Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια....δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη..!!η οποια βλεπει ολα σου τα αρχεια στο τηλεφωνο...αλλα ειναι free app...καμια ιδεα..??αν του ερχετε κανενος τιποτα.!

ifile απο το γνωστο μαγαζακι :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

ifile απο το γνωστο μαγαζακι :)

Φίλε θέλω να σε ρωτήσω αν το iFile είναι free από cydia γιατί το έβαλα πριν λίγο και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι από δω και πέρα το πρόγραμμα είναι shareware για πιθανές βελτιώσεις του. Ισχύει ή είναι μούφα για να ψαρώσει ο κόσμος; και αν ναι, έχει κλειδωμένες δυνατότητες ή ημερομηνία λήξης;

το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

Φίλε θέλω να σε ρωτήσω αν το iFile είναι free από cydia γιατί το έβαλα πριν λίγο και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι από δω και πέρα το πρόγραμμα είναι shareware για πιθανές βελτιώσεις του. Ισχύει ή είναι μούφα για να ψαρώσει ο κόσμος; και αν ναι, έχει κλειδωμένες δυνατότητες ή ημερομηνία λήξης;

δεν το ξερω φιλε μου αυτο γιατι εγω το εχω αγορασμενο(οπως ολες τις εφαρμογες που εχω στο τηλ μου,εκτος κανα 2 παιχνιδα και το navigon) απο την 1η φορα που το εβαλα στο μηλο μου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

δημητρη δεν εχω jb...και θυμαμαι ηταν free app...το εχω στα υποψην μου το ifile..!

εγω γιατι το εχω πληρωσει τοτε??:wacko::wacko::lol::lol:

ποιος στραβος που θελει το φως του θα εκανε??:lol::lol::lol:

Άραγε χωρούσα και εγώ στη σέλα να παρατούσα το αμάξι και να βοηθούσα στην πράσινη ανάπτυξη.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Καλησπέρα παιδιά

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εγω γιατι το εχω πληρωσει τοτε??:wacko::wacko::lol::lol:

νομιζω δημητρη και εγω τζαμπα το πηρα.θα ηταν στις εκπτωσεις μαλλον:lol::lol::lol::lol:

Δεν υπάρχει application σαν το ifile για μη JB συσκευές.

Και το ifile φυσικά και δεν είναι τσάμπα, 4.99$ κάνει

斯塔夫罗斯 :O

Ναι ρε παιδιά και εγώ το πλήρωσα το ifile, Μητσο δεν είσαι τρελλος φίλε, έτσι όπως τα λες είναι :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Δείτε ορισμένα ενδιαφέροντα:

Για το (2), το ΙΜ+ φαίνεται να είναι το Νο1...

Για το (3), κανείς δεν ασχολείται με το έρμο το Pre... Και είναι από τις πολυσυζητημένες συσκευές.. iPhone killer και τα ρέστα...:X

C H E C K:)this out please

καλημερα σε ολην την παλιοπαρεα.

χθες εβαλα το μηλο στο τσαντακι μου και εφυγα με την μηχανη για κανα 4ωρο με κατι φιλους.

η μπαταρια ηταν 100%. μολις γυρισα και χωρις να το εχω πειραξει καθολου το εβγαλα και οταν το ανοιξα για να το συνδεσω στον υπολογιστη ηταν 5%:blink:

σε αναμονη κ σβηστη οθονη? δεν ειδα κατι περιεργο απλα του εκανα μια επανεκινηση και ολα ενταξει τωρα...

δεν μου ειχε ξανακανει κατι τετοιο ποτε!

λετε επειδη το εχω κανα 2 βδομαδες στην ακρη να θυμωσε?:O

Καλημέρα και από μένα:)

Μήτσο μάλλον αυτό είναι:lol:

Πέρα από πλάκα, και εμένα μου το είχε κάνει αυτό μια φορά, και συγκεκριμένα βράδυ και σε flightmode, μετά από restart όλα εντάξει:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

@Δημήτρης & Λευτερης

Αν κάθε πρωί του χαϊδευετε με μικρές κυκλικες κινήσεις το home button για να του δείξετε την αφοσίωση σας για ένα πενταλεπτο η μπαταρία ανεβαίνει 15-20%. Εννοείται ότι εκείνη την ώρα Leo ή αλλα ανταγωνιστικά τηλέφωνα πρέπει να είναι στο ψυγείο. :lol:

Καλημέρα σε όλους!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ρε παιδια....δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη..!!η οποια βλεπει ολα σου τα αρχεια στο τηλεφωνο...αλλα ειναι free app...καμια ιδεα..??αν του ερχετε κανενος τιποτα.!

Φίλε το μόνο σχετικό που μπορώ να σκεφτώ σε μη jb συσκευή είναι αυτό. Βέβαια το κάνεις απ τον υπολογιστή σου κ οχι απ το κινητό αλλα δουλεύει μια χαρά.

http://www.iphone-explorer.com/

@ Δημητρης & trackera

στην αρχή το ifile ήταν τσάμπα απ τα μέσα Νοέμβρη κοστίζει 4,99 ! (άτιμο set iphone as new)....

ερώτηση

αν μια εφαρμογή απ το cydia την πληρώσεις θέλω να πιστεύω οτι μετά την ξαναπερνάς τσαμπα έτσι?? εννοώ δουλεύει σαν το appstore..... η κάνω λάθος.?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν μια εφαρμογή απ το cydia την πληρώσεις θέλω να πιστεύω οτι μετά την ξαναπερνάς τσαμπα έτσι?? εννοώ δουλεύει σαν το appstore..... η κάνω λάθος.?

Μιχάλη, λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Από όσο ξέρω, μπορείς μια χαρά να το ξαναβάλεις αφού το έχεις αγοράσει, αν και προσωπικά δεν το έχω κάνει.. :)

@Δημήτρης & Λευτερης

Αν κάθε πρωί του χαϊδευετε με μικρές κυκλικες κινήσεις το home button για να του δείξετε την αφοσίωση σας για ένα πενταλεπτο η μπαταρία ανεβαίνει 15-20%. Εννοείται ότι εκείνη την ώρα Leo ή αλλα ανταγωνιστικά τηλέφωνα πρέπει να είναι στο ψυγείο. :lol:

Καλημέρα σε όλους!

:lol::lol::lol:

Πολύ καλό! :lol::lol:

Καλησπέρα και από εμένα...! :)

εχει χρησιμοποιησει κανεις το dropbox??

Εγώ το χρησιμοποιώ, και είναι και πολύ βολικό.. :)

Δούλεψέ το... Να το δεις. Είναι καλό! :)

Μιχάλη, λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Από όσο ξέρω, μπορείς μια χαρά να το ξαναβάλεις αφού το έχεις αγοράσει, αν και προσωπικά δεν το έχω κάνει.. :)

Αλεξ ούτε εγώ το χω κάνει αλλά επειδή το ifile τελικά χρειάζεται δε βλέπω να την γλιτώνω γιαυτό ρωτάω...:D:D:lol:

Πάντως κ το bitesms που το είχα βάλει τσάμπα τον οκτώβρη τώρα θέλει άδεια κ αυτό... ένω στο appstore όσες βάλεις σε προσφορά free κ τώρα κοστίζουν στις περνάει τσάμπα.;);)

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

χθες εβαλα το μηλο στο τσαντακι μου και εφυγα με την μηχανη για κανα 4ωρο με κατι φιλους.

η μπαταρια ηταν 100%. μολις γυρισα και χωρις να το εχω πειραξει καθολου το εβγαλα και οταν το ανοιξα για να το συνδεσω στον υπολογιστη ηταν 5%:blink:

σε αναμονη κ σβηστη οθονη? δεν ειδα κατι περιεργο απλα του εκανα μια επανεκινηση και ολα ενταξει τωρα...

μήπως δεν είχες σήμερα; ξέρω οτι αυτό "τρώει" αρκετά τη μπαταρία,αλλά τόσο πολύ δεν εξηγείται.Χθες ήμουν στο Αλιβέρι,ψυχή ζώσα δεν υπήρχε γύρω,σήμερα ΜΗΔΕΝ εκεί που ήμουν ενώ ΟΛΟΟΟΙΙΙΙ οι άλλοι είχαν φούλ παντού,και απο το 100% η μπαταρία ΧΩΡΙΣ χρήση μόνο για να προσπαθεί να βρει δίκτυο πήγε στο 60%

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εμενα πριν λιγο καιρο ειχε για κανα 2 μερες 100% μπαταρια.δεν επεφτε.του εκανα επανεκινηση και εδειχνε 5%.δηλαδη εχανε ενεργεια αλλα η σταθμη του δεν επεφτε.κουφο ε?

ψυυυυυυυυυυυυυυλλοι στα αυτιάαααααααα μου μπήκααααααααααααν :p

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned