπικά Οδυσσέα δεν κρίνω την MS και εξήγησα κιόλας γιατί πιστεύω ότι έκανε αυτή την αλλαγή και σε ποιούς χρήστες αποσκοπεί. Αν είδες παραπίσω απλά λέω ότι πλέον κάνει αυτά που κορόιδευε. Εμένα αυτή ήταν η κριτική μου. Καταλαβαίνω τον WM χρήστη γιατί τα αφορίζει τα WP7. Γιατί αυτή τη στιγμή προτιμά τα WM από το iphone γιατί του προσφέρουν κάποια πράγματα έτσι όπως τα θέλει αυτός και αρνείται να μπει στη λογική του iPhone. Τους παρόντες χρήστες η MS μάλλον θα τους χάσει και αυτοί θα πάνε στα Android. Γιατί έχουν συνηθίσει να κάνουν κάποια πράγματα με συγκεκριμένους τρόπους και έτσι θέλουν να συνεχίσουν να τα κάνουν μιας και που τα WP7 δεν θα τους αφήνουν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Εγω δεν μπορω να πω οτι και με το iphone δεν εκανα οπως ηθελα σχεδον τα παντα. Ο λογος που εφυγα ηταν μια μορφή αντίδρασης στην οποια βοηθησε και το Leo με την πληρότητα του και το hardware που σε συναρτιση με το htc sense σε κανουν νααα ξεχνάς οτι ειναι wm. Οδυσσέα δεν παραλογο να αντιδρούμε σε πραγματα οπως το copy paste. ειναι βασικότατο και μια απο τις αιτίες που ολοι εμεις εδω δεν πήγαμε νωριτερα στο iPhone. Εγω μπορώ να πω οτι απο το μοναδικο που εχω επιρεασθεί στον τροπο χρησης ειναι απο το macpro μου. Και πιστέψτε με ετσι δουλεύω και στο Leo εφαρμόζοντας αυτες τις τακτικές. Edited March 18, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Έτοιμος ένας ακόμα οδηγός: Πώς να συγχρονίσετε φωτογραφίες και βίντεο από το iTunes στο iPhone Ελπίζω να μην ενοχλεί τους mods που βάζω τα λινκς και να μη θεωρηθεί ως spam. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι ιδιαίτερα που μας βλέπω όλους μαζί :) Λοιπόν σήμερα έπαιξα για μισή ώρα με ένα Nexus One ... Ποιότητα κατασκευής άψογη και μπράβο στην HTC, αισθητική σχεδιασμού πολύ όμορφη (οι φωτογραφίες το αδικούν), αλλά σε ότι αφορά όλα τα υπόλοιπα, η γνώμη μου είναι ότι είναι πολλά υποσχόμενα, όμως αυτή τη στιγμή δεν θα συνιστούσα σε κάποιον να το χρησιμοποιήσει ως κύρια συσκευή παρά μόνο ως ένα παιχνίδι για πειραματισμό. Το συμπέρασμα, ο στίχος του Ελύτη "ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή" ... Μάλλον με το Android θα πρέπει να τα ξαναπούμε σε κανένα χρόνο ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 εγώ όταν είμουν στη φάση να το γυρίσω στο Nexus One έβαλα ένα απλό ερώτημα στον ευατό μου και αυτό κυρίως το παρατήρησα απο τα reviews και τα όμορφα features που έχει ενα λειτουργικό που εκμεταλευεται με πανεξυπνο τρόπο το search engine της Google θα μπορούσαν όλα αυτά να γίνουν στην ελλάδα, πιστεύω όχι. Π.Χ συνδιασμός barcode να βγάζει price lists και γενικές πλυροφορίες. συνδιασμοι google searchs με άψογη συνεργασία με google maps navigator (άραγε θα το δούμε στο appstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Αξιοποιώντας ευκαιρία της τελευταίας στιγμής, ο Κύριος Πτέραρχος και εγώ, προγραμματίσαμε διμερή καταρχήν συνάντηση για φαγητό ή καφέ στην Παιανία το μεσημέρι του επόμενου Σαββάτου 20/3 μεταξύ 15:00-17:30 (η τοποθεσία, η ώρα και η ημέρα είναι απόλυτα ανελαστικές για διάφορους πρακτικούς λόγους). Έτσι, σκεφτήκαμε να σας το ανακοινώσουμε, μήπως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για αξιοποίηση αυτής της έκτακτης ευκαιρίας. Αν ναι, αφήστε μήνυμα στο γνωστό χώρο για αποφυγή επιβάρυνσης του forum με αυτές τις συνεννοήσεις. Edited March 18, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 20/04 ή 20/03 ? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 20/04 ή 20/03 ? 20/03/2010 :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Προσωπικά Οδυσσέα δεν κρίνω την MS και εξήγησα κιόλας γιατί πιστεύω ότι έκανε αυτή την αλλαγή και σε ποιούς χρήστες αποσκοπεί. Αν είδες παραπίσω απλά λέω ότι πλέον κάνει αυτά που κορόιδευε. Εμένα αυτή ήταν η κριτική μου. Καταλαβαίνω τον WM χρήστη γιατί τα αφορίζει τα WP7. Γιατί αυτή τη στιγμή προτιμά τα WM από το iphone γιατί του προσφέρουν κάποια πράγματα έτσι όπως τα θέλει αυτός και αρνείται να μπει στη λογική του iPhone. Τους παρόντες χρήστες η MS μάλλον θα τους χάσει και αυτοί θα πάνε στα Android. Γιατί έχουν συνηθίσει να κάνουν κάποια πράγματα με συγκεκριμένους τρόπους και έτσι θέλουν να συνεχίσουν να τα κάνουν μιας και που τα WP7 δεν θα τους αφήνουν. Νικο,εγω αντιλαμβανομαι οτι η MS ειχε φτασει σε μια κρισιμη καμπη.Βλεποντας τα ποσοστα της να συρρικωνονται κι ακομα και τους παραδοσιακους της πελατες(corporate/power users) να της γυριζουν την πλατη συνειδητοποιησε το "ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε".Επομενως ηταν λογικο να στραφει προς τη μεριδα των καταναλωτων που πλεον χρησιμοποιουν Iphone/Android,χρησιμοποιωντας αναλογες τεχνικες προσεγγισης του concept "smartphone".Ακομα κι αν κοροιδευε τις τεχνικες αυτες.Αν λαβουμε υποψιν και τον σκληρο πυρηνα των παραδοσιακων WM χρηστων,που θ'αγοραζαν οτιδηποτε φερει το λογοτυπο της(γνωριζω τετοια ατομα ;) ),τοτε υπολογιζω πως οι χρηστες που θα χασει μ'αυτη τη στροφη της,θα ειναι συγκριτικα λιγοτεροι απο αυτους που θα κερδισει.Αυτη βεβαια ειναι προσωπικη εκτιμηση Οδυσσέα δεν παραλογο να αντιδρούμε σε πραγματα οπως το copy paste. ειναι βασικότατο και μια απο τις αιτίες που ολοι εμεις εδω δεν πήγαμε νωριτερα στο iPhone. Εγω μπορώ να πω οτι απο το μοναδικο που εχω επιρεασθεί στον τροπο χρησης ειναι απο το macpro μου. Και πιστέψτε με ετσι δουλεύω και στο Leo εφαρμόζοντας αυτες τις τακτικές. Κωστα,οχι φυσικα,δεν ειναι παραλογο.Η συγκεκριμενη λειτουργια ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο.Παραλογη ηταν η αποφαση της MS να την παραλειψει.Κι οσο διαβαζω τις επισημες δικαιολογιες της MS που λενε οτι συμφωνα με ερευενες τους "ειναι μια λειτουργια που οι καταναλωτες δεν χρησιμοποιουν" κι αντιπροτεινουν το smart linking σαν υποκαταστατο,τοσο μπερδευομαι.Ειμαι βεβαιος παντως οτι σε καμμια φαση της αναπτυξης των WP7S,δεν σκεφτηκαν οτι η επιτυχια του iphone οφειλεται στην ελλειψη του copy&paste,οποτε θα ταν καλο να το αντιγραψουν. Το δε multitasking ειναι αλλη ιστορια.Οχι πως τους δικαιολογω,αλλα ειναι ενα θεμα που χει να κανει με τη συμπεριφορα της συσκευης,τη σταθεροτητα,την αυτονομια της κτλ.Οπως και να χει εγω τους δινω το benefit of the doubt και θα περιμενω τις πρωτες κριτικες του τελικου προιοντος. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts