Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριε Πτέραρχε διόρθωσε ήδη ο Κώστας. ;)

Δοκιμάσατε τον φωνητικό έλεγχο στα ελληνικά;

Αρκετά καλή υλοποίηση! :cool:

Βέβαια δοκίμασα μόνο να το βάλω να τηλεφωνήσει σε κάποια νούμερα γιατί δεν συγχρόνισα ακόμα μουσική.

Και με τα τραγούδια τα πάει μία χαρά!!!

Κριμα, τζαμπα χαρηκα :cry:

Νατα μας, στο itunes εβγαλε και αναβαθμιση στην iOS 4.0, παρολο που τρεχω itunes 9.1 & φοραω iOS 3.1.2 :blink:

Να δούμε η cote πότε θα ξυπνήσει για τα 160....:wacko:

Έκτος και αν δεν θέλει για να χρεώνει ότι νάνε!!....:ninja:

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλημέρα σ όλους!!! πως τα πάμε με την νέα έκδοση... τώρα την φορτώνω κ εγώ στο δικό μου !!! άντε να δούμε τι θα δούμε!!

το χειρότερο πάντως το παθα χθες βράδυ με το minimac. ιδιαιετερη προσοχή προς κ πτέραρχο κ Κώστα Koukou ! μην κάνετε update to itunes !!! πλέον δε bootarei το dell με τίποτα!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη σας μερα μηλοπαρεα :)

ευχαριστα διαβαζω....:rolleyes::happy:

δεν μπορουσα να μην πω ενα "γεια" :ninja:

κοληματα,sms 70χαρακτηρων εν ετει 2010, :wacko:

καλα πατε βλεπω ε??:happy:

παω να ριξω εναν υπνακο (τον υπνο του δικαιου τον λεω εγω σε τετοιες περιπτωσεις :lol::lol:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλη σας μερα μηλοπαρεα :)

ευχαριστα διαβαζω....:rolleyes::happy:

δεν μπορουσα να μην πω ενα "γεια" :ninja:

κοληματα,sms 70χαρακτηρων εν ετει 2010, :wacko:

καλα πατε βλεπω ε??:happy:

παω να ριξω εναν υπνακο (τον υπνο του δικαιου τον λεω εγω σε τετοιες περιπτωσεις :lol::lol:)

Kαλημέρα φίλε ! έτσι να κάνεις εμφανίσεις αστραπή να ανάβουν τα αίματα...

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την καλημέρα μου στην παρέα.:up:

iOS4 από χθες βράδυ.....

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι παρά την προσθήκη αρκετών λειτουργιών, η συνολική αίσθηση πουσου δίνει είναι ότι είναι σαφώς πιο γρήγορη από την 3.1.3 (αν είχε και καμιά αναφορά παράδοσης για τα μηνύματα.....:X)

My Devices :

:DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black

Iphone 3GS - 16GB / Black

Palm Treo 680

SE K810i - Black

καλημέρα σ όλους!!! πως τα πάμε με την νέα έκδοση... τώρα την φορτώνω κ εγώ στο δικό μου !!! άντε να δούμε τι θα δούμε!!

το χειρότερο πάντως το παθα χθες βράδυ με το minimac. ιδιαιετερη προσοχή προς κ πτέραρχο κ Κώστα Koukou ! μην κάνετε update to itunes !!! πλέον δε bootarei το dell με τίποτα!!!!

Τι επαθες δηλαδή;εγω του έχω την 9.2beta που είχε βγει πριν 2 βδομάδες και παίζει κανονικά!καλημέρα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Τι επαθες δηλαδή;εγω του έχω την 9.2beta που είχε βγει πριν 2 βδομάδες και παίζει κανονικά!καλημέρα!

Πάτησα να κάνει update το itunes για να βάλω την ios4 αλλά ο μ@λ#κ@ς δεν έκατσα από πάνω να δω τι θακάνει αλλά πήγα κ εβλεπα τους Ισπανούς....

ΤΟ βράδυ λοιπόν μετά παέι να κάνει restart αλλά δε .... δε bootarei ! δεν ανοίγει με τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα. Έχω μια απορία επειδή δεν πολύ την κατάλαβα. Δηλαδή με την έκδοση 4 μέσο ΟΤΑ θα μπορείς να το αναβαθμισεις πχ αν βγει 4.1 κτλ όπως γίνεται με τα nokia η σε αυτήν την περίπτωση συμβαίνει τίποτα άλλο?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Πτέραρχε,

Έβαλες iOS 4.0 ?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

...........το χειρότερο πάντως το παθα χθες βράδυ με το minimac. ιδιαιετερη προσοχή προς κ πτέραρχο κ Κώστα Koukou ! μην κάνετε update to itunes !!! πλέον δε bootarei το dell με τίποτα!!!!

@abaloss

Μιχαλη, και γω φοραω την 9.2b στο Mac mini και παιζει μια χαρα. Μηπως ειπες να κανει update στο Mac OSX 10.6.4 ? Φοβαμαι οτι αυτο του ειπες και οχι στο itunes μονο. Για μπες να το συζητησουμε :confused:

@fanko

Κωστα οχι ακομη :shifty:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@fanko

Κωστα οχι ακομη :shifty:

Γιατί ?

Εμένα στο iTunes βγάζει την 3.1.3

Τι πρέπει να κάνω?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

@fanko

Kαι μενα ετσι εκανε στην αρχη. Το βραδακι ομως γυρισε μονο του και μου εβγαλε και το itunes 9.2 και iOS 4.0 :D

Aπλως ειναι επιλογη μου να μην το κανω ακομη, μεχρι να αποφασισω τι θελω, JB η οχι. Εχω κανα 2 εφαρμογες οπου μου ειναι απαραιτητες και λεω να τις αγορασω πρωτα και μετα :)

@zaharakis

Μητσο δεν πτοουμαστε. Φυσικα και ειναι ευχαριστα τα πραγματα. Κατι που εσεις στα WM δεν θα το νοιωσετε. Γιατι καταφευγετε στο xda για να κανετε αναβαθμιση ROM. Εμεις την παιρνουμε επισημα και με τη βουλα ;)

Ποια κολληματα ? Μονο ο Αλεξανδρος διαμαρτυρηθηκε και δεν ξερουμε τι εκανε. Μιλατε και σεις για κολληματα, οι επιστημονες του κολληματος και του flashαρισματος στα WM, μεχρι να βρειτε μια ROM να σας κατσει και να μην κολλαει ?

Μιλατε για SMS 70 χαρακτηρων? Μηπως θες να μας πεις αν το LEO εκτος ACE HELLAS αν στελνει απο τη μανα του 160 χαρακτηρες ?

Αρα οπως καταλαβες, οχι απλα παμε μια χαρα, αλλα ειμαστε και κατενθουσιασμενοι με το καινουριο ΕΠΙΣΗΜΟ λογισμικο που μας εδωσε ο θειος Steve. Μπορει να λειπουν κανα 2 ασημαντα πραγματα, αλλα αυτα δεν αλλαζουν με τιποτε τη γενικη εικονα. Κοιμησου εσυ τον υπνο του δικαιου, των WM τον λεω εγω και μη στεναχωριεσαι φιλαρακι, εμεις παλι ευτυχισμενοι ειμαστε και σε περιμενουμε :lol:

Την καλημερα μου και να σαι καλα να τα λεμε :D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Σπασμένες εφαρμογές όπως iGo, TomTom που είναι τώρα εγκατεστημένες, θα εγκατασταθούν ξανά μετά το Restore, Setup as new και update σε iOS 4.0 ?

Καλημερα σας παιδια.

με συνδεση wind και σε μενα γραφει μονο με 70 χαρ ανα μηνυμα.:mad:

να σας ρωτησω,

υπαρχει τροπος να κλεισουν ολες οι εφαρμογες μαζι στο multitasking?

δεν ειναι λιγο κουραστικο να μπαινεις καθε λιγο και λιγακι να τις κλεινεις μια μια?

νομιζω καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα δε μπορω να το βρω με τιποτα..

Κώστας

Σπασμένες εφαρμογές όπως iGo, TomTom που είναι τώρα εγκατεστημένες, θα εγκατασταθούν ξανά μετά το Restore, Setup as new και update σε iOS 4.0 ?

Οχι, θα πρεπει να γινει ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ. Χωρις αυτο, cr*****ed YOK :X

Κωστας (Pterarxos)

Οχι, θα πρεπει να γινει ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ. Χωρις αυτο, cr*****ed YOK :X

Πτέραρχε,

με το τσιγκέλι στα βγάζω !!!!!!:X:X

Καλημέρα!σήμερα σχεδόν όλα τα παιχνίδια της EA 0,79 ευρώ!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

εγω παιδια εκανα αναβαθμιση στη 4 μετα καπακι restore και ολα λειτουργουν αψογα , μεχρι και η καμερα βελτιωθηκε αισθητα !!!!!!!!!

Τωρα θελω ΑΜΕΣΑ 4 στο ipad

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Καλημέρα παιδιά! Εάν και είχα ένα θεματάκι όπως θα διαβάσατε με την διαδικασία του Restore, το κινητό πλέον πετάει! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το βράδυ η μπαταρία έπεσε από το 98% μόλις στο 93% πριν από λίγο που σηκώθηκα ενώ έχω ενεργοποιημένα τα push notifications και το wifi, δύο κατ΄εξοχήν παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας. Επίσης το Voice Control λειτουργεί άψογα και στα ελληνικά πλέον ενώ το καλό είναι πως σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ποια γλώσσα θέλεις να χρησιμοποιήσεις ανεξαρτήτως από την γλώσσα στην οποία μιλάει το λειτουργικό. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ τα ελληνικά στα menus και επομένως έχω γυρισμένη την γλώσσα στα αγγλικά χωρίς να χάνω την δυνατότητα του voice control καθώς οι επαφές μου είναι στα ελληνικά αποθηκευμένες. Βέβαια έχω ένα θέμα όσον αφορά την ταξινόμηση των επαφών αλλά χωρίς jailbreak το ήξερα από την αρχή ότι θα το είχα. Να είναι καλά το spotlight και η αναζήτηση μέσα στις επαφές. Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι πως οποιαδήποτε εφαρμογή και να ανοίξουμε αυτή στην συνέχεια μπαίνει στην μπάρα του multitasking (ανεξαρτήτως εάν έχει αναβαθμιστεί για να χρησιμοποιεί τα καινούρια APIs) με αποτέλεσμα ύστερα από λίγο να καθίσταται δύσκολη η εύρεση μίας εφαρμογής. Θα ήθελα ένα τρόπο απενεργοποίησης όλων των εφαρμογών που τρέχουν στο background και όχι μία - μία όπως είναι τώρα.

Σε γενικές γραμμές η αίσθηση που μου δίνει το τηλέφωνο χωρίς jailbreak είναι πολύ καλή. Βέβαια θα περιμένω λίγο καιρό να δω μετά και την εγκατάσταση των απαραίτητων εφαρμογών πως θα συμπεριφερθεί η συσκευή. Αυτά προς το παρόν. Πάω για μπάνιο!

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Guest lagoudakis
την καλημερα μου σε ολα τα παιδια,μια χαρα παει το μηλαρακι μου με την 4,απλα υπερευχαριστημενος:happy::happy::happy:

Ξέχασα να αναφέρω πριν και να επιβεβαιώσω πως με Vodafone o μετρητής μετράει 160 χαρακτήρες και στα πεζά και στα κεφαλαία. Επίσης το internet tethering είναι απενεργοποιημένο. Δεν άλλαξε δηλαδή κάτι όσον αφορά αυτό.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλημέρα. Έχω μια απορία επειδή δεν πολύ την κατάλαβα. Δηλαδή με την έκδοση 4 μέσο ΟΤΑ θα μπορείς να το αναβαθμισεις πχ αν βγει 4.1 κτλ όπως γίνεται με τα nokia η σε αυτήν την περίπτωση συμβαίνει τίποτα άλλο?

Όχι, αυτό αφορά μόνο τα carrier settings updates.

Όχι Κώστα.

να σας ρωτησω,

υπαρχει τροπος να κλεισουν ολες οι εφαρμογες μαζι στο multitasking?

δεν ειναι λιγο κουραστικο να μπαινεις καθε λιγο και λιγακι να τις κλεινεις μια μια?

νομιζω καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα δε μπορω να το βρω με τιποτα..

Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι πως οποιαδήποτε εφαρμογή και να ανοίξουμε αυτή στην συνέχεια μπαίνει στην μπάρα του multitasking (ανεξαρτήτως εάν έχει αναβαθμιστεί για να χρησιμοποιεί τα καινούρια APIs) με αποτέλεσμα ύστερα από λίγο να καθίσταται δύσκολη η εύρεση μίας εφαρμογής. Θα ήθελα ένα τρόπο απενεργοποίησης όλων των εφαρμογών που τρέχουν στο background και όχι μία - μία όπως είναι τώρα.

Το αντιμετωπίζετε το θέμα εντελώς λάθος. Δεν υπάρχει λόγος να διαγράφετε εφαρμογές από το Multitasking Bar. Αυτό υπάρχει εκεί απλά για να μεταφέρεστε από τη μια στην άλλη εφαρμογή και οι τελευταίες που χρησιμοποιείτε είναι πάντα οι πιο προσβάσιμες στην πρώτη 4άδα.

Οι εφαρμογές που είναι εκεί δεν καταναλώνουν μπαταρία/ενέργεια/επεξεργαστή αν δε δουλεύουν, δηλαδή αν δεν παίζει μουσική μια radio streaming εφαρμογή κλπ κλπ

Η "διαγραφή" υπάρχει για να κλείνουν εφαρμογές που ακόμα και στο παρασκήνιο δουλεύουν με τρόπο που τρώει μπαταρία όπως π.χ. το Navigon. Αυτό ναι, πρέπει να το κλείσεις από κει (και πάλι όμως, αν διακόψεις την πλοήγηση και το στείλεις στο παρασκήνιο δε νομίζω ότι καταναλώνει μπαταρία). Την εφαρμογή του Facebook όμως ας πούμε δεν έχεις λόγο να το κάνεις.

Μην αλλάζετε τον τρόπο που χρησιμοποιούσατε το iPhone και μην ταλαιπωρείστε με κλεισίματα εφαρμογών κλπ. Χρησιμοποιήστε το multitasking bar μόνο για εναλλαγή μεταξύ των τελευταίων εφαρμογών.

βλεπω πολλα ευχαριστημενα προσωπακια,..

αρα μαλλον πολλοι δεν θα αγορασουν το ΑιΦον4 σωστα...;

:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Guest lagoudakis
βλεπω πολλα ευχαριστημενα προσωπακια,..

αρα μαλλον πολλοι δεν θα αγορασουν το ΑιΦον4 σωστα...;

:lol:

πιστευω οτι τωρα με το ios4 που εχουμε ισως μερικοι δεν παρουν το 4 αφου τρεχει αψογα στα μηχανακια μας:)προσωπικα θα το παρω γιατι θα εχω γερη επιδοτηση τον νοεμβρη αλλα το βασικο ειναι οτι δεν με εχει πιασει τρελα και ανυπομονησια απο την στιγμη που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ετσι οπως ειμαι τωρα:happy:

ωραιος ο Νικος!!!

thanks..

επηρεασμένος απο τα wm εμπαινα συνεχεια να κλεισω καθε εφαρμογη.:lol:

αφου σε καποια στιγμη αναρωτηθηκα (μηπως ηταν καλυτερα πριν που με ενα κουμπακι ολα εξαφανιζοταν?).

Κώστας

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned