Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες μόνο από το παραπάνω μήνυμά σου σβήσε το quote για να μην κάνει κανείς λάθος. Εγώ το άλλαξα παραπάνω.

Και για Windows έχει επιβεβαιωθεί από τον Itchrist86.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλησπέρα...

Απλά είπα να ενημερώσω και εδώ για την νέα μας εφαρμογή...

Αποδείξεις

Ευχαριστώ...

Περιμένουμε εντυπώσεις!

Συγχαρητήρια από εμένα! Ποστάρω εδώ και όχι στο θέμα που δημιούργησες για να μείνει καθαρό από τέτοια «ανούσια» μηνύματα! Θα έχεις νέα μου μιας και έχω συλλογή πλέον από αποδείξεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι χρήσιμες.. Θα δούμε, πάντως την οργάνωση θα την κάνω, να είσαι βέβαιος!

Και πάλι μπράβο σου (σας;) και συγχαρητήρια! Και ευχαριστούμε για την πιο «προσωπική» ενημέρωση στο «Περί ανέμων»!

Και βεβαίως, το σημαντικότερο είναι η δωρεάν διάθεση. Αν και δεν θα είχα πρόβλημα (πίστεψέ με) να συμβάλω με τον οβολό μου, είναι πολύ θετικό ότι διατίθεται δωρεάν!

Δεν ξερω αν εχουν δοθει ηδη τα παρακατω,

-κυκλοφορουν νεα για τα φημολογουμενα ελαχιστα h/w specs των WinPho7 για το Chassis 1,μεταξυ των οποιων αναφερεται και ελαχιστος χρονισμος επεξεργαστη στο 1GHz.

http://www.gsmarena.com/minimum_hardware_requirements_for_windows_phone_7_revealed-news-1470.php

Συμπτωματικα,εχει πλακα που-αν και δεν τιθεται ζητημα συγκρισης-,το ιδιο κατωφλι θετουν στις απαιτησεις τους και τα Windows 7 :p :)

http://windows.microsoft.com/systemrequirements

Εννοειται,πως καλα κανει και θετει αυτες τις προδιαγραφες η MS,απο τη στιγμη που το αναλογο h/w υπαρχει και ειναι προσιτο,προκειμενου να εξασφαλστει η απροβληματιστη εμπειρια χρησης για τους καταναλωτες.Επιχειρωντας μια ατυπη συγκριση ομως,αξιζει να θυμηθουμε τα specs της πρωτης συσκευης που ετρεχε το iphone OS...(αν κι εδω πρεπει να συνυπολογιστουν κι αλλες παραμετροι,οπως η αναλυση της οθονης,η διαφοροποιηση στο h/w καθε WinMo κατασκευαστη κτλ)

-επισης τα παραδοσιακα WinMo θα μετεξελιχθουν και θα συνεχισουν να υφιστανται σε μια ή δυο παραλλαγες

http://www.engadget.com/2010/02/26/confirmed-windows-mobile-6-5-to-become-windows-phone-starter-ed/

θα χει ενδιαφερον παντως αν συνυπαρχουν στην ιδια αγορα οι διαφορες εκδοσεις και συναγωνιζονται μεταξυ τους.

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

καλημέρα σε όλη την παρέα.......

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Συγχαρητήρια από εμένα! Ποστάρω εδώ και όχι στο θέμα που δημιούργησες για να μείνει καθαρό από τέτοια «ανούσια» μηνύματα! Θα έχεις νέα μου μιας και έχω συλλογή πλέον από αποδείξεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι χρήσιμες.. Θα δούμε, πάντως την οργάνωση θα την κάνω, να είσαι βέβαιος!

Και πάλι μπράβο σου (σας;) και συγχαρητήρια! Και ευχαριστούμε για την πιο «προσωπική» ενημέρωση στο «Περί ανέμων»!

Και βεβαίως, το σημαντικότερο είναι η δωρεάν διάθεση. Αν και δεν θα είχα πρόβλημα (πίστεψέ με) να συμβάλω με τον οβολό μου, είναι πολύ θετικό ότι διατίθεται δωρεάν!

Καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η δωρεάν διάθεση έχει ως στόχο την μαζική αποδοχή από τους έλληνες χρήστες για να προχωρήσουμε και σε διάφορα updates. Όσο αφορά το θέμα των αναβαθμίσεων καλό θα ήταν να στείλετε τις επιθυμίες σας στο παρακάτω email:

iphoneapps@netcom.gr

Θα μας δώσει την δυνατότητα να αξιολογήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών και να πραγματοποιήσουμε τα ανάλογα updates.

Καλό θα ήταν τέλος να γράψετε κάτι στο review της εφαρμογής στο AppStore καθώς και να δώσετε την αξιολόγησή σας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Καλημέρα σε όλη την παρέα :)

@neo_com_3

Σε ότι αφορά την εφαρμογή αποδείξεις νομίζω ότι χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις ακόμη μέχρι να γίνει λειτουργική, οπότε καλή πρωτόλεια προσπάθεια μεν αλλά πρέπει πριν αρχίσει να τη χρησιμοποιεί κανείς σοβαρά να προστεθούν οπωσδήποτε κατηγορίες δαπανών (αποδείξεων) και διαχωρισμός του πεδίου Επωνυμία - ΑΦΜ στις συνιστώσες του, καθώς επίσης και δυνατότητες ευκολότερου χειρισμού εκτός iPhone!

Για ιδέες δείτε εδώ την πολύ καλή επίσης δωρεάν εφαρμογή της SingularLogic, η οποία δεν είναι πολύ χρηστική από το iPhone αφού χρειάζεται το safari αλλά πέραν αυτού έχει εξαιρετικές δυνατότητες. Την εφαρμογή αρχικά σύστησε ο συνάδελφος στο forum Βασίλης.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλημέρα σε όλη την παρέα :)

@neo_com_3

Σε ότι αφορά την εφαρμογή αποδείξεις νομίζω ότι χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις ακόμη μέχρι να γίνει λειτουργική, οπότε καλή πρωτόλεια προσπάθεια μεν αλλά πρέπει πριν αρχίσει να τη χρησιμοποιεί κανείς σοβαρά να προστεθούν οπωσδήποτε κατηγορίες δαπανών (αποδείξεων) και διαχωρισμός του πεδίου Επωνυμία - ΑΦΜ στις συνιστώσες του, καθώς επίσης και δυνατότητες ευκολότερου χειρισμού εκτός iPhone!

Για ιδέες δείτε εδώ την πολύ καλή επίσης δωρεάν εφαρμογή της SingularLogic, η οποία δεν είναι πολύ χρηστική από το iPhone αφού χρειάζεται το safari αλλά πέραν αυτού έχει εξαιρετικές δυνατότητες. Την εφαρμογή αρχικά σύστησε ο συνάδελφος στο forum Βασίλης.

Φίλε μου,

Αρχικά σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Κάθε άποψη είναι σεβαστή καθώς μας δίνει την

δυνατότητα να δούμε τι θα ήθελαν οι χρήστες. Όμως θα ήθελα να πω τα παρακάτω καθώς μου έδωσες το "βήμα" για να πω κάποιες λεπτομέρειες που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω στην παρουσίαση και να την επιβαρύνω :

Το πεδίο "Κατηγορία" είναι μια πληροφορία που η νομοθεσία αυτή την στιγμή ΔΕΝ το ζητάει - και δεν νομίζω να το ζητήσει ποτέ καθώς θα δεν είναι πάντα δυνατή η κατηγοριοποίηση μιας απόδειξης από ένα super market. Είναι μια επιπλέον καταχώρηση που απλά θα σε καθυστερήσει λίγο παραπάνω στην καθημερινή σου καταχώρηση. Πριν χρησιμοποιήσω την δική μας εφαρμογή, χρησιμοποιούσα μια άλλη η οποία και δεν ήταν δωρεάν - 3,99 Ευρώ - και ήταν πολύ πιο πολύπλοκη, παρέχοντας βέβαια περισσότερες δυνατότητες. Σε διαβεβαιώ πως μόλις πέρασα στην δική μας εφαρμογή τους βασικούς προμηθευτές μου - super market και λοιπά καταστήματα της περιοχής μου που κάνω τις καθημερινές μου συναλλαγές μιας και κατά κύριο λόγο αυτές θα περνάει ο χρήστης -, η καταχώρηση 10 αποδείξεων δεν μου παίρνει πάνω από 1 λεπτό!!!

Ο σκοπός της εφαρμογής είναι η δημιουργία της λίστας με τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αποφύγουμε την άσκοπη χρέωση από κάποιον λογιστή με τον γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο και όχι η δημιουργία μιας εφαρμογής τύπου PocketMoney - που το έχω αγοράσει γιατί είναι άψογο ΑΛΛΑ δεν είναι για την χρήση που προανέφερα.

Η χρήση κοινού πεδίου "Επωνυμίας & ΑΦΜ" κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση της επιχείρησης ενώ τέλος πρέπει να αναφέρω πως η Netcom Integrator είναι SingularLogic Business Center, άρα είμαι γνώστης του TaxFriend. Απλά η εφαρμογή για το iPhone έρχεται να καλύψει τα εξής : Πιο εύκολη καταχώρηση στην συσκευή - όπως είπες και εσύ δεν είναι εύκολη η χρήση μέσω του Safari στο iPhone - και δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet για την καθημερινή καταχώρηση που στην εφαρμογή "Αποδείξεις" μπορεί να γίνει κυριολεκτικά στον δρόμο...

Γνώμονας είναι η ΕΥΚΟΛΙΑ, η ΤΑΧΥΤΗΤΑ και η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΤ. Αν ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς θα δεις πόσο ικανοποιητικά κάνει αυτό για το οποίο κατασκευάσθηκε. Συμφωνώ μαζί σου για κάποιες απαραίτητες προσθήκες. Απλά δεν συμφωνώ στα θέματα...

Είμαι στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση έχεις...

Με εκτίμηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

@neo_com_3

Καλημέρα και προσωπικά :)

Οι παρατηρήσεις μου δεν είχαν σκοπό να αναδείξουν αδυναμίες της εφαρμογής ίσα ίσα να προτείνουν βελτιώσεις γιατί χρειάζεται ένα κίνημα καλών ελληνικών εφαρμογών.

Η αναφορά στην εφαρμογή της SL έγινε ακριβώς επειδή γνωρίζω τη σχέση σας και επειδή θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Σε ότι αφορά το θέμα των κατηγοριών δεν έχει νόημα να ανοίξουμε συζήτηση αν χρειάζονται ή δεν χρειάζονται αφού εδώ δεν έχει καταλήξει ακόμη το Υπουργείο Οικονομικών ποιές είναι ακριβώς οι κατηγορίες, απλώς θεωρώ ότι είναι καλή πρακτική να υπάρχει μια στοιχειώδης δυνατότητα ταξινόμησης γιατί αν πρέπει να ξεχωριστούν τελικά κάποιες αποδείξεις πως θα γίνει αυτό όταν έχουν ήδη καταχωρηθεί, ψάχνοντας μία μία ξανά από την αρχή;

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας σε κάθε περίπτωση :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Το iPad θα το παραγγείλω σίγουρα... την θήκη που βρήκα =tags&includes[]=title"]εδώ δεν νομίζω όμως ότι θα την πάρω κι αυτή!!! :lol::lol::lol:
Φιλικά Γιώργος

Το iPad θα το παραγγείλω σίγουρα... την θήκη που βρήκα =tags&includes[]=title"]εδώ δεν νομίζω όμως ότι θα την πάρω κι αυτή!!! :lol::lol::lol:

:lol: :lol::lol:

Καλησπέρα παίδες! :)

Να πω κα γω την καλησπέρα μου σε όλους!:O

Να την πεις Στέφανε! Να την πεις!

Καλησπέρα! :)

Σαν πανα μωρου φαινετε....:lol::p

android or ios or wm......who cares.....???

Καλησπερα και απο μενα :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site της Crucial;

Προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κάνω μια παραγγελία κάτι μνήμες και μου βγάζει συνέχεια cookie errors όταν πατάω να γίνει προσθήκη στο καλάθι αγορών. Δοκίμασα με 2 διαφορετικούς browsers στο iMac, με το iPhone μέσω 3G ενώ δοκίμασα και το Ευρωπαϊκό και το Αγγλικό Store της εταιρείας.

Καμία ιδέα;

Παιδια ξερετε αμα ''πεθανε'' το installous ? To ειχα και τωρα δεν λειτουργει....:(
android or ios or wm......who cares.....???

Για δες εδω

http://install0us.com/topic/1282-install0us-%E2%80%94-the-end/

αν και οπως λεει και ο puy0,η 2.5 θα συνεχισει να λειτουργει

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Παιδια ξερετε αμα ''πεθανε'' το installous ? To ειχα και τωρα δεν λειτουργει....:(

http://apptrackr.org/

Καλημέρα σ όλους κ καλό μήνα !!! η έκδοση 2.0.4 που έχω εγώ λειτουργεί κανονικότατα πάντως!!!!:ninja:

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned