virginia285 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 πραγματικά αν τα καταφέρω θα σας έρθω απρόσκλητη...το θέμα είναι να τα καταφέρω :s Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 πραγματικά αν τα καταφέρω θα σας έρθω απρόσκλητη...το θέμα είναι να τα καταφέρω :s Η συνάντηση είναι ασφαλώς ανοιχτή για όλους! Οπότε βλέπετε και κάνετε :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Κατ αρχας Βιργινία μη μασάς για κανέναν , δεύτερον πολύ ωραία επιλογή ακούγεται ο κιτρομηλος κώστα αλλά όπως λέει και ο μητσος, η παρέα έχει σημασία και τέλος καληνύχτα σας γιατί ξυπναμε και πρωί :yawn::yawn: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 βέβαια θα`μαι παραφωνία αν τα καταφέρω...:p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καληνύχτα Λευτερη! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 βέβαια θα`μαι παραφωνία αν τα καταφέρω...:p Γιατί σου φαινομαστε για καλλιφωνοι; ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 σα τη μύγα μεσα στο γάλα θα`μαι :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 σα τη μύγα μεσα στο γάλα θα`μαι :p μήπως καλύτερα σαν το κερασι στην τούρτα; :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Κώστα / Πτέραρχε καλά να περνάς! :):) Μα τι ωραία.. Χιονισμένα Χριστούγεννα θα περάσεις... Αχ ρε ποuστη μου.. Εμείς.. Με κοντομάνικα και 30 βαθμούς...:mad::mad: Λοιπόν....... Μπήκε και ο Βασίλης/pazo και η Βιργινία στην παρέα μας... Αισίως: 1.kkalog 2.Te_salat 3.zaharakis 4.loftys 5.fanko 6.miky7 7.CarpeNoctum 8.virginia285 9.PariS 10.hlias77 11.pazo 12.soom προς το παρόν.. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 εγώ με ερωτηματικό..θα προσπαθήσω να είμαι Αθήνα,αλλά επειδή υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις απο Ναύπλιο μεριά δεν είναι σίγουρο Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 εγώ με ερωτηματικό..θα προσπαθήσω να είμαι Αθήνα,αλλά επειδή υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις απο Ναύπλιο μεριά δεν είναι σίγουρο Ερωτηματικό ή μη, ενδέχεται να είσαι.. Σε γράφω στην λίστα... :lol: :p :happy: Δεν γίνεται να το χάσεις το event.... Πως και πως το περιμένω.. Χωρίς πλάκα, πως και πως. Το έχω πει σε όσους ξέρω.. Καταενθουσιασμένος είμαι!!! :clap: :yahoo: :dance: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ενδιαφέροντα νέα της ημέρας από τον soom: Η μεγαλύτερη φωτογραφία του κόσμου Πως βλέπουμε δίσκους Mac σε PC, just in case, εγώ δεν το ήξερα... Κάτι πολύ ωραίο.. Η ζωή σε διάφορες κλίμακες... :) Λύθηκε το πρόβλημα με τους iMac 27";;; :yawn: Καλό βράδυ!:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ενδιαφέροντα νέα της ημέρας από τον soom: Η μεγαλύτερη φωτογραφία του κόσμου Καλό βράδυ!:happy: καλημερα σε ολους :) για τσεκαρισε και αυτη... JUST OPEN AND ZOOM IN ειναι απο μια συγκεντρωση του προεδρου της αμερικης...φωτογραφιζονται τα παντα με καμερες τεραστιας αναλυσης για να μπορουν να ελεγχουν/"διαβαζουν' ολα τα προσωπα των παρευρισκοντων.... just in one clik φωτογραφια....ειναι τρομερο τι δυνατοτητες υπαρχουν στην κατασκοπεια... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Kαλημερα παιδες! Μια βοηθεια θελω και ξερω πως εδω θα μου δωθει αμεση απαντηση. Εχει λοιπον η αδερφη μου το 3G 8GB απειραχτο και οταν ακουει μουσικη, πανω στο 25'-30', μου λεει οτι κανει κατι κολπα σαν να μασαει το τραγουδι (και νομιζω μετα κλεινει η μουσικη). Καμια προχειρη λυση; να κανω κανενα restore? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Δοκίμασε πρώτα με άλλα ακουστικά, μετά κάνε το restore και αν δε φτιάξει τότε service. Αν το πρόβλημα είναι συνεχές (κάθε φορά δηλαδή μετά τα 25-30 λεπτά) τότε υποψιάζομαι θέμα hardware και όχι software. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 και γω τα ακουστικα σκεφτηκα στην αρχη....θα της δωσω καποια χωρις μικροφωνο και κουμπακι να δοκιμασει! το θεμα του σερβις δεν δελω να το σκεφτομαι καν, καθως 2 βδομαδες αφου το πηραμε εκανε παλι κατι κολπα και το πηγε στη βονταφον, εκαναν 1 μηνα να το φερουν, το εφεραν με γρατζουνιες πισω μετα απο ενα update που του εκαναν, και μετα μας πηρε αλλες 15μερες να μας δωσουν καινουριο (το οποιο ηρθε μεσα σε μια ζελατινα απο φυσαλιδες και τα αυτοκολλητακια του ιμει). Λετε να μας εδωσαν κανενα που προβληματικο επειδη απαιτησαμε αλλαγη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση για οσους εχουν mac. Σκέπτομαι να κάνω αυτες τις μερες που θα ειμαι σε διακοπές ενα restore απο backup για να καθαρίσω καποια δοκιμαστικα που εκανα σε προγραμματάκια. Υπάρχουν διαφορα beta οπως το dockdoctor τα οποία δεν τα βλέπει ο appcleaner. Δεν μου κανει τιποτα αλλα δεν θελω να εχω κάτι που δεν μπορω να το ελενξω. Γενικα θελω να γυρίσω σ ενα backup που εχω εντελως καθαρό με εγκατεστημενα μονο τα προγραμματα που χρησιμοποιω αφου πλέον ξερω τι χρειαζομαι και δεν σκοπευω να γεμισω το λειτουργικό με tweaks και αλλα μη ασφαλή. Αυτό που θελω να ρωτήσω είναι αν περνόντας ενα παλιοτερο backup, "καθαρίζεται" και το λειτουργικό οπως συμβαινει στο iphone οπου βαζοντας ενα παλιοτερο backup, το λειτουργικο ερχεται οπως ηταν την ημερομηνια που εγινε το backup. Δεν νομιζω το backup να αφορα μονο αλλαγες σε προγραμματα αρχεια και ρυθμισεις; Επίσης φαντάζομαι ότι μπορω μετά να επαναφέρω μεμονομενα αρχεία φωτο κλπ απο το τελευταιο που ειχα πάρει. Για mail, contacts, calendar δεν με απασχολει γιατι συχρονιζουν με το Google οποτε θα μπουν ολα. Στο iTunes θα επαναφερω τον φάκελο απο το τελευταίο backup. Στο IPassword θα πάρω δικο του backup. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 @Te_salat Κώστα το backup το παίρνεις με time machine? Αν ναι τότε πρακτικά μπορείς να γυρίσεις σε ένα ακριβές αντίγραφο όλου του δίσκου συστήματος στη χρονική στιγμή που θέλεις. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μακάρι Κωνσταντίνε, να το δούμε όλοι μας αυτό τo video και να υπάρξει συλλογική προσπάθεια-αντιμετώπιση στο χάλι των ελληνικών δρόμων-εθνικών οδών. Δεν ήξερα ότι στα άλλα κράτη της Ε.Ε. πληρώνουν ή το ένα ή το άλλο (διόδια ή τέλη).:mad: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 και γω τα ακουστικα σκεφτηκα στην αρχη....θα της δωσω καποια χωρις μικροφωνο και κουμπακι να δοκιμασει! το θεμα του σερβις δεν δελω να το σκεφτομαι καν, καθως 2 βδομαδες αφου το πηραμε εκανε παλι κατι κολπα και το πηγε στη βονταφον, εκαναν 1 μηνα να το φερουν, το εφεραν με γρατζουνιες πισω μετα απο ενα update που του εκαναν, και μετα μας πηρε αλλες 15μερες να μας δωσουν καινουριο (το οποιο ηρθε μεσα σε μια ζελατινα απο φυσαλιδες και τα αυτοκολλητακια του ιμει). Λετε να μας εδωσαν κανενα που προβληματικο επειδη απαιτησαμε αλλαγη? Φανη κανε αυτο που σου ειπε ο Νικος ειναι το πρωτο και το πιο ευκολο. απο εκει και μετα ενα εργοστασιακο restore και μακαρι να μην χρειαστει σερβις :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ετοιμάζομαι κι εγω για επιστροφή και παραμονή στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Ταξιδευω αυριο το πρωί, πέρασα τo Avatar στο iphone για να περάσει ευχαριστα η αναμονη στο αεροδρομειο και στο αεροπλάνο. Από αυριο θα τα λέμε από Αθηνα. @kkalog Κωστη με τετοιο εργαλείο που ειναι το time mashine δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω κάτι άλλο.:) Προσπαθω να αποφυγω οσο γινεται την εγκατασταση windows. Με το excel βελτιωθηκαν τα πράγματα μετα απο επανεγκατασταση των office και μαλλον θα τα αγοράσουμε για κοινη χρηση με τον εδω συνεργατη μας. Καποιο προβληματακι που ειχαμε οταν δουλευαμε στο ιδιο δυκτιο και εντοπιζονταν οτι τρεχουμε δυο με την ιδια αδεια λύθηκε. Οπότε πιστευω αν εφαρμοσουμε την ίδια λύση και στα original δεν θα εχουμε προβλημα. Βαζοντας την 4αρα μνημη θα μπορω ανετα να τα αφηνω να τρεχουν στο παρασκηνιο για γρηγορη προσβαση. Η αργοπορεια στο ανοιγμα αν και εχει μειωθει αισθητα παραμένει και δεν εχει σχεση με τις δυνατοτητες του μηχανηματος αλλα με την προσαρμογή της microsoft για χρηση σε Mac. Αφου για παράδειγμα το photoshop & το Corel που ειναι πολυ πιο βαρια πρόγραμματα, ανοίγουν πολυ γρηγορότερα στο macbook απ οτι στο windows PC. Any way το μοναδικό μου πρόβλημα είναι οτι μετα από 2,5 χρόνια ξαναγυρνάω στα office 2003 αφου τα microsoft office for mac βασιζονται στην εκδοση του 2003. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ετοιμάζομαι κι εγω για επιστροφή και παραμονή στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Ταξιδευω αυριο το πρωί, πέρασα την ταινία Avatar στο iphone για να περάσει ευχαριστα η αναμονη στο αεροδρομειο και στο αεροπλάνο. Από αυριο θα τα λέμε από Αθηνα. από που Κώστα το Avatar;;;;;;;;;;;:confused::eek: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 από που Κώστα το Avatar;;;;;;;;;;;:confused::eek: απο το app store:p:lol: ΠΜ αργοτερα :X Η μαλλον sms Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 από που Κώστα το Avatar;;;;;;;;;;;:confused::eek: Ποιότητα ? και τέτοια δεν τα κρατάμε για πάρτη μας. Αναμένουμε :) Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts