Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε μπαγασα θα το αγοράσω το iphone4 αλλά θα το βάλω σε λειτουργία διπλα στο galaxy και θα τραβηξω βιντεο.

Και αν βλέπουμε τα ίδια μ αυτα που βλέπω όταν το βάζω δίπλα στο iPad, θα μας κακοφαινεται.:p:)

χαχαχαχχ τραβα video με το iphone4 , θα ειναι καλυτερο αχχαχαχ:lol::)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλσσπερα.μολις πηρα το 4.πολυ καλες εντυπωσεις.εκανα sync ολα καλα απο το to back up.το μονο οτι 2 φορες που εβαλα για αναβαθμηση 4.0.2 μου εβγαλε σφαλμα.καμια ιδεα?οχι jb καθαρο.

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

Guest lagoudakis
Τι αξιοποινο φίλε Γιαννη να δεις σ ένα thread που οι περισσότεροι είμαστε άνω των 40:D

Έχω κάνει moderation σε αλλού είδους φόρουμ και γνωρίζω το ζήτημα.

Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει την διαχείριση είναι να προλαβαίνει τις παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών.

Όλα τα αλλά γίνονται με τον σωστό τροπο.

Δεν διαγραφεις έτσι μπαμ ένα μήνυμα ενός μέλους με τεράστια προσφορά.

Ειδικά στην περίπτωση του μηνύματος του Γιαννη athanaso, θα πρέπει ο συντονιστής που το έσβησε να ζητήσει συγγνώμη.

ακριβως κωστα!!!ειδικα για τον γιαννη που ειναι απιστευτη η δουλεια που εχει κανει εδω μεσα(οπως και πολλοι αλλοι)εκτος απο το ηθος που εχει

Ρε παιδια καταρχην καλησπερα. Πανω που ελεγα οτι ειμαι ατυχος. Μεχρι να ενεργοποιησω το μηλο 4 ειχε ηδη βγει η 4.0.2 απο 3 ημερου. Εκανα jb και make my life easier απο cydia. Εδω κ 2 ημερες που το εκανα μου εγραφε pending. Μολις τωρα που μπηκα να τσεκαρω αντι για this device has 4.0.2 shsh on file, προς εκπληξη μου γραφει 4.0.1... Μα καλα η apple κανει sign την 4.0.1 ακομη κ σημερα 5 ημερες μετα την ελευση της 4.0.2; Αρα ειμαι καλυμενος οσο αφορα τυχον restore...λεω σημερα μα παιξω κ ενα τζοκερ.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

καλημερες πολλες σε ολους :D

μετα τον πανικο που ειχα χθες,εσπασε το τζαμι του ενυδρειου μου στο σπιτι(κινεζικο γαρ :mad:,η 1η μου αγορα σε μεγαλο ενυδρειο ηταν καταστροφικη :() και 400+lt νερου εκαναν το σαλονι του σπιτιου μου,απλα...πισινα:(

4 ωρες τρεξιμο να σωθουν τα ψαρια,να αδειασει το σπιτι απο τα επιπλα,να καθαριστει,να μπει το νεο ενυδρειο στην θεση του και να στηθει απο την αρχη,ετσι ωστε τα ψαρακια μου να μπουν εγκαιρα στο νεο τους σπιτι,πριν παραδωσουν το πνευμα,ευτυχως ελαβε αισιο τελος:happy:

650ε το κοστος της ζημιας + το αγχος και τα καποια χρονια ζωης που αφαιρεθηκαν απο μενα,την γυναικα μου και την κορη μου (που ηταν διπλα την ωρα που εκανε κρακ και ολα τα νερα επεσαν πανω της:O)

επι του θεματος τωρα...

Τοληηηηηηη :rolleyes:

τι ειναι τουτο?? [ Ανταλλαγή ] hd2 με iphone 3gs

Ιουδα :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημέρα σε όλους και περαστικά στο Δημήτρη.

Ευτυχώς που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.Απο κει και πέρα καταλαβαίνω τον πόνο σου για τις υλικές ζημιές και γενικά το άισθημα της απώλειας.Έχω γνωστό που ασχολείται με ενυδρεία,κι έχει αφιερώσει πολλές ώρες απο τη ζωή του.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Δημήτρη το τζάμι έσπασε από το βάρος του νερού που περιείχε αν καταλάβα καλά; Τραγική κινεζιά...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μεγαλη ζημια Δημητρη. Κριμα

Τι να πουμε τωρα...απλα να μην ξανασυμβει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σε όλους!

@zaharakis

Φαντάζομαι την χθεσινή αγωνία για αυτό το διάστημα που περιγράφεις Δημήτρη, εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα τέτοια!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλημέρα σε όλους και περαστικά στο Δημήτρη.

Ευτυχώς που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.Απο κει και πέρα καταλαβαίνω τον πόνο σου για τις υλικές ζημιές και γενικά το άισθημα της απώλειας.Έχω γνωστό που ασχολείται με ενυδρεία,κι έχει αφιερώσει πολλές ώρες απο τη ζωή του.

ειναι ενα χομπυ που σου "δινει" Οδυσσεα,αλλα επειδη εχει να κανει με ζωντανα πλασματα,ειναι μεγαλη η ευθυνη αλλα και το αγχος σε τετοιες περιπτωσεις.

ειναι ενας μικρος κοσμος μεσα στο σπιτι μας,που εμας προσωπικα μας ηρεμει αφανταστα κοιταζοντας το:)

Δημήτρη το τζάμι έσπασε από το βάρος του νερού που περιείχε αν καταλάβα καλά; Τραγική κινεζιά...

δεν ανοιξε σε κοληση απο το βαρος του νερου Μιχαλη,εσπασε το τζαμι σε ισια επιφανεια:blink:

θα σας ανεβασω φωτο να δειτε

edit

http://a.imageshack.us/img838/7801/imag0772.th.jpg

http://a.imageshack.us/img413/8864/imag0771.th.jpg

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια,Δημήτρη αλλά υπάρχει κάποια εγγύηση απο τον κατασκευατή?Προβλέπεται κάποια αποζημίωση,ή τρέχα-γύρευε?
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

καλημερες πολλες σε ολους :D

μετα τον πανικο που ειχα χθες,εσπασε το τζαμι του ενυδρειου μου στο σπιτι(κινεζικο γαρ :mad:,η 1η μου αγορα σε μεγαλο ενυδρειο ηταν καταστροφικη :() και 400+lt νερου εκαναν το σαλονι του σπιτιου μου,απλα...πισινα:(

4 ωρες τρεξιμο να σωθουν τα ψαρια,να αδειασει το σπιτι απο τα επιπλα,να καθαριστει,να μπει το νεο ενυδρειο στην θεση του και να στηθει απο την αρχη,ετσι ωστε τα ψαρακια μου να μπουν εγκαιρα στο νεο τους σπιτι,πριν παραδωσουν το πνευμα,ευτυχως ελαβε αισιο τελος:happy:

650ε το κοστος της ζημιας + το αγχος και τα καποια χρονια ζωης που αφαιρεθηκαν απο μενα,την γυναικα μου και την κορη μου (που ηταν διπλα την ωρα που εκανε κρακ και ολα τα νερα επεσαν πανω της:O)

επι του θεματος τωρα...

Τοληηηηηηη :rolleyes:

τι ειναι τουτο?? [ Ανταλλαγή ] hd2 με iphone 3gs

Ιουδα :lol:

χα χα καλημερα.μητσο τωρα που θα ερθει και ο μπεμπης δεν εχω χρονο για φλασαρισματα android και 7αρια.θελω ενα να το αφηνω στο τραπεζι και να μην το ακουμπαω!!το λεο θελει χρονο.

τι σου τυχε βρε φιλε!αντε να μην σου ξανατυχει τετοιο πραγμα.φανταζομαι το σοκ απο το κοριτσακι σου!θα τρελαθηκε

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια,Δημήτρη αλλά υπάρχει κάποια εγγύηση απο τον κατασκευατή?Προβλέπεται κάποια αποζημίωση,ή τρέχα-γύρευε?

εχεις ακουσει κινεζικο και εγγυηση να πανε μαζι? :lol: το κακο ειναι οτι δεν το ηξερα,οτι ηταν κινεζικο,απλα με δουλεψαν..:O

Μεγαλη ζημια Δημητρη. Κριμα

Τι να πουμε τωρα...απλα να μην ξανασυμβει.

Καλημέρα σε όλους!

@zaharakis

Φαντάζομαι την χθεσινή αγωνία για αυτό το διάστημα που περιγράφεις Δημήτρη, εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα τέτοια!

σας ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα :)

χα χα καλημερα.μητσο τωρα που θα ερθει και ο μπεμπης δεν εχω χρονο για φλασαρισματα android και 7αρια.θελω ενα να το αφηνω στο τραπεζι και να μην το ακουμπαω!!το λεο θελει χρονο.

εδω δεν εχεις καθολου αδικο φιλε μου,με το καλο η ελευση του νεου μελους της οικογενειας σου φιλε μου !!:D

απλα μαζι με το μηλο,παρε και μια καμερα...ετσι για να μπορεις να τραβας σωστες φωτο/βιντεο του παιδιου,γιατι με την καμερα του 3GS :wacko: α καλα :p

Ευτυχώς τα έσωσες όμως!!!

Εγώ βρήκα ένα μωρό μωρό γατί το Σάββατο και όσο και να προσπάθησα μου πέθανε χτες...και ότι το είχα αγαπήσει...

Τέσπα...

Δείτε αυτό να μου πείτε και σεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281007

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Μήτσο αφού τέλος καλό όλα καλά.... έτσι για να δουλεύεις στα κόκκινα κ να μην χάσει την ευστροφία του ο κινητήρας..... εξάλλου το νέο είναι πολύ καλύτερο ;);)

Τόλη άντε με το καλό να βρεις να κάνεις την αλλαγή..... Βέβαια αν κάποιος σε σαμποτάρει κ δε βρίσκεις ξέρεις ποιος θα είναι .... ένα fazer οδηγάει κ του αρέσουν τα ενυδρεία...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήτσο αφού τέλος καλό όλα καλά.... έτσι για να δουλεύεις στα κόκκινα κ να μην χάσει την ευστροφία του ο κινητήρας..... εξάλλου το νέο είναι πολύ καλύτερο ;);)

Τόλη άντε με το καλό να βρεις να κάνεις την αλλαγή..... Βέβαια αν κάποιος σε σαμποτάρει κ δε βρίσκεις ξέρεις ποιος θα είναι .... ένα fazer οδηγάει κ του αρέσουν τα ενυδρεία...

χα χα μπα οχι μωρε ο μητσος χαβαλε κανει.ασε που τον βλεπω και αυτον με το 4.εστω για κανενα 2μηνο μεχρι να ξαναπαρει το λεο HD3!ερωτες ειναι αυτοι,αυτος ειναι πιστος:lol:

φυσικα κ κανω πλακα :D

παντως οταν τα οικονομικα μου συνελθουν,συντομα δλδ :p

θα το παρω το 4αρι.αλλα οχι αυτο που κυκλοφορει τωρα,την νεα βελτιωμενη εκδοση του με wm ειδικα για μενα :lol: :lol:

ετσι και αλλιως το 3g ειχα οποτε το 3gs αν το παρω θα ειναι μια αλλαγη για εμενα.αλλα δεν ειμαι για αγορες.μονο για ανταλλαγες.δυσκολοι καιροι

φυσικα κ κανω πλακα :D

παντως οταν τα οικονομικα μου συνελθουν,συντομα δλδ :p

θα το παρω το 4αρι.αλλα οχι αυτο που κυκλοφορει τωρα,την νεα βελτιωμενη εκδοση του με wm ειδικα για μενα :lol: :lol:

ετσι και αλλιως το 3g ειχα οποτε το 3gs αν το παρω θα ειναι μια αλλαγη για εμενα.αλλα δεν ειμαι για αγορες.μονο για ανταλλαγες.δυσκολοι καιροι

μαζί σας φίλοι μου:):D

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι σου ετυχε βρε Δημητρη....:(

Απο την μια παλι καλα που εισασταν σπιτι και προλαβες τα χειροτερα,απο την αλλη η μικρη που ηταν διπλα στο ενυδρειο :!:....

Τελος καλο ολα καλα ομως.:)

Kαλησπερα στην παρεα και περαστικα στο φιλο Δημητρη, τι να κανεις υπαρχουν και κακοτυχιε στην ζωη..

Σημερα ρεπο και εχει και ηλιο εδω, καλη φαση γιατι μεχρι τωρα 2 εβδομαδες καλοκαιρι εκανε και μετα βροχες ;)

ΥΓ Και εγω κατι ακουσα για special edition iphone 4 με windows :p

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Kαλησπερα στην παρεα και περαστικα στο φιλο Δημητρη, τι να κανεις υπαρχουν και κακοτυχιε στην ζωη..

Σημερα ρεπο και εχει και ηλιο εδω, καλη φαση γιατι μεχρι τωρα 2 εβδομαδες καλοκαιρι εκανε και μετα βροχες ;)

ΥΓ Και εγω κατι ακουσα για special edition iphone 4 με windows :p

λες αμα το πουμε πολλεςς φορες,να μας ακουσουν εκει στην apple κ να μας κανουν το χατηρι ?:lol: :lol:

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Μπήκα μετά από καιρό, (λόγω δουλειάς και διακοπών) επειδή η 'αγαπητή' εταιρεία για την οποία εργαζόμουν 10+ ώρες την ημέρα, αποφάσισε ότι δεν της κάνω. Κρίμα και πάλι κρίμα και εύχομαι ειλικρινά κανένα από τα παιδιά εδώ μέσα αλλά και γενικότερα να μην αντιμετωπίσει τέτοια αχαριστία.

Ίσως ήρθε η ώρα, έστω και στα 38 μου, να δοκιμάσω να κάνω κάτι δικό μου.

Υ.Γ. Η αχαριστία δεν θα μείνει χωρίς ανταπόδοση. Μάχαιρα έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις. :!:

My Devices :

:DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black

Iphone 3GS - 16GB / Black

Palm Treo 680

SE K810i - Black

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Μπήκα μετά από καιρό, (λόγω δουλειάς και διακοπών) επειδή η 'αγαπητή' εταιρεία για την οποία εργαζόμουν 10+ ώρες την ημέρα, αποφάσισε ότι δεν της κάνω. Κρίμα και πάλι κρίμα και εύχομαι ειλικρινά κανένα από τα παιδιά εδώ μέσα αλλά και γενικότερα να μην αντιμετωπίσει τέτοια αχαριστία.

Ίσως ήρθε η ώρα, έστω και στα 38 μου, να δοκιμάσω να κάνω κάτι δικό μου.

Υ.Γ. Η αχαριστία δεν θα μείνει χωρίς ανταπόδοση. Μάχαιρα έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις. :!:

αυτα ειναι τα ασχημα.μακαρι φιλε να ξεπεραστει και να σου πανε καλα απο εδω και περα τα πραγματα.τι αλλο να πω,ημαστε και παρομοια ηλικια

Φιλε καλη δυναμη σου ευχομαι και να μην το βαλεις κατω..

Παρε λιγο χρονο για τον εαυτο σου τωρα και μετα προσπαθησε να επιστρεψεις πιο δυνατος..

Εχει και τα δυσκολα της η ζωη ..

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned