zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δεν εχω ιντερνετ δεν ξερω τι επαθε η χολ... Και κλεβω απο διπλα :confused: wifi και τα λεμε μεσω μηλου:lol: ειμαι χαπακωμενος με τις αντιβιωσεις μου κ τις κορτιζονες μου κ καθομαι και σας χαζευω:D σσσσττττ τωρα!! Hallie bery sto star! Respect! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δεν εχω ιντερνετ δεν ξερω τι επαθε η χολ... Και κλεβω απο διπλα :confused: wifi και τα λεμε μεσω μηλου:lol: ειμαι χαπακωμενος με τις αντιβιωσεις μου κ τις κορτιζονες μου κ καθομαι και σας χαζευω:D σσσσττττ τωρα!! Hallie bery sto star! Respect! Περαστικά Δημήτρη...!!! Σσστ... Τώρα STAR... :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δεν εχω ιντερνετ δεν ξερω τι επαθε η χολ... Και κλεβω απο διπλα :confused: wifi και τα λεμε μεσω μηλου:lol: ειμαι χαπακωμενος με τις αντιβιωσεις μου κ τις κορτιζονες μου κ καθομαι και σας χαζευω:D σσσσττττ τωρα!! Hallie bery sto star! Respect! Βλέπω από τα apples στα berries κύριε συνάδελφε :) Πάντα μερακλής ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ολα αυτα κυριε συναδελφε ηταν ενα απλο ζεσταμα για αυτο που ακολουθει... Απλα ο ορισμος του απολυτου Θηλυκου, ερχεται σε λιγο να μας καθηλωσει παλι στο σταρ... Το ονομα αυτου του απολυτου θηλυκου; Δεν νομιζω οτι καποιος που σεβεται τον εαυτο του δεν το ξερει!!!!!!!! Shoot em up and Monica Bellucci just the ultimate female!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 @ :)Χρονια πολλά στην μικρή μας Μαργαρίτα. Να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου. @Μπαταρια: Δεν ξέρω τι εφταιγε, ολα τα τεστ ανατραπηκαν. Η μπαταρία ξεσκίζει σε σημειο που αν δεν ενεργοποιησεις notifications η Push μπορει να πάει ανετα πανω απο δυο μερες. Και ολα αυτα κανονικα με JB χωρις lockInfo ομως. Υποψιάζομαι οτι καποιο κολλημα ηταν στην καταμετριση του υπολοιπου της μπαταριας. Οχι μονο σε ποσοστιαια ενδειξη αλλα γενικα, γιατι ξεγελούσε και τα εξτρα προγραμματα μετρισης. Μια αλλη εκδοχη ειναι καποια απο τις apps που χρησιμοποιουν wifi για συχρονισμο να μην απενεργοποιουνταν και να προσπαθουσε συνεχως να συνδεθει. Υποψιαζομαι το 1Password, Γιατι το πρόβλημα αρχισε περιπου οταν εγκατεστησα αυτο. Τελος παντως τωρα ειναι μια χαρα και δεν ξανα - ασχολουμαι. @Ζαχαρακης Μεγαλε σιδερενιος. Σημερα βρηκα ενα παιχνιδι σε καλη τιμη που μπορει να λειτουργισει σαν δευτερο τηλεφωνο λογω μεγεθους, και να μου δωσει αντικειμενο να περναω μερικς ωρες ευχαριστα. Και μια ακομα χρηση θα ειναι οταν καθε φορα αλλαζω συσκευη, μενω για κανα μηνα χωρις τηλεφωνο που μπορει να κανει αυτα που θελω. Προκειται για το HTC 3G Στα 220 ευρω καινουργιο απο mobinil :worry::cool: http://img.skitch.com/20091214-r9rdqk1rwxp21xupncqyqy3xj9.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ολα αυτα κυριε συναδελφε ηταν ενα απλο ζεσταμα για αυτο που ακολουθει... Απλα ο ορισμος του απολυτου Θηλυκου, ερχεται σε λιγο να μας καθηλωσει παλι στο σταρ... Το ονομα αυτου του απολυτου θηλυκου; Δεν νομιζω οτι καποιος που σεβεται τον εαυτο του δεν το ξερει!!!!!!!! Shoot em up and Monica Bellucci just the ultimate female!! Μπράβο ρε Μήτσο. .Και το ξέχασα! Μπήκε αμέσως και να πάνε στο διάολο και η Siemens και τα λεφτά που φάγανε:mad:... (τα έβλεπα στον ΣΚΑΙ)...! :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Αυτο το εργο παιδια ειναι ο ορισμος του κ@λοφαρδου. Ο Οουεν ριχνει και του ριχνουν αλλα δεν τον πετυχαινει τπτ!! Αλλα εχει την μονικα μεσα οποτε ειναι ταινια ανυπολογιστης αξιας:p Κωστη ποτε δεν το χωνεψα αυτο το τηλ. Κ δεν φταιει κατι εκτος του οτι απλα .μου θυμιζε το 1ο το touch που ειχε βγαλει η htc και η λεξη σερνομαι ηταν για τρελες ταχυτητες και οχι για αυτο. Αυτο απλα δεν ξεκιναγε καθολου:lol: Τελος τωρα σε λιγο μπαινουμε στην σκηνη που βγαινει η Μονικα:cool: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Απίστευτα μάπα η ταινία αλλά ...τι γυναίκα !!! :love: :love: :love: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Αυτο το εργο παιδια ειναι ο ορισμος του κ@λοφαρδου........... Τελος τωρα σε λιγο μπαινουμε στην σκηνη που βγαινει η Μονικα:cool: Ρε δεν ντρεπεστε γεροι ανθρωποι ...........:O Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ρε δεν ντρεπεστε γεροι ανθρωποι ...........:O Αρχηγε μου εσυ μπορει να εχεις το ονομα αλλα αλλοι εχουν την χαρη μου φαινεται:lol: στο υπογειο του σπιτιου μου 120τμ, οπου ειναι κ ο προσωπικος μου χωρος, στο γραφειο μου μεσα εχω τουλαχιστον τους τρεις απο τους τεσσερις τοιχους γεματους απο 1:2 αφισσες της Μονικα!!! Ειμαστε μαζι χρονια τωρα κατι που ειναι απολυτα αποδεκτο και απο την γυναικα μου:happy: και αυτο γιατι ειναι εξυπνη γυναικα...σου λεει αν ειναι να μου τα φορεσεις με καποια ..ας ειναι τουλαχιστον η Μονικα αυτη :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Σημερα βρηκα ενα παιχνιδι σε καλη τιμη που μπορει να λειτουργισει σαν δευτερο τηλεφωνο λογω μεγεθους, και να μου δωσει αντικειμενο να περναω μερικς ωρες ευχαριστα. Και μια ακομα χρηση θα ειναι οταν καθε φορα αλλαζω συσκευη, μενω για κανα μηνα χωρις τηλεφωνο που μπορει να κανει αυτα που θελω. Προκειται για το HTC 3G Στα 220 ευρω καινουργιο απο mobinil :worry::cool: Κωστη, το HTC Tattoo το ειδες που φοραει και Android ? Αν ψαχνεις για παιχνιδι, γιατι δεν κοιτας αυτο ? 294 ΕΥΡΩ απο Expansys :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δημητρη.... καλη η Μονικα αλλα ενα θα πω.... Λουιζα Κορνα... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δημητρη.... καλη η Μονικα αλλα ενα θα πω.... Λουιζα Κορνα... :lol: Ελα εσυ αμεσως!! :cool: ωραιες γυναικες υπαρχουν εκατομμυρια!! Μονικα ομως μονο μια:happy: τελοσσσσσσσσσσς:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Te_salat, soom, pik., loftys, ktsak, volcom ευχαριστω για τις ευχες! αυτο ηταν..τωρα μπηκα σε αλλη δεκετια και σκεφτομαι μηπως...πρεπει να σοβαρευτω? :worry: αλλα μετα λεω μπαααα :lol::yahoo: κι εγω θελω να παρω εξωτερικο και σκεφτομαι γι αυτον ή αυτο Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ειμαστε μαζι χρονια τωρα κατι που ειναι απολυτα αποδεκτο και απο την γυναικα μου:happy: και αυτο γιατι ειναι εξυπνη γυναικα...σου λεει αν ειναι να μου τα φορεσεις με καποια ..ας ειναι τουλαχιστον η Μονικα αυτη :happy: σκεψου το αλλιώς..ειναι θέμα πρεστίζ :p σου λέει μετά απο μένα με τίποτα λιγότερο απο τη Μόνικα:p:lol: Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 το επομενο μηνυμα διαβαζεται με χαριτωμενη φωνη απο Scarlet Johansson με τα χειλια προτεταμενα: Ξεκολληστε λιγο με τις πωλησεις κινητων πανω στο μηνα ή και νωριτερα :this::what: Εκτος αν δε σας πειραζει να χανετε 50€υρα ετσι για πλακα, ή αν αξιζει πραγματικα ( αιτιολογηση:)), ή αν εχετε βρει αλλο τροπο. Leasing ας πουμε :p. Δε σας λεω τι να κανετε, απλα σε οποιοδηποτε θα αισθανομουν "κοντα", για να μην πω φιλο, θα του το ελεγα ετσι! :fool: :sorry: Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 σκεψου το αλλιώς..ειναι θέμα πρεστίζ :p σου λέει μετά απο μένα με τίποτα λιγότερο απο τη Μόνικα:p:lol: Μα περαν της πλακας τωρα, Μετα την γυναικα μου,δεν θα πηγαινα Ποτε με κατι λιγοτερο.... Τα στανταρ μου με τις γυναικες ειναι πολυ ψηλα...:happy: με τα κινητα δεν μπορω να ειμαι πιστος....:lol: Καλημερα σε ολα τα παιδια και .... ΧΡONIA ΠOΛΛA ΛEYTEPH (loftys):D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Λευτέρη χρόνια πολλά φίλε! Να χαίρεσαι το όνομα σου και πάντα με υγεία! Καλημερίζω και εξαφανίζομαι για το επόμενο 10ωρο. Έχω 4 συνεχόμενα 2ωρα διδασκαλίας με ένα μόνο break στο ενδιάμεσο. Ελπίζω μόνο να έρθουν διαβασμένοι οι φοιτητές γιατί δεν τους βλέπω καλά μετά :lol: Καλό μου κουράγιο. Και πάλι καλημέρα σας! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Δημήτρη, Νίκο, Κώστα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σε σας εύχομαι να είστε πάντα καλά.:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 καλημερα!!!!!! Χρονια πολλα Λευτερη να εισαι καλα με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμεις!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Χρόνια πολλά Λευτέρη, υγεία ευτυχία και επιτυχίες!!! :) Επίσης Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στην Μαργαρίτα που δεν πρόλαβα να της τα πω χθες. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Χρονια Πολλα στον Λευτέρη. Οτι και να λέμε για το iphone 3Gs, αυτη την στιγμή δεν υπάρχει κανενα πληρεστερο που να μπορει να το κοντραρει στα ισα. Και δεν νομιζω οτι μπορει να αλλάξει κάτι πριν το 2011 γιατι και τα 7aria να βγουν στο τελος του 2010, μεχρι να τελειοποιηθουν και να ξεπερασουν τα παιδικά προβλήματα θα χαθει μια σεζόν. Οπότε οπως λέει και ο Πτεραρχος τι παιδευομαστε; Το ίδιο ακριβώς βλέπω και με τα Mac. Οσο περισσοτερο εκμεταλευομαι τις δυνατότητες τους, τόσο πιο παραγωγικός γινομαι στην δουλεια μου. Και μιλάμε για πραγματα που ειναι μπροστα σου και δεν χρειαζεται να ψαχνεις για να τα ανακαλήψεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Οτι και να λέμε για το iphone 3Gs, αυτη την στιγμή δεν υπάρχει κανενα πληρεστερο που να μπορει να το κοντραρει στα ισα. Και δεν νομιζω οτι μπορει να αλλάξει κάτι πριν το 2011 γιατι και τα 7aria να βγουν στο τελος του 2010, μεχρι να τελειοποιηθουν και να ξεπερασουν τα παιδικά προβλήματα θα χαθει μια σεζόν. Έτσι είναι είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν και κατά τη γνώμη μου τραγικά ελλειπές το iPhone και το software του εξακολουθεί να κυριαρχεί, έστω ως μονόφθαλμος μεταξύ τυφλών. :lol: Το ίδιο ακριβώς βλέπω και με τα Mac. Εδώ Κώστα θα άρχιζαν οι διαφωνίες αν το thread ήταν Win VS Mac, αλλά δεν είναι (ευτυχώς). Σε βολεύει το OSX όπως βολεύουν πολλούς τα Windows αυτό το καταλαβαίνω, όπως καταλαβαίνω και ευχαριστιέμαι τον ανταγωνισμό PC/MAC, αλλά ας μην μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης και σε τεχνικά θέματα γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστη για τους Mac. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Έτσι είναι είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν και κατά τη γνώμη μου τραγικά ελλειπές το iPhone και το software του εξακολουθεί να κυριαρχεί, έστω ως μονόφθαλμος μεταξύ τυφλών. :lol: Εδώ Κώστα θα άρχιζαν οι διαφωνίες αν το thread ήταν Win VS Mac, αλλά δεν είναι (ευτυχώς). Σε βολεύει το OSX όπως βολεύουν πολλούς τα Windows αυτό το καταλαβαίνω, όπως καταλαβαίνω και ευχαριστιέμαι τον ανταγωνισμό PC/MAC, αλλά ας μην μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης και σε τεχνικά θέματα γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστη για τους Mac. :p Θανο σου ξαναλεω, οτι το βλεπεις σαν προγραμματιστής και οχι σαν χρηστης. Συν του οτι εγω εχω το πλεονεκτημα οτι εχω χρησιμοποιησει windows για 15 χρονια και ξερω τι μπορουν να μου δωσουν. Οταν λεω οτι τα mac με κανουν πιο παραγωγικό εννοω στην καθημερινη μου χρηση και στις βασικες εφαρμογές, αυτές που κατα κόρον χρησιμοποιει ο καθενας μας. Τωρα για ειδικα προγραμματα που δεν υπάρχουν για mac κλπ, εκει κι εγω με σενα. Και το αλλο παλι, με τα mac οι μισοι προγραμματιστες θα μεινουν ανεργοι. Δεν χρειαζεται να σεταρεις τιποτα τα βρισκει ολα μονο, το δυκτιο τα παντα. Αυτη η καταπληκτικη διαχειριση της οθονης με τα spaces που σου επιτρεπει να εχεις καθαρη οθονη με 10 παραθυρα ταυτοχρονα ανοιγμενα. Και τοσες αλλες ευκολίες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts