Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά θα ήθελα την εξής βοήθεια...πως μπορούμε να βλέπουμε την συσκευή σαν σκληρό δίσκο???δηλαδή θέλω να περάσω στη συσκευή φώτο από το pc σε φακέλους(πχ φάκελος1 που θα έχει δέκα φώτο, φάκελος 2 που θα έχει 15 κλπ) γίνεται??

Μια πολύ καλή λύση που τη συζητήσαμε πρόσφατα και έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά επιπλέον αυτού που ζητάς είναι η goodreader, αλλά υπάρχουν και αρκετές άλλες.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

@Κώστας (Te_salat)

Καλημέρα!

Μια πολύ καλή πηγή για τη διαχείριση μνήμης του OS X είναι εδώ.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

παιδιά θα ήθελα την εξής βοήθεια...πως μπορούμε να βλέπουμε την συσκευή σαν σκληρό δίσκο???δηλαδή θέλω να περάσω στη συσκευή φώτο από το pc σε φακέλους(πχ φάκελος1 που θα έχει δέκα φώτο, φάκελος 2 που θα έχει 15 κλπ) γίνεται??

Sorry gia ta greeklish alla eimai se laptop xoris ellinika.

Vageli yparxoyn 2 tropoi.

Enas me kapoia efarmogi opos ayti poy protinei o allos kostas, i pio apli akoma kai free opos i flash drive. Oles aytes exoyn tin dinatotita na provaloyn foto poy exeis apothikefsei.

An exeis JB siskevi tis apothikeveis stin Cydia emporiki efarmogi iFile kai tis vlepeis mesa apo tin efarmogi.

Efoson prokeitai mono gia foto mporeis na to kaneis kai apo to iTunes epilegontas eisagogi foto apo fakelous.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Sorry gia ta greeklish alla eimai se laptop xoris ellinika.

Vageli yparxoyn 2 tropoi.

Enas me kapoia efarmogi opos ayti poy protinei o allos kostas, i pio apli akoma kai free opos i flash drive. Oles aytes exoyn tin dinatotita na provaloyn foto poy exeis apothikefsei.

An exeis JB siskevi tis apothikeveis stin Cydia emporiki efarmogi iFile kai tis vlepeis mesa apo tin efarmogi.

Efoson prokeitai mono gia foto mporeis na to kaneis kai apo to iTunes epilegontas eisagogi foto apo fakelous.

ωραία την εφαρμογή ifilie την έχω!!Τωρα για να στείλω από το pc στη συσκευή δεν χρειάζεται να έχει το pc ασύρματο δέκτη??η μεταφορά γίνεται να υποθέσω μέσω του ρούτερ έτσι??ευχαριστώ Κώστα..

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Βαγγέλη αν θες να στείλεις από το iFile συγκεκριμένα τότε ναι θες ασύρματη σύνδεση. Από τη στιγμή όμως που είσαι JB μπορείς να συνδεθείς στον υπολογιστή με κάποιον iPhone Explorer σαν αυτό και να έχεις μπροστά σου όλο το FileSystem με αποτέλεσμα να μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις ό,τι θες.

Προσοχή όμως. Αυτός ο τρόπος προϋποθέτει ότι στον υπολογιστή που θα κάνεις τη μεταφορά θα υπάρχει εγκατεστημένο και το iTunes. Βολεύει δηλαδή μόνο αν μιλάμε για δικό σου υπολογιστή. Γιατί αν πας σε κάποιον άλλο, για να μπορέσεις να συνδεθείς με καλώδιο θες και το iTunes και το iPhone Browser. Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις χρησιμοποιείς το iFile.

@Κώστας (Te_salat)

Καλημέρα!

Μια πολύ καλή πηγή για τη διαχείριση μνήμης του OS X είναι εδώ.

Ευχαριστούμε Κώστα. Μάλλον γύρω στο Πάσχα με βλέπω να κάνω αναβάθμιση στην μνήμη.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Βαγγέλη αν θες να στείλεις από το iFile συγκεκριμένα τότε ναι θες ασύρματη σύνδεση. Από τη στιγμή όμως που είσαι JB μπορείς να συνδεθείς στον υπολογιστή με κάποιον iPhone Explorer σαν αυτό και να έχεις μπροστά σου όλο το FileSystem με αποτέλεσμα να μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις ό,τι θες.

Προσοχή όμως. Αυτός ο τρόπος προϋποθέτει ότι στον υπολογιστή που θα κάνεις τη μεταφορά θα υπάρχει εγκατεστημένο και το iTunes. Βολεύει δηλαδή μόνο αν μιλάμε για δικό σου υπολογιστή. Γιατί αν πας σε κάποιον άλλο, για να μπορέσεις να συνδεθείς με καλώδιο θες και το iTunes και το iPhone Browser. Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις χρησιμοποιείς το iFile.

ευχαριστώ Νίκο!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

χαιρετω την καλυτερη παρεα του φορουμ!:D

@Κωστη (tesalat) θα το κρατησω το μηλο μιας κι θελω να δω το νεο ος αλλα και εκτος αυτου για την μοναδικοτητα του στην μουσικη ακροαση!

οο για το λεο,παιδια με εχουν ανυσηχησει καποια προβληματα με υγρασια στην οθονη που παρουσιαστηκαν σε μερικα....το προσεχω σαν τα ματια μου το τηλ αλλα δεν με αφηνουν αδιαφορο τετοια σχολια...

δεν θελω να μεινω απο τετοια συσκευη,αν σε περιπτωση που τυχει και σε μενα αυτο το προβλημα και το στειλω στο σερβις,εχω κανει το λαθος και εχω δωσει το iphone!

απλα καθε μερα που περναει το χρησιμοποιω ολο κ λιγοτερο....

Πτεραρχε πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα!

θα με καταλαβεις αμεσως;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ειναι εργαλειο αυτο δεν το αμφισβητει κανεις!

ειμαι περιεργος να δω τα νεα ΜΒΡ με τους i5...

αν βρω να δωσω καπου το δικο μου σε καλη τιμη μπορει να το σκεφτω....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μα για καθημερινές χρήσεις θα δεις διαφορά; Εγω πάντως είμαι πανευτυχής με το δικό μου.

Ίσως το μόνο που θα ήθελα θα ήταν το αμέσως μεγαλύτερο με τις δύο κάρτες γραφικών, αλλά άχρηστες μου είναι...

Ακόμα και το iPhoneSDK που κατέβασα μια χαρά το ανοίγει...

ελα ντε...

σωστο και αυτο...

ασε που αν θελω ταχυτητα υπαρχει

μια και εχω ακριβως αυτο το μοντελο στα 2.5GHz. Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ελα ντε...

σωστο και αυτο...

ασε που αν θελω ταχυτητα υπαρχει

μια και εχω ακριβως αυτο το μοντελο στα 2.5GHz.

Δημήτρη, αυτό σκέφτομαι και εγώ. Για αυτό δεν περίμενα τον Νοέμβρη να δω μπας και βγει τίποτα νέο. Γιατί σκέφτηκα ότι οι υπάρχουσες ταχύτητες με καλύπτουν και με το παραπάνω. Εδώ, ολόκληρο το Adobe Photoshop, που το έχω για πολύ βαρύ πρόγραμμα, και ανοίγει μια χαρά, και θέλει ένα στήσιμο από την αρχή ο Mac μου, όπως και δήποτε!!!:lol:

Για SSD είχα σκεφτεί και εγώ. Αλλά αν βάλουμε SSD, θα πρέπει ο εσωτερικός HDD να πάρει πόδι, ή μπορούμε να τους έχομε και τους δύο;

εσυ δεν ξερω γιατι εχεις διαφορετικο μοντελο απο μενα αγαπητε.

εγω μπορω να εχω και το ssd/express card και τον απλο σκληρο ταυτοχρονα.

επισης μπορω αν θελω να αντικαταστησω (οπως και εσυ) τον σκληρο με ssd.

μονο που εσυ μπορεις να το κανεις πολυ πιο ευκολα απο μενα λογω κατασκευης του συστηματος.

αρα...

μια χαρα ειμαι εγω αρα ποσο μαλλον εσυ...που εχεις πιο καινουριο μηχανημα.

απλα ελεγα αν τυχει και αλλαξουν κατι κατα πολυ...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δημήτρη, MacBook Pro 15.4", CPU2.52GHz, 4GBDDR3 έχω. Αγορασμένο τον Νοέμβρη. Γιατί να έχουμε διαφορετικό; Αυτό που υπάρχει τώρα στο site της Apple έχω....

Αν μπορείς να έχεις και SSD και HDD τότε είμαστε ΟΚ! :happy:

Τύπου Incipio στο πλαίσιο:

LINK

Είδα μόλις και έχει ανανεώσει την λίστα με τις διαθέσιμες θήκες και σκέφτομαι να το επισκεφτώ να δω τι παίζει!!!!

Edited by nervous

ενδιαφερουσα θηκουλα!

ισως πρεπει να κανω κι εγω μια βολτα...

αν και πρεπει επιτελους να βγαλω προπληρωμενη και να παρω αυτες που μ αρεσουν μεσω internet.. e bay & sites εταιρειων γιατι αν περιμενω ποτε θα ρθουν Ελλαδα, σωθηκα

:cool:

την πηρα αυτην αλεξανδρε απο eshop ομως και κολλαει καλα στο μηλο.σε μαυρη,εχει και αλλα χρωματα

Θέλω και εγώ να την δω γιατί πρέπει να είναι στα πρότυπα της Incipio που είναι πολύ λεπτή και κομψή.

Αφού δεν αλλάζουμε τηλέφωνο, ας παίζουμε με τις θήκες! :lol:

Τύπου Incipio στο πλαίσιο:

LINK

Είδα μόλις και έχει ανανεώσει την λίστα με τις διαθέσιμες θήκες και σκέφτομαι να το επισκεφτώ να δω τι παίζει!!!!

την πηρα και εγω αλεξανδρε σε μαυρη απο αλλο γνωστο μαγαζι.μια χαρα ειναι δενει καλα στο μηλο

Αφού δεν αλλάζουμε τηλέφωνο, ας παίζουμε με τις θήκες! :lol:

κατι ειναι κι αυτο :lol:

εμενα παντως μ αρεσουν τρελα οι more :D

:cool:

Δημήτρη, MacBook Pro 15.4", CPU2.52GHz, 4GBDDR3 έχω. Αγορασμένο τον Νοέμβρη. Γιατί να έχουμε διαφορετικό; Αυτό που υπάρχει τώρα στο site της Apple έχω....

φιλε μου εγω εχω το μοντελο early 2008 ενω εσυ το unibody rev B

σου μιλαω για ssd σε expresscard που δεν νομιζω να εχει το μοντελο σου :p

ενω το δικο μου Ντιζελ εχει... :lol:

εσυ μπορεις να αλλαξεις με την μια τον σκληρο και να βαλεις ο,τι θελεις μεσα...

ολες καλες οι θηκες πολυ καλες και οι more αλλα πλεον δεν χρησιμοποιω καμμια εκτος απο τα gelaskin.

και μια που μιλαμε γενικα...μια φωτογραφια..

ή εγω με το Tablet ειμαι ή ο Ζαχαρακης με το Λεο... :p

http://img689.imageshack.us/img689/2266/iphonetabletsidetalkin.jpg

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δημήτρη, αφού είδα το βίντεο στο Youtube που έδωσες παραπάνω κατάλαβα. Εσύ έχεις αυτό που έχει και ο φίλος, σωστά;

Εμένα, όπως λες, δεν έχει τέτοια υποδοχή στο πλάι.

Τώρα, για το αν μπορώ να βάλω ssd και να μην χρειαστεί να βγάλω τον υπάρχοντα HDD δεν ξέρω. Αλλά προς το παρόν, το κόστος των ssd είναι απαγορευτικό. Για αργότερα, σε κανά εξάμηνο, το ξαναβλέπω.

Ίσως τότε να έχουν πέσει λίγο οι τιμές τους...:)

Αλέξανδρε ο SSD θα είναι η επόμενη αναβάθμιση μας σε απάντηση στο νεο μοντέλο.

Φυσικά οταν και εφόσον γινουν λογικές οι τιμές.

Τα προγραμματα που χρησιμοποιω δεν αργουν καθόλου. Αυτο που αργουσε ηταν το office αλλα πλεον τα δουλευω απο το fusion και ανοιγουν σφαιρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@pic

Δημητρη δεν ειμαι εγω σιγουρα:p

το λεο ειναι μαυρο....και ειμαι πιο κεφαλας:lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αντε βγηκε και η τιμη του Nexus One :eek: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=193936 €779.99 (652.17 χωρίς Φ.Π.Α.) :heat:

Καλα ρε ειναι τρελλοι :blink:? Και περιμενουνε να πουλησει :mad:? Ξου Ξου Ξου :down:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Αντε βγηκε και η τιμη του Nexus One http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=193936 €779.99 (652.17 χωρίς Φ.Π.Α.)

Καλα ρε ειναι τρελλοι :blink:? Και περιμενουνε να πουλησει :mad:? Ξου Ξου Ξου :down:

Το ότι είναι ακόμα προπαραγγελία μου δίνει κάποιες ελπίδες ότι δεν θα είναι τόσο τραγικοί να το βάλουν 800€ την στιγμή που "φοράει" open source λειτουργικό:mad::mad:

Δεν γίνεται να είναι τόσο βλάκες. Πραγματικά δεν γίνεται...:mad::mad:

Αν είναι δυνατόν.. Αν είναι. Και θέλει να χτυπήσει ποιον; Droid και iPhone και Hero και όλα τα συναφή;;;; Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.. Τελείως...

Έχουν χάσει κάθε έννοια και αίσθηση του χρήματος.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned