Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτες τις μερες δουλευω πολυ πάνω στο θεμα Gps-Iphone.

Σημερα το εβαλα στα δυσκολα και δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Θα επαναληφθει το τεστ αυριο γιατι πιθανως κατι παιζονταν με τους δορυφορους αφου εχασε το σημα και σε ανοικτό χώρο αλλα και το ΡΝΑ μου επίσης εκανε κατι τρελα, οχι ομως σε τετοιο βαθμο.

Συγκεκριμενα εκανα πλοήγηση σ ενα σημειο θανατο για τα gps.

Προκειται για ενα δρομο που ειναι σκεπασμενος κατα τα 3/4 με μια γεφυρα πολλων χιλιομετρων.

Εκει τα επαιξε, θα μπορουσα να πω οτι το HD τα πήγαινε καλύτερα στο ιδιο σημειο.

Αυτο που με ενησυχησε περισσοτερο ηταν οτι εχασε το σημα σε δρομο με 4 λωριδες ο οποιος βεβαια περιβαλεται απο ψηλά κτηρια, ομως δεν δικαιολογηται.

Οταν εβρισκε το σημα μεγάλωνε το lag στις αλλαγες κατευθυνσης.

Αν δεν εβλεπα και στο PNA καποιες ανωμαλίες θα ελεγα οτι εχει προβλημα το gps του iphone.

Παντως θα το ψαξω πολυ το θεμα.

Θα ηθελα να γραψετε και οι υπόλοιποι τις εντυπώσεις σας με πασα ειλικρινια για να δουμε.

Σε καμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι το κινητο δεν ειναι για πλοηγηση.

Οταν πληρωνεις 700 ευρω πρεπει να ειναι. Και δεν σκοπευω να κουβαλω παραλληλα ΡΝΑ για μια δυο φορε την βδομαδα που χρειαζομαι πλοηγο.

Στους φιλους που λενε οτι το μηλο δεν κανει για businessman θα πω οτι εχουν αδικο.

Ποτε δεν ειχα καλυτερη χρηση mail, contacts και εφαρμογες που μου λυνουν τα χερια.

Η ευκολια και η αμεσοτητα στον χειρισμο κανουν πολυ ευκολη την χρηση on the road. Ειλικρινα απανταω σε mail οδηγοντας η βλεπω τους τιτλους των ειδησεων πηγαινοντας στο γραφειο.

Θα μου πειτε και με το HD τα κανεις αυτα. Συμφωνω αλλα σε καμια περιπτωση με την ιδια ευκολια.

Επειτα αυτες οι ανεξαντλητες εφαρμογες.

Χθες βραδυ εβλεπε η κουνιαδα μου ενα βιντεοκλιπ στην tv. Παω κοντα ανοιγω το Shazam και βαζω την συσκευη διπλα στο ηχειο. Σε λιγο ειχα το βιντεο κλιπ αποθηκευμενο στον σκληρο και τις το εδωσα για το laptop της. Μπορουσα να αγορασω απευθειας το αλμπουμ κλπ.

Να τωρα μόλις ελαβα ενα mail που αφορα καποια δειγματα που θα σταλουν και που θα πρεπει να απαντησω οταν τα λαβω. Με 2 κινησεις εποθηκευσα το περιεχομενο στο το To Do για υπενθυμιση την μερα που πρεπει και τις λεπτομεριες για να μην ανατρεχω και ψαχνω το mail.

Αυτο λεγεται οικονομια χρονου.

Κατι τετοια ειναι που κανουν την διαφορα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Χθες βραδυ εβλεπε η κουνιαδα μου ενα βιντεοκλιπ στην tv. Παω κοντα ανοιγω το Shazam και βαζω την συσκευη διπλα στο ηχειο. Σε λιγο ειχα το βιντεο κλιπ αποθηκευμενο στον σκληρο και τις το εδωσα για το laptop της. Μπορουσα να αγορασω απευθειας το αλμπουμ κλπ.

Υπαρχουν εφαρμογές σαν το Midomi για WM που κάνουν ακριβώς το ίδιο! Δεν λέει να γίνονται συγκρίσεις σε επίπεδο εφαρμογών υπάρχουν σχεδόν τα πάντα και για τα δυο κινητά! Αλήθεια κατάφερε ποτέ κανείς να σώσει αρχείο που του έστειλαν με MMS στο iPhone?

Γιατί να μην μπορούν να σωθούν αρχεία που στέλνονται με mms? Έχω σώσει φωτογραφίες από mms.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εγώ δεν κατάλαβα αυτό που ειπώθηκε για το multitasking πριν. Όσοι έχετε το Μήλο για βάλτε το backgrounder και το kirikae και μετά να το ξαναεξετασουμε. Το multitasking γίνεται απλά άψογα.

@soom

Αλεξανδρε, για σενα ανεβαζω αυτες τις φωτο, να δεις ποσο χρηστικο ειναι το iPhone με το iGO :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και οι δυο συσκευές κάνουν σχεδόν τα πάντα.

Η διάφορα είναι σ αυτό που έλεγε ένα εμπειρο μέλος πέρυσι όταν διαξιφιζομαστε μετάξι HD & iPhone: Στην υλοποίηση των εφαρμογών.

Δεν το καταλάβαινα τότε γιατί δεν είχα δουλέψει με iPhone.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ναμαι και εγω. Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ .μια φορα προσπαθησα να αλλαξω rom στο hd και την αλλη μερα ηταν στο service .τωρα <<εχοντας>> iphone στα χερια μου για 9 μερες ,

τις 6 πρωτες χωρις jailbrake και τις 2 επομενες με jailbrake ,την 9η πηγε για service ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη:( και μιας και εδω και 15 μερες βλεπω το κουτι του iphone,,,για το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το κουτι της συσκευασιας του hd ειναι ετη φωτος μακρια απο αυτο του iphone:lol:

και μαλ...:Xια που το εστειλα μινιμουμ 20 μερες :blink:τρελαθηκα:blink:

και μαλλον οπως μου ειπαν θα το παρω μετα τις εκλογες οχι αυτες της κυριακης αλλα τις επαναλειπτηκες γιατι δεν θα υπαρξει ειπαν αυτοδυναμια λετε κατι να ξερουν?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναμαι και εγω. Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ .μια φορα προσπαθησα να αλλαξω rom στο hd και την αλλη μερα ηταν στο service .τωρα <<εχοντας>> iphone στα χερια μου για 9 μερες ,

τις 6 πρωτες χωρις jailbrake και τις 2 επομενες με jailbrake ,την 9η πηγε για service ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη:( και μιας και εδω και 15 μερες βλεπω το κουτι του iphone,,,για το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το κουτι της συσκευασιας του hd ειναι ετη φωτος μακρια απο αυτο του iphone:lol:

και μαλλον οπως μου ειπαν θα το παρω μετα τις εκλογες οχι αυτες της κυριακης αλλα τις επαναλειπτηκες γιατι δεν θα υπαρξει ειπαν αυτοδυναμια λετε κατι να ξερουν?:confused:

Κωστη η γκαντεμης εισαι η δεν το πειραζεις με "τροπο".

Ελπίζω να εχουμε αυτοδυναμη κυβερνηση και να παρεις το κινητό σου μετα τις μεθαυριανες εκλογες.

Ναμαι και εγω, Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ. Μια φορα προσπαθησα να αλλαξω rom στο hd και την αλλη μερα ηταν στο service. Τωρα <<εχοντας>> iphone στα χερια μου για 9 μερες, τις 6 πρωτες χωρις jailbrake και τις 2 επομενες με jailbrake, την 9η πηγε για service ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη: (και μιας και εδω και 15 μερες βλεπω το κουτι του iphone, για το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το κουτι της συσκευασιας του hd ειναι ετη φωτος μακρια απο αυτο του iphone):lol:

Εσυ καλα θα κανεις να ευχεσαι να ερθει με 3.0.1 λειτουργικο και να βρεθουμε να στο κανω JB και να σου δειξω καποια πραγματα :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Κωστη η γκαντεμης εισαι η δεν το πειραζεις με "τροπο".

Ελπίζω να εχουμε αυτοδυναμη κυβερνηση και να παρεις το κινητό σου μετα τις μεθαυριανες εκλογες.

μπαααα ο πτεραρχος ktsak γκαντεμη με ανεβαζει γκαντεμη με κατεβαζει Ε μιας και ειναι μιας καποιας πολυ μεγαλυτερης ηλικιας κατι παραπανω θα ξερει.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

@soom

Αλεξανδρε, για σενα ανεβαζω αυτες τις φωτο, να δεις ποσο χρηστικο ειναι το iPhone με το iGO

Με τσιγκλάς καρντάση...:lol:

τις 6 πρωτες χωρις jailbrake και τις 2 επομενες με jailbrake ,την 9η πηγε για service ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη και μιας και εδω και 15 μερες βλεπω το κουτι του iphone,,,για το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το κουτι της συσκευασιας του hd ειναι ετη φωτος μακρια απο αυτο του iphone

και μαλ...ια που το εστειλα μινιμουμ 20 μερες τρελαθηκα

και μαλλον οπως μου ειπαν θα το παρω μετα τις εκλογες οχι αυτες της κυριακης αλλα τις επαναλειπτηκες γιατι δεν θα υπαρξει ειπαν αυτοδυναμια λετε κατι να ξερουν?

:respect:

μπαααα ο πτεραρχος ktsak γκαντεμη με ανεβαζει γκαντεμη με κατεβαζει Ε μιας και ειναι μιας καποιας πολυ μεγαλυτερης ηλικιας κατι παραπανω θα ξερει.:lol:

:lol:

Έχω γελάσει με αυτά που γράφεις.... Αλλά πόσο πολύ όμως....!!!!!

Τι τους κάνεις ρε συ Κώστα και τα χαλάς?? Δεν σε θέλει.....

Αν επιτρέπεται... Πόσο εύκολα αλλάζει η μπαταρία του?
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Με τσιγκλάς καρντάση...:lol:

Έχω γελάσει με αυτά που γράφεις.... Αλλά πόσο πολύ όμως....!!!!!

Τι τους κάνεις ρε συ Κώστα και τα χαλάς?? Δεν σε θέλει.....

με χαιδεψε το κεφαλι ο επιτιμος σε μια συγκεντρωση οταν ημουν 4 χρονων παιδακι..βρε λες?:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα τι το περασες omnia ?αυτο εχει κλειδωμενο καπο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ δυσκολα, θα ελεγα μαλλον ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ :O

Βαγγελακη, εσυ εισαι ? Θα σε μαλωσω χρονια και ζαμανια :p

Αντε παρε και συ ενα μηλο, ΜΠΟΡΕΙΣ :lol:

Κωστας (Pterarxos)

εμενα δε μου λειπει τιποτα πλεον.ακομη και τις ιατρικες ςφαρμογες που ειχα στο hd τις βρηκα και στο μηλο μου.Μεγαλη πλακα επαθα με το gps.εχω το navicom το οποιο ειναι απλα τελειο.με το hd υπηρχαν φορες που με τρελαινε γιατι εκανε κατι κουλα στην πλοηγηση με igo8 και nav&go...το μηλο απιστευτο.σημερα το πρωι επρεπε να παω να δω μια ασθενη καπου στου ζωγραφου.και λεω δεν πεταγομαι με τη μηχανη...βαζω το navicom οπου χωρις κανενα κοπο με το θεμα πολη,οδο κτλ βρισκω τη διευθυνση σε χρονο ρεκορ,βαζω τα ακουστικα μετα το κρανος τα rayban και βαζω το μηλο στο μπουφαν στην εσωτερικη τσεπη.σας πληροφορω οτι μονο με τισ φωνητικες οδηγιες εφτασα στον προορισμο μου χωρις να βγαλω ουτε στιγμη το μηλο απο την τσεπη.θελω να δοκιμασω ομως και το igo8 για να ειναι η συγκριση ποιο δικαια....
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

εμενα δε μου λειπει τιποτα πλεον.ακομη και τις ιατρικες ςφαρμογες που ειχα στο hd τις βρηκα και στο μηλο μου.Μεγαλη πλακα επαθα με το gps.εχω το navicom το οποιο ειναι απλα τελειο.με το hd υπηρχαν φορες που με τρελαινε γιατι εκανε κατι κουλα στην πλοηγηση με igo8 και nav&go...το μηλο απιστευτο.σημερα το πρωι επρεπε να παω να δω μια ασθενη καπου στου ζωγραφου.και λεω δεν πεταγομαι με τη μηχανη...βαζω το navicom οπου χωρις κανενα κοπο με το θεμα πολη,οδο κτλ βρισκω τη διευθυνση σε χρονο ρεκορ,βαζω τα ακουστικα μετα το κρανος τα rayban και βαζω το μηλο στο μπουφαν στην εσωτερικη τσεπη.σας πληροφορω οτι μονο με τισ φωνητικες οδηγιες εφτασα στον προορισμο μου χωρις να βγαλω ουτε στιγμη το μηλο απο την τσεπη.θελω να δοκιμασω ομως και το igo8 για να ειναι η συγκριση ποιο δικαια....

Γιατρέ μου αν και iGo-ικός :lol:, αυτη την στιγμή το Navigon ειναι πιο πλήρες.

Δεν ξέρω τι θα γινει όταν κυκλοφορίσει σε λίγες μερες η δευτερη εκδοση του iGO.

Θα εξαρτηθει απο το αν θα υλοποιήσουν αυτα που υπόσχονται.

Το iGO χωρίς τις βελτιωσεις και τους εξτρα χάρτες που του βαζουμε υστερεί.

Περιμενετε λιγο να βγει η νεα εκδοση και θα τακτοποιησω ολο το "Περι ανεμων και υδάτων" , εκτός κι αν βιαζεστε και το θελετε με την συνταγη που χρησιμοποιουμε στην τωρινη εκδοση.

Ας μου πει μονο καποιος πως βάζω λινκ "κατω" από μια λέξη.;)

Που να βαλεις γιατρε μου και το igo να δεις :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Βαγγελακη, εσυ εισαι ? Θα σε μαλωσω χρονια και ζαμανια :p

Κωνσταντίνε όλο εκπλήξεις είσαι.... εσύ ο φανατικός που επέπληττες τον Bob για το ολίσθημά του...

Πολυ δυσκολα, θα ελεγα μαλλον ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ :O

Όχι ακόμα το προϊόν είναι ανώριμο, είναι μάλλον γιά ερασιτέχνες.... :lol:

Γίνεται μεγάλος λόγος για την μικρή μπαταρία του Leo. Όμως με μία δεύτερη στην τσέπη το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως.

Η τραυματική εμπειρία του milena03, (και εσύ τέκνον Κώστα?) δεν είναι η μοναδική. Οι φανατικοί ντρέπονται να το πουν. Χαμός γίνεται στην ουρά του ένα και μοναδικού σέρβις ακόμη και για αλλαγή μπαταρίας.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Επισκέπτης
Να μαι και εγώ! @ktsak το έκανες το θαύμα σου πάλι, ωραίο thread. Εγώ έκανα την μαμακια και πέρασα την 3.1 δεν αισθανόμουν έτοιμος για cydia. Ελπίζω να κυκλοφορήσει γρήγορα και στο τελευταίο firmware γιατί το αποφάσισα να το σπασω και εγώ.

Κωνσταντίνε όλο εκπλήξεις είσαι.... εσύ ο φανατικός που επέπληττες τον Bob για το ολίσθημά του...

Όχι ακόμα το προϊόν είναι ανώριμο, είναι μάλλον γιά ερασιτέχνες....

Γίνεται μεγάλος λόγος για την μικρή μπαταρία του Leo. Όμως με μία δεύτερη στην τσέπη το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως.

Η τραυματική εμπειρία του milena03, (και εσύ τέκνον Κώστα?) δεν είναι η μοναδική. Οι φανατικοί ντρέπονται να το πουν. Χαμός γίνεται στην ουρά του ένα και μοναδικού σέρβις ακόμη και για αλλαγή μπαταρίας.

Ειδες αλλαγη ? :p

Δεν το θεωρω ανωριμο, ωριμοτατο θα το ελεγα :wink:

Το Leo δεν μ' αγγιζει :whistle:

Δεν νομιζω οτι τεθηκε πουθενα θεμα για αλλαγες μπαταριας, εγω δεν διαβασα πουθενα. Να μου ελεγες για την κιτρινισμενη οθονη, να σου πω ΝΑΙ εχεις δικιο. Να σου θυμισω ομως και τα περιστατικα με το HD? Σε ολες τισ συσκευες μπορει να παρουσιαστουν διαφορα. Οποτε δεν μου λεει τιποτε αυτο. :down:

:clap: Αρα προς το παρον :bow: ΜΗΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ :dance:

Για οσους δε ανησυχουν, μαλλον ΒΓΗΚΕ. Υπομονη, λεπτομερειες θα μαθουμε μεσα στο Σαββατοκυριακο :yahoo:

Κωστας (Pterarxos)

@soom

Αλεξανδρε, για σενα ανεβαζω αυτες τις φωτο, να δεις ποσο χρηστικο ειναι το iPhone με το iGO :rolleyes:

Ειναι οντως πολυ καλό το IGO να το δοκιμασετε ολοι.:lol::lol::lol:

Καλησπέρα και από μενα:)

Ή μάλλον καλημέρα :lol:

Αύριο θα παω να παραλάβω το 3gs 16gb και δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι και Iδιαιτερα...(παρεπιπτόντως άσπρο να πάρω η μαύρο?τι προτείνεται?)

Eκτος του ότι δεν έχω συνηθίσει καθόλου το όλο interface του iphone θα είμαι αναγκασμένος να κυκλοφορώ πλέον με set παντόφλες...από τι μια το iphone και από την άλλη το hd μια και το ένα είναι το εταιρικό για τι δουλειά και το άλλο το προσωπικό μέχρι να βρω μια πατέντα 2 σε 1 για διαφορετικά δίκτυα...

το igo που δίνει ο φίλος Te_salat πως περνιέται στο iphone αφού μονο μέσο itunes κάνουμε δουλειά???

πρέπει να παίξουμε jailbrake???

[sIGPIC][/sIGPIC]

με χαιδεψε το κεφαλι ο επιτιμος σε μια συγκεντρωση οταν ημουν 4 χρονων παιδακι..βρε λες?

:lol::lol:

Βρε λες!?

Ειναι οντως πολυ καλό το IGO να το δοκιμασετε ολοι.:lol::lol:

Κώστα.. Πως και πως το περιμένω.... Σε αναμμένα κάρβουνα!:D

Καλησπέρα και από μενα:)

Ή μάλλον καλημέρα

Αύριο θα παω να παραλάβω το 3gs 16gb και δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι και Iδιαιτερα...(παρεπιπτόντως άσπρο να πάρω η μαύρο?τι προτείνεται?)

Eκτος του ότι δεν έχω συνηθίσει καθόλου το όλο interface του iphone θα είμαι αναγκασμένος να κυκλοφορώ πλέον με set παντόφλες...από τι μια το iphone και από την άλλη το hd μια και το ένα είναι το εταιρικό για τι δουλειά και το άλλο το προσωπικό μέχρι να βρω μια πατέντα 2 σε 1 για διαφορετικά δίκτυα...

το igo που δίνει ο φίλος Te_salat πως περνιέται στο iphone αφού μονο μέσο itunes κάνουμε δουλειά???

πρέπει να παίξουμε jailbrake???

Εγώ θα σου έλεγα το μαύρο... Αλλά είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό το συγκεκριμένο.. Εδώ είναι που λέμε, περί ορέξεως...!:rolleyes:

Και για να βάλεις αυτό που λέει ο Κώστας, ναι, θέλει jailbreak.. Αλλά είναι από τις συσκευές που αν δεν του βάλεις το Cydia, απλά δεν το χαίρεσαι, και ούτε βγάζεις το 100% των δυνατοτήτων του.

Αν κάνω κάπου λάθος, ας με διορθώσουν οι κάτοχοι και γνώστες του είδους!:happy:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned