Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχεις άδικο Μιχάλη, αλλά από την άλλη δεν νομίζω πως θα πρέπει να διευκολύνονται τέτοιες καταστάσεις. Ειδικά τα credit-card-based smartphones όπως το iPhone. που η πλειοψηφία των χρηστών τους είναι μικρής ηλικίας και μιας κάπως καλύτερης οικονομικής κατάστασης, πιστεύω πως θα γίνουν εύκολος στόχος ειδικά μάλιστα του "καμουφλαρισμένου" τζόγου. :(

καλημέρα σε όλους.......δεν νομίζω πως αυτοί που θέλουν να παίξουν θα παίξουν επειδή θα το έχουν σε εφαρμογή μπροστά τους. Αυτοί που θέλουν να παίξουν θα παίξουν....π.χ. δεν λέμε την γυναίκα και στο μπουκάλι να τη βάλεις άμα θέλει να γα@@@@@ει θα πάει με το πώμα!!Έτσι και εδώ αυτός που θα παίξει επειδή θα το έχει μπροστά του θα χάσει 1-2 ευρώ, ο άλλος που θα χάσει τα πολλά θα τα έχανε έτσι και αλλιώς.........

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλημέρα σας,

Υπάρχει μια διαφορά στα sex apps και τα τυχερά παιχνίδια. Στην πρώτη περίπτωση δεν είχα πει κάτι εδώ γιατί δεν θεωρώ πρόβλημα να πάρει ένας 16χρονος το iPhone και να χαζεύει βρακάκια. Είναι απόλυτα υγιές και φυσιολογικό.

Για τα τυχερά παιχνίδια όμως έχω εντελώς αντίθετη άποψη. Δεν είναι Μιχάλη ότι θα τα βρει αλλού. Ο 15άχρονος δεν επιτρέπεται να μπει στο καζίνο και δε μπορεί να τζογάρει. Δεν είναι το ίδιο με το παραπάνω.

Στην πρώτη περίπτωση το χειρότερο που θα του συμβεί του πιτσιρικά είναι κάλοι στη χούφτα. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να κλείσουν σπίτια.

Εμένα η διαφωνία μου με τα τυχερά παιχνίδια είναι καθαρά για τους ανήλικους και όχι τους ενήλικες. Οι τελευταίοι οφείλουν να σκέπτονται πιο ώριμα. Αν δεν το κάνουν είναι πρόβλημά τους. Όχι της εκάστοτε εφαρμογής.

και κάτι άσχετο....είχα διαβάσει πριν 2-3 μέρες αν θυμάμαι καλά από τον Νίκο για κάποιες εφαρμογές στο appstore που βλέπουν το μήλο σαν σκληρό δίσκο.....ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γιατί δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον???ευχαριστώ!!!!

Α και για να μην το ξεχάσω.....σηκώνουμε σήμερα την πρώτη κούπα???

Έλα μωρή Πανάθα κάνε αυτό που μόνο εσύ ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά, τώρα γινονται όλα πιο εύκολα, όσον αφορά το τζόγο. Και θα συμφωνήσω και με τον προλαλησαντα, ότι τα sex-apps μας μαραναν, που προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου εφ όσον δεν είναι παράνομα και αν κάποιος θέλει να προφυλαχθει, υπάρχουν τρόποι, όπως υπάρχει τρόπος και στο net.

Α, και καλημέραααααααααα

δώσε Βαγγελη :) ;)

Edited by loftys

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

και κάτι άσχετο....είχα διαβάσει πριν 2-3 μέρες αν θυμάμαι καλά από τον Νίκο για κάποιες εφαρμογές στο appstore που βλέπουν το μήλο σαν σκληρό δίσκο.....ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γιατί δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον???ευχαριστώ!!!!

Α και για να μην το ξεχάσω.....σηκώνουμε σήμερα την πρώτη κούπα???

Έλα μωρή Πανάθα κάνε αυτό που μόνο εσύ ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλά, τώρα γινονται όλα πιο εύκολα, όσον αφορά το τζόγο. Και θα συμφωνήσω και με τον προλαλησαντα, ότι τα sex-apps μας μαραναν, που προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου εφ όσον δεν είναι παράνομα και αν κάποιος θέλει να προφυλαχθει, υπάρχουν τρόποι, όπως υπάρχει τρόπος και στο net.

Α, και καλημέραααααααααα

δώσε Βαγγελη :) ;)

Πρώτα απ' όλα βαζελάκια ηρεμήστε :lol: :lol:

Βαγγέλη ο Κώστας είχε αναφέρει τέτοιες εφαρμογές. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ έτσι το iPhone λόγω του Dropbox και του Readdledocs. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μεταφορά οποιουδήποτε τύπου αρχείων, η αναγνώριση ως εξωτερικού δίσκου γίνεται μέσω WiFi και όχι μέσω USB. Συνδέεσαι δηλαδή στο WiFi και κάνεις upload τα αρχεία μέσω του δικτύου.

Edited by CarpeNoctum

ευχαριστώ Νίκο....

Λευτέρη δίνω.......http://www.youtube.com/watch?v=tdfUQJTQNmY

Καλημερα στην τρελοπαρεα..!!

ας πω και γω την αποψη μου οσο αφορα τον τζογο και τα sex-app..!!

oσο αφορα τον τζογο..ειμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ γιατι ειναι πολυ υπουλο πραγμα...σε γλυκανουν στην αρχη κερδιζοντας και μετα σε γδυνουν πατοκορφα...ποσο μαλλον ενα παιδακι που δεν εχει ιδεα..!!και επειδη στην χωρα μας...δεν υπαρχει σωστη παιδεια κλπ θα γινει πανικος αν προκυψει κατι τετοιο..!!

οσο αφορα τα sex-app...ολοι οι νεοι εχουν πλεον ιντερνετ...εε 1 search στο google να κανουν θα βρουν μπολικα..οποτε αυτα που δινει το appstore δεν ειναι τιποτα σε σχεση με αυτα που θα δουν σε αλλα site..!!και κατα καποιο τροπο ειναι καπως φυσιολογικο ενα αγορακι καποια στιγμη να δει και τετοια..!!δεν λεω οτι πρεπει να υπαρχουν στο appstore...αλλα απο το να τζογαρει...πολυ καλυτερα..!!

Αλέξανδρε επιασε τοπο μαλλον το μαιλ που εστειλες στην apple.

Καπου πηρε το ματι μου μια ειδηση οτι αποσυρονται οι «εφαρμογες» :lol: με sex:p

:lol::lol:

Είδες;!

Εν τω μεταξύ, μια χαρά είναι το βίντεο που τράβηξες με το HD2! Ίσως αν ήταν λίγο πιο μακρυά η κάμερα από το τηλέφωνο.. :)

εκανα ενα μικρο τεστ στο λεο για μετρηση της ταχυτητας του στο νετ...

οσο για τα wm,ανδεν σας αρεσει ρε παιδια,μην παρετε,εκει θα κολησουμε?:p

Αλεξςνδρε οτι και αν χρειαστειτε,ενοειται,εδω ειμαι εγω!

κι ας τους αλλους να λενε :)

edit

μερικα τεστ ακομη απο αλλον σερβερ.

Ρε συ Μήτσο... Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι έχεις τέτοιες ταχύτητες από 3G της Cosmote... Αν είναι δυνατόν!!!!! Όσο και να είναι, είναι τεράστια τα νούμερα...:blink:

Ο,τι ισχυει για τις "πονηρες" εφαρμογες,λογικα θα ισχυσει και για τις "τυχερες".Θα υπαρχουν φιλτρα για parental control,που θα εξασφαλιζουν την τυπικη νομικη καλυψη για την Apple(και τη Google,την MS κτλ).Κι απο κει και περα,κλασσικα,θα ισχυει το "ο,τι ειναι νομιμο,ειναι και ηθικο"...
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Κάπως έτσι, κρυμμένοι πίσω από το "parental control" έχουν καλύψει τα νώτα τους.

Απλά αίσχος να πουλιούνται τέτοια πράγματα στο AppStore. Και επιμένω τόσο για τις πονηρές όσο και για τις στοιχηματικές. Αν είναι δυνατόν. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, αυτό μας μάρανε.

Τελικά τις έχω κατοχυρώσει τις πονηρούλες ε;;; Δικιές μου! :lol::lol::happy:

την καλημερα/καλησπερα μου σε ολους :)

στο πολυ πονεμενο θεμα του τζογου,πιστευω πως η αποψη του Νικου και του Ntropic(ακομη δεν ξερουμε το ονομα σου φιλε μου :O)

περιγραφουν ολην την αληθεια γυρω απο αυτο το θεμα..

δυστυχως μπηκε (αργα η γρηγορα θα γινοταν)και αυτο το θεμα στην ζωη μας...

πρεπει ο βομβαρδισμος τηνς "ιδεας του ευκολου κερδους" να ειναι παντου μπροστα μας και θα εφευρισκουν συνεχως τροπους να το πετυχουν αυτο..

οπως και καθε πιθανο τροπο να μας τα παιρνουν...αυτη ειναι η ταση της γενιας που μεγαλωνει σημερα,καποιοι να προσπαθουν να πιασουν κοτσους τους υπολοιπους με αυτοσκοπο,τον ευκολο(και μαυρο φυσικα :mad:) πλουτο...κατι που γινοταν και παλιοτερα,αλλα με λιγοτερο ευκολα,προσιτους τροπους...αντιθετα με σημερα που,η τεχνολογια,υπαρχει,οχι για να κανει μονο την ζωη μας ευκολοτερη,αλλα να χρησιμοποιειται απο τους επιτηδειους,για κερδοσκοπια χωρις κανενα ενδοιασμο...

ολα ισωπεδωνονται μπροστα στον βωμο του χρηματος :O

@Αλεξανδρε δεν ξερω αν ειναι αληθινη η ταχυτητα που γραφτηκε απο τα τεστ,αλλα στην δουλεια στο ιντερνετ( εχουμε 1mb/sec,γιατι χρησιμοποιειται περισσοτερο το ιντρανετ,οποτε δεν ειναι αμεσης αναγκης μια μεγαλη ταχυτητα σε αυτο) το downloading,ειναι πολυ πιο αργο απο τις ταχυτητες που πιανω με το λεο:confused:

να τονισω οτι η κεραια του παροχου (cosmote) ειναι ακριβως,πανω στην ταρατσα του κτιριου μας ;)

λογω πολυ καλου σηματος 3G,το browsing/downloading μεσω κινητου,ειναι απολαυση...

@Kkalog,

Κωστα,το Dell,οπως και καθε αλλη συσκευη τετοιων τεραστιων διαστασεων,ερχεται να εδραιωσει (ετσι νομιζουν καποιοι) την τελευταια ταση,που βιωνουμε, του "οσο πιο μεγαλη οθονη,τοσο πιο καλο":wacko:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εμενα ειναι με τις ωρες του. Τωρα παει σφαιρα για παραδειγμα.

Μου δινει τα 1024kb/s που εχω στο συμβολαιο.

Με 3g ειναι σαφως ταχυτερο.

Ελυσα κατα 50% το θεμα του Dropbox κατεβαζοντας τα αρχεια μου μεσω opera.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα παιδια.

Σορρυ για το off-topic αλλα αφου σας ειχα ζητησει βοηθεια , ηθελα τωρα να κανω το πρωτο μου ποστ απο το hackintosh laptop μου να πω οτι τα ψιλοκαταφερα. Δεν λειτουργουν ολα ακομα οπως πρεπει αλλα ειμαι σε καλο δρομο.

ετσι για να περναει η ωρα:happy:

ενα θηριακι που μολις ακουει την φωνη μου τρελαινεται :D

ενας μικρος κοσμος 480lt

ειναι πολλα τα πραγματα που μπορουν να σε ηρεμησουν και να σε ξεκολησουν απο την "αρρωστεια" της τεχνολογιας...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλησπερα παιδια.

Σορρυ για το off-topic αλλα αφου σας ειχα ζητησει βοηθεια , ηθελα τωρα να κανω το πρωτο μου ποστ απο το hackintosh laptop μου να πω οτι τα ψιλοκαταφερα. Δεν λειτουργουν ολα ακομα οπως πρεπει αλλα ειμαι σε καλο δρομο.

Θυμισε μας λιγο σε τι λαπτοπ εβαλες Mac OSX :worry:?

Anyway, Συγχαρητηρια :clap:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@zaharakis

Πολύ ωραίος ο "κήπος" σου Δημήτρη, πραγματικά η ενασχόληση με τα "ζωντανά του θεού" βοηθάει να ξεφεύγει κανείς από τη σκληρή πολλές φορές καθημερινή πραγματικότητα.

Στην αρχή νόμιζα βέβαια ότι κάνατε και εσείς "μάθημα" με τον Κώστα (fanco) και έψαχνα να σας βρω στο video :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Θυμισε μας λιγο σε τι λαπτοπ εβαλες Mac OSX :worry:?

Anyway, Συγχαρητηρια :clap:

Σε packard bell easynote. Θελει ακομα λιγο δουλεια αλλα αφου δουλευει η ethernet σε πρωτη φαση καλα ειμαστε.

Παιδια το iphone εχει αυτονομο GPS δηλ μπορει να πλοηγηθει χωρις να ειναι σε συνδεση με το ιντερνετ...?
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια το iphone εχει αυτονομο GPS δηλ μπορει να πλοηγηθει χωρις να ειναι σε συνδεση με το ιντερνετ...?

Ναι με τη χρήση όμως εφαρμογών πλοήγησης (Navigon, iGo, κλπ) που δίνουν μαζί και χάρτες για να μπορεί να προβάλλεται η θέση σου στο χάρτη χωρίς να χρειάζεται το τηλέφωνο να τον κατεβάζει από το ιντερνετ (όπως για παράδειγμα κάνει το google maps).

Επίσης επειδή το κύκλωμα του GPS που χρησιμοποιεί το iPhone (και αρκετά άλλα κινητά) είναι A-GPS (assisted GPS, δηλαδή "υποβοηθούμενο") για να επιτύχει ταχύτερο κλείδωμα της θέσης του τηλεφώνου χρησιμοποιείται εκτός της πληροφορίας των δορυφόρων και η πληροφορία θέσης των κυψελών του παρόχου κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται εντός της εμβέλειας του τηλεφώνου εκείνη τη στιγμή. Αυτό μπορεί να έχει μια πολύ μικρή έως ασήμαντη κατανάλωση δεδομένων ώστε να είναι βελτιστοποιημένη η ταχύτητα κλειδώματος της θέσης και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις (πράγμα σημαντικό για πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

@zaharakis

Πολύ ωραίος ο "κήπος" σου Δημήτρη, πραγματικά η ενασχόληση με τα "ζωντανά του θεού" βοηθάει να ξεφεύγει κανείς από τη σκληρή πολλές φορές καθημερινή πραγματικότητα.

Στην αρχή νόμιζα βέβαια ότι κάνατε και εσείς "μάθημα" με τον Κώστα (fanco) και έψαχνα να σας βρω στο video :)

Κωστα με ηρεμουν πραγματικα οποτε καθομαι και τα χαζευω ειτε ασχολουμαι με την φροντιδα τους..

να μην αναφερω και την θετικη ενεργεια που εισπρατεις:)

Μπραβο Δημητρη για το μερακι σου....

Πως και δεν βλεπουμε μπασκετακι???:lol:

Ναι με τη χρήση όμως εφαρμογών πλοήγησης (Navigon, iGo, κλπ) που δίνουν μαζί και χάρτες για να μπορεί να προβάλλεται η θέση σου στο χάρτη χωρίς να χρειάζεται το τηλέφωνο να τον κατεβάζει από το ιντερνετ (όπως για παράδειγμα κάνει το google maps).

Επίσης επειδή το κύκλωμα του GPS που χρησιμοποιεί το iPhone (και αρκετά άλλα κινητά) είναι A-GPS (assisted GPS, δηλαδή "υποβοηθούμενο") για να επιτύχει ταχύτερο κλείδωμα της θέσης του τηλεφώνου χρησιμοποιείται εκτός της πληροφορίας των δορυφόρων και η πληροφορία θέσης των κυψελών του παρόχου κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται εντός της εμβέλειας του τηλεφώνου εκείνη τη στιγμή. Αυτό μπορεί να έχει μια πολύ μικρή έως ασήμαντη κατανάλωση δεδομένων ώστε να είναι βελτιστοποιημένη η ταχύτητα κλειδώματος της θέσης και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις (πράγμα σημαντικό για πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο).

Ευχαριστω πολυ,τα βρισκεις στα γνωστα ''μαγαζακια''....?Διοτι με ενδιαφερει πολυ η πλοηγηση και μαλλον θα εχω στα χερια μου το ''μηλαρακι''...........

android or ios or wm......who cares.....???

Μπραβο Δημητρη για το μερακι σου....

Πως και δεν βλεπουμε μπασκετακι???:lol:

Τι να δω Ηλια?

οποτε τους βλεπω αυτους τους 2:p θυμαμαι τα χαλια μας....

sync over the air με gmail μπορούμε να πετύχουμε; ή μονο με την συνδρομή στο mobileme (που πρωσοπικά τη θεωρώ πανάκριβη, άρε πότε θα το γυρίσω σε android)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned