L10nH34Rt Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Και εγώ πιστεύω πως, κλασικά πλέον, θα το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το νέο iPhone μέχρι τον Ιούνιο. Αν και με την κυκλοφορία του Nexus, ίσως δώσουν κανένα Hint... Οι ανταγωνιστές πλέον είναι κοντά... Είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αντικαταστάτης του Δημήτρη mode on... Κουκουλοφόρος μπαίνει ορμητικά σε μία τράπεζα κρατώντας ένα δίκαννο και φωνάζοντας: ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ* !!!! Η κοπέλα της ρεσεψιόν έντρομη ρωτάει-* Τι... τι θέλετε; Κουκουλοφόρος -Που είναι το χρηματοκιβώτιο; Ρεσεψιονιστ -Εδώ... Αλλά... ξέρετε δεν έχουμε λεφτά δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδώ είναι τράπεζα σπέρματος Κουκουλοφόρος -ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ.... Ρεσεψιονιστ εμφανώς ταραγμένη-* Μα... ξέρετε... αυτό είναι ψυγείο... Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ... Με τρεμάμενα χέρια η κοπέλα ανοίγει το ψυγείο και δείχνει στον ληστή μια σειρά δοκιμαστικούς σωλήνες Κουκουλοφόρος -ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Ρεσεψιονιστ -Μα σας είπα κύριε... σπέρμα Κουκουλοφόρος -Πιες ένα Ρεσεψιονιστ -Μα κύριε... Κουκουλοφόρος -ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ! Η άμοιρη κοπέλα παίρνει έναν σωλήνα και πίνει το περιεχόμενο του Κουκουλοφόρος -ΑΛΛΟ ΕΝΑ Η κοπέλα πίνει και τον δεύτερο σωλήνα Κουκουλοφόρος -Άσχημη γεύση; Ρεσεψιονιστ -Ο...όχι Κουκουλοφόρος* -Ξινίλα στον λαιμό; Ρεσεψιονιστ* -Δ..δεν, όχι Τότε ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και της λέει τρυφερά -Στο 'πα βρε Ποπάκι δεν είναι τίποτα σπουδαίο... Αντικαταστάτης του Δημήτρη mode off... Καλή εβδομάδα και από εμένα!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλημέρα σας! Ελπίζω κάτι καλό γιατί με βλέπω με το Nexus μέχρι του χρόνου :lol: Ντροπή :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Καλημέρα σας! Ντροπή :p Fanboy :lol: Edited January 25, 2010 by L10nH34Rt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αντικαταστάτης του Δημήτρη mode on... Κουκουλοφόρος μπαίνει ορμητικά σε μία τράπεζα κρατώντας ένα δίκαννο και φωνάζοντας: ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ* !!!! Η κοπέλα της ρεσεψιόν έντρομη ρωτάει-* Τι... τι θέλετε; Κουκουλοφόρος -Που είναι το χρηματοκιβώτιο; Ρεσεψιονιστ -Εδώ... Αλλά... ξέρετε δεν έχουμε λεφτά δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδώ είναι τράπεζα σπέρματος Κουκουλοφόρος -ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ.... Ρεσεψιονιστ εμφανώς ταραγμένη-* Μα... ξέρετε... αυτό είναι ψυγείο... Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ... Με τρεμάμενα χέρια η κοπέλα ανοίγει το ψυγείο και δείχνει στον ληστή μια σειρά δοκιμαστικούς σωλήνες Κουκουλοφόρος -ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Ρεσεψιονιστ -Μα σας είπα κύριε... σπέρμα Κουκουλοφόρος -Πιες ένα Ρεσεψιονιστ -Μα κύριε... Κουκουλοφόρος -ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ! Η άμοιρη κοπέλα παίρνει έναν σωλήνα και πίνει το περιεχόμενο του Κουκουλοφόρος -ΑΛΛΟ ΕΝΑ Η κοπέλα πίνει και τον δεύτερο σωλήνα Κουκουλοφόρος -Άσχημη γεύση; Ρεσεψιονιστ -Ο...όχι Κουκουλοφόρος* -Ξινίλα στον λαιμό; Ρεσεψιονιστ* -Δ..δεν, όχι Τότε ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και της λέει τρυφερά -Στο 'πα βρε Ποπάκι δεν είναι τίποτα σπουδαίο... Αντικαταστάτης του Δημήτρη mode off... Καλή εβδομάδα και από εμένα!:) :lol::lol::lol: Πολύ καλό! :lol: Ελπίζω κάτι καλό γιατί με βλέπω με το Nexus μέχρι του χρόνου :X:shock: σσσστ.... Μην τα λες αυτά εδώ... Εδώ μέσα είμαστε φανατισμένοι iPhone-άκηδες με πρώτο και καλύτερο τον Ζαχαράκη!:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ελπίζω κάτι καλό γιατί με βλέπω με το Nexus μέχρι του χρόνου :lol: συνονοματε l1onh34rt...ασε το Nexus και παρε blackberry...χαχαχα δεν ξερω τι παιζει με αυτα τα κινητα...αλλα ισως δοκιμασω το 9700bb... ασχετο..μηπως επαιζες lineage2 ποτε με αυτο το ονομα που εχεις εδω??χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Και εγώ πιστεύω πως, κλασικά πλέον, θα το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το νέο iPhone μέχρι τον Ιούνιο. Αν και με την κυκλοφορία του Nexus, ίσως δώσουν κανένα Hint... Οι ανταγωνιστές πλέον είναι κοντά... Είδωμεν. Νομίζω και εγώ ότι το πολύ πολύ να δώσουν κανένα στοιχείο, για το νέο λογισμικό αλλά μέχρι εκεί !! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 @ soom Έχεις μήνυμα στο κινητό σου Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 @ soom Έχεις μήνυμα στο κινητό σου Το είδα και σου απάντησα στο messi γιατί στην σχολή δεν έχω πουθενά σήμα ποτέ. Και δεν μπορώ για τηλέφωνα...!:happy: Θα σου ετοιμάσω ένα special email. Αν μπορείς στείλε ένα πμ με το email σου! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Καλημέρα. Μήπως βιάζεστε; Στις 27 είναι το event. Είμαι κι εγώ πολύ περίεργος να δω τι θα παρουσιάσουν. Οπως διαβασα στο iPhoneHellas, μαλλον θα δωθεί νεο OS που θα λεγεται 3.2 το οποίο θα ειναι αυτό που θα φορά και το Tablet. Και αυτο είναι το πιο λογικό. Αν υποθέσουμε ότι το OS4 προορίζεται για το επόμενο iPhone, το οποίο θα εχει σιγουρα βελτιωμένο hardware, δεν θα μπορει να ανταποκριθεί επάξια στο 3Gs. Aν το βάλουν από τωρα στο tablet, που σαφως ειναι σχεδιασμένο για πιο εξελιγμενο OS, θα αποκαλύψουν τις δυνατότητες της επόμενης εκδοσης και θα κάψουν το iphone 4. Συμπέρασμα: θα πάρουμε μια μικρη γευση με την 3.2 που δεν ξερω καν αν θα δελεάσει οσους εχουν JB συσκευες να την περάσουν, αφου δεν νομιζω να εχει συνταρακτικους νεοτερισμούς. Ειδωμεν 2 μερες εμειναν. Nα προσθέσω κατι που μου ήλθε τώρα. Αν όντως είναι έτσι όπως τα λενε και η επεικειμενη 3.2 φοριέται και στο tablet, θα πρεπει να περιμενουμε ουσιαστικές αλλαγές. Γιατι αν δεν εχει αλλάξει εντελως το interface και παραμενει οπως ακριβως το ξεραμε στην 3.1.2, δεν θα κολλαει με τίποτα σε μια τετοια οθόνη. Αρα πιθανώς να εχουμε ενα νεο interface με τιποτα κυλιόμενα εικονιδια στο dock και φυσικά να δουλευουν και σε landscape mode. Ολα θα εξαρτηθούν απ αυτό. Αν εχουμε διαφορετικό os η μονο κατ όνομα ίδιο δηλαδη, iphone 3.2 και Tablet 3.2 μην περιμενετε τιποτα σπουδαίο. Edited January 25, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση : είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί το iphone συνδεδεμένω μέσω usb σαν κάμερα για τον υπολογιστή ή έστω να χρησιμοποιηθεί με τα hands free του σαν μικρόφωνο για τον υπολογιστή ;;; Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Χωρίς j/b σίγουρα όχι αλλά και με J/b λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση : είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί το iphone συνδεδεμένω μέσω usb σαν κάμερα για τον υπολογιστή ή έστω να χρησιμοποιηθεί με τα hands free του σαν μικρόφωνο για τον υπολογιστή ;;; Δες αυτό για την κάμερα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δες αυτό για την κάμερα. Νίκο πολύ ενδιαφέρον, δεν είχα ιδέα για κάτι τέτοιο. Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Νίκο πολύ ενδιαφέρον, δεν είχα ιδέα για κάτι τέτοιο. Το έχεις δοκιμάσει; Όχι Μιχάλη γιατί δε μου χρειάζεται. Απλά η σύμπτωση ήταν φοβερή γιατί σήμερα έμαθα κι εγώ για την εφαρμογή από ένα Βέλγικο γαλλόφωνο site για iphone. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 δείτε το...http://troktiko.blogspot.com/2010/01/iphone_25.html ..... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 τεχνολογια..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 δείτε το...http://troktiko.blogspot.com/2010/01/iphone_25.html ..... Τι αλλο θα ακουσουμε πια ρε παιδια ? Ειπαμε καλο , χρυσο το iPhone. Αλλα μηπως το εχουμε παρακανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Οπως διαβασα στο iPhoneHellas, μαλλον θα δωθεί νεο OS που θα λεγεται 3.2 το οποίο θα ειναι αυτό που θα φορά και το Tablet. Και αυτο είναι το πιο λογικό. Αν υποθέσουμε ότι το OS4 προορίζεται για το επόμενο iPhone, το οποίο θα εχει σιγουρα βελτιωμένο hardware, δεν θα μπορει να ανταποκριθεί επάξια στο 3Gs. Aν το βάλουν από τωρα στο tablet, που σαφως ειναι σχεδιασμένο για πιο εξελιγμενο OS, θα αποκαλύψουν τις δυνατότητες της επόμενης εκδοσης και θα κάψουν το iphone 4. Συμπέρασμα: θα πάρουμε μια μικρη γευση με την 3.2 που δεν ξερω καν αν θα δελεάσει οσους εχουν JB συσκευες να την περάσουν, αφου δεν νομιζω να εχει συνταρακτικους νεοτερισμούς. Ειδωμεν 2 μερες εμειναν. Nα προσθέσω κατι που μου ήλθε τώρα. Αν όντως είναι έτσι όπως τα λενε και η επεικειμενη 3.2 φοριέται και στο tablet, θα πρεπει να περιμενουμε ουσιαστικές αλλαγές. Γιατι αν δεν εχει αλλάξει εντελως το interface και παραμενει οπως ακριβως το ξεραμε στην 3.1.2, δεν θα κολλαει με τίποτα σε μια τετοια οθόνη. Αρα πιθανώς να εχουμε ενα νεο interface με τιποτα κυλιόμενα εικονιδια στο dock και φυσικά να δουλευουν και σε landscape mode. Ολα θα εξαρτηθούν απ αυτό. Αν εχουμε διαφορετικό os η μονο κατ όνομα ίδιο δηλαδη, iphone 3.2 και Tablet 3.2 μην περιμενετε τιποτα σπουδαίο. Δεν εχει σημασια αν θα λεγεται 3.2 τωρα και ή 4 ή 14 αργοτερα.Οσες δυνατοτητες υποστηριζονται απο το h/w θα υπαρχουν και στο 3GS/3G. To ερωτημα ειναι ποιες θα κρινουν σκοπιμο να υποστηριχτουν απο το 3GS.To multitasking π.χ,αν και εφοσον υπαρξει με καποια μορφη :rolleyes: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Τι αλλο θα ακουσουμε πια ρε παιδια ? Ειπαμε καλο , χρυσο το iPhone. Αλλα μηπως το εχουμε παρακανει ? σκέψου ότι κάπου είχα δει για μία συσκευή η οποία συνδέεται με τo iphone μέσω μπλε δοντιού και την φοράς στο χέρι και σου δείχνει το πρωί την πορεία του ύπνου σου το βράδυ!!!!!!!!!! Είναι τρελοί οι άνθρωποι......:lol::lol: Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 σκέψου ότι κάπου είχα δει για μία συσκευή η οποία συνδέεται με τo iphone μέσω μπλε δοντιού και την φοράς στο χέρι και σου δείχνει το πρωί την πορεία του ύπνου σου το βράδυ!!!!!!!!!! Είναι τρελοί οι άνθρωποι......:lol::lol: Το εχω δει και εγω το συγκεκριμενο. Για την ακριβεια ειναι ξυπνητηρι που επιλεγει μεσα σε ενα διαστημα π.χ. 10 λεπτων κοντα στην ωρα που θελεις να ξυπνησεις , την πιο καταλληλη στιγμη με βαση την πορεια του υπνου σου. Εχει και στατιστικα για ολο το βραδυ πως ηταν ο υπνος σου και διαφορα τετοια :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 τεχνολογια μηλου=πολυ μπροστα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Νίκο πολύ ενδιαφέρον, δεν είχα ιδέα για κάτι τέτοιο. Το έχεις δοκιμάσει; Το δοκιμασα μολις και δουλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλημέρα σε όλους... Σας φέρνω μια γεύση από τα νέα της ημέρας! :) http://away.gr/2010/01/25/i-phone-4g-rumous-and-specifications/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Awaygr+%28Away.gr%29 Που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να διαδίδουν φήμες, αυτό είναι το πιο ωραίο, κατ'εμέ, που έχω δει...! Στη δημοσιότητα το πρώτο διαφημιστικό του Apple Tablet; Δείτε και αποφασίστε USBfever launches 4000mAh iPhone battery, car mirror mount GTA Chinatown Wars [Cheat Codes] Και μια για τους φίλους της αυτοκίνησης, και συγκεκριμένα της BMW, BMW M3 GTS Την καλημέρα μου! :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλημέρα σε όλους... Σας φέρνω μια γεύση από τα νέα της ημέρας! :) http://away.gr/2010/01/25/i-phone-4g-rumous-and-specifications/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Awaygr+%28Away.gr%29 Που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να διαδίδουν φήμες, αυτό είναι το πιο ωραίο, κατ'εμέ, που έχω δει...! Στη δημοσιότητα το πρώτο διαφημιστικό του Apple Tablet; Δείτε και αποφασίστε USBfever launches 4000mAh iPhone battery, car mirror mount GTA Chinatown Wars [Cheat Codes] Και μια για τους φίλους της αυτοκίνησης, και συγκεκριμένα της BMW, BMW M3 GTS Την καλημέρα μου! :D Δεν στέλνεις και τίποτα άλλο που έχουμε ανάγκη? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts