Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι,νομίζω οτι είχε "τελειώσει" εδω και χρόνια για τα άλλα κινητα :p

επειδη ειμαι δουλεια κ δεν μπορεσα να δω τπτ,καντε μια περιληψη κ για μας που δεν ξερουμε τι παρουσιαστηκε παιδια :)

σας ακουω χαρουμενους κ αυτο ειναι πολυ καλο!μακαρι να ερθει ενα πιο ολοκληρωμενο μηλο να βολευτουμε κ εκεις οι μη εχοντες,με ενα τετοιο,μπας κ σταματησουν να μας "χτυπουν" οι πορωμενοι οπωροπωλες :p

Πτεραρχε κανε ενα ρεσουμε του εργου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Μήπως ξέρετε το ποτε θα είναι διαθέσιμη η 4 έκδοση? και το επεξεργαστεί θα έχει το iPhone 4G ?

Πάντως λίγο που το είδα δεν με ενθουσίασε και τόσο σιγά τις διάφορες με το 3GS.

Μαλλον θα κανει καμια εβδομαδα, αν ακολουθηθει η τακτικη του παρελθοντος. Σημερα δοθηκε στους developers. Οσo για τον επεξεργαστη, θα ειναι ο Α4, αυτος που φοραει και το ipad :cool:

@zaharakis

Μητσο, ακομη τρεχει η παρουσιαση, οποτε υπομονη ;)

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

επειδη ειμαι δουλεια κ δεν μπορεσα να δω τπτ,καντε μια περιληψη κ για μας που δεν ξερουμε τι παρουσιαστηκε παιδια :)

σας ακουω χαρουμενους κ αυτο ειναι πολυ καλο!μακαρι να ερθει ενα πιο ολοκληρωμενο μηλο να βολευτουμε κ εκεις οι μη εχοντες,με ενα τετοιο,μπας κ σταματησουν να μας "χτυπουν" οι πορωμενοι οπωροπωλες :p

Δημήτρη,ουσιαστικά καμμία "έκπληξη".Ο,τι είχε διαρρεύσει πάνω-κάτω επιβεβαιώθηκε.

Απομένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το iOS 4,όταν το λάβουμε στα χέρια μας.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλησπέρα στην παρέα.

Εγώ στεναχωρήθηκα από την παρουσίαση γιατί περίμενα να παρουσιάσει μοντέλο 64GB.

Το 32άρι μου είναι είδη γεμάτο. :(

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Καλησπέρα στην παρέα.

Εγώ στεναχωρήθηκα από την παρουσίαση γιατί περίμενα να παρουσιάσει μοντέλο 64GB.

Το 32άρι μου είναι είδη γεμάτο. :(

Κι εγώ,αλλά εκτιμώ οτι θα ξέφευγε το κόστος,κανα 100ρι ευρώ.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

σε δυο εβδομαδες που μαλλον θα βγει ειναι δικο μου...

το περιμενα πως και πως ενα τετειο...

2 χρονια το περιμενω...

2!!!!!!!!

παλι καλα που ξεπουλησα τα παντα και ειμαι σχετικα ετοιμος...

με φοβηζει η τιμη του ομως ....

εχω χασει την μπαλα απο τα πραγματα που εχει....

Δώσε μου τραπεζικό λογαριασμό να σου βάλω από τώρα τα λεφτά να μου καβατζωσεις και μένα ένα Μητσαρα!!!!!

................................

Γιαννης

:(

Italia θα ειναι διαθεσιμο τελος Ιουλιου που μαλλον εγω θα ειμαι Κερκυρα...

εχω ακρη να μου το στειλει βεβαια...

αυριο παω να βαλω προκαταβολη να κανω preorder...σε καταστημα...

πρεπει να πληροφορηθω για τιμες κλπ...

κριμα νομιζα πως θα το ειχα αμεσως αλλα μονο οι γερμαναραδες,οι αγγλαρες και μαζι με τα αμερικανακια οι σχιστοματηδες, και οι Γαλλοι...

tespa....δεν πειραζει εχουμε ποδοσφαιρο...

:p

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ατιμεεεεε steve με εβαλες σε οικονομια παλι ,,,, το θελωωω τωρααααααααα

φιλε μου μετα απο αυτο δεν σε βλεπω πια με τα windows ..... xaxaxaxaa

Edited by nervous

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Πρωτα πρωτα δεν κανουμε αντιπαραθέσεις. Γνωριζομαστε μεταξυ μας και απλα ο καθενας προβαλει τα επιχειρηματα του.

Δεν εχω τιποτα με τον Μαριο, το αντιθετο θα ελεγα.

Οσο πισω κι αν πας σ αυτο το thread ποτε δεν εκανα VS με την κακη ενοια.

Παντα προσπαθουσα να αποδειξω οτι δεν ειναι ανοησια να παρει καποιος HD2 αν τον βολευει σε καποια αναγκαια πραγματα.

Ακομα και οταν ειχα το iphone την ελεγα ευγενικα σε οποιον κατηγορουσε καποια αλλη συσκευη. Και στο Ζαχαρακη που εθαβε το HD2 οταν το ειχε πρωτο παρει κι ας του ελεγα να κατσει στο iphone.

Δεν ειναι το προβλημα μου αν και ποια ειναι καλυτερη συσκευη. Θελω να μαθουμε να δεχομαστε οτι για καποιον αλλο υπαρχει περιπτωση να γινεται καλυτερη η δουλεια του μ ενα συγκεκριμενο τηλεφωνο.

Μια και εγραψες οτι δεν αναφερθηκε τιποτα ενατιον, απλα ειπωθηκαν μονο υπερ για το

iPhone θυμιζω τα παρακατω.

Οχι οτι εχουν καμια σημασια αλλα επειδη ειπες οτι δεν καταλαβαινεις πως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3201715#post3201715

Λεει ο Μαριος:

«Φιλε μου , ευτυχως ξαναγυρισα στο iphone3gs !!!! απλα ετη φωτος μπροστα σε σχεση με το hd2 και ολα τα windows mobiles, αλλα και καθε αλλο κινητο

Το Hd2 μου έφαγε κυριολεκτικα 2 μέρες απο τη ζωη μου να προσπαθω να το σεταρω για να το κανω λειτουργικο ...........»

Και σε προηγουμενο μηνυμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3200616#post3200616

«επιτελους ξαναγυρισα στο αγαπημενο μου iphone3gs ελεος αυτα τα windows ειναι σιχαμα ........ αχχχχχχχχ ηρέμισα επιτελους »

Θα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι νομιζω......

Οσο για τον τιτλο του thread ασε με να γνωριζω περισσοτερα γιατι εγω ημουν αυτος που τον επελεξε και ειχε την ιδεα να μαζευτουμε σ᾽ενα thread, οσοι ειχαμε παρει iphone για να τα λεμε με οσους απο τους συμφορουμιτες μας ειχαν παραμεινει στα WM, με σκοπο να ανταλλασουμε αποψεις σχετικα με τα δυο λειτουργικα.

Τελος απο μενα.

Καλώς δεν το πρόσεξα αυτό αλήθεια, τότε με το δίκιο σου να αναφερθείς..:) Και κακός το έκανε..

Αλλά και πάλι όλα αυτά γενικός δεν έχουν νόημα και θα ξανά πω κάτι που λέω και ξανά λέω (Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν χρειάζεται να συζητάμε πιο είναι το καλύτερο και κάνει και καφέ) Εγώ κρίνω και τις 2 πλευρές και δεν είμαι όπως λέχθηκε "πωρωμένος" γιατί πάντα θέλω να τα βλέπω όλα και να κάνω τις επιλογές μου.

Εγώ δεν είπα και ποτέ πιο είναι το καλύτερο και πιο είναι το άχρηστο γιατί δεν θέλω να επιβάλω σε κανέναν την επιλογή μου. Αν σταματήσει αυτό ίσως και να σταματήσουν οι παρεξηγήσεις και οι δικαιολογίες γιατί έχουμε επιλέξει αυτό που έχουμε..

Τέλος και από μένα, και πραγματικά δεν πρόκειται να ξανά αναφερθώ σε κάτι τέτοιο, ελευθερία έχουμε και όποιος θέλει ας λέει ότι θέλει..

Τώρα περιμένουμε να πιάσουμε και το 4 στα χέρια μας να ασχοληθούμε με το νέο παιχνιδάκι..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Δεν θα πω πολλά λόγια πριν το πιάσω στα χέρια μου τον άλλο μήνα (θέλω να πιστεύω). Πρέπει να παραδεχτεί όμως κανείς ότι οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται είναι εντυπωσιακές.

Κεραία στο casing, Retinal Display, Α4 επεξεργαστής...

Το ερώτημα είναι, λευκό ή μαύρο; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα!

φυσικα λευκο.....

παντως περιμενετε και την απαντηση του ανταγωνισμου....

δεν θα κατσουν με σταυρομενα χερια οι υπολοιποι....

Καλησπέρα (μετά από καιρό) σε όλα τα καλά τα φιλαράκια!

Μια και παρακαλούθησα προσεκτικά την παρουσίαση να μου επιτρέψετε να σας πω και την γνώμη μου. BTW το iPhone μου έχει πωληθεί αλλά πάντα υπάρχει θέση για ένα νέο, αν και ακόμα δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό το ενδεχόμενο. Ίδωμεν συν τω χρόνω...

Με ενθουσίασαν:

• Πολλαπλά exchange accounts (επιτέλους - Αλληλούϊα)
  • Το unified mail box
  • Επιτέλους επίπεδες επιφάνειες χωρίς τις κατά τη γνώμη μου άκρως αντιαισθητικές κυρτές όψεις.
  • Φεύγει το ανόητο και φτηνιάρικο πλαστικό bezel (στο λαιμό μου καθόταν αυτή η γυφτιά).
  • Η υψηλότερη ανάλυση της οθόνης έστω και αν για την ώρα απλά αυξάνει τα dpi και όχι την ωφέλιμη επιφάνεια.
  • Multitasking (επιτέλους)
  • Τα folders (αστείο μεν και περιοριστικό το implementation αλλά πάλι καλά. Νέοι είμασταν και γεράσαμε περιμένοντάς το).
  • Επιτέλους 802.11n (καιρός ήταν).

Μου άρεσαν:

• Η αναβαθμισμένη (ελπίζω) ποιότητα κατασκευής. (Ελπίζω να μας άφησαν χρόνους στα αλήθεια οι πλαστικούρες των 3G/3Gs).
  • Το λεπτότερο πάχος της συσκευής.
  • Οι αναβαθμισμένες δυνατότητες φωτογραφίας και video.
  • Η δυνατότητα color profiling της οθόνης (επιτέλους αν και αναμένω να δω αποτελέσματα)
  • Το γυροσκόπιο. Συμπληρώνει το accelerometer με τον καλύτερο τρόπο.
  • Οι split κεραίες του bezel αν και θα προτιμούσα ένα back panel array που θα πρόσφερε επιπλέον την δυνατότητα μεταλλικής πίσω όψης αντί του πλαστικού - γυαλιού.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

• Η οθόνη. Τα περί "retina display" είναι buzzwords χωρίς καμμιά σχεδόν τεχνική αξία. Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να είναι χειρότερη από την απαράδεκτη TN των 3G/3Gs.
  • Ο επεξεργαστής A4. Αναμενόμενος μεν, όμως αν και συμπαθητικός τίποτα το ιδιαίτερο συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.
  • Το flash της camera.

Δεν μου άρεσαν:

• Το κατ'όψιν ίδιο design (τι κόλλημα και αυτό);
  • Τα μόνο 32GB (τα χρόνια περνάνε mr Jobs).
  • Η αδυναμία εξωτερικής επέκτασης storage memory (απλά απαράδεκτο).
  • Η τουλάχιστον κατά την παρουσίαση απουσία FM radio (το hardware υπάρχει, γιατί δεν χρησιμοποιείται το ρημάδι);
  • Η mini SIM card (ποιός ο λόγος χρήσης ενός non-standard που αναμένεται να μας βάλει σε αρκετούς μπελάδες με κόψε ράψε ή περίμενε τον cell provider);

Τι ...σιχάθηκα:

• Το iAds. Δεν χρειάζεται αιτιολογία νομίζω.
  • Toν περιορισμό του FaceTime αποκλειστικά και μόνο μέσω WiFi και μόνο iPhone4 -> iPhone4 (Πρακτικά άχρηστη εν ολίγοις εφαρμογή).
  • Την απουσία κάποιου πρακτικά αξιόλογου, ενημερωτικού και παραμετρικού homescreen. (Τι κακό κόλλημα είναι πια αυτό);
  • Την ελάχιστα βελτιωμένη σε χωρητικότητα μπαταρία.
  • Το iAds το είπα αλλά θα το ξαναπώ. Τι ανοησία Θεέ μου, ειδικά η μαρκετίστικη και "εμετική" δήλωση για το ενδιαφέρον της Apple σχετικά με τα κέρδη των developers.
  • Την διατήρηση της απουσίας app-wide filesystem στο iOS4 (απαράδεκτο).
  • Την διάθεση του iMovie ως extra εφαρμογή. Αν και προσωπικά μου είναι εντελώς αδιάφορο ως εφαρμογή και χρήση, μπορούσαν να θυσιάσουν τα 4€ και να το παρέχουν ως τμήμα του core (και από τη μύγα ξύγκι...).
  • Η μετά τον Σεπτέμβριο (και αν) διαθεσιμότητα στην Ελλάδα. Ακόμα μια φορά θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους και κερδοσκοπίας.
  • Το iAds να το πω ακόμα μια φορά;

Αυτά για την ώρα! Τα υπόλοιπα όταν με το καλό εγώ ή κάποιος άλλος φίλος πιάσει τη νέα συσκευή στα χέρια του. Το καλό ή κακό είναι πως τα καλά μάλλον πέρασαν. Τώρα περιμένουμε τις εντυπώσεις από κάποιο επί του "τύπου των ήλων" review. Ελπίζω να μην αρχίσουν να ξεφυτρώνουν ένας - ένας οι γνωστοί "δαίμονες" που βασάνισαν και βασανίζουν τους κατόχους των προηγούμενων μοντέλων. :p

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δεν θα πω πολλά λόγια πριν το πιάσω στα χέρια μου τον άλλο μήνα (θέλω να πιστεύω). Πρέπει να παραδεχτεί όμως κανείς ότι οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται είναι εντυπωσιακές.

Κεραία στο casing, Retinal Display, Α4 επεξεργαστής...

Το ερώτημα είναι, λευκό ή μαύρο; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα!

Νίκο για κάνε ενα explain στα 2 πρώτα .... όσο για το χρώμα το άσπρο δεν υπάρχει. χάλι!!! μαύρο!!!χαχα

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι ρε παιδια τη γνωμη μου λεω και θα τη λεω δημοσια , σιχαμα ειναι τα windows και λεω ΓΙΑ ΜΕΝΑ , για καποιον αλλο ισως να ειναι κορυφη , δεν ειμαι αντικειμενικος , καθε αλλο μαλιστα , οταν πληρωνω αρκετα χρηματα , δεν θα ειμαι αντικειμενικος sorry

anyway

μαυρο λεω εγω , αλλα ποτε δεν ξερεις , αμα το δω σε ασπρο ....

Επισης αυτο που μου την εσπασε στο keynote ειναι οτι δεν εκανε καμια αναφορα σε αναβαθμιση του macosx , μονο για το iphone ... βεβαια εκει ειναι τα χρηματα ....... ελεος πια ας το ονομαζε iphone keynote again ...... (αυτα για να ειμαι αντικειμενικος .... εδω ειμαι )

Νίκο για κάνε ενα explain στα 2 πρώτα .... όσο για το χρώμα το άσπρο δεν υπάρχει. χάλι!!! μαύρο!!!χαχα

To Retinal Display δημιουργεί καλύτερη απόδοση οθόνης για να το πω απλά και γρήγορα, ενώ το άλλο σημαίνει ότι η κεραία της συσκευής είναι το ίδιο της το σώμα.

Με ενθουσίασαν:

* Πολλαπλά exchange accounts (επιτέλους - Αλληλούϊα) YESSSSS

* Το unified mail box YESSSSS

* Επιτέλους επίπεδες επιφάνειες χωρίς τις κατά τη γνώμη μου άκρως αντιαισθητικές κυρτές όψεις. YESSSSSSSSS

* Φεύγει το ανόητο και φτηνιάρικο πλαστικό bezel (στο λαιμό μου καθόταν αυτή η γυφτιά). YESSSSSSS

* Η υψηλότερη ανάλυση της οθόνης έστω και αν για την ώρα απλά αυξάνει τα dpi και όχι την ωφέλιμη επιφάνεια.

εν μερη εχεις δικαιο

* Multitasking (επιτέλους)

ναι αλλα χωρις καταναλωση ματαριας !!!!!!!

* Τα folders (επιτέλους)

yesssssssss

Μου άρεσαν:

* Η αναβαθμισμένη (ελπίζω) ποιότητα κατασκευής.

Γιατι τι ειχε το iphone ??? μια χαρα ηταν

* Το λεπτότερο πάχος της συσκευής.

Ναιιιιιι

* Οι αναβαθμισμένες δυνατότητες φωτογραφίας και video.

Ναιιιιιιιιιι

* Η δυνατότητα color profiling της οθόνης (επιτέλους αν και αναμένω να δω αποτελέσματα)

Ναιιι

* Το γυροσκόπιο. Συμπληρώνει το accelerometer με τον καλύτερο τρόπο.

Ναιιιι

* Οι split κεραίες του bezel αν και θα προτιμούσα ένα back panel array που θα πρόσφερε επιπλέον την δυνατότητα μεταλλικής πίσω όψης αντί του πλαστικού - γυαλιού. ????????

Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

* Η οθόνη. Τα περί retina display είναι buzzwords χωρίς ιδιαίτερη τεχνική αξία. Σίγουρα πάντως δεν θα είναι χειρότερη από την απαράδεκτη TN των 3G/3Gs. ναι αλλα μη ξεχνας οτι η αφη του iphone απλα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

* Ο επεξεργαστής A4. Αναμενόμενος μεν, όμως αν και συμπαθητικός τίποτα το ιδιαίτερο συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣΣΣΣΣ

* Το flash της camera. ναι ισως ενα ξενον φλας να ειχε σημασια το led το φαγαμε στη μαπα

Δεν μου άρεσαν:

* Το κατ'όψιν ίδιο design (τι κόλλημα και αυτό);

Μια χαρα ειναι

* Τα μόνο 32GB (τα χρόνια περνάνε mr Jobs).

εχεις δικαιο τι να πω

* Η αδυναμία εξωτερικής επέκτασης storage memory (απλά απαράδεκτο).

Αδιαφορο ειλικρινα

* Η τουλάχιστον κατά την παρουσίαση απουσία FM radio (το hardware υπάρχει, γιατί δεν χρσηιμοποιείται);

Τι να το κανω ??? δεν με ενδιαφερει , κινεζικα εχουν και τηλεοραση so what /?

* Η mini SIM card (ποιός ο λόγος χρήσης ενός non-standard);

μηπως το παχος της συσκευης ? , λεω εγω τωρα

Τι ...σιχάθηκα:

* Το iAds. Δεν χρειάζεται αιτιολογία νομίζω.

Ειπε ελπιζω να βγαζουν δωρεαν εφαρμογες αφου πλεον θα εχουν αυτη τη δυνατοτητα , δεν ειναι κακο ε ?

* Toν περιορισμό του FaceTime αποκλειστικά και μόνο μέσω WiFi και μόνο iPhone4 -> iPhone4 (Άχρηστο εν ολίγοις).

Ναι , αλλα δεν με νοιαζει κιολας

* Την απουσία κάποιου πρακτικά αξιόλογου και παραμετρικού homescreen. (Τι κακό κόλλημα είναι πια αυτό);

Τι να το κανω βρε ??????

* Την ελάχιστα βελτιωμένη σε χωρητικότητα μπαταρία.

Θα κραταει περισσοτερο θα δεις

* Το iAds το είπα αλλά θα το ξαναπώ. Τι ανοησία Θεέ μου, ειδικά η μαρκετίστικη και "εμετική" δήλωση για το ενδιαφέρον της Apple σχετικά με τα κέρδη των developers.

Ειπα παραπανω , δεν ειναι εμετικη , μακαρι περισσοτερα δωρεαν apps με αυτο τον τροπο

* Την διατήρηση της απουσίας app-wide filesystem στο iOS4 (απαράδεκτο).

φυσικα apple ειναι ............

* Την διάθεση του iMovie ως extra εφαρμογή. Μπορούσαν να θυσιάσουν τα 4€ και να το παρέχουν ως τμήμα του core (και από τη μύγα ξύγκι...).

Ε ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ

* Η μετά τον Σεπτέμβριο (και αν) διαθεσιμότητα στην Ελλάδα. Ακόμα μια φορά θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους και κερδοσκοπίας.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ............

φυσικα λευκο.....

παντως περιμενετε και την απαντηση του ανταγωνισμου....

δεν θα κατσουν με σταυρομενα χερια οι υπολοιποι....

φυσικα φιλε μου ολοι προσπαθουν να μοιασουν το iphone δεν μου κανει εντυπωση αυτο

Από το engadget...

Some takeaways about the device:

• As we said, it's shockingly thin.
  • The screen is truly outrageous -- you basically cannot see pixels on it. We're not being hyperbolic when we say it's easily the best looking mobile phone screen we've ever laid eyes on.
  • The build quality is really solid. The home button feels much snappier, and on the whole it just feel like a tightly-packed device, but it's not heavy.
  • The side buttons are really nice and clicky.
  • iOS 4 is very familiar -- there's not a lot added to fit and finish.

• Είναι σοκαριστικά λεπτό
  • Η οθόνη είναι πραγματική απίστευτη. Δεν βλέπεις pixels. Δεν είμαστε υπερβολικοί όταν λέμε ότι είναι η καλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ
  • Η κατασκευή είναι πολύ σταθερή. Το ηome button είναι πιο snappy και στο σύνολο φαίνεται πολύ πιο στιβαρή συσκευή χωρίς να είναι βαριά
  • Τα πλαϊνά κουμπιά είναι πολύ καλά
  • Το OS 4.0 το γνωρίζαμε από πριν, δεν βλέπουμε κάτι νέο

καλησπερα......για να κατεβασω απο το cidia πρεπει να φτιαξω ενα λογαριασμο μεσω e mail οπως αυτον που εχω γοια το aplstores????

Εχει βρει κανείς την golden master canditate?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Εχει βρει κανείς την golden master canditate?

Μηπως βιαζεσαι λιγο ? Αφου ο θειος Steve ειπε 21 Ιουνιου θα ειναι διαθεσιμη FREE :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μηπως βιαζεσαι λιγο ? Αφου ο θειος Steve ειπε 21 Ιουνιου θα ειναι διαθεσιμη FREE :rolleyes:

Την candidate ωρε!! ::-P

H golden master candidate θα είναι διαθέσιμη απο σήμερα στους developers. Έτσι γίνεται κάθε φορα... Δεν θυμάσαι πέρσι που μέχρι να βγεί η κανονική 3 είχαμε όλοι την candidate(δεν μιλάω για τις beta εκδόσεις τις 4)?

editi το σκότωσα το candidate

Edited by cddaraa

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

@foxx

Θάνο χαίρομαι που βλέπω και πάλι μήνυμα σου :)

Μάλλον η οθόνη του νέου iPhone είναι κατευθείαν δώρο του θείου Steve σε ανταπόκριση παλαιότερων σχολίων σου!

@ktsak&abalos

Κύριε Πτέραρχε και Μιχάλη, δυστυχώς δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε στην έκταση που θα θέλαμε σήμερα, ελπίζω σε κάτι καλύτερο σε επόμενη συνάντηση!

@όλους

Νομίζω ότι σήμερα είδαμε το πραγματικό δεύτερο μοντέλο του iPhone από το 2007, καθώς και την αρχή πολλών νέων δυνατοτήτων που θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται σιγά σιγά όπως συζητήσαμε και με το φίλο Κωστή (koukoulakis) στη σημερινή συνάντηση ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ερωτηση: οι γονεις μου την αλλη βδομαδα θα ειναι Πεκινο παιζει να το βρουν εκει η μπα ; το νεο iphone εννοειται. το λεω λογω οτι κατασκευαζεται εκει

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned