Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@CarpeNoctum

Μπράβο για το post και για τη "forensic" ανάλυση Νίκο!

Το βρίσκω εξαιρετικό όχι μόνο ως προς την ουσία αλλά και σαν μήνυμα σε όλους όσους αγοράζουν το τηλέφωνο και "πλακώνονται" τις πρώτες 24 ώρες να το "σπάσουν" χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να αντιμετωπίσουν τέτοιου τύπου προβλήματα.

Όπως έλεγαν και αρχαίοι ημών(;) πρόγονοι "Ου παντός πλειν ες Κόρινθον" :)

Καλησπέρα σε όλους σας και καλό σαββατοκύριακο. Διαβάζοντας αρκετά μέσα στο forum έχω παρατηρήσει πως το iphone είναι μία συσκευή που ή έχει φανατικούς θαυμαστές, ή φανατικούς οπαδούς κατά της apple και πιο συγκεκριμένα του iphone. Το βρίσκω αρκετά "παιδιάστικο" και ανώριμο όχι το να μας αρέσει πολύ η ενασχόληση με την συσκευή της αρεσκείας μας, αλλά το να γράφουμε ολόκληρα reviews για το iphone και να το κατακρίνουμε, να συμπεριφερόμαστε και να μιλάμε σαν να το μισούμε, πραγματικά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο για συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Και φυσικά, κάτι φαίνεται από αυτό. Δεν είμαι στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρεί το καλύτερο κινητό που υπάρχει. Κατά την δική μου γνώμη μία συσκευή μπορεί να είναι καλύτερη για κάποιον, ανάλογα με τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του. Αυτό το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι πως θα ήθελα μία φορά, να έρθει κάποιος μέσα στην "έδρα" σας και να κάνει αυτά τα γνωστά reviews κατά του iphone. Με το μέρος σας θα είμαι, απλά θέλω να δω τους power users να απαντάνε με επιχειρήματα και να μην χαρίζονται στους μάλλον μελλοντικούς κατόχους και σημερινούς "τιμωρούς" αυτής της συσκευής. Είναι το πιο άμεσο thread, το πιο οικείο αυτού του forum. Μπράβο σας για την ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει, την "φιλοξενία" σας και την καλή διάθεση για απαντήσεις σε έναν τελείως αρχάριο χρήστη, ο οποίος έχει εκατοντάδες ερωτήσεις μέσα του.

Καλώς ήλθες Αντώνιε!

Όσο για τις παρατηρήσεις σου είναι πολύ σωστές αλλά όπως θα δεις ειδικά σε αυτό το χώρο δεν υπάρχει ούτε πνεύμα αντιπαράθεσης, ούτε "τσαμπουκά" με "οπαδική" λογική, παρά μόνο συζήτησης με περισσότερο ή λιγότερο χιούμορ και καλή διάθεση πάντα.

Edited by L10nH34Rt
Συνεχόμενα posts! Δεν είναι chatroom! Χρησιμοποίησε το κουμπί "Τροποποίηση"

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλησπέρα σε όλους σας και καλό σαββατοκύριακο. Διαβάζοντας αρκετά μέσα στο forum έχω παρατηρήσει πως το iphone είναι μία συσκευή που ή έχει φανατικούς θαυμαστές, ή φανατικούς οπαδούς κατά της apple και πιο συγκεκριμένα του iphone. Το βρίσκω αρκετά "παιδιάστικο" και ανώριμο όχι το να μας αρέσει πολύ η ενασχόληση με την συσκευή της αρεσκείας μας, αλλά το να γράφουμε ολόκληρα reviews για το iphone και να το κατακρίνουμε, να συμπεριφερόμαστε και να μιλάμε σαν να το μισούμε, πραγματικά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο για συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Και φυσικά, κάτι φαίνεται από αυτό. Δεν είμαι στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρεί το καλύτερο κινητό που υπάρχει. Κατά την δική μου γνώμη μία συσκευή μπορεί να είναι καλύτερη για κάποιον, ανάλογα με τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του. Αυτό το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι πως θα ήθελα μία φορά, να έρθει κάποιος μέσα στην "έδρα" σας και να κάνει αυτά τα γνωστά reviews κατά του iphone. Με το μέρος σας θα είμαι, απλά θέλω να δω τους power users να απαντάνε με επιχειρήματα και να μην χαρίζονται στους μάλλον μελλοντικούς κατόχους και σημερινούς "τιμωρούς" αυτής της συσκευής. Είναι το πιο άμεσο thread, το πιο οικείο αυτού του forum. Μπράβο σας για την ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει, την "φιλοξενία" σας και την καλή διάθεση για απαντήσεις σε έναν τελείως αρχάριο χρήστη, ο οποίος έχει εκατοντάδες ερωτήσεις μέσα του.

Αντώνη καλησπέρα. Το πρώτο bold είναι όλη η ουσία και το έχουμε επαναλάβει εδώ όλοι μας. Για μένα το iPhone είναι η συσκευή ΜΟΥ γιατί μπορώ με αυτό να κάνω πράγματα που χρειάζομαι και δε μπορώ να κάνω με άλλη συσκευή και τα θεωρώ σημαντικά. Προφανώς σε όλα αυτά προσθέτεις και κάποια άλλα πλεονεκτήματα που έχουμε αναφέρει εδώ πολλές φορές (ταχύτητα, οθόνη αφής, κλπ).

Για το δεύτερο κομμάτι που είναι σε bold εκ μέρους όλων (αν μου επιτρέπουν) σε ευχαριστώ. Κάθε ένα μέλος τους φόρουμ που έχει διάθεση να συζητήσει σοβαρά και με επιχειρήματα είναι πάντα ευπρόσδεκτο να προσφέρει τις απόψεις του όποιες και αν είναι αυτές.

Ελπίζω να σου λύσαμε τις απορίες που είχες και προφανώς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε ό,τι άλλο χρειαστείς.

@CarpeNoctum

Μπράβο για το post και για τη "forensic" ανάλυση Νίκο!

Το βρίσκω εξαιρετικό όχι μόνο ως προς την ουσία αλλά και σαν μήνυμα σε όλους όσους αγοράζουν το τηλέφωνο και "πλακώνονται" τις πρώτες 24 ώρες να το "σπάσουν" χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να αντιμετωπίσουν τέτοιου τύπου προβλήματα.

Όπως έλεγαν και αρχαίοι ημών(;) πρόγονοι "Ου παντός πλειν ες Κόρινθον" :)

Κώστα έτσι είναι. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό με τους χρήστες που ακόμα δεν ξέρουν πού βρίσκονται οι επαφές στη συσκευή να τρέχουν να το κάνουν JB απλά και μόνο για να περνάνε σπασμένες εφαρμογές. Δεν καταλαβαίνουν πολλοί ότι το JB ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν ο χρήστης δεν ξέρει να αντιμετωπίσει ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Παρακαλώ την προσοχή σας:

Χθες, παρατήρησα ένα πρόβλημα το οποίο είχα ξαναδεί και στο παρελθόν και τότε το είχα λύσει με ορισμένες απεγκαταστάσεις εφαρμογών τις οποίες δεν ξαναπέρασα ποτέ. Χθες λοιπόν, άρχισε η μπαταρία μου να αδειάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μιλάμε για περίπου 15%-20% την ώρα ενώ η συσκευή ήταν σε stand by.

Νικο πολλα κρυβουν οι σπασμενες εφαρμογές και κυριως αυτες του Cydia (σπασμενες).

Στο τελευταιο μου στησιμο δεν εχω βαλει τιποτα σπασμενο και ενω εχω ολες τις δημοφιλεις cydia εφαρμογες η μπαταρια μου τα παει περιφημα.

Με μονο το ΒΤ κλεισμενο, το βραδυ στις 6–7 ωρες που κοιμαμαι, χανω 3–4 %.

Εννοειται οτι ολα wifi, notifications, ειναι ανοικτα.

Θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα αν δεν ετρεχα συνεχως με Scheduler το iBlackList.

Για αγγελίες χρησιμοποίησε το κατάλληλο sub-forum. (Ο.Δ.)

Edited by L10nH34Rt
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εν κατακλείδι, πρώτα από όλα μην ξεχνάτε όσοι έχετε JB να αλλάζετε το Pass του Root. Τη διαδικασία την έχω δείξει πολλές φορές (πανάθεμά με).

το χεις γραψει σ αυτο τοπικ?

το λεω για να ψαξω γιατι δνε εχω ιδεα πως γινεται

:cool:

Google is your friend. ;)

http://justanotheriphoneblog.com/wordpress/iphone-tips/how-to-change-the-iphones-root-password

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Νικο πολλα κρυβουν οι σπασμενες εφαρμογές και κυριως αυτες του Cydia (σπασμενες).

Στο τελευταιο μου στησιμο δεν εχω βαλει τιποτα σπασμενο και ενω εχω ολες τις δημοφιλεις cydia εφαρμογες η μπαταρια μου τα παει περιφημα.

Με μονο το ΒΤ κλεισμενο, το βραδυ στις 6–7 ωρες που κοιμαμαι, χανω 3–4 %.

Εννοειται οτι ολα wifi, notifications, ειναι ανοικτα.

Θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα αν δεν ετρεχα συνεχως με Scheduler το iBlackList.

@nikos330

Αν ενδιαφερεσαι πουλαω την δικη μου συσκευη.

iPhone 3Gs 32g Λευκο αγρατζουνιστο τιμη 450 ευρω.

Κώστα το πρόβλημα ήταν μάλλον ότι έχοντας αφήσει το SSH ανοιχτό κόλλησα από άλλο iphone. Με τις δοκιμές που έκανα δεν έφταιγε καμία αγορασμένη επίσημη Cydia εφαρμογή και μάλλον καμία σπασμένη. Γενικά και εγώ δεν έχω σπασμένες εφαρμογές στη συσκευή. Συνήθως τις περνάω για να τις δω και αν τις θέλω τις σβήνω και μετά τις αγοράζω κανονικά. Το πρόβλημα της μπαταρίας προκλήθηκε από το Worm το οποίο πέρασε στη συσκευή τα αρχεία που ανέφερα και συγκεκριμένα το deamon. Πλέον η κατανάλωση της μπαταρίας επέστρεψε στα επίπεδα που ήταν και πριν.

Πουλάς το 3GS; Πας για Leo;

Περνάς το MobileTerminal από το Cydia. Το ανοίγεις και τρέχεις τις εξής εντολές:

su root (πατάς Return)

Ζητάει τον κωδικό τον οποίο και βάζεις. Ο default είναι "alpine". Δεν θα τον δεις να γράφεται αλλά μόλις το γράψεις πατάς Return

Γράφεις passwd και πατάς Return

Μετά θα σου ζητήσει να βάλεις το νέο κωδικό τον οποίο και βάζεις πατώντας Return όταν τον γράψεις

Μετά θα ζητήσει επιβεβαίωση. Το ξανακάνεις και πατάς πάλι Return.

Κλείνεις το Terminal, κάνεις ένα Respring και είσαι έτοιμη.

με γειες κωστή!!!!!

τον δημήτρη λέμε αλλα και εμείς δεν παμε πίσω.αν δεν έχουμε ένα wm δεν είμαστε καλά.

τα τελευταία 3 βραδυά μου τα πέρασα στηνοντας το leo.οφείλω να ομολογήσω ότι μου είχε λείψει αυτή η διαδικασία και αυτού του είδους το ξενύχτι,και εννοείτε ότι αυτή η κατάσταση ΔΕΝ

είχε λείψει στην κοπέλα μου.γύρισε και μου είπε να πουλήσω το htc και να μείνω με το μήλο αν είναι να συνεχίσω έτσι....τεσπα είναι τελικά να μην έχεις το μικρόβιο.

μωρε ας εχει χαρη που δεν ηθελα να παρω δευτερο μηλο (κανενα 3G 8αρι) οπως ψαχνει ο φιλος πιο πανω και κανα 2 γνωστοι μου, αλλοιως θα σας ελεγα εγω αν ξαναγυριζα στα WM :mad:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Περνάς το MobileTerminal από το Cydia. Το ανοίγεις και τρέχεις τις εξής εντολές:

su root (πατάς Return)

Ζητάει τον κωδικό τον οποίο και βάζεις. Ο default είναι "alpine". Δεν θα τον δεις να γράφεται αλλά μόλις το γράψεις πατάς Return

Γράφεις passwd και πατάς Return

Μετά θα σου ζητήσει να βάλεις το νέο κωδικό τον οποίο και βάζεις πατώντας Return όταν τον γράψεις

Μετά θα ζητήσει επιβεβαίωση. Το ξανακάνεις και πατάς πάλι Return.

Κλείνεις το Terminal, κάνεις ένα Respring και είσαι έτοιμη.

Νίκο αυτό που λες είναι σωστό αλλά δεν είναι αρκετό!

Ναι μεν αποκλείεις την πρόσβαση στον root (και εμποδίζεις την εγκατάσταση και εκτέλεση κακόβουλων εφαρμογών) ωστόσο για να εξασφαλίσεις απόλυτα τα προσωπικά σου δεδομένα θα πρέπει να αποκλείσεις και την πρόσβαση στον mobile και αυτό συνήθως οι περισσότεροι το παραλείπουν.

Όπως βρισκόμαστε λοιπόν στο terminal, δίνουμε την εντολή passwd και για τον χρήστη mobile και αλλάζουμε και αυτό. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον φάκελο με τις φωτογραφίες μας, στα δεδομένα που βρίσκονται στους φακέλους "Documents" των εφαρμογών μας και γενικότερα στο σύστημα αρχείων του χρήστη mobile.

Περικλή το έχω διαβάσει αυτό, αλλά έτσι δεν περιορίζεις την πρόσβαση και σε κάποιες εφαρμογές που τραβάνε στοιχεία από εκεί; Ή δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα;

Κανένα απολύτως, οι εφαρμογές (αν δεν κάνω λάθος) δεν χρησιμοποιούν το password για να επικοινωνήσουν με το σύστημα.

Δεν είχα πρόβλημα μέχρι στιγμής με κάποια εφαρμογή και έχω αλλάξει το password από την ημέρα που προστέθηκε ο χρήστης mobile στο σύστημα της συσκευής.

Ωραία. Θα εφαρμοστεί άμεσα. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Να ξέρεις γενικά ότι τα community sources του Cydia είναι ακίνδυνα και είναι μάλλον απίθανο να προέρχεται το worm από τα πακέτα που περιέχονται σε αυτά. Μπορείς άλλωστε μέσα από το Cydia να δεις πως κατανέμονται τα αρχεία στους φακέλους του συστήματος μετά την εγκατάσταση των πακέτων (από το FileSystem content).

Τη "ζημιά" θα σ' την κάνουν τα sources που προσθέτεις ο ίδιος και πολύ πιθανόν οι σπασμένες.

Ή κάποιος αρκετά επιδέξιος σε μία καφετέρια που θα ανιχνεύσει την IP address σου.

Περικλη αυτο το 2ο που λες οτι πρεπει να αλλαξουμε, περιγραφεται στο site που μου εδωσες? ειναι δηλ. αυτο?

# The second primary admin account for the iPhone is called root – so now you need to change that as well.

# Type this to switch to the root user: login root

# You’ll be prompted for the root user’s current password. Enter this: alpine

# Type this to start the password change routine again: passwd

# Enter the old password for root (it is ‘alpine’, same as for the mobile user) and enter your desired new password twice, just as you did for the mobile account

Για το δεύτερο κομμάτι που είναι σε bold εκ μέρους όλων (αν μου επιτρέπουν) σε ευχαριστώ. Κάθε ένα μέλος τους φόρουμ που έχει διάθεση να συζητήσει σοβαρά και με επιχειρήματα είναι πάντα ευπρόσδεκτο να προσφέρει τις απόψεις του όποιες και αν είναι αυτές.

Ελπίζω να σου λύσαμε τις απορίες που είχες και προφανώς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε ό,τι άλλο χρειαστείς.

Εγώ δεν σου επιτρέπω.. :p :D

Και δεν έχω καμία διάθεση να λύσω κανενός τις απορίες! :lol:

Κώστα έτσι είναι. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό με τους χρήστες που ακόμα δεν ξέρουν πού βρίσκονται οι επαφές στη συσκευή να τρέχουν να το κάνουν JB απλά και μόνο για να περνάνε σπασμένες εφαρμογές. Δεν καταλαβαίνουν πολλοί ότι το JB ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν ο χρήστης δεν ξέρει να αντιμετωπίσει ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Αυτό το πράγμα εμένα μου την βαράει στα νεύρα όμως.. Κάθε φορά, είτε το λένε iPhone και Jailbreak, είτε WinMo (HTC) και HSPL δεν μπορώ να το καταλάβω. Να θέλει κάποιος να πάρει στο πιάτο έναν οδηγό με 5 γραμμές κειμένου-οδηγίες και 2 φωτογραφίες, 2 link με βιβλιοθήκες σπασμένων προγραμμάτων (λέγε appulo, ipmart, etc) και δώστου να φορτώνουν σπασμένα και στην τελική να μην τα ανοίγουν ποτέ. Γενικά, μου την σπάει η νοοτροπία πολλών χρηστών να μην δέχονται να πληρώσουν για ορισμένα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Το καταλαβαίνω, αλλά με ενοχλεί και με εκνευρίζει πάρα πολύ. Ειδικά στο iPhone, που το κόστος είναι μηδαμινό και η υποστήριξη τρομερή (με updates των εφαρμογών, ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και δυνατοτήτων, κλπ).

Αν ενδιαφερεσαι πουλαω την δικη μου συσκευη.

iPhone 3Gs 32g Λευκο αγρατζουνιστο τιμη 450 ευρω.

Ορίστε; :confused:

Μαργαρίτα, ντροπή... :p

Νίκο αυτό που λες είναι σωστό αλλά δεν είναι αρκετό!

Ναι μεν αποκλείεις την πρόσβαση στον root (και εμποδίζεις την εγκατάσταση και εκτέλεση κακόβουλων εφαρμογών) ωστόσο για να εξασφαλίσεις απόλυτα τα προσωπικά σου δεδομένα θα πρέπει να αποκλείσεις και την πρόσβαση στον mobile και αυτό συνήθως οι περισσότεροι το παραλείπουν.

Όπως βρισκόμαστε λοιπόν στο terminal, δίνουμε την εντολή passwd και για τον χρήστη mobile και αλλάζουμε και αυτό. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον φάκελο με τις φωτογραφίες μας, στα δεδομένα που βρίσκονται στους φακέλους "Documents" των εφαρμογών μας και γενικότερα στο σύστημα αρχείων του χρήστη mobile.

Περικλή το έχω διαβάσει αυτό, αλλά έτσι δεν περιορίζεις την πρόσβαση και σε κάποιες εφαρμογές που τραβάνε στοιχεία από εκεί; Ή δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα;

Να ξέρεις γενικά ότι τα community sources του Cydia είναι ακίνδυνα και είναι μάλλον απίθανο να προέρχεται το worm από τα πακέτα που περιέχονται σε αυτά. Μπορείς άλλωστε μέσα από το Cydia να δεις πως κατανέμονται τα αρχεία στους φακέλους του συστήματος μετά την εγκατάσταση των πακέτων (από το FileSystem content).

Τη "ζημιά" θα σ' την κάνουν τα sources που προσθέτεις ο ίδιος και πολύ πιθανόν οι σπασμένες.

Ή κάποιος αρκετά επιδέξιος σε μία καφετέρια που θα ανιχνεύσει την IP address σου.

Θέλετε να μοιραστείτε τις πληροφορίες αυτές λίγο πιο αναλυτικά με εμάς τους «αδαείς»;

Καλησπέρα στην παρέα!

Ανέβασα ένα δεύτερο βίντεο στο qik με το «Καστρινό Καρναβάλι»!! Καστρινό εκ του Κάστρου (Κάστρο του Κουλέ, ένα ενετικό κάστρο στο Ηράκλειο, βλ. επισυναπτόμενη φωτογραφία), και έτσι λέγανε παλαιότερα (συνεχίζεται ακόμα και σήμερα) να ονομάζουν το Ηράκλειο. Αποφάσισαν φέτος να κάνουν και εδώ παρέλαση καρναβαλιού, στα πρότυπα του Ρεθύμνου. Και καλά το κάνανε. Χαμός! Πέρασα με το αυτοκίνητο (από εκεί έχω τραβήξει το βίντεο). Θα δείτε την Πλατεία Ελευθερίας, την κεντρική πλατεία στο Ηράκλειο (σαν να λέμε Πλατεία Συντάγματος), το ξενοδοχείο/κινηματογραφοθέατρο Αστόρια Capsis (ή σκέτο Αστόρια, αυτό το κτήριο το άσπρο) που αποτελεί κομβικό σημείο στο Ηράκλειο (ραντεβού στην «Αστόρια» είναι πολύ κλασικό στο Ηράκλειο). Σκοπεύω να ανεβάσω μερικές σκηνές από το Ηράκλειομ να αναδείξω λίγο τις λίγες ομορφιές του (είναι πράγματι μια πολύ άσχημη πόλη, με την χειρότερη ρυμοτομία που μπορεί να δει κάποιος), αλλά είναι πολύ ζωντανή.

Σκοπεύω να ανεβάσω μια μέρα και ολόκληρη την διαδρομή που κάνω κάθε μέρα με το αυτοκίνητο, από το σπίτι ως το Πανεπιστήμιο (και βέβαια, φωτογραφίες και πλάνα τους Πανεπιστημίου που είναι σε άριστη κατάσταση συγκρινόμενο με τα υπόλοιπα ελληνικά). Αυτά από εμένα!!!

:angry::angry::angry:

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές στα top charts των paid apps;;

Μα παίρνουν το iPhone γιαααα....:X

Και δείτε και στην περιγραφή... Αν είναι δυνατόν.... :mad:

http://img5.imageshack.us/img5/3585/screenshot20100206at453.png

Και μετά λέει η Apple ότι δεν θέλει το flash γιατί δίνει πρόσβαση σε σελίδες με πορνό;; και επιτρέπει την πώληση, τονίζω πώληση, τέτοιων εφαρμογών....

Περικλη αυτο το 2ο που λες οτι πρεπει να αλλαξουμε, περιγραφεται στο site που μου εδωσες? ειναι δηλ. αυτο?

# The second primary admin account for the iPhone is called root – so now you need to change that as well.

# Type this to switch to the root user: login root

# You’ll be prompted for the root user’s current password. Enter this: alpine

# Type this to start the password change routine again: passwd

# Enter the old password for root (it is ‘alpine’, same as for the mobile user) and enter your desired new password twice, just as you did for the mobile account

Αυτό αναφέρεται στον user root και όχι στον mobile user που έκανε αναφορά ο Περικλής. H διαδικασία πάντως είναι η ίδια με την μόνη διαφορά ότι δεν χρειάζεται να συν δεθείς σαν root με την εντολή su root. ;)

:angry::angry::angry:

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές στα top charts των paid apps;;

Μα παίρνουν το iPhone γιαααα....:X

Και δείτε και στην περιγραφή... Αν είναι δυνατόν.... :mad:

http://img5.imageshack.us/img5/3585/screenshot20100206at453.png

Και μετά λέει η Apple ότι δεν θέλει το flash γιατί δίνει πρόσβαση σε σελίδες με πορνό;; και επιτρέπει την πώληση, τονίζω πώληση, τέτοιων εφαρμογών....

Δυστυχώς φίλε μου η κονόμα είναι άτιμο πράμα. Αφού αυτό πουλάει αυτό θα πλασάρουν.

Edited by L10nH34Rt
LOL :p Συνεχόμενα posts! Δεν είναι chatroom! Χρησιμοποίησε το κουμπί "Τροποποίηση"

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Δυστυχώς φίλε μου η κονόμα είναι άτιμο πράμα. Αφού αυτό πουλάει αυτό θα πλασάρουν.

Ρε συ Αρτέμη (έτσι δεν σε λένε;:confused:), μαζί σου, πουλάει η τσόντα, οι κwλοι, βυζιά και ότι σκατά βάζουν και πουλάνε σε τέτοιες εφαρμογές. Αλλά δεν τα προωθεί η Apple αυτά... Επίσης, όταν δίνουν σαν επιχείρημα ότι με το flash (μεταξύ άλλων) αποκτάς πρόσβαση σε πορνό σελίδες και τέτοια και δεν τους αρέσει, το να εγκρίνουν εφαρμογές για πώληση στο AppStore, που έχουν πρόσβαση μικρά παιδιά (14, 13, 15 χρονών) και άνθρωποι με καρδιά (:lol::lol:), φάσκεις και αντιφάσκεις. Και αυτό μου την βαράει στα νεύρα...:mad:

Το να κοτσάρεις ένα +18 και την προειδοποίηση ότι το περιεχόμενο είναι για παιδιά άνω των 17 στο iTunes εμένα δεν μου λέει τίποτα. Αυτά είναι μαλακίεs για να έχουν καλυμμένα τα νώτα τους...

Και η κατάσταση μόλις έγινε χειρότερη..

http://img15.imageshack.us/img15/6043/screenshot20100206at508.png

μιλάμε για βιομηχανία και εδώ... :mad::mad::mad:

Edited by L10nH34Rt
Συνεχόμενα posts! Δεν είναι chatroom! Χρησιμοποίησε το κουμπί "Τροποποίηση

Και η κατάσταση μόλις έγινε χειρότερη..

http://img15.imageshack.us/img15/6043/screenshot20100206at508.png

μιλάμε για βιομηχανία και εδώ... :mad::mad::mad:

μιλαμε για ξεφτιλα Αλεξανδρε....φυσικα δεν χρειαζεται να δινουμε σημασια σε αυτες μιας και μονο διαφημιση μπορεις να τους κανεις διαδιδοντας τις....

τις εχω δει καιρο τωρα αλλα δεν αναφερθηκα,γιατι το θεωρησα πολυ να ασχοληθω (εστω και ετσι) με αυτην την καταντια του app store....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αυτο είναι απόλυτα σωστό. Οι επίσημες cydia εφαρμογές είναι ελεγμενες και ακόμα περισσότερο αυτές που υπάρχουν στην λίστα της πρώτης σελίδας δωρεάν και εμπορικές.

Οι πιο επικίνδυνες κατα την γνώμη μου είναι οι σπασμενες cydia.

Ειδικά με μια απ αυτές είχα προβλήματα και η Πλάκα είναι ότι την είχα αγοράσει όταν είχα το 3g. Πρόκειται για το ismartdialer. Παρ όλο που τους έστειλα 3 mails για να μου αλλάξουν το activation key επειδή πουλησα την συσκευή με αγνόησαν. Οπότε την έβαλα σπασμένη και άρχισαν τα προβλήματα μέχρι που την πέταξα.

@Soom

Αλεξάνδρεια τα έχω πάρει με κάποια πράγματα και από την στιγμή που η λύση είναι «φυγε αν δεν συμφωνείς» λέω να την κάνω γιατί όσο περισσότερες συσκευές apple αγοράζω τόσο θα μπαίνω πιο βαθιά και θα απομακρινεται η έξοδος.

Είδες και μόνος σου. Αν ψάξεις το app store είναι γεμάτο με τσοντο εφαρμογές. Και μάλιστα το κομμάτι: books

Εχω βάλει αγγελία για ανταλλαγή με hd2

Μπορώ να ζήσω και χωρίς iPhone.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μιλαμε για ξεφτιλα Αλεξανδρε....φυσικα δεν χρειαζεται να δινουμε σημασια σε αυτες μιας και μονο διαφημιση μπορεις να τους κανεις διαδιδοντας τις....

τις εχω δει καιρο τωρα αλλα δεν αναφερθηκα,γιατι το θεωρησα πολυ να ασχοληθω (εστω και ετσι) με αυτην την καταντια του app store....

Δημήτρη, το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα, και έχω ήδη ετοιμάσει ένα μεγάλο κείμενο που θα το στείλω στην apple να δω τι σκατά θα μου πουν..:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ρε φούστη μου, είναι δυνατόν;; Εντάξει, εταιρία, σκοπός το κέρδος, αλλά όχι να πουλάνε και τσόντες (και να πεις ότι ήταν κανονική τσόντα, πάει στον διάoλo.. Αλλά είναι και μούφα)... Μα τσόντες ρε φούστη;; Τσόντες;;; Βυζιά και κwλους σε φωτογραφίες;;; Άντε και δύο βίντεο;;

Τώρα το στέλνω το letter of complain..

Πέρα από την πλάκα, το θεωρώ πολύ άσχημο αυτό. Όχι μόνο ότι πουλιούνται τέτοια στο AppStore, αλλά γενικά την έννοια της τσόντας και του πορνό. Όλοι έχουμε δει, αλλά πολύ προστυχιά, καταστροφή της έννοιας του έρωτα και τους σεξ μεταξύ δύο ατόμων.. Και δεν το παίζω φιλοσοφημένος και ρομαντικός. Αλλά δεν μου αρέσουν..

Και πες εμείς είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Έχουμε ζήσει δυο τρία πράγματα. Αλλά ένας 13χρονος, 14χρονος, που δεν έχει ζήσει πολλά και δεν έχει την ωριμότητα να κρίνει τι είναι ωραίο και τι όχι, αποκτά πολύ λανθασμένες εντυπώσεις...:mad:

βασικα αλεξ...Αντι να προωθησουν καμια σωστη εφαρμογη...ή να προβουν σε κατι σημαντικες αλλαγες στο τηλεφωνο...πανε και πουλανε ή μαλλον εγκρινουν....τις μακ-α-κιες :D...!!οτι και να τους πεις..λιγο ειναι..απο το ενα αυτι θα μπει..απο το αλλο θα βγει.!

Δεν με νοιάζει. Εγώ θα το γράψω, και θα μπω και θα τους βρίσω και στο Apple Forum.

Μεταξύ άλλων, γράφω:

«I, really, find it very hard to see a reasonable explanation why Apple has approved applications like this to be sold in the AppStore. Really, please do explain me why. Why?? What for? Money? Variety? Do people want that from their iPhones? They want an app with access to pornographic material? »

«It seems very hard to understand how you allow these apps, and not allowing all the other great applications found in the Cydia Store»

Και ας κάνουν ότι τους κατέβει στο κούφιο τους το κεφάλι.

ΕΝταξει αυτα υπαρχουν σ ολο το ιντερνετ δυστυχως, κι ο καθενα ςμπορει να εχιε προσβαση

ο 13χρονος που δε θα το δει στο appstore, θα το βρει σε αλλα sites..

ΕΝταξει αυτα υπαρχουν σ ολο το ιντερνετ δυστυχως, κι ο καθενα ςμπορει να εχιε προσβαση

ο 13χρονος που δε θα το δει στο appstore, θα το βρει σε αλλα sites..

Μαζί σου Μαργαρίτα, θα τα βρει αλλού. Ένα google search για porn videos και τέτοια θα δώσει πολλά.

Αλλά ο 13χρονος που έχει πάρει το iPod Touch ή το iPhone και επειδή δεν ξέρει τι να κάνει ψάχνει στο AppStore για παιχνίδια και εφαρμογές, θα δει αυτό. Και από κάπου θα ξεκινήσει. Θα δει αυτά, μετά θα δει και άλλα.

Και επίσης, όταν εσύ (Apple) θέλεις να έχεις ένα κύρος και πουλάς στον κόσμο ότι είσαι και καλά δύσκολη στο να εγκρίνεις εφαρμογές και ελέγχεις τι πουλιέται στο μαγαζί σου, δεν επιτρέπεις πώληση τσόντας. Ειδικά, όπως έγραψα, όταν έχεις πει ότι δεν ενσωματώνεις το flash γιατί έτσι θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες στα τσοντάδικα...:mad:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned