zaharakis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Καλησπέρα. Αγγελία ήταν παιδιά , 10 ευρώ jb στο χώρο του + 2 σελίδες εφαρμογές και παιχνίδια και φυσικά όχι αγορασμένες. :wacko: Οπότε καταλαβαίνετε ...:dash: ευχαριστω για την ενημερωση Μιχαλη :) αν το καναμε ολοι μας αυτο,εδω και χρονια θα επρεπε να ειχαμε σταματησει να δουλευουμε:lol: θα τα ειχαμε κονομησει:happy: κατ' αρχάς καλησπέρα σε όλους. Να σας πω εγώ τι άνοιγε το link, πριν σβηστεί (μάλλον). Ένας τύπος ζητάει 10€, για να κάνει jb σε 3G και 3GS και στην νέα bootrom 3.1.3, με δώρο 2 σελίδες ερφαρμογές και παιχνίδια. Αυτό ήταν. sorry με πρόλαβε ο nervous. με την κριση που μας εχει γονατισει τους περισσοτερους,οικονομικα,εχουμε να δουμε πολλα τετοια Λευτερη :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 ευχαριστω για την ενημερωση Μιχαλη :) αν το καναμε ολοι μας αυτο,εδω και χρονια θα επρεπε να ειχαμε σταματησει να δουλευουμε:lol: θα τα ειχαμε κονομησει:happy: με την κριση που μας εχει γονατισει τους περισσοτερους,οικονομικα,εχουμε να δουμε πολλα τετοια Λευτερη :D ωχ μητσο μην σου μπαινουν ιδεες!!!εγω 1 ευρω την εφαρμογη που μου στειλες και 10 ευρω την ρομ δεν πληρωνω!περιμενω και δευτερο μωρο πολλα εξοδα!ετσι σου εξηγουμε ε.δωρεαν μου τα στειλες ε? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 ωχ μητσο μην σου μπαινουν ιδεες!!!εγω 1 ευρω την εφαρμογη που μου στειλες και 10 ευρω την ρομ δεν πληρωνω!περιμενω και δευτερο μωρο πολλα εξοδα!ετσι σου εξηγουμε ε.δωρεαν μου τα στειλες ε? :lol::lol::lol::lol: Τολη φιλε μου,μετα την απομακρυνση απο το ταμειο,ουδεν λαθος αναγνωριζεται :p και να ηθελα να στα χρεωσω,τωρα πια ειναι αργα :lol: τωρα αν εσυ θελεις να δωσεις κατι κ αισθανεσαι υποχρεωμενος (να μην σε προσβαλω :D) κρατα τα κ παρε ενα δωρο στο νεο μελος της οικογενειας σου,απο μενα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τολη φιλε μου,μετα την απομακρυνση απο το ταμειο,ουδεν λαθος αναγνωριζεται :p και να ηθελα να στα χρεωσω,τωρα πια ειναι αργα :lol: τωρα αν εσυ θελεις να δωσεις κατι κ αισθανεσαι υποχρεωμενος (να μην σε προσβαλω :D) κρατα τα κ παρε ενα δωρο στο νεο μελος της οικογενειας σου,απο μενα :D θα του παρω ενα HD mini!!!!!!ελπιζω να βγει και καμια παιδικη ρομ με gummy bear κτλ:D:D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 θα του παρω ενα HD mini!!!!!!ελπιζω να βγει και καμια παιδικη ρομ με gummy bear κτλ:D:D:lol: hd mini ?:blink: μαλλον θα πρεπει να το ξανασκεφτω...τελικα,ειναι πολλα τα λεφτα που ηθελες να μου δωσεις :lol: :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 τελικα αγορασα σημερα αυτα http://www.iheadphones.co.uk/headphones/24376/WeSC+Bongo+Lime+Peel.htm τα οποια εχουν πολυ καλο ηχο, σιγουρα καλυτερο απο της "μαμας":):D Δημητρη δεν αρχιζεις κια συ να ζητας φραγκα απο τους νεοπες στα wm? θα κολυμπησεις στο ταληρο:lol::lol::p Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 τελικα αγορασα σημερα αυτα http://www.iheadphones.co.uk/headphones/24376/WeSC+Bongo+Lime+Peel.htm τα οποια εχουν πολυ καλο ηχο, σιγουρα καλυτερο απο της "μαμας":):D Δημητρη δεν αρχιζεις κια συ να ζητας φραγκα απο τους νεοπες στα wm? θα κολυμπησεις στο ταληρο:lol::lol::p καλα δεν ειμαι και πολυ νεοπας μαργαριτα.(p3300-touch cruise-omnia-hd2)εχουν περασει απο τα χερια μου απλα τωρα αρχισα το σπορ του φλασαρισματος.αλλα οντως αν ο δημητρης ηταν τετοιος τυπος θα ειχει σιγουρα ενα εξοχικο στον θεολογο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Αλλα οντως αν ο δημητρης ηταν τετοιος τυπος θα ειχει σιγουρα ενα εξοχικο στον θεολογο!!!!! Φθιώτιδας >??:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Φθιώτιδας >??:p ε ναι να ειναι κοντα να πεταγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Αχ μπρε τι με θυμίζεις τώρα.. Στον λόφο κατά προτίμηση το σπίτι, να έχει πιάτο όλο τον θεολόγο θέα!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Αχ μπρε τι με θυμίζεις τώρα.. Στον λόφο κατά προτίμηση το σπίτι, να έχει πιάτο όλο τον θεολόγο θέα!! μαλλον με κανενα "μωρο" θα πηγες εκει σπυρο και αμφιβαλλω αν προσεξες και την θεα!!!!!χα χα μην μου το κοψετε καταλληλη ειναι η ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Την καλημέρα μου φίλοι μου.... ευτυχώς η παρέα επανέρχεται γρήγορα στα δικά της επίπεδα.. Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Kαλημέρα σε όλους.....Παιδιά δεν είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας η Παρασκευεή?? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 την καλημερα μου σε ολην την παλιοπαρεα :D αρχιζουμε κ στρωνουμε παλι :lol: ρε παιδια,στεναχωριεμαι...δεν μπορω να σας σκεφτομαι συνεχως με το μηλο σας να το εχετε με ενα καλωδιο συνδεμενο στο pc σας :p σαν να ειναι ασθενης κ θελει συνεχως οξυγονο για να επιβιωσει :lol: να δω ποτε θα τα δωσετε!:worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Kαλημέρα σε όλους.....Παιδιά δεν είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας η Παρασκευεή?? Έχεις δίκιο, αλλά η εβδομάδα που τελειώνει δεν ήταν και ότι καλύτερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Έχεις δίκιο, αλλά η εβδομάδα που τελειώνει δεν ήταν και ότι καλύτερο... To κακό είναι ότι από δω κ πέρα δύσκολα θα δούμε καλύτερες μέρες δυστυχώς... την καλημερα μου σε ολην την παλιοπαρεα :D αρχιζουμε κ στρωνουμε παλι :lol: ρε παιδια,στεναχωριεμαι...δεν μπορω να σας σκεφτομαι συνεχως με το μηλο σας να το εχετε με ενα καλωδιο συνδεμενο στο pc σας :p σαν να ειναι ασθενης κ θελει συνεχως οξυγονο για να επιβιωσει :lol: να δω ποτε θα τα δωσετε!:worry: ε θα τα δώσουμε ρε Δημήτρη !!! σε 2 μήνες με το καινούργιο !!! :lol::lol: ( αν κ εγώ με το παλιό θα μείνω όπως βλέπω τα οικονομικά μου....) κ μην ξεχνάς ότι το οξυγόνο είναι πηγή ζωής !!! ;) Πάντως το "σύννεφο" όταν θα είμαστε σε θέση να το εκμεταλευτούμε πλήρως είναι κάτι που μας λύνει τα χέρια!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ζαχαράκη για ρίξε μια ματιά μήπως και βγήκε καμία καλή ρομ που να λύνει τα προβλήματα αυτής που έχεις.....χαχαχαχα α και για να μην το ξεχάσεις δες αν υπάρχει και κάτι καλό για radio.....xaxaxaxa Θα είσαι τυχερός αν τα βρεις αυτά γιατί και πολλά άλλα γιατί θα σημαίνει ότι κάποιος από τους xda θα ξύπνησε με όρεξη σήμερα....χαχαχαχαχα ή κάποιος develop xaxaxaxaxa Tώρα γυρνάμε και επίσημα στα επίπεδα μας.......μανάβηδες μαζευτείτε!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Kαλημέρα σε όλους.....Παιδιά δεν είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας η Παρασκευεή?? ειδικα στο τελος της κατα τις 12 η ωρα που θα εχουμε παει και τελικο θα ειναι πιο καλη η παρασκευη!!!αντε ρε θοδωρη παμε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ξέρει κανείς πως βάζουμε στο Tapatalk αντί την αναζήτηση να δείχνει τα αγαπημένα;Γιατί με το update μου έφυγε και από τα λοιπά δε ξέρω πως να το αλλάξω! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ξέρει κανείς πως βάζουμε στο Tapatalk αντί την αναζήτηση να δείχνει τα αγαπημένα;Γιατί με το update μου έφυγε και από τα λοιπά δε ξέρω πως να το αλλάξω! Sent from my iPhone using Tapatalk More / Edit μετακίνηση όποιας εικόνας θέλεις στο toolbar. Καλησπέρα και Καλό Σ/Κ σε όλη την παρέα! Η απουσία μου αυτές τις μέρες οφείλεται κυρίως σε μεγάλο φόρτο εργασίας και όχι αποφυγή των καυτών θεμάτων που μας απασχολούν όλους. Για να το ελαφρύνουμε δε ... "του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει ... υποφέρει όμως όλα τα άλλα ζώδια" :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 More / Edit μετακίνηση όποιας εικόνας θέλεις στο toolbar. Ευχαριστώ!Τα δοκίμασα όλα εκτός του toolbar :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μόλις ανέβηκαν στο Iphone Guides οι οδηγοί για το jailbreak μέσω SPirit. [Mac]Πως να κάνετε Jailbreak στο iPhone σας με το Spirit [Windows]Πως να κάνετε Jailbreak στο iPhone σας με το Spirit Ευχαριστούμε τον Πτέραρχο για την μετάφραση. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ρε παιδιά για θυμίστε μου λίγο....έβαλα την 3.1.3. και με το spirit το μήλο έγινε jb. Τι πρέπει τώρα να κάνω προκειμένου για παράδειγμα να βάλω στο μήλο το cyntact *****ed???μόλις γίνει το jb και κάτι άλλο δεν πρέπει να κάνω αν θυμάμαι καλά?? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ρε παιδιά για θυμίστε μου λίγο....έβαλα την 3.1.3. και με το spirit το μήλο έγινε jb. Τι πρέπει τώρα να κάνω προκειμένου για παράδειγμα να βάλω στο μήλο το cyntact *****ed???μόλις γίνει το jb και κάτι άλλο δεν πρέπει να κάνω αν θυμάμαι καλά?? Να βρεις ενα repo Που να το εχει! Οπως του beyouriphone Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Να βρεις ενα repo Που να το εχει! Οπως του beyouriphone το beyouriphone λειτουργει τελικα?προσπαθω να περασω το αντιστοιχο ρεπο αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts