volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 αυτα ειναι..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ε καλα, αντε σαν ντοκουμεντο :p Να δειτε και σεις απο κοντα πως ειαι πανω κατωτα Apple Stores. Επαθα πλακα, τουλαχιστον 50 Η/Υ και 50 μηλαρακια διαθεσιμα στους επισκεπτες να παιζουν ;) Παντως δεν ξερω,αλλα αν ημουν εγω στην θεση σου δεν θα με τραβαγε καθολου ενα mac apple store... Δεν τα γουσταρω τα μακ και απο μηλα τι να μου δειξουν παραπανω απο το μηλο που ηδη εχω; Ενω αν ηταν μια εκθεση γενικη με γκατζετομανια τοτε σιγουρα θα κοιμομουν εκει μεσα:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 @zaxarakis Δημήτρη το Μήλο είναι γλυκό σε όλες τις εκδοχές! Αλλά θα τα πούμε τη Δευτερα! @ktsak Κατάλαβες τώρα Κωστα γιατί αφηνιαζω σε μηλομαγαζα ;) @Te_salat Κωστα μάλλον δε σε πρόλαβα οπότε για time machine και backup θα τα πούμε επίσης τη Δευτερα. Η σύντομη απάντηση είναι ότι όλα γινονται δηλαδή και πλήρες restore σε επίπεδο disk image και επαναφορά συγκεκριμένου αρχείου (αρχείων) στη χρονική στιγμή που τα θες χωρίς να πρέπει από πριν να έχεις προβλέψει τι να κάνεις backup. Για την ώρα πάντως καλό ταξίδι! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Σπερααα για μαγαζια της apple διαβαζω.. Πραγματικα ειναι κολαση!! Πηγα σημερα στο public και χαζευα τους mac οπως επισης & ton qosmio.. Αααχ! Να χεις ενα 13αρι μακμπουκ και τον τοσιμπα:cool: τελικα εφυγα με μια solo fx για το μικρο μου μηλο ωραια ειναι:) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Σπερααα για μαγαζια της apple διαβαζω.. Πραγματικα ειναι κολαση!! Πηγα σημερα στο public και χαζευα τους mac οπως επισης & ton qosmio.. Αααχ! Να χεις ενα 13αρι μακμπουκ και τον τοσιμπα:cool: τελικα εφυγα με μια solo fx για το μικρο μου μηλο ωραια ειναι:) Με γειά Μαργαρίτα! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 μόλις μπήκα σπίτι..είναι τρομερή η κατάσταση στους δρόμους ΟΛΗ μέρα σήμερα...για μια απόσταση 9-10 χιλιομέτρων έκανα 45 λεπτά...πήγα σε μια φίλη μου,και κάναμε μεγάλη καφρίλα...3 κολλητές,φάγαμε μια τούρτα μπισκότο 2.5 κιλών... η μια κοπέλα μάλιστα ψάχνει iphone 3GS και δε μπορεί να βρει χωρίς σύνδεση ΑΚΟΜΑ Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 μόλις μπήκα σπίτι..είναι τρομερή η κατάσταση στους δρόμους ΟΛΗ μέρα σήμερα...για μια απόσταση 9-10 χιλιομέτρων έκανα 45 λεπτά...πήγα σε μια φίλη μου,και κάναμε μεγάλη καφρίλα...3 κολλητές,φάγαμε μια τούρτα μπισκότο 2.5 κιλών... η μια κοπέλα μάλιστα ψάχνει iphone 3GS και δε μπορεί να βρει χωρίς σύνδεση ΑΚΟΜΑ :blink:Ελπιζω να μην το συνηθιζετε τουλαχιστον αυτο:lol: για μηλο κανε μια βολτα απο τις αγγελιες του myphone;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ενδιαφέρον άρθρο για όσους σκέφτονται android-όφωνο λίγη αναμονή μπορεί να "ανταμείψει" ;) http://www.electronista.com/articles/09/12/23/google.phone.considered.real.challenger/ @virginia και δεν φυλάξατε καθόλου για τη Δευτέρα ; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ενδιαφέρον άρθρο για όσους σκέφτονται android-όφωνο λίγη αναμονή μπορεί να "ανταμείψει" ;) http://www.electronista.com/articles/09/12/23/google.phone.considered.real.challenger/ @virginia και δεν φυλάξατε καθόλου για τη Δευτέρα ; θελανε να μας προφυλαξουν απο τυχον περιτα κιλα Κωστη :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 όχι φίλε Κώστα...αυριο θα πάμε στις 9 γυμναστήριο και θα φύγουμε απόγευμα :p η μια κοπέλα μόλις χώρισε,και ήρθε με τούρτα σπίτι να μας πει τον πόνο της...ε θυμηθήκαμε και οι άλλες τους πάλαι ποτέ δικούς μας πόνους κ συμπάσχαμε.. είπαμε να φέρουμε κ το bombay sapphire αλλά θα ήταν υπερβολή... είχαμε να πάμε και σπίτια μας... ηθικό δίδαγμα; ποτέ αλκόολ και οδήγηση μαζί..πριν 1 μήνα, "εφυγαν" 4 συμμαθητές και φίλοι επι 15 χρόνια και ακόμα το "σοκ" ειναι νωπό Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 όχι φίλε Κώστα...αυριο θα πάμε στις 9 γυμναστήριο και θα φύγουμε απόγευμα :p η μια κοπέλα μόλις χώρισε,και ήρθε με τούρτα σπίτι να μας πει τον πόνο της...ε θυμηθήκαμε και οι άλλες τους πάλαι ποτέ δικούς μας πόνους κ συμπάσχαμε.. είπαμε να φέρουμε κ το bombay sapphire αλλά θα ήταν υπερβολή... είχαμε να πάμε και σπίτια μας... ηθικό δίδαγμα; ποτέ αλκόολ και οδήγηση μαζί..πριν 1 μήνα, "εφυγαν" 4 συμμαθητές και φίλοι επι 15 χρόνια και ακόμα το "σοκ" ειναι νωπό Απόλυτο δίκιο για το δεύτερο θέμα. Για το πρώτο για να το ελαφρύνουμε και κάπως ... ακούγεται σαν σκηνή από τη 7η season του Sex and the City :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 δυστυχώς εχω δει μόνο μεμονωμένα επεισόδια..δε το έχω δει ποτέ ολόκληρο... θα καθόμασταν και άλλο,αλλά η άλλη φίλη μου λέει "οκ εσύ χώρισες,επειδή εγώ ακόμα δεν έχω χωρίσει,και αν κάτσω κ άλλο αύριο θα τρώμε άλλη τούρτα την κάνουμε με ελαφρά" :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 δυστυχώς εχω δει μόνο μεμονωμένα επεισόδια..δε το έχω δει ποτέ ολόκληρο... θα καθόμασταν και άλλο,αλλά η άλλη φίλη μου λέει "οκ εσύ χώρισες,επειδή εγώ ακόμα δεν έχω χωρίσει,και αν κάτσω κ άλλο αύριο θα τρώμε άλλη τούρτα την κάνουμε με ελαφρά" :p Ολόκληρο θα ήταν overdose, αλλά μεμονωμένα έχει ψυχο-κοινωνιολογικό ενδιαφέρον :) ο Alpha αν δεν κάνω λάθος το παίζει κάθε βράδυ αυτή την περίοδο :) Κανόνισε, να πέσεις σε διαβητικό κώμα και να μην εμφανιστείς τη Δευτέρα (γι αυτό το λόγο, γι άλλο λόγο ασφαλώς είσαι ελεύθερη να πράξεις κατά "δυνατότητα")! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 χαχαχα..αν σκεφτείς οτι είχα να φάω τούρτα απο τα γενέθλια μου την ανοιξη θα καταλάβεις οτι μάλλον ήταν overdose... μέσα σε 3 χρόνια,με δίαιτα και γυμναστήριο απο τα 95 κιλά έφτασα τα 54 και δε σκοπεύω να το "καταστρέψω' ετσι απλά αυτό,για ΚΑΝΕΝΑΝ ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 χαχαχα..αν σκεφτείς οτι είχα να φάω τούρτα απο τα γενέθλια μου την ανοιξη θα καταλάβεις οτι μάλλον ήταν overdose... μέσα σε 3 χρόνια,με δίαιτα και γυμναστήριο απο τα 95 κιλά έφτασα τα 54 και δε σκοπεύω να το "καταστρέψω' ετσι απλά αυτό,για ΚΑΝΕΝΑΝ ;) Πάντως μια παρέκκλιση μια φορά και για καλό λόγο όπως απόψε (συμπαράσταση) δεν κάνει ποτέ κακό, το αντίθετο θα έλεγα :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 με σωστη διατροφη κ γυμναστηριο...μπορεις να διατιρηθεις οπως θες...κ να κανεις που κ που τα στραβα ματια σε ορισμενα φαγητα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ένας άντρας όμως έχει πολύ καλύτερο μεταβολισμό απο μια γυναίκα...δε στερω απο τον εαυτό μου τιποτα..πίτσα,σουβλάκια τα πάντα.. απλά ξέρω οτι αν φάω σήμερα αύριο θα τρώω ολη μερα φρούτα.. πλέον έχω συμβιβαστεί με αυτό..ξέρω οτι απο δω και πέρα ποτέ δε πρόκειται να φάω πχ κρέας μαζί με πατάτα.. ή γενικά ζωικό παράγωγο ταυτόχρονα με φυτικό/άμυλο...Κάποτε,θα μπορούσα να φάω και 2/3 σουβλάκια με πίτα..τώρα πια,τρώω 1 ή στο τσακίρ κέφι 2 καλαμάκια σκέτα και νιώθω "σκασμένη" Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Θα πεταχτώ πάλι να πω τα δικά μου.. Μόλις κατάφερα να φτιάξω το iGo 1.1.1 και το Navigon 1.4 μόνο με ελληνικό χάρτη, ελληνικά poi, και ελληνική φωνή. Το iGO δουλεύει κανονικά, τουλάχιστον η δοκιμή να το ανοίξω στο σπίτι μέσα, φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Θα τα ανεβάσω σε ένα Rapidshare για όποιον τα θέλει, και βαριέται να κατεβάζει 2 ώρες 10 parts... Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, απλά κατέβασα το full Europe no map που βρήκα από ένα μαγαζάκι, έσβησα από εκεί μέσα ότι άχρηστο (κυρίως από το iGO που έχει πολύ καλή δομή αρχείων και δεν χάνεσαι, στο Navigon δεν μπόρεσα πολλά γιατί είναι όλα χύμα μέσα σε έναν φάκελο), άφησα αυτά που χρειάζονται, τα ελληνικά δηλαδή και τέλος! :):happy::happy: Υπομονή. Και όποιος θέλει το link για το RS, ας μου στείλει πμ, μιας και οι ΟΠΧ μου απαγορεύουν να το ανεβάσω εδώ...:X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 προσωπικά προτιμώ το Igo απο οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ενδιαφέρον άρθρο για όσους σκέφτονται android-όφωνο λίγη αναμονή μπορεί να "ανταμείψει" ;) http://www.electronista.com/articles/09/12/23/google.phone.considered.real.challenger/ @virginia και δεν φυλάξατε καθόλου για τη Δευτέρα ; Αυτα τα περι ανωνυμου πληροφοριοδώτη δεν τα πολυ πιστευω. Μας το πλασάρουν σιγα σιγα. Δεν ξέρω τι θα είναι αλλα δεν μ ενθουσιάζει αυτό που βλέπω και σαν designe της συσκευής αλλα και η εικονα της home page. Γενικά δεν τα βλέπω με καλό μάτι τα ανδροειδή. Κωστή Προφανως για να γινει ολικη επαναφορα του συστηματος σε προηγουμενο backup θα πρεπει να γινει φορματ και επαναφορτωση του συστηματος απο το cd των Leopard και μετα επαναφορά του μπακαπ που θελουμε. Σωστά; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 μόλις μπήκα σπίτι..είναι τρομερή η κατάσταση στους δρόμους ΟΛΗ μέρα σήμερα...για μια απόσταση 9-10 χιλιομέτρων έκανα 45 λεπτά...πήγα σε μια φίλη μου,και κάναμε μεγάλη καφρίλα...3 κολλητές,φάγαμε μια τούρτα μπισκότο 2.5 κιλών... η μια κοπέλα μάλιστα ψάχνει iphone 3GS και δε μπορεί να βρει χωρίς σύνδεση ΑΚΟΜΑ για μενα η καφριλα ειναι οτι την μοιρασατε στα 3 :D κατι τετοια γευματα δεν τα μοιραζομαι ουτε με την γυναικα μου:p ενοιωσα μια λιγουριτσα και κατευθυνομαι στο ψυγειο καλημερα σας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 http://img709.imageshack.us/img709/3214/kalanta.th.jpg ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?????????????????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Να τα πείτε να τα πείτε!!! Το rs είναι ετοιμο για το igo οποίος θέλει. Αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει upgrate το προηγούμενο αλλά ξαναμπαίνει ως νέο. Κακό για κάποιον με πολλά πράγματα αποθηκευμένα. Δεν έχω ούτε γνώσεις ούτε υπομονή όμως για να το διόρθωσω αυτό. :(:( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλην Ημερα Αρχοντες ... :whistle::whistle::whistle: @Te_salat Σωστά το λες για το restore. Όταν κάνεις επανεκκίνηση από το dvd του λειτουργικού επιλεγεις restore από time machine backup. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 καλημέρα σε όλη τη παρέα, χρόνια πολλά και καλά:):):) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts