koukoulakis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Για οσους οικονομικα δεν βγαινουν για να παρουν ipad, υπαρχει λυση και μαλιστα οικονομικη, 7" HD LCD, με Wi-Fi, με Web Camera, με 3.5G (υποστηριξη), με 2 USB, Google Android λειτουργικο, με 332 gr βαρος. Λεγεται aPad :rolleyes:. Δειτε εδω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280516005249&ssPageName=STRK:MEWNX:IT :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3195176#post3195176 :) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Για οσους οικονομικα δεν βγαινουν για να παρουν ipad, υπαρχει λυση και μαλιστα οικονομικη, 7" HD LCD, με Wi-Fi, με Web Camera, με 3.5G (υποστηριξη), με 2 USB, Google Android λειτουργικο, με 332 gr βαρος. Λεγεται aPad :rolleyes:. Δειτε εδω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280516005249&ssPageName=STRK:MEWNX:IT :lol: Μια χαρά το βρίσκω, θα ήθελα να το δω από κοντά για τις δυνατότητες του... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) :lol:Δεν νομίζω κάτι για σένα αλήθεια, και ούτε πιστεύω ότι τα λες για ενοχληθεί κάποιος αλλά όπως και στα προηγούμενα post έπρεπε να γράψουν κάποια πράγματα για να σου απαντήσουν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να γίνετε αυτό.. Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι ο σκοπό σου ήταν να χλευάζεις και να κοροϊδέψεις, θα τα λέγαμε σε προσωπικό επίπεδο μέσω π.μ, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.. Αλλά όσο και "ανοιχτά μυαλά" να υπάρχουν πιστεύω ότι κάποια στιγμή δεν θα αργήσει να γίνει και πάλι η παρεξήγηση.. Αυτό μόνο..:) Αλήθεια Δημήτρη δεν προσπαθώ να σου επιβάλω κάτι, και ούτε να στην πω με την έννοια στην λέω.. Απλά ίσως να προλαμβάνω την όποια παρεξήγηση.. Σπύρο δεν υπάρχει τετοιος κινδυνος γι αυτο εδω το thread. To φτιαξαμε για να στεγασουμε μια παρεα που εχει προσφερει παρα πολλα στο συγκεκριμενο site, για να γραφουν ελευθερα χωρις να ενοχλουν τους αλλους. Προσωπικα δεν με απασχολει αν παραξηθεί καποιος με 37 μηνυματα και μαλιστα οταν δεν εχει μπει στον κοπο να διαβασει λιγο για να καταλαβει το υφος του συγκεκριμενου thread. Μ αρεσει η πλακα που γινεται και οσο μας πειραζει ο Ζαχαρακης, τοσο του τα μαζευω για να του την πω με την πρωτη ευκαιρια:D:lol: Βεβαια τον βοηθα η οικονομικη κριση ωστε να παραμεινει ησυχος. Πρωτη φορα ειναι που δεν εχει αγορασει συσκευη εδω και καιρό. Αλλα δεν εχω χασει ακομα τις ελπιδες μου. Αν το νεο iphone ξεπερασει τις προσδοκίες μας, τον βλεπω κανα πρωινο στα ξαφνικα, να μας γεμιζει screen shots και review του νεου μήλου. Και τοτε να δειτε δουλεμα:rolleyes: Τελειονοντας θα ηθελα να πω οτι το περι ανεμων και υδατων αυτοπροστατευεται και δεν εχει λογους να φοβαται απο παρεξηγησεις. @@@@ktsak φιλε μου απο την στιγμη που δεν ειναι apple και δεν το εχει ευλογησει ο αι᾽ Στηβακος δεν λεει. Ολα αυτα ειναι ακομα στις ανακοινωσεις. Ας τα δουμε πρωτα και μετα βλεπουμε τι μπορουν να κανουν. EDIT Απο την απαξιωση που εχω δεν διαβασα καν πριν γραψω για το iPed:lol: Νομιζα οτι επροκειτο για κατι σοβαρο και οχι για την Κινεζικη σαχλαμαρα:X Edited June 4, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3195176#post3195176 :) Kωστη ειναι περιπου το ιδιο, μονο που αυτο που εβαλα εγω εχει 2 USB, υποστηριξη 3G και ειναι μονο 332 γραμμαρια βαρος :lol: Πολυ ενδιαφερον anyway, βγαινει 200 $ με τα μεταφορικα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Άλεξ μην έρθουμε την Δευτέρα και την έχεις κάνει για αλλού... Θα έρθετε εσείς να κάτσετε με την γάτα και εγώ θα πάω στο σπίτι του Κώστα να το δω... :lol: Μην αγχώνεστε.. Δεν το ξεχνάω! Θα προετοιμαστώ κατάλληλα για να δεχθώ την παρέα! Πρέπει να διαβάσω και να ενημερωθώ και δεν προλαβαίνω!!!!!!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Kωστη ειναι περιπου το ιδιο, μονο που αυτο που εβαλα εγω εχει 2 USB, υποστηριξη 3G και ειναι μονο 332 γραμμαρια βαρος :lol: Πολυ ενδιαφερον anyway, βγαινει 200 $ με τα μεταφορικα :D Λες να κάνουμε ομαδική παραγγελία;:lol: Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 :lol: Σπύρο δεν υπάρχει τετοιος κινδυνος γι αυτο εδω το thread. To φτιαξαμε για να στεγασουμε μια παρεα που εχει προσφερει παρα πολλα στο συγκεκριμενο site, για να γραφουν ελευθερα χωρις να ενοχλουν τους αλλους. Προσωπικα δεν με απασχολει αν παραξηθεί καποιος με 37 μηνυματα και μαλιστα οταν δεν εχει μπει στον κοπο να διαβασει λιγο για να καταλαβει το υφος του συγκεκριμενου thread. Μ αρεσει η πλακα που γινεται και οσο μας πειραζει ο Ζαχαρακης, τοσο του τα μαζευω για να του την πω με την πρωτη ευκαιρια:D:lol: Βεβαια τον βοηθα η οικονομικη κριση ωστε να παραμεινει ησυχος. Πρωτη φορα ειναι που δεν εχει αγορασει συσκευη εδω και καιρό. Αλλα δεν εχω χασει ακομα τις ελπιδες μου. Αν το νεο iphone ξεπερασει τις προσδοκίες μας, τον βλεπω κανα πρωινο στα ξαφνικα, να μας γεμιζει screen shots και review του νεου μήλου. Και τοτε να δειτε δουλεμα:rolleyes: Τελειονοντας θα ηθελα να πω οτι το περι ανεμων και υδατων αυτοπροστατευεται και δεν εχει λογους να φοβαται απο παρεξηγησεις. Αυτό δεν το ξέρει κανείς αν κινδυνεύει, σε μια στιγμή όλα ανατρέπονται.. Και δεν αργεί να γίνει στον γραπτό λόγο.. Εμείς μπορούμε να καταλάβουμε ίσως κάποιος άλλος όχι.. Αnywey... Παμ παρακάτ....:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 μακαρι να ειναι καλο το νεο μηλο κ να μου κανει:) @Πτεραρχε μου θα συμφωνησω με τον Κωστα (tesalat) ενα "type" ειναι παντα λιγο;) @tesalat Κωστη,θα εισαι ενας απο τους πρωτους που θα μου τα "χωσεις" αν κ οταν ξαναβρεθω με μηλο στα χερια μου κ θα το χαρω ιδιαιτερα να τα ακουσω απο εναν φιλο που με ξερει :D @Σπυρο,μην φαναζεσαι σεναρια;) ειμαστε "αλλου" ολοι της παλιοπαρεας εδω μεσα:) @Τολη θα το ηθελα το qik στο λεο...μου αρεσε πολυ στο μηλο αυτη η εφαρμογη κ χαρηκα πολυ οταν ειδα οτι υπηρχε για το λεο....αλλα απογοητευτηκα οταν ειδα οτι δεν δουλευε... αντε δοκιμαστε το 4αρι στα 3GS σας,ωστε να παρουμε κ εμεις οι μη εχοντες μηλα τι πραγματικα καλο θα εχει κανει η apple... και κατι αλλο πληροφοριακα,χθες πλακωσα κ δοκιμαζα ενα καρο (δωρεαν)εφαρμογες απο το omarket ... αποτελεσμα? HR + Restore =10 λεπτα χρονος χαμενος απο την ζωη μου...κ ολα αυτα απο την δουλεια...μακρια απο καθε pc...αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειον (για εμενα) στο iphone... ειναι κατι που θα με τρωει συνεχως οποτε σκεφτομαι,να ξαναπαρω μηλο...και @Σπυρο,(για το σχολιο σου οτι κρινω μια συσκευη που δεν εχω) το εχω κανει 4 φορες μεχρι τωρα...;):) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Γνωριζουμε πανω κατω ποτε προκειται να κυκλοφορησει το 4αρι ? Απο αρχες του νεου Ετους στην Ελλαδα η πιο μπροστα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 προσοχη!για τους πολλους ελευθερους εδω μεσα μηλαραδες http://news247.gr/kosmos/technology/kampania_profylaktikwn_mesw_iphone.176344.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) @Σπυρο,(για το σχολιο σου οτι κρινω μια συσκευη που δεν εχω) το εχω κανει 4 φορες μεχρι τωρα...;):) Και δεν το προτιμάς, άρα μόνο αρνητικά σχόλια θα έχεις από την στιγμή που το έδωσες, και εγώ που έχω 4 χρόνια τώρα iPhone μόνο θετικά αφού έχω ακόμα, και ήδη το ''σενάριο'' έχει παίξει κάποιες σελίδες πίσω..:) Μην ξανά αναφερθούμε δεν υπάρχει λόγος... Κατάλαβα κάποια πράγματα από αυτά που είπες και τα κατανοώ!! Και εγώ μαζί σου λοιπόν στα πλαίσια του χαβαλέ και της παρέας!!! Γιατί από χαβαλέ άλλο τίποτα, είναι του χαρακτήρα μου εξάλλου να δέχομαι τα πάντα, και την καλοπροαίρετη πλάκα και το όποιο σχολιασμό όσο αυτά δεν ξεφεύγουν στην ειρωνεία, που σίγουρα δεν έχεις τέτοιο σκοπό... Το κατάλαβα!!!;) Γνωριζουμε πανω κατω ποτε προκειται να κυκλοφορησει το 4αρι ? Απο αρχες του νεου Ετους στην Ελλαδα η πιο μπροστα? Που πήγες????:wacko: Μην μας λες τέτοια και μας πικραίνεις, αν πάμε όπως και πέρσι κατά τον Αύγουστο θα κάνει την παρουσία του!!!:) Edited June 4, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 σας εχει φαει η αναμονη ολους σας :D το ευχαριστιεμαι να σας διαβαζω..να δω τι θα σας δωσει τελικα με το νεο os...μακαρι να μην απογοητευτειτε παλι... @tesalat Κωστη η εκδοση του qik σου δουλευει στο λεο?εμενα οχι... Δημήτρη που να σου λέω, στο μήλο το qik δουλεύει άψογα!!!! Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Δημήτρη που να σου λέω, στο μήλο το qik δουλεύει άψογα!!!! γεια σου Κωστη φιλε μου :D το ξερω....:( στο λεο μεσω browser μονο.η εφαρμογη τελικα αποδειχτηκε ανθρακες....καποια στιγμη θα την φτιαξουν,που θα παει;) Σπυρο εχω παρα πολλα θετικα σχολια για το iphone και μαλιστα ημουν "δυνατος" υποστηρικτης του! αν ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσουν και οι πιο παλιοι εδω μεσα,καποτε χαρακτηριστηκα κι ως apple fun boy :lol: απο ατομα με wm που δεν δεχονταν την κριτικη μου κατα των τοτε,συσκευων των wm..... οσο υπολογιζα την γνωμη αυτων που δεν με ηξεραν τοτε,αλλο τοσο υπολογιζω και την γνωμη των (αντιστοιχης λογικης) κατοχων iphone σημερα... και εγω δεν ευλογαω κανενος τα γενια! μου λειπουν αρκετα πραγματα απο το 3GS μου αλλα δεν ειναι εκει το θεμα... γουσταρω να σας πειραζω,αλλα με χαλαει να πρεπει να δικαιολογουμαι καθε φορα που καπιιος με παιρνει στραβα... κι αυτο γινεται συχνα,ασχετα με τι συσκευη εχω στα χερια μου την καθε φορα.. ισως αν το βουλωνα και σας αφηνα στην ησυχια σας να ηταν καλυτερα? την καληνυχτα μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! Αχχχ μόλις έστειλα ένα claim στο τμήμα ποιότητας της voda και με βλέπω σύντομα να αλλάζω εταιρεία! Την έχω εδώ και 2 μήνες και πρέπει να βγαίνω στην πόρτα για να έχω σήμα στο κέντρο της πόλης... έλεος! :mad::mad::mad: Τα είπα και ξαλάφρωσα!!! :p:p:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 μου λειπουν αρκετα πραγματα απο το 3GS μου αλλα δεν ειναι εκει το θεμα... γουσταρω να σας πειραζω,αλλα με χαλαει να πρεπει να δικαιολογουμαι καθε φορα που καπιιος με παιρνει στραβα... κι αυτο γινεται συχνα,ασχετα με τι συσκευη εχω στα χερια μου την καθε φορα.. ισως αν το βουλωνα και σας αφηνα στην ησυχια σας να ηταν καλυτερα? την καληνυχτα μου :) εδώ φίλε μου όμως θα διαφωνήσω κ μάλιστα έντονα μαζι σου.... γιατί θα πρέπει να χαλιέσαι κ ειδικότερα να δικαιολογήσε σε κάποιον που δε σε ξέρει κ δε σε υπολογίζει ?? εμείς σ αυτην την παρέα είμαστε για πάρτυ μας... δεν κάνουμε πολιτική ούτε μαζεύουμε ψήφους για να είμαστε αρρεστοι..... κ ειδικα αυτό που λες να το βούλωνες... ήμαρτον!! μάλλον είσαι κουρασμένος, γιατί ο δημήτρης θα είχε αρχίσει την πλάκα ηδη.....:lol:;) @ όλους καλησπέρα περα για πέρα Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 γεια σου Κωστη φιλε μου :D το ξερω....:( στο λεο μεσω browser μονο.η εφαρμογη τελικα αποδειχτηκε ανθρακες....καποια στιγμη θα την φτιαξουν,που θα παει;) Σπυρο εχω παρα πολλα θετικα σχολια για το iphone και μαλιστα ημουν "δυνατος" υποστηρικτης του! αν ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσουν και οι πιο παλιοι εδω μεσα,καποτε χαρακτηριστηκα κι ως apple fun boy :lol: απο ατομα με wm που δεν δεχονταν την κριτικη μου κατα των τοτε,συσκευων των wm..... οσο υπολογιζα την γνωμη αυτων που δεν με ηξεραν τοτε,αλλο τοσο υπολογιζω και την γνωμη των (αντιστοιχης λογικης) κατοχων iphone σημερα... και εγω δεν ευλογαω κανενος τα γενια! μου λειπουν αρκετα πραγματα απο το 3GS μου αλλα δεν ειναι εκει το θεμα... γουσταρω να σας πειραζω,αλλα με χαλαει να πρεπει να δικαιολογουμαι καθε φορα που καπιιος με παιρνει στραβα... κι αυτο γινεται συχνα,ασχετα με τι συσκευη εχω στα χερια μου την καθε φορα.. ισως αν το βουλωνα και σας αφηνα στην ησυχια σας να ηταν καλυτερα? την καληνυχτα μου :) Αν το κάνεις τότε θα σε ακολουθώ παντού.. Θα γίνω η σκιά σου...:p Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις κανένας κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον εγώ.. Είπαμε και εγώ μαζί σου αφού είσαι τόσο ξεκάθαρος!! Μην χαλάσουμε τις καρδιές μας μηχανόβιοι άνθρωποι!!;) Εγώ θα είμαι αυτός που θα σε υποστηρίξω πρώτος, δεν χρειάζεται να μου πει κανένας τίποτα!!:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 γεια σου Κωστη φιλε μου :D το ξερω....:( στο λεο μεσω browser μονο.η εφαρμογη τελικα αποδειχτηκε ανθρακες....καποια στιγμη θα την φτιαξουν,που θα παει;) Σπυρο εχω παρα πολλα θετικα σχολια για το iphone και μαλιστα ημουν "δυνατος" υποστηρικτης του! αν ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσουν και οι πιο παλιοι εδω μεσα,καποτε χαρακτηριστηκα κι ως apple fun boy :lol: απο ατομα με wm που δεν δεχονταν την κριτικη μου κατα των τοτε,συσκευων των wm..... οσο υπολογιζα την γνωμη αυτων που δεν με ηξεραν τοτε,αλλο τοσο υπολογιζω και την γνωμη των (αντιστοιχης λογικης) κατοχων iphone σημερα... και εγω δεν ευλογαω κανενος τα γενια! μου λειπουν αρκετα πραγματα απο το 3GS μου αλλα δεν ειναι εκει το θεμα... γουσταρω να σας πειραζω,αλλα με χαλαει να πρεπει να δικαιολογουμαι καθε φορα που καπιιος με παιρνει στραβα... κι αυτο γινεται συχνα,ασχετα με τι συσκευη εχω στα χερια μου την καθε φορα.. ισως αν το βουλωνα και σας αφηνα στην ησυχια σας να ηταν καλυτερα? την καληνυχτα μου :) Ασε τις μ...... για δικαιολογιες Δημητρακη! εντωμεταξυ τωρα ειδα ''....my HD2 that is using ferrari technology'' :lol::p φοβερος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 γεια σου Κωστη φιλε μου :D το ξερω....:( στο λεο μεσω browser μονο.η εφαρμογη τελικα αποδειχτηκε ανθρακες....καποια στιγμη θα την φτιαξουν,που θα παει;) Σπυρο εχω παρα πολλα θετικα σχολια για το iphone και μαλιστα ημουν "δυνατος" υποστηρικτης του! αν ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσουν και οι πιο παλιοι εδω μεσα,καποτε χαρακτηριστηκα κι ως apple fun boy :lol: απο ατομα με wm που δεν δεχονταν την κριτικη μου κατα των τοτε,συσκευων των wm..... οσο υπολογιζα την γνωμη αυτων που δεν με ηξεραν τοτε,αλλο τοσο υπολογιζω και την γνωμη των (αντιστοιχης λογικης) κατοχων iphone σημερα... και εγω δεν ευλογαω κανενος τα γενια! μου λειπουν αρκετα πραγματα απο το 3GS μου αλλα δεν ειναι εκει το θεμα... γουσταρω να σας πειραζω,αλλα με χαλαει να πρεπει να δικαιολογουμαι καθε φορα που καπιιος με παιρνει στραβα... κι αυτο γινεται συχνα,ασχετα με τι συσκευη εχω στα χερια μου την καθε φορα.. ισως αν το βουλωνα και σας αφηνα στην ησυχια σας να ηταν καλυτερα? την καληνυχτα μου :) Εμένα αυτό μου τι δίνει. Θέλω να είσαι εδώ και να λες δυνατά αυτό που πιστεύεις. Να μη ξανακούσω για βουλώματα κλπ Εντάξει Δημήτρη? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 ο ανθρωπος εχει μια ηλικια οποτε δικαιολογημενες οι παραξενιες του:D:D:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 ο ανθρωπος εχει μια ηλικια οποτε δικαιολογημενες οι παραξενιες του:D:D:lol::lol: Αν αρχίσουμε να λέμε για ηλικίες, μάλλον θα μας πάρουν με τίποτα ζουμιά:lol::lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Αν αρχίσουμε να λέμε για ηλικίες, μάλλον θα μας πάρουν με τίποτα ζουμιά:lol::lol: Εξαιρετικά αφιερωμένο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι ;) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=dGWG_gCRw20]YouTube- Jethro Tull - Too old to rock & roll...[/ame] Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Αν το κάνεις τότε θα σε ακολουθώ παντού.. Θα γίνω η σκιά σου...:p Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις κανένας κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον εγώ.. Είπαμε και εγώ μαζί σου αφού είσαι τόσο ξεκάθαρος!! Μην χαλάσουμε τις καρδιές μας μηχανόβιοι άνθρωποι!!;) Εγώ θα είμαι αυτός που θα σε υποστηρίξω πρώτος, δεν χρειάζεται να μου πει κανένας τίποτα!!:) +1000 στον Σπύρο τα λέει πραγματικά όπως είναι... κ που να ήξερε Σπύρο ο Δημήτρης την το περιμένει απο Δευτέρα..... με τόσους φίλους μηλαράδες που έχει στην νέα os του μήλου θα υπάρχει εφαρμόγή στο ξυπνητήρι αντι για ήχο θα ακούγεται μαγνητοφωνημένο μην του Δημήτρη που θα τα χώνει στην apple κ στους μηλαράδες. η εφαρμογή θα λέγεται izaxarakis kantilia k για τα μελή του myphone θα είναι δωρεάν.:ninja::ninja: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 +1000 στον Σπύρο τα λέει πραγματικά όπως είναι... κ που να ήξερε Σπύρο ο Δημήτρης την το περιμένει απο Δευτέρα..... με τόσους φίλους μηλαράδες που έχει στην νέα os του μήλου θα υπάρχει εφαρμόγή στο ξυπνητήρι αντι για ήχο θα ακούγεται μαγνητοφωνημένο μην του Δημήτρη που θα τα χώνει στην apple κ στους μηλαράδες. η εφαρμογή θα λέγεται izaxarakis kantilia k για τα μελή του myphone θα είναι δωρεάν.:ninja::ninja: :lol::lol::lol: Εχω φύγει από την καρέκλα................:lol::lol: Από που το κατεβάζουμε δώσε link όταν βγει...........:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 +1000 στον Σπύρο τα λέει πραγματικά όπως είναι... κ που να ήξερε Σπύρο ο Δημήτρης την το περιμένει απο Δευτέρα..... με τόσους φίλους μηλαράδες που έχει στην νέα os του μήλου θα υπάρχει εφαρμόγή στο ξυπνητήρι αντι για ήχο θα ακούγεται μαγνητοφωνημένο μην του Δημήτρη που θα τα χώνει στην apple κ στους μηλαράδες. η εφαρμογή θα λέγεται izaxarakis kantilia k για τα μελή του myphone θα είναι δωρεάν.:ninja::ninja:εγω θελω να εχει και βιντεο,τον ζαχαρακη με κουκουλα να μιλαει,κατι σαν την αλ-καιντα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 εγω θελω να εχει και βιντεο,τον ζαχαρακη με κουκουλα να μιλαει,κατι σαν την αλ-καιντα:D:D XAXA Γιάννη πολύ σωστός... κ το καλυτέρο... μετά από καιρό να κυκλοφορήσει στο youtube videaki με το Δημήτρη λίγο πριν το γύρισμα να τσεκάρει το μίγμα στο fazer απ το ipad του!!! :X:X Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts