Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

available shortly γραφει

Με safari εμένα μου ανοίγει κανονικά το streaming. Με ποιον browser προσπαθείς να το δεις?

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Με safari εμένα μου ανοίγει κανονικά το streaming. Με ποιον browser προσπαθείς να το δεις?

με την αλεπου

με την αλεπου

Δεν μπορώ να καταλάβω, δοκίμασε με safari εάν τον έχεις εγκατεστημένο αλλιώς περιμένεις να γίνει διαθέσιμο μέσω podcast στο iTunes.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Δεν μπορώ να καταλάβω, δοκίμασε με safari εάν τον έχεις εγκατεστημένο αλλιώς περιμένεις να γίνει διαθέσιμο μέσω podcast στο iTunes.

το δοκιμασα και με το σαφαρι.

μαλλον δεν ειναι ακομα διαθεσιμο

Διαθέσιμο είναι γιατί το βλέπω τώρα μπροστά μου. Ποιος ξέρει τι φταίει και δεν στο εμφανίζει. :confused:

Μέσω iphone δοκίμασες?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Θάνο εγώ σκέφτομαι πως κανονικα δε θα πρέπει να υπάρχουν ενστάσεις για τα χαρ/κα του target group των νέων προιόντων.

Δεν έχω ενστάσεις Οδυσσέα, ίσα - ίσα επικροτώ και καταννοώ πέρα για πέρα τις σκοπιμότητες πίσω από πολλά από τα νέα προϊόντα. Απλά τα μουσικά κουτιά και το social concept δεν είναι και πολύ του ενδιαφέροντός μου, για να μην πω καθόλου. :p

Διαθέσιμο είναι αλλά λόγω της γνωστής ανομολόγητης στενοκεφαλιάς της κατά τα άλλα αγαπητής Apple, δεν υποστηρίζονται παρά μόνο codecs που υπάρχουν στο Snow Leopard (Mac) και το Safari. Συνεπώς μπορείς να το δεις μόνο μέσω iPhone ή Mac αν φυσικά έχεις. Την ώρα του live χρειάστηκε να επιστρατεύσω το MacBook της κυρίας μου για να μπορέσω να το δω. Ύψιστη ανοησία εκ μέρους της Apple για να πούμε αντικειμενικά την μαύρη αλήθεια.

Κάτι τέτοια κάνουν εκεί στην Apple και μετά οι απανταχού καλοθελητές την "στολίζουν" με διάφορους χαρακτηρισμούς. :lol:

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δεν έχω ενστάσεις Οδυσσέα, ίσα - ίσα επικροτώ και καταννοώ πέρα για πέρα τις σκοπιμότητες πίσω από πολλά από τα νέα προϊόντα. Απλά τα μουσικά κουτιά και το social concept δεν είναι και πολύ του ενδιαφέροντός μου. :p

Διαθέσιμο είναι αλλά λόγω της γνωστής ανομολόγητης στενοκεφαλιάς της κατά τα άλλα αγαπητής Apple, δεν υποστηρίζονται παρά μόνο codecs που υπάρχουν στο Snow Leopard (Mac) και το Safari. Συνεπώς μπορείς να το δεις μόνο μέσω iPhone ή Mac αν φυσικά έχεις. Την ώρα του live χρειάστηκε να επιστρατεύσω το MacBook της κυρίας μου για να μπορέσω να το δω.

Να κάτι τέτοια κάνουν εκεί στην Apple και μετά οι απανταχού καλοθελητές την "στολίζουν". :lol:

καποιος αλλος τροπος υπαρχει να το δω?

καποιος αλλος τροπος υπαρχει να το δω?

Για δοκίμασε αυτόν τον οδηγό :

http://www.iphonehellas.gr/20569/apple-event-live-streaming-how-to/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+iphonehellas+%28iPhone+Hellas%29&utm_content=Google+Reader

Θεωρητικά μπορείς μέσω VLC. Ωστόσο αν και το πιλοτικό σήμα που είχε βάλει η Apple πριν το live φαινόταν, σταμάτησε μετά να λειτουργεί.

Κάνε λίγο υπομονή και αύριο πιστεύω, όπως και τα παλαιότερα events τους, θα τα βρεις σαν QuickTime στο site της Apple ή και flash video σε άλλα sites. Έτσι και αλλιώς δεν χάνεις και τίποτα σπουδαίο. Το Engadget έχει όλη την παρουσίαση σε φωτογραφίες, κείμενα και reviews των προϊόντων. Άλλο τίποτα που να έχει ενδιαφέρον εκτός από αυτά δεν είχε το live.

μπα τιποτα το εκανα αλλα δεν επαιξε κανενα βιντεο.

οκ θα περιμενω αυριο να το δω.

Ύψιστη ανοησία εκ μέρους της Apple για να πούμε αντικειμενικά την μαύρη αλήθεια.

Κάτι τέτοια κάνουν εκεί στην Apple και μετά οι απανταχού καλοθελητές την "στολίζουν" με διάφορους χαρακτηρισμούς. :lol:

Κάτι θα θέλαν να δοκιμάσουν ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Νομίζω αυτό δικαιολογεί εν μέρη τη στενοκεφαλιά της να περιορίζει τους χρήστες σε Mac, Safari, iOS κλπ αν ήθελε κάποιος να την στριμάρει live... Έλεγξαν bandwidth, είδαν stress loads κλπ, ενδιαφέρουσα κίνηση, φαίνεται πως ετοιμάζει πολλά για το μέλλον...;

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μπα δεν έχουν καμμιά δικαιολογία Οδυσσέα. Ότι και να ήθελαν να δοκιμάσουν τίποτα δεν τους εμπόδιζε να έχουν πολλαπλά streams διαφορετικών τύπων (που ήδη είχαν αλλά όλα ασύμβατα), έτσι ώστε και τις δοκιμές τους να έκαναν και το live να ήταν προσβάσιμο στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών τους που τώρα δεν καταλάβαιναν γιατί δεν εμφανίζεται. Ακόμα και αυτό να μην ήθελαν ή να μην μπορούσαν, υπάρχουν και caching stream proxies που δεν θα ενοχλούσαν σε τίποτα τις δοκιμές τους.

Τέλος πάντων, ας μην πω και άλλα και από Apple fan αρχίσουν να με κατηγορούν ως Apple hater τώρα. :lol:

Edited by foxx

Δε διαφωνώ Θάνο,στοτεχνικό κομμάτι,αλλα μη παραβλέπουμε και τους συμβολισμούς.

Η Αpple,παραδοσιακά, διακατέχεται απο εμμονες όταν πρόκειται να στηρίξει/προωθήσει,ή να αποκηρύξει ένα format.Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της,μια τέτοια μέρα,δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσει (τα ελάχιστα απαιτούμενα)τεχνικα μέσα για να προσφερει ταυτόχρονα και μια προσιτή σε όλους εναλλακτική,αντι του HTTP Live Streaming.Ακόμα κι αν αυτό δίνει την εντύπωση οτι βρίσκεται απομονωμένη "στο δικό της κόσμο".

Πως να το κάνουμε,δεν γινεται να σαι μηλοπαραγωγός και να βάζεις κι αχλαδια στον πάγκο σου :p

Μάλλον επειδή οι χρήστες MAC αποτελούν μειονότητα, το κάνανε για να γλιτώσουν bandwidth στους servers τους :-P /flame

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά iPhone 4. Το nexus το εχω 9 μήνες και άρχισα να το ψιλοβαριέμαι :-P

Θα περιμένω να τελειώσουν τα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα και αν "παιζουν" φράγκα λέω να το "τσιμπήσω" ;-)

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Μάλλον επειδή οι χρήστες MAC αποτελούν μειονότητα, το κάνανε για να γλιτώσουν bandwidth στους servers τους :-P /flame

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά iPhone 4. Το nexus το εχω 9 μήνες και άρχισα να το ψιλοβαριέμαι :-P

Θα περιμένω να τελειώσουν τα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα και αν "παιζουν" φράγκα λέω να το "τσιμπήσω" ;-)

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Βουρ στον πατσά! ;)

σημερα παιζει το βιντεο κανονικα

Ευχάριστο αυτό. Κυκλοφόρησε και σε podcast για αποθήκευση μόνιμα στον υπολογιστή.

Μπα δεν έχουν καμμιά δικαιολογία Οδυσσέα. Ότι και να ήθελαν να δοκιμάσουν τίποτα δεν τους εμπόδιζε να έχουν πολλαπλά streams διαφορετικών τύπων (που ήδη είχαν αλλά όλα ασύμβατα), έτσι ώστε και τις δοκιμές τους να έκαναν και το live να ήταν προσβάσιμο στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών τους που τώρα δεν καταλάβαιναν γιατί δεν εμφανίζεται. Ακόμα και αυτό να μην ήθελαν ή να μην μπορούσαν, υπάρχουν και caching stream proxies που δεν θα ενοχλούσαν σε τίποτα τις δοκιμές τους.

Τέλος πάντων, ας μην πω και άλλα και από Apple fan αρχίσουν να με κατηγορούν ως Apple hater τώρα. :lol:

Αυτό είναι κύριο χαρακτηριστικό της Apple. Μια ζωή ξεροκεφαλιά, πάω μόνος μου και όπου βγει. Δεν της έχει βγει βέβαια σε κακό, αλλά ΟΚ, ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο διαλλακτικοί με τους εκατομμύρια χρήστες των Windows...

Αλαζονεία να το πω; Πρωτοποριακή σκέψη; Αδιαφορία για common practises?

Της βγαίνει το θέμα, το ξαναλέω, αλλά μήπως θα είχε μεγαλύτερα οφέλη αν ήταν γενικά πιο διαλλακτική εταιρία και λιγότερο κολλημένη σε κάποια «ταμπού» π.χ. θέτω το δρόμο σε άλλους, δεν χρειάζομαι κανέναν, σβήνω το Flash, κόβω άλλα API's στις εφαρμογές, ελέγχο/αστυνομεύω τα πάντα κλπ κλπ?

Απάντηση στον εαυτό μου: Μήπως έτσι γίνει Google (Android) όμως; :rolleyes:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλησπέρα παιδιά...

Να ρωτήσω μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι?

Έβαλα σήμερα το νέο itunes και στο pc και στο netbook.

Δεν είχα itunes acc και πήγα να δημιουργήσω ένα αλλά δεν μπορώ με τίποτα...

Βάζω email (windowslive είναι αν παίζει ρόλο),και μετά που μου λέει να δηλώσω κάρτα με σταματάει.

Με χώρα την Ελλάδα,βάζω την προπληρωμένη μου κάρτα και δεν μου την αναγνωρίζει.

Αλλάζω χώρα,και δεν μου έχει πουθενά την επιλογή για "None" κάρτα (σε καμία χώρα φυσικά).

Τί μπορώ να κάνω?

Πόσες παλεύω και συνέχεια τα ίδια.

Καλησπέρα παιδιά...

Βάζω email (windowslive είναι αν παίζει ρόλο),και μετά που μου λέει να δηλώσω κάρτα με σταματάει.

Αλλάζω χώρα,και δεν μου έχει πουθενά την επιλογή για "None" κάρτα (σε καμία χώρα φυσικά).

Τί μπορώ να κάνω?

Ελληνική πιστωτική δέχεται μόνο στο ελληνικό κατάστημα αλλιώς http://support.apple.com/kb/ht2534

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλησπέρα παιδιά...

Τί μπορώ να κάνω?

Καλησπέρα Ευριπίδη. Τι υπόλοιπο έχεις στον λογαριασμό της προ-πληρωμένης κάρτας. Το iTunes για να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχειών κατά την εγγραφή δεσμεύει ένα πόσο της τάξης των 1,5 ευρώ περίπου το οποίο και επιστρέφει στην συνέχεια στον λογαριασμό μετά την επιτυχή ενεργοποίηση. Ενδεχομένως λοιπόν να μην στην δέχεται εάν δεν υπάρχει καθόλου υπόλοιπο μέσα στην κάρτα. ;)

Όπως λέει και ο Μιχάλης παραπάνω, δέχεται το iTunes Store πιστωτική η χρεωστική κάρτα. Είχα την εντύπωση πως η προ-πληρωμένη συγκαταλέγεται στις χρεωστικές αλλά μάλλον κάνω λάθος.

Συγγνώμη αν δεν ήμουν σαφής, και χρεωστικές δέχεται, εγώ το έχω με electron visa της Alpha.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλησπέρα Ευριπίδη. Τι υπόλοιπο έχεις στον λογαριασμό της προ-πληρωμένης κάρτας. Το iTunes για να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχειών κατά την εγγραφή δεσμεύει ένα πόσο της τάξης των 1,5 ευρώ περίπου το οποίο και επιστρέφει στην συνέχεια στον λογαριασμό μετά την επιτυχή ενεργοποίηση. Ενδεχομένως λοιπόν να μην στην δέχεται εάν δεν υπάρχει καθόλου υπόλοιπο μέσα στην κάρτα. ;)

Όπως λέει και ο Μιχάλης παραπάνω, δέχεται το iTunes Store πιστωτική η χρεωστική κάρτα. Είχα την εντύπωση πως η προ-πληρωμένη συγκαταλέγεται στις χρεωστικές αλλά μάλλον κάνω λάθος.

Και μένα μου χρέωσε 1,98 ευρώ μόλις το είδα.

Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned