fanko Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Θέλω να κάνω Backup στο Laptop μου χωρίς χρήση άλλων εφαρμογών, σε εξωτερικό δίσκο. Πιό συγκεκριμένα: Θέλω να κάνω backup επιλεγμένα αρχεία. Την πρώτη φορά, φαντάζομαι, θα κάνει πολύ ώρα. Τις επόμενες φορές θέλω να συγκρίνει τα αρχεία του Laptop με αυτά του Backup και στο Backup να προσθέτει τα νέα, να αντικαθιστά τα τροποποιημένα και να σβήνει τα σβησμένα. Αυτή η διαδικασία λογικά πρέπει να είναι πολύ πιό σύντομη απ' την αρχική. Το Laptop έχει Win XP Pro. Ζητάω πολλά?:lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Έχω σχεδόν 500GB μουσικής από τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία είναι κατεβασμένα. Ακόμα δεν έχει έρθει η Interpol ή η Europol στην πόρτα μου. :lol: ποτε μην λες ποτε :rolleyes: :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 ποτε μην λες ποτε :rolleyes: :lol::lol: Δεν θα μας χωράει ο Κορυδαλλός τότε... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Δεν θα μας χωράει ο Κορυδαλλός τότε... μην ανυσηχεις...και εκει παρεα θα ειμαστε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Θάνο, δώσε λεπτομέρειες. Που τα βρίσκω αυτά backup στο search του start menu Backup & Restore Backup Now Στα Vista υπάρχει επιλογή να κάνεις backup τα αρχεια σου αλλα δεν ξερω αν στο restor μετα απο format, γινεται αφου περάσεις το λειτουργικο να περαστουν μεσω backup οι ρυθμισεις και τα προγραμματα που εχεις περάσει οπως γινεται στα mac. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 μην ανυσηχεις...και εκει παρεα θα ειμαστε :lol::lol::lol::lol: Επειδή είμαστε γνωστό group, φοβάμαι πως θα μας χωρίσουν, άλλος για Κρήτη τράβηξε, άλλος για Καρπενήσι :lol::lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Επειδή είμαστε γνωστό group, φοβάμαι πως θα μας χωρίσουν, άλλος για Κρήτη τράβηξε, άλλος για Καρπενήσι :lol::lol: Ε ναι θα φοβούνται λόγω iPhone μην τα βάλουμε όλα μαζί σε μια γωνιά στο τοίχο και σκάσουν και το σκάσουμε κι εμείς.... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 μήπως εννοεί ο φίλος, από πλευράς authentication και τα τοιαύτα... Ακριβώς αυτό εννοούσα. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Και τώρα που το θυμήθηκα τι έγινε στο "6ο Meeting κατόχων iPhone, HD κ.α. PPC στη Θεσ/νικη" ? Δεν είδα να γραφτεί κάτι:cool: Γιατί τον λέτε Πτέραρχο ? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Επειδή είμαστε γνωστό group, φοβάμαι πως θα μας χωρίσουν, άλλος για Κρήτη τράβηξε, άλλος για Καρπενήσι :lol::lol: νομιζουν οτι θα τα καταφερουν!!εχουμε το ping :lol: τι αμεση συνενοηση θα κανουμε μεσω αυτου ρε παιδια ε??:lol::lol: Ε ναι θα φοβούνται λόγω iPhone μην τα βάλουμε όλα μαζί σε μια γωνιά στο τοίχο και σκάσουν και το σκάσουμε κι εμείς.... εμεις θα σκασουμε απο το κακο μας αν μας βαλουν μεσα και μας δωσουν τα μηλα μας παρεα,αλλα χωρις ρευμα για να τα φορτιζουμε και χωρις ιντερνετ :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Νικο argal ευχαριστω πολυ απλα ειναι Κερκυρα και εκει γινεται χαμος... οντως ομως τωρα βρισκεται πολυ πιο ευκολα.... Νικο θυμαμαι εδω Ιταλια ενα παιδι εφαγε προστιμο 2000Ε γιατι μεσω ιδιωτικης εταιριας παροχης ιντερνετ στην οποια ηταν συνδρομιτης κατεβασε 2 Terra.... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 εμεις θα σκασουμε απο το κακο μας αν μας βαλουν μεσα και μας δωσουν τα μηλα μας παρεα,αλλα χωρις ρευμα για να τα φορτιζουμε και χωρις ιντερνετ :D:D ηλιακο φορτιστη..!!με φωτοβολταικο..!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Αυτό από τον πάροχο εντοπίστηκε. Όχι από το iTunes. Μην τρελαθούμε.. Θα κλείσει η Apple αν γίνει κάτι τέτοιο. Υπήρχαν ανησυχίες με το Genius.. αλλά και πάλι κανένα πρόβλημα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 χθες το βραδυ καποιος με παιρνει και μου ζηταει το hero για αμεση αγορα...και μου λεει να κλεισω την αγγελια. οποτε κανονιζουμε ωρα και σημειο για σημερα,να βρεθουμε να το παρει .. 2.30 ειχαμε ραντεβου και κατα τις μια του στελνω μηνυμα για το που ακριβως θα ειμαι...και μου απανταει ο φιλος .... ξερεις αλλαξα το iphone μου me ενα 3gs και δεν εχω λεφτα για το hero :O 49 χρονων αντρας..... ετσι μου ρχεται να τον δωσω στεγνα δημοσια :O δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο σε κανεναν .... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Αυτό από τον πάροχο εντοπίστηκε. Όχι από το iTunes. Μην τρελαθούμε.. Θα κλείσει η Apple αν γίνει κάτι τέτοιο. Υπήρχαν ανησυχίες με το Genius.. αλλά και πάλι κανένα πρόβλημα. Μπράβο Νίκο, έθιξες θέμα τώρα. Προβληματιζόμουν αν άφηνα το Genius να κάνει αυτά που λέει ότι μπορεί να κάνει, αλλά με τις διάφορες γνωστοποιήσεις που θα έκανε, φοβήθηκα. Να το βάλω να δουλέψει τελικά; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Να ρωτησω κατι αλλο παιδια? Δεν βλεπω να υπαρχει χωρος για αγγελιες πωλησεων κινητων. Επιτρεπεται να διαφημιζεις οτι πουλας κατι η οχι ? Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Να ρωτησω κατι αλλο παιδια? Δεν βλεπω να υπαρχει χωρος για αγγελιες πωλησεων κινητων. Επιτρεπεται να διαφημιζεις οτι πουλας κατι η οχι ? Πρεπει να περασεις τα 150 μηνυματα και τις 100 μερες σαν εγγεγραμενος χρηστης στο φορουμ για να σου εμφανιστουν αυτα τα sections του buy & sell ;) ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ !!!! --> Πιθανά Κρούσματα Εξαπάτησης στο Buy & Sell ""θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατώτατο όριο για να επιτραπεί η συμμετοχή ενός μέλους στην ενότητα Buy and Sell αυξήθηκε σε 150 μηνύματα και 100 ημέρες παραμονής.""" να ποσταρεις αγγελια ετσι ναι, απαγορευεται. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Να ρωτησω κατι αλλο παιδια? Δεν βλεπω να υπαρχει χωρος για αγγελιες πωλησεων κινητων. Επιτρεπεται να διαφημιζεις οτι πουλας κατι η οχι ? Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 70 μηνύματα, αν θυμάμαι καλά Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μπράβο Νίκο, έθιξες θέμα τώρα. Προβληματιζόμουν αν άφηνα το Genius να κάνει αυτά που λέει ότι μπορεί να κάνει, αλλά με τις διάφορες γνωστοποιήσεις που θα έκανε, φοβήθηκα. Να το βάλω να δουλέψει τελικά; Άφοβα.. Πολύ καλό εργαλείο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μήτσο, στις μέχρι τώρα 2 συναλλαγές μου με ανθρώπους του myphone δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αλλά αυτό που σου έκατσε είναι από τα άγραφα... Και αν δεν κάνω λάθος, σου έχει ξανατύχει στραβή με πώληση κινητού ε??? Ή κάνω λάθος...; Όσο για τα κατεβασμένα τραγούδια.. Μην τρελαθούμε κιόλας.. Ο μισός πλανήτης έχει κατεβάσει από 1ΤΒ τραγούδια, ταινίες και ότι του κατέβει, παραβιάζοντας όλα τα πνευματικά δικαιώματα που υπάρχουν.. Θα τρέχουν να ασχολούνται με τον καθένα μας???:ninja::ninja: Και στο κάτω κάτω... Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τους λεβέντες??? :lol: :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Πρεπει να περασεις τα 150 μηνυματα και τις 100 μερες σαν εγγεγραμενος χρηστης στο φορουμ για να σου εμφανιστουν αυτα τα sections του buy & sell ;) ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ !!!! --> Πιθανά Κρούσματα Εξαπάτησης στο Buy & Sell ""θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατώτατο όριο για να επιτραπεί η συμμετοχή ενός μέλους στην ενότητα Buy and Sell αυξήθηκε σε 150 μηνύματα και 100 ημέρες παραμονής.""" να ποσταρεις αγγελια ετσι ναι, απαγορευεται. Ευχαριστω. Ζησε Μαη μου.... Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μήτσο, στις μέχρι τώρα 2 συναλλαγές μου με ανθρώπους του myphone δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αλλά αυτό που σου έκατσε είναι από τα άγραφα... Και αν δεν κάνω λάθος, σου έχει ξανατύχει στραβή με πώληση κινητού ε??? Ή κάνω λάθος...; ποτε δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο για αυτο και με πειραξε τοσο.... με οσους εχω συνεργαστει εδω μεσα τοσα χρονια ηταν ολοι τους κυριοι! και η φαση ειναι οτι ειχα προτεινει να του το εστηνα του ανθρωπου(δεν ηταν κανενα παιδακι) με εφαρμογες για να μην ψαχνεται με το που θα το επαιρνε....:O Όσο για τα κατεβασμένα τραγούδια.. Μην τρελαθούμε κιόλας.. Ο μισός πλανήτης έχει κατεβάσει από 1ΤΒ τραγούδια, ταινίες και ότι του κατέβει, παραβιάζοντας όλα τα πνευματικά δικαιώματα που υπάρχουν.. Θα τρέχουν να ασχολούνται με τον καθένα μας???:ninja::ninja: ξερεις ποσα εκατομυρια χανουν οι εταιρειες απο ολους σαν και εμας ?:X:lol: Και στο κάτω κάτω... Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τους λεβέντες??? :lol: :lol: οχι για εμας,για τους αλλους λεβεντες :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τότε που αναβάθμισα την 1Mbit σε "έως 24" το videoclub με έχασε από πελάτη τους. Μόνο από σπόντα αν πάω και έχω παρκάρει εκεί κοντά... :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 ποτε δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο για αυτο και με πειραξε τοσο.... με οσους εχω συνεργαστει εδω μεσα τοσα χρονια ηταν ολοι τους κυριοι! και η φαση ειναι οτι ειχα προτεινει να του το εστηνα του ανθρωπου(δεν ηταν κανενα παιδακι) με εφαρμογες για να μην ψαχνεται με το που θα το επαιρνε....:O Τι να πεις... Είναι τελικά να μην σου κάτσει.. Και να λες και 50 χρονών άνθρωπος..... ξερεις ποσα εκατομυρια χανουν οι εταιρειες απο ολους σαν και εμας ?:X:lol: Σίγουρα πάρα πολλά.. Αλλά, ορίστε. Έκλεισε το mininova. Βγήκε απόφαση από δικαστήριο στην Ολλανδία να αποσυρθούν όλα τα παράνομα torrents.. Και με το που έκλεισε αυτό, ξαφνικά από το πουθενά πετάχτηκαν άλλα 10 torrent-άδικα...;) Χάος. Χωρίς τελειωμό. Προσωπικά δεν μου αρέσει να κατεβάζω ταινίες, τουλάχιστον. Τις νοικιάζω από το Video Club. Το ίδιο και τα παιχνίδια. Τα νοικιάζω. Και αν μου αρέσουν, κατεβάζω patch για NoCD. Αλλά τουλάχιστον δεν τα χρησιμοποιώ για OnLine Gaming τα νοικιασμένα αφού επιστρέψω το CD. Και μουσική έχω ελάχιστη στον υπολογιστή. Και τα περισσότερα είναι απλά τραγούδια που έχω και σε CD original και απλά τα πέρασα στον υπολογιστή. Με το YouTube να είναι ένα click μακριά, ακούω όποιο τραγούδι θέλω χωρίς να παραβιάζω κάτι.;) Από εμένα, τα λεφτά που χάνουν είναι πραγματικά ελάχιστα...... οχι για εμας,για τους αλλους λεβεντες :happy: :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τότε που αναβάθμισα την 1Mbit σε "έως 24" το videoclub με έχασε από πελάτη τους. Μόνο από σπόντα αν πάω και έχω παρκάρει εκεί κοντά... :lol: ασε Maick γιατι εκλεισε το greek-fun εδω και κανα 2-3 μερες και ηθελα να κατεβασω κατι συλλογες και ταινιες....:( απο εκει ψωνιζω απο την μερα που ανοιξε το μαγαζι αυτο...ειμαι και permmium member και ειχα προσβαση παντου ....ελπιζω να μην ειναι μονιμο :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts