domal Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 http://188.4.224.75:8000/listen.m3u οποιος εχει ορεη , live from my mac Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 εδω και μια ωρα τελειωσα απο δουλειες...ειμαι εξω για ουζακι,εστω κ αργα τα καταφερα να βγω μια βολτα:) παιδια σας ευχαριστω πολυ και παλι για τις ευχες σας:) @kkalog Κωστη χαιρομαι που σε "βλεπω" παλι στην παρεα μας :)ειναι αισθητη η απουσια σου και η πα.τα ωριμη και ακριβοδικαιη αντιμετωπιση σου στα παντα !κανονισε να μας επισκεπτεσαι παλι με τους γνωστους ρυθμους μας :D @pavlidis φιλε μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου,να εισαι καλα κ οτι επιθυμεις :) η παρεα εδω μεσα εχει καταφερει να εχει ψηλα στανταρ κοινωνικοτητας και ανθρωπιας οσο και ενα μοναδικο παρειστικο κλιμα.πολλοι απο εμας δεν εχουμε καν βρεθει απο κοντα και ομως αισθανομαστε τοσο κοντα σαν να μενουμε διπλα διπλα..χαιρομαστε για καθε νεο μελος της παρεας που ερχεται και εντασεται. εδω μεσα δεν κρινουμε τους αλλους απο το τι κινητο,αυτοκινητο,η ακινητο εχουν.και αυτη ειναι η μαγκια της παρεας.ολοι μας ειμαστε φιλοι και "δικοι" :) τα σεβη μου σε ολους,ξεκιναει το ουζακι :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Δημήτρη χρόνια πολλά με υγεία να τα εκατοστήσεις :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Δημήτρη,έστω και αργά δέξου και τις δικές μου ευχές: Χρονια πολλα,με υγεία και ευτυχία για σένα και την οικογένεια σου!Να συνεχίσεις με επιτυχία & ευχαρίστηση την περιπλάνηση σου στον κόσμο των φορητών gadgets και των ενυδρείων! (και των μηχανών ;) ) Υ.Γ. Άντε και μ'ένα Iphone 4,σύντομα! :p Κώστα εννοείται πως πάντοτε παραθέτουμε προσωπικές απόψεις που δεν είναι απαραίτητο να είναι σωστές ή να συμφωνούν με άλλων. :) ... ΥΓ: Συγγνώμη για την ακατάσχετη πολυλογία. :) Μπα,δε νομίζω-προσωπικά τέτοιες δημοσιεύσεις,χαίρομαι να τις διαβάζω. Αν και μερικά σημεία σηκώνουν απο συζήτηση έως...διαφωνία,πολύ ορθές συνολικά οι παρατηρήσεις στις οποίες,σταχυολογείς εύστοχα τα περισσότερα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα των 2 πλατφορμων. Τα οποία συζητούνται ανοιχτά,πολιτισμένα και χωρίς παρωπίδες σε πολλά fora(του εξωτερικού τουλάχιστον).Οπότε δε βλέπω το λόγο να μην γίνεται και στη χώρα μας το ίδιο. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Να ευχηθώ και εγώ έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά στον φίλο Ζαχαράκη! Με υγεία και ότι επιθυμείς! :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Χρηστο,Οδυσσεα,Αρτεμη, σας ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα και οτι επιθυμειτε :) καλημερα σε ολους,ξεκιναει μια νεα μερα,να μαστε καλα ολοι μας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Χρηστο,Οδυσσεα,Αρτεμη, σας ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα και οτι επιθυμειτε :) καλημερα σε ολους,ξεκιναει μια νεα μερα,να μαστε καλα ολοι μας :) Μητσαρα χρόνια πολλά κ από 1 ξενύχτι(δυστυχώς όμως ξενύχτι λόγο δουλειάς)σε νησί του Αιγαίου,πάντα με υγεία κ δυναμισμό όπως σε ξέρουμε!! σσ Πραγματικά οι άνεμοι κ τα ύδατα είναι το πιο friendly hot σημείο του my phone(και όχι μόνο).Μου κρατάει συντροφιά στα ξενύχτια(λόγο δουλειάς είπαμε)και φυσικά αυτό γίνεται πάντα μέσα απ την tablet οθόνάρα το Leo μου που προσωπικα δε το αλλάζω αυτή τη στιγμή με κανένα...!!να στε όλοι καλά παιδιά κ να περνάτε πάντα καλά η στις διακοπές η στη δουλειά! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αν και μερικά σημεία σηκώνουν απο συζήτηση έως...διαφωνία... Αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους και σε όλα θα ήταν πολύ βαρετή η ζωή Οδυσσέα. :lol: Καλημέρα σε όλη την παλιοπαρέα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλώς τον. Καιρό είχα να σε δώ:) Για την υγεία συμφωνώ. Τώρα για τον γείτονα, εξαρτάται αν θέλω να του μιλάω ή όχι Όντως έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε. Απο εποχή Motorola V3 νομίζω! :p Όσο για τον γείτονα : Άλλο είναι να σηκώνεσαι το πρωί να πιείς στο μπαλκόνι έναν καφέ και να βλέπεις απέναντι μια αντιπαθητική, εχθρική, κακομούτσουνη φάτσα και άλλον να βλέπεις ένα συμπαθή άνθρωπο με τον οποίο θα ανταλλάξεις έστω και μια απλή καλημέρα. Αλλάζει όλη η διάθεσή σου ρε παιδί μου! (φυσικά το καλύτερο θα ήταν να βλέπεις μια δίμετρη ξανθιά, ιδρωμένη, με κολλητό μπλουζάκι με καυτό σορτς! Τότε να δεις διάθεση! :dance: ) Αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους και σε όλα θα ήταν πολύ βαρετή η ζωή. Συμφωνώ απόλυτα. Αρκεί η διαφωνία να μην γίνει κοκορομαχία. Πολλές φορές σταματάμε τα επιχειρήματα και αρχίζουμε τα … … ότι νάναι όπου νάναι! Αυτός που διαφωνεί μαζί σου θα πρέπει να έχει και την διάθεση να σου εξηγήσει το γιατί. Τις περισσότερες φορές λέμε την γνώμη μας και … τέλος. Συμφωνούμε λοιπόν οτι το "Περί ανέμων και υδάτων..." ίσως να είναι το καλύτερο θέμα στο forum. Και το ξεκίνησε Θεσαλλλονικιός (kstak). Τυχαίο; Δεν νομίζω :lol: :lol: (πλάκα κάνω). Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Έπαιξε καλά αλλά… όπως και να το κάνουμε ο Ajax είναι Ajax. Από τα 2 ματς, ένα ημίχρονο ανέβασε ταχύτητα και … γειά σας. Κρίμα που μία Ελληνική ομάδα έφτασε τόσο κοντά αλλά δεν… Δεν πειράζει. Πάμε για άλλα… Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟ. Ελπίζω να έχει καλύτερη τύχη στο Champions League από τον ΠΑΟΚ. Ά... και Χρόνια μου πολλά. Σήμερα γεννεθλιάζω... :D Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 χρονια σου πολλα φιλε μου οτι επιθυμεις.συμφωνω για τον παοκ αν και "αντιπαλος¨" αξιζε καλυτερης τυχης.και παλι καλως ηρθες στην τρελοπαρεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλημέρα σ όλη την παρέα και χρόνια πολλά στο φίλο pavlidisk. Χθες βράδυ έπεσα εντελώς τυχαία πάνω σ ένα βιντεακι με vs μεταξύ iphone4 και Galaxy. Δεν στέκομαι καθόλου σε θέματα σύγκρισης και ο σκοπός που γράφω είναι για κάτι που είδα και δεν μου άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα, επεχείρησε να παίξει το ίδιο YouTube video και στις δυο συσκευές οι οποίες ήταν συνδεδεμένες στο ίδιο wifi. Το iPhone όταν άρχισε να προβάλει το βίντεο, το samsung κοντεύει να τελειώσει. Στο browsing πάλι εμφανής διάφορα στο φορτωμα της σελίδας της apple. Είναι δυο σημεία που με απογοήτευσε γιατί δεν κρύβω ότι το galaxy το πήρα για να δω τα android σαν λειτουργικό και να έχω άποψη περιμένοντας την κυκλοφορία του iPhone στην Ελλάδα. Βλέπω όμως ένα ακόμα προβληματικό σημείο που δεν χώρα αμφισβητιση αφού αν η σύνδεση ήταν κακή ίσχυε και για τις δυο συσκευές. Μιλώ για την προβλολη του βίντεο γιατί στο browsing δεν είναι τόσο σημαντικό. Για δείτε το βίντεο να μου πείτε την γνώμη σας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 χρονια πολλα στον pavlidisk:happy:οντως καλος ο ΜΠΑΟΚ προσπαθησε αλλα συνηθως σε διπλους αγωνες η καλυτερη ομαδα περναει:Oθα συμφωνησω οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη @@ να βλεπεις σε ενα φορουμ οπαδικες συμπεριφορες για θεματα συσκευων,λες και ειναι μετοχοι στις εταιρειες η τους τα δινουν τζαμπα,και καλα να ειναι παιδια 16 χρονων λες παει στο καλο,εδω βλεπεις να λενε @@@@30αρηδες και βαλε,μιλαμε για εντελως καμενους,ηθελα να ηξερα αν αυτοι που τα λενε βρισκοντουσαν κατα τυχη σε ενα cafe τα ιδια θα εκαναν;την καλημερα μου σε ολους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι κανουν αυτα τα τεστ με τα τηλεφωνα στο ιδιο wifi; Ειδικα οταν εχουν 3-4 τηλεφωνα. Εδω δυο λαπτοπ να βαλεις ενα απο τα δυο θα αργησει,ισως γιατι το wifi ειναι half dublex (δεν ξερω αν φταιει αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλημέρα σ όλη την παρέα και χρόνια πολλά στο φίλο pavlidisk. Χθες βράδυ έπεσα εντελώς τυχαία πάνω σ ένα βιντεακι με vs μεταξύ iphone4 και Galaxy. Δεν στέκομαι καθόλου σε θέματα σύγκρισης και ο σκοπός που γράφω είναι για κάτι που είδα και δεν μου άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα, επεχείρησε να παίξει το ίδιο YouTube video και στις δυο συσκευές οι οποίες ήταν συνδεδεμένες στο ίδιο wifi. Το iPhone όταν άρχισε να προβάλει το βίντεο, το samsung κοντεύει να τελειώσει. Στο browsing πάλι εμφανής διάφορα στο φορτωμα της σελίδας της apple. Είναι δυο σημεία που με απογοήτευσε γιατί δεν κρύβω ότι το galaxy το πήρα για να δω τα android σαν λειτουργικό και να έχω άποψη περιμένοντας την κυκλοφορία του iPhone στην Ελλάδα. Βλέπω όμως ένα ακόμα προβληματικό σημείο που δεν χώρα αμφισβητιση αφού αν η σύνδεση ήταν κακή ίσχυε και για τις δυο συσκευές. Μιλώ για την προβλολη του βίντεο γιατί στο browsing δεν είναι τόσο σημαντικό. Για δείτε το βίντεο να μου πείτε την γνώμη σας. Κώστα, το ότι στο youtube είναι καλύτερα τα android (πιο γρήγορα) είναι γνωστό και από άλλες συγκρίσεις. Όσο για το browsing, επίσης αν δείς βιντεάκια milestone vs iphone gs , θα διαπιστώσεις ένα πολύ μικρό προβάδισμα του android. Γενικά, τα συγκριτικά milestone vs iphone έχουν πολύ ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι συσκευές μοιράζονται το ίδιο hw σε cpu και ram. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στον pavlidisc! Βλέπω όμως ένα ακόμα προβληματικό σημείο που δεν χώρα αμφισβητιση αφού αν η σύνδεση ήταν κακή ίσχυε και για τις δυο συσκευές. Μιλώ για την προβλολη του βίντεο γιατί στο browsing δεν είναι τόσο σημαντικό. Για δείτε το βίντεο να μου πείτε την γνώμη σας. Κώστα θα σε μαλώσω, υποτίθεται είχες και iPhone! To iPhone σε όποια συσκευή και αν το βάλεις δίπλα για να δείξει βίντεο youtube όπως το κάνει αυτός στο βίντεο πάντα θα ξεκινάει πιο αργά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να κάνει ένα συγκεκριμένο buffer πρώτα και μετά να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή. Το βίντεο μπορείς να το ξεκινήσεις νωρίτερα αν θες από τη στιγμή που εμφανίζεται το play στην οθόνη. Όσο για το browsing, ναι είναι γνωστό ότι στις τελευταίες εκδόσεις του Android, ο browser έχει προβάδισμα έναντι του iPhone. Αλλά και πάλι το θέμα εκεί είναι πόσο σε κρατάει πίσω στο browsing αυτό. Όσες φορές χρησιμοποιώ το iPhone για browsing δεν έχει τύχει να μη με αφήσει να πλοηγηθώ στη σελίδα και να μην πατήσω εκεί που θέλω όταν η μπάρα έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος. Νομίζω ότι αυτή η καθυστέρηση έχει να κάνει με κάποια αδυναμία του iPhone σε σχέση με το Android στη διαχείριση των javascripts (με κάθε επιφύλαξη). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στον pavlidisc! Κώστα θα σε μαλώσω, υποτίθεται είχες και iPhone! To iPhone σε όποια συσκευή και αν το βάλεις δίπλα για να δείξει βίντεο youtube όπως το κάνει αυτός στο βίντεο πάντα θα ξεκινάει πιο αργά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να κάνει ένα συγκεκριμένο buffer πρώτα και μετά να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή. Το βίντεο μπορείς να το ξεκινήσεις νωρίτερα αν θες από τη στιγμή που εμφανίζεται το play στην οθόνη. Όσο για το browsing, ναι είναι γνωστό ότι στις τελευταίες εκδόσεις του Android, ο browser έχει προβάδισμα έναντι του iPhone. Αλλά και πάλι το θέμα εκεί είναι πόσο σε κρατάει πίσω στο browsing αυτό. Όσες φορές χρησιμοποιώ το iPhone για browsing δεν έχει τύχει να μη με αφήσει να πλοηγηθώ στη σελίδα και να μην πατήσω εκεί που θέλω όταν η μπάρα έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος. Νομίζω ότι αυτή η καθυστέρηση έχει να κάνει με κάποια αδυναμία του iPhone σε σχέση με το Android στη διαχείριση των javascripts (με κάθε επιφύλαξη). Νικόλα έχεις δίκιο. Ξέχασα ότι στο iPhone δουλεύει διαφορετικά απ ότι στο iPad στο οποίο μολις πατησεις ενα λινκ για καποιο youtube, αρχιζει να κανει buffering αλλα ξεκινα μονο του οταν θεωρησει οτι ειναι ετοιμο. Βεβαιως στο βιντεακι που παρακολουθησαμε ο τυπος ξεχαστηκε και αργησε να πατησει το play. Εγώ υπολογιζω σαν πραγματικό χρόνο έναρξης την στιγμή που εμφανίζεται το play που είναι ελαφρά αργότερα από το galaxy. Έκανα το ίδιο τεστ μεταξύ iPad & HD2 , iPad & Galaxy. Το HD2 φορτώνει πρώτα δείχνοντας σου το ποσοστό προόδου και ξεκινά το play μόλις ολοκληρώσει. Το θεωρώ σαν το καλύτερο σύστημα γιατί σου εξασφαλίζει ότι θα δεις ολόκληρο το βίντεο χωρίς διακοπές για buffering. Στο iPad ξεκινά, παίζει για λίγο και μετά διακόπτεται για buffering και ξανά μάνα πατά play και μετά πάλι διακοπή. Αυτά όταν η σύνδεση δεν είναι πολυ Γρηγόρη. Το galaxy δουλεύει όπως το iPad. Φορτώνει για λίγο ίσα να προπορευτεται και ξεκινά. Αυτή την στιγμή έχω βάλει το ίδιο βίντεο και στα 2. Το iPad βιαζεται και ξεκινα πρωτο αλλα συντομα αρχιζει τις διακοπές και πρεπει να το αφησεις να φορτωσει διαφορετικα χρειαζεται καθε λιγο να πατας play. Tο galaxy ξεκινησε λιγο αργοτερα αλλα to έβγαλε όλο με την μια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 χρόνια πολλά στον pavlisdisk κι από μένα:) Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα σε όλο το κόσμο που δουλεύει ή διακοπεύει :D:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Χρόνια πολλά pavlisdisk!! Ό,τι επιθυμείς!!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Χρόνια πολλά pavlisdisk!! Ό,τι επιθυμείς!!:) Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ. Τελικά η τεχνολογία είναι πολύ πίσω! Θα πρέπει οι moderators να φροντίσουν ώστε να μπορούμε να κερνάμε και καμιά μπύρα μέσω των PM.:lol: Πώς αλλιώς να ευχαριστήσεις όλους αυτούς που σου λένε χρόνια πολλά; Φαντάζεστε μια live myphone-συνδιάσκεψη με τα στιπουράκια μας και τα μεζελίκια μπροστά στην οθόνη του PC ή του PPC; Και ο καθένας να ποστάρει ότι έχει στο ψυγείο του; Εκεί βέβαια θα παίζουν ρόλο οι ιντσες! Άλλη παραγγελία κάνεις σε ένα «τραπέζι» 3,5’’ και άλλη σε ένα 22’’! :p Άντε εις υγείαν! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 @pavlidisc Χρόνια σου πολλά φίλε μου! Να τα εκατοστήσεις! Ό,τι επιθυμείς και πάντα με υγεία! Καλησπέρα σε όλους! :happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 @Pavlisdisk πολυχρονος φιλε μου και οτι επιθυμεις!παντα γεματος υγεια και τυχη στην ζωη σου :) ps βαλε αν θελεις κ το ονομα σου στην υπογραφη σου καποια στιγμη ;) Παω για μπανιο,τωρα που ζεματαει ο τοπος:p η χειροτερη ωρα για εκθεση στον ηλιο,αλλα αν συνοδευεται με τις αντιστοιχες παγωμενες Lager :D ειναι απολαυση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Χρήστο χρόνια πολλά!!! Ότι επιθυμείς!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ................. Συμφωνούμε λοιπόν οτι το "Περί ανέμων και υδάτων..." ίσως να είναι το καλύτερο θέμα στο forum. Και το ξεκίνησε Θεσαλλλονικιός (kstak). Τυχαίο; Δεν νομίζω :lol: :lol: (πλάκα κάνω). Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Έπαιξε καλά αλλά… όπως και να το κάνουμε ο Ajax είναι Ajax. Από τα 2 ματς, ένα ημίχρονο ανέβασε ταχύτητα και … γειά σας. .................. Δεν πειράζει. Πάμε για άλλα… .................. Ά... και Χρόνια μου πολλά. Σήμερα γεννεθλιάζω... :D Χρηστο Χρονια Πολλα και απο μενα. Ειναι ktsak και οχι kstak. Εχουμε μιλησει και στο τηλεφωνο, νομιζω αγορασες απο το φιλο μου το Λαζαρο μια συσκευη, HD πρεπει να ηταν η κανω λαθος ? :worry: Οσο για τις τηλεσυναντησεις μεσω PC, καλες ειναι, αλλα πιο καλες αυτες που κανουμε live. Εχουμε κανει 9 meetings με μελη του myphone.gr εδω στη Θεσσαλονικη (με μελη απο τη Β. Ελλαδα), νομιζω οτι μια και εισαι απο Θεσαλλλλλλλλονικη μερια ανετα μπορεις να συμμετασχεις. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρακολουθεις το συγκεκριμενο thread, η αν αλλαξει κατι, να παρακολουθεις την υπογραφη μου για να ενημερωνεσαι. Θα μαθεις που και ποτε θα γινει το επομενο meeting στη Θεσσαλονικη (για Σεπτεμβριο το κοβω). :lol: Οσο για τη ΜΠΑΟΚ, τι να πω, μαλλον αποδειχθηκε οτι δεν ειναι ετοιμος για τετοιου ειδους διοργανωσεις. Δεν πειραζει, εμεις να μαστε καλα. Και του χρονου καλα ειναι ;) χαιρετω ολη την παρεα, απο τη δροσερη και πανεμορφη Χαλκιδικη (1ο ποδι) :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 μια και ειπε για συναντησεις ο Κωστας δεν πρεπει να κανουμε κατι και εμεις στην Αθηνα;:confused:απαραδεκτο να εχουν κανει 9 οι φιλοι μας απο την Θεσσαλλλλονικη και εμεις καμμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 μια και ειπε για συναντησεις ο Κωστας δεν πρεπει να κανουμε κατι και εμεις στην Αθηνα;:confused:απαραδεκτο να εχουν κανει 9 οι φιλοι μας απο την Θεσσαλλλλονικη και εμεις καμμια Εδώ είμαστε Γιάννη: http://kkalog.wordpress.com/2010/07/26/thirdmoon/ Έχει χαθεί από το φόρουμ ο Κώστας και ξεχάσαμε να βάλουμε το λινκ, κι εγώ έψαχνα να δω γιατί δεν έχει δηλώσει κανείς άλλος! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts